• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام به همگی
من دوباره درگير شدم :(نتونستم بقيه پست ها رو جواب بدم ولی ميدم بخدا!:p

وای سپهر:lol:، چه خوب شد يه پست زدی، هر 10-20 روز يه بار يه پست بزن، دلمون برات تنگ ميشه!:happy:

برادر بهروز ممنون، حالا اگه من وقت کنم چند تا نکته ديگه هم در مورد اين کارتون به گفته های تو اضافه ميکنم !:D
راستی فکر نکنم تا آخرشو ديده باشی نه؟:eek: از توزيهاتت معلومه که نديدی چون يه جاييشو اشتباه گفتی!:p
راستی يکی از عکس هاتو نميشه ديد!

Off Topic:

راستی اينو بخونين جالبه:

سلام
کوجاشو؟ببینم منظورتون همون قانونه تجارت هم بهاست که بعدا لغو میشه؟
download.aspx

این یارو رو من گیر بیارم خودم خفش میکنم آبرو هر چی مردو برده
download.aspx

همه عکسهایی رو که گذاشتم درسته که کدومیکی رو میگی:eek:
راستی یه سوال در مورد ناروتو---------------->ناروتو پسر هوکاگه چهارم هست؟یا بچه سر راهیه

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم بهروز چند تا چیز رو جا انداخت یا زیادی به صورت کلی گفت.من این نکات به ذهنم رسید که اینجا بهشون اشاره می کنم:
در جریان تبدیل ادوارد فقط پای چپش رو از دست میده ولی برای نجات برادرش دست راست خودش رو قربانی میکنه.
و همچنین در جریان تبدیل فردی به نام Roy Mustang که یک state alchemist هست سر میرسه و چون ماجرا رو اینطور میبینه و همچنین اطلاعات و توانایی خوبشون رو در alchemy میبینه به ادوارد پیشنهاد میده که به عنوان یک محقق مجاز به قول بهروز کیمیاگری در موسسه ای تحقیقاتی(که شاخه ای از ارتش هست) مشغول به کار بشه و ادوارد قبول میکنه.در مدت کار ادوارد و برادرش هم بر روی موضوع مورد نظر خودشون تحقیق میکنن و هم اطلاعاتی رو در رابطه با Philosopher's Stone کسب میکنن...

]

در مورد مانگا هم فکر کنم هنوز ادامه داره .

و در مورد off topic هم فکر نکنم زیادی هم off باشه .تصور کنید یک انیمه با این داستان.برادری مسخ شده در برادری دیگر.به نظر من که پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک مانگا یا انیمه داره.

ناروتو هم فکر می کنم یه بچه بی سرپرست بود که صرفا توسط هوکاگه چهارم برای نیل به هدفش انتخاب شد.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
فکر کنم بهروز چند تا چیز رو جا انداخت یا زیادی به صورت کلی گفت.من این نکات به ذهنم رسید که اینجا بهشون اشاره می کنم:
در جریان تبدیل ادوارد فقط پای چپش رو از دست میده ولی برای نجات برادرش دست راست خودش رو قربانی میکنه.
و همچنین در جریان تبدیل فردی به نام Roy Mustang که یک state alchemist هست سر میرسه و چون ماجرا رو اینطور میبینه و همچنین اطلاعات و توانایی خوبشون رو در alchemy میبینه به ادوارد پیشنهاد میده که به عنوان یک محقق مجاز به قول بهروز کیمیاگری در موسسه ای تحقیقاتی(که شاخه ای از ارتش هست) مشغول به کار بشه و ادوارد قبول میکنه.در مدت کار ادوارد و برادرش هم بر روی موضوع مورد نظر خودشون تحقیق میکنن و هم اطلاعاتی رو در رابطه با Philosopher's Stone کسب میکنن...

]

در مورد مانگا هم فکر کنم هنوز ادامه داره .

و در مورد off topic هم فکر نکنم زیادی هم off باشه .تصور کنید یک انیمه با این داستان.برادری مسخ شده در برادری دیگر.به نظر من که پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک مانگا یا انیمه داره.

ناروتو هم فکر می کنم یه بچه بی سرپرست بود که صرفا توسط هوکاگه چهارم برای نیل به هدفش انتخاب شد.
خوب آره یه مقدار زیاد کلی گویی شد ولی مزش به اینه که خود بیننده ها ببینن چطور و چرا وارد ارتش میشن و چرا دنبال اون سنگ فیلوسوفر میرن
خوب انگار علاوه بر خواهر فریدا شما هم از داستان باخبرید
اگر بروبچ موافق باشن ادامه داستانو هم به کمک هم میگیم:)

در مورد ناروتو جالبه اصلا در مورد خانوادش هیچ صحبتی نشده:wacko:
يوهو....
36_1_33.gif
قسمت 98 سريال Bleach :

ای بابا خواهر وایسا ما هم بهت برسیم
من تازه قسمت 30 اوم هستم:D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریـــــــــــــــــــــــدا
5035.gif

پست هزار سال پیش منو جواب ندادی چرا..
سلام ساحل جون
مال هيچ کس رو جواب ندادم! :blink:ميدونی که درگيرم!؟؟!!!
از اون قديم هر وقت، وقت کنم يکی دو تا رو به نوبت جواب ميدم فکر کنم تازه رسيده بودم به اون پست تو که در مورده سرنتيپيتی پرسيده بودی! راستی 30-40 صفحه پيش در مورده اون حرف زده بوديم فکر کنم برادر ويلی پرسيده بود!
بگزريم، اينا تورنت ها هستن، البته سپهر زحمت دانلودشون رو کشيده بود! :

راستی بايد عضو اين گروه باشی تا بتونی دانلود کنی! ولی شايد چون من لينک رو گزاشتم کار کنه، امتحانش کن.

در مورد توشيشان هم پرسيدم ولی کسی از چينی ژاپنی ها اينو يادش نيست! اسمش رو هم که نتونستيم پيدا کنيم، يعنی در واقع هيچی به هيچی!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ببينين چی پيدا کردم!!!
4_17_211.gif

البته هنوز دارم دانلود ميکنم ولی سيد و پيرش خوبه مثله اينکه 36 قسمتشه!!!
36_1_21.gif

سلام به همه دوستان . اطلاعات من در مورد انیمیشن زیاد نیست ولی پلنگ صورتی یکی از کارتونهای مورد علاقه ام هست. خیلی خوشحالم که لینکش پیدا شده . از شما خیلی متشکرم.:lol:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
امروز بالاخره تونستم قسمت جديد bleach رو ببينم و به قول سپهر بسی لذت بردم!:D
راستی ايچينوسه چی شد؟ مرد؟ :blink:فکر نکنم ولی کسی نيست به دادش برسه؟:eek:

به نظر فعلا کار ایچینوسه تمومه حداقل برای مدتی!! ولی با توجه به میل افراطی!!! کاراکترهای بلیچ برای جان سالم به در بردن از زخمهای کشنده و برگشت به زندگی من که نمی تونم باور کنم ایچینوسه مرده باشه.حداقل تا وقتی که یه جسد نبینم.
4g634zn.jpg
4deyp1d.jpg
2ebxwug.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نظر فعلا کار ایچینوسه تمومه حداقل برای مدتی!! ولی با توجه به میل افراطی!!! کاراکترهای بلیچ برای جان سالم به در بردن از زخمهای کشنده و برگشت به زندگی من که نمی تونم باور کنم ایچینوسه مرده باشه.حداقل تا وقتی که یه جسد نبینم.
به جسد هم زياد اعتمادی نيست، ميشه قضيه aizen sousuke!:p:lol:

aizen.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان . اطلاعات من در مورد انیمیشن زیاد نیست ولی پلنگ صورتی یکی از کارتونهای مورد علاقه ام هست. خیلی خوشحالم که لینکش پیدا شده . از شما خیلی متشکرم.:lol:
سلام خوش اومدين:happy:!

خوب اينم بقيه تورنت ها فقط همشون 4 و خورده اي گيگا بايتی هستن :eek: و سرعتش هم پايينه ولی سيد داره:)، من تا الان 40% dvd يکشو دانلود کردم:D، متاسفانه تورنت dvd پنج و شيش نيست:( ولی يه تورنت ديگه هست که هر 6 تا رو با هم داره;)، همه رو گزاشتم گفتم شايد يه کدومتون بخواين دانلودش کنين.:p
ببخشيد من وقت آپلود نداشتم اميدوارم فرمت صفحه تون رو بهم نزنه! :p فعلاً

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان عزيز

دقت نماييد كه از آپلود كردن عكسهايي با سايز بالا خودداري كنيد . چون شكل تاپيك را بر هم مي زند .

اينبار عكس ها را اديت نمي كنم . دوستان همكاري نمايند .

براي عكسهاي با سايز بالا شايسته است كه از لينك دادن استفاده كنيد و يا اينكه با كمك نرم افزارهاي مختلف سايز اين عكس ها را به اندازه مناسب تاپيك تغيير دهيد .

موفق باشيد .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان عزيز
دقت نماييد كه از آپلود كردن عكسهايي با سايز بالا خودداري كنيد . چون شكل تاپيك را بر هم مي زند .
اينبار عكس ها را اديت نمي كنم . دوستان همكاري نمايند .
براي عكسهاي با سايز بالا شايسته است كه از لينك دادن استفاده كنيد و يا اينكه با كمك نرم افزارهاي مختلف سايز اين عكس ها را به اندازه مناسب تاپيك تغيير دهيد .
iموفق باشيد .
سلام خدمت جناب بهروز
واقعاً جای خوشحالی داره که شما رو تو اين تاپيک هم ببينيم:happy: (حتی به اين دليل!!! :p )

حق با شماست من خودم هم احتمال دادم ممکنه فرمت صفحه رو بهم بزنه ولی چون خودم داشتم با مانيتور 17" کار ميکردم مشگلی به وجود نيومد ولی وقتی که تو لپتاپم نگاه کردم ديدم حق با شماست. الان ديگه تو صفحه 14" فيت شده!;)
ببخشيد اينا مشکلات ناشی از کمبود وقته:( ولی چشم حتماً رعايت ميکنيم. :blush:

اديت:

راستی تا شما اينجايين، ميدونين چه بلايی سره قابليت attachment اين بخش اومده؟ :blink:مثل اينکه دوباره غير فعال شده!!!:eek:

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
درمورد پلنگ صورتی اگه براتون مهم نیست که حتما دیویدی باشه میتونید از اینجا همش رو بگیرید که جمعا اندازه یک دیویدی میشه

سلام برادر شينوبی :)
چه عجب از اين ورا! اين لينک ها رو زودتر ميزاشتی!:p حالا که من 50 درصد دی وی دی يک رو دانلود لردم ولی بقيه اش رو از اونجا ميکنم ;) مخصوصاً با مهدوديت دانلودی که دارم! :( دستت درد نکنه :happy: ، ممنون

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم. میدونی که من همیشه اینجام

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Death Note

خوب کيا دوست دارن کارتون قلقلک داره مثلاً ترسناک ببينن؟؟ ؟:p
اين سريال خيلی تو ژاپن معروفه و همين تابستونی فيلمش که ميگن واقعاً ترسناک بوده رفته بود رو پرده!:D
خوب اينم تورنت قسمت اول که هفته پيش تو TV ژاپن نشون داده بودن:

بالا