دادا یکی بم گفت نامه بنیاد شهید و برگه سبزتو بیار بفرستم **** .بسیج نمیخواد ... من خودم امریه **** گرفتم بسیج هم ندارم فقط باید لیسانسی که میخوان رو داشته باشی ...
حتما امریه حداقل **** رو بگیر ... من که امریه گرفتم پیشمونم چرا نرفتم دوره تکمیلی بسیج
-----------------------------------------
بچه ها زنگ زدن پادگان فرمانده گفته به جای 20 ام 25 بیایید تا آموزشی رو شروع کنیم !!! :|
یعنی با این اوضاع شخمی پادگان های **** نمیدونم دقیقا چه آموزشی قراره بگذرونیم
شنبه میشم 25 روز خدمت خخخخ
رفتی تو سیاتش ؟دادا یکی بم گفت نامه بنیاد شهید و برگه سبزتو بیار بفرستم **** .
الان من تو این سایته ثبت نام کنم .(با اینکه بسیج ندارم)معدل 17.80 کارشناسی حسابداری هستم
4 انگشت بالای پوتین
خدارو شکر ماکه نیرو هواییم از این چیزا نداریم راحتیم اصلا حس پوتین نیست :دی
نامردا لباس فصل میپوشید :|
دوستان با تجربه لطفا بگید با مدرک لیسانس چه بلایی سرمون میاد تو خدمت ؟![]()
ماهم ميتونيم توي ارتش لباس فصل بپوشيم
فقط قيمتش تقريبا 200 هزار تومنه
كسي دست دومشو نداره؟
نه بابا پرسیدم 80 تومنه !!
بعد من پرسیدم گفتن تو ستاد لویزان و ستاد مشترک میشه لباس فصل پوشید
بچه ها یه کمکی بکنید، یه بنده خدایی اینو ازم پرسیده:
"من چند روز پیش برای معافیت پزشکی رفتم پلیس+10 اقدام کردم.ولی می خوام برم خدمتچطوری میتونم برم اون معافیت رو لغو کنم؟در ضمن هنوز نه به بیمارستان رفتم و نه به کمیسیون
آیا میتونم در بیمارستان و یا کمیسیون بگم که من معافیت نمیخوام؟
بیماری من عمل کبد در بچگی به علت تصادف بوده که در آیین نامه معاف دایم داده،ولی من خدا رو شکر هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی در سلامت کامل می باشم. یعنی هم میتوانم کار کنم و هم وسایل سنگین بلند کنم.(تحصیلاتم هم کارشناسی)"
يه بنده خدايى ازم پرسيده ...ملت میزنن توی سرشون که نرن،اونوقت شما میخای بری حمالی یک مشت عوض کنی؟؟؟
تو دوره آموزشی میشه معافیت پزشکی گرفت ؟ شرایطی داره ؟ از اونجا میفرستن **** وظیفه همون شهر ؟
بله میشه عزیز
الان ما آموزشی هستیم و چندتا از بچه ها تازه فهمیدن میتونن معاف بشن و میفرستن بهداری بعد از تایید بهداری اعزام میشن بیماسرتان و بعد از اوون مراحل شروع میشه
عزیز میدونی مراحلش حدودا چقدر طول میکشه ؟ سخت گیری هم میکنن ؟ ممکنه یکی رو کمیسیون پزشکی **** وظیفه معاف از رزم اعلام کنن بعد تو آموزشی بره معافیت بگیره ؟
دمت گرم