• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساده ترین راه کسب درآمد از اینترنت فقط با اتصال به اینترنت

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان امروز سایتی رو به شما معرفی میکنم که میتونید روزانه 2 تا 2.5 دلار درآمد ازش کسب کنید اونم صرفا با اتصال به اینترنت و باز کردن سایت مورد نظر .
این سایت یک سایت درآمد در ازای مشاهده است که که برای هر بازدید 0.005 دلار پرداخت میکنه و هر ساعت بین 35 تا 50 سنت میتونید درآمد داشته باشید و سقف درآمد روزانه هم 2 تا 2.5 دلاره .
پرداختی های سایت هم برای ایرانی بسیار مناسب و راحته چون با پرفکت مانی کار میکنه .
تنها نکته ای که داره اعضای عادی سایت باید هنگام مشاهده مرورگر اینترنتی خودشون رو به حالت ماکسیمایز قرار بدن چون در صورتی که مینیمایز باشه بازدیداشون محاسبه نمی شه .

در کل سایت بدی به نظر نمی رسه ضمن اینکه 20 روزه هم به برداشت می رسید و زمان زیادی برای رسیدن به برداشت تلف نخواهد شد .
من خودم دو روزه عضو سایت شدم و تا الان 5 دلار تو حسابم اومده .
بهترین مرور گر هم برای مشاهده تبلیغات مرور گر موزیلا فایر فاکس هست که خودم امتحان کردم و از مابقی مرور گر ها سرعت خیلی بیشتری برای این کار داره .
نکات مهمی که هست که ممکنه سوال باشه برای دوستان :

*) نوع حساب برای برداشت رو وقتی که به حد نصاب برداشت رسیدید میتونید تغییر بدید و همون زمان هم میتونید درخواست برداشت بدید .

*) برای شروع کسب درآمد و مشاهده سایت ها بعد از ورود به پنل کاربری روی این دکمه کلیک کنید : Start Surfing

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگر اطلاعاتی دارید لطفا با مدرک نشون بدید
من تو اینترنت هر چی گشت زدم هیچ کجا اعلام نکرده که اسکم هست
is cashinsurf.com a scam or legit | cashinsurf.com reviews |check cashinsurf.com for fraud and risk | is cashinsurf.com safe | is cashinsurf.com fake |is com safe امتیاز اعتماد: 2% (هیچ سایتی رو ندیده بودم 2درصد بگیره)
Is cashinsurf a scam
AutoSurf Cashinsurf - Cashinsurf.com - SCAM AutoSurf - Investment Fraud

باز هم مدرک نشون بدم!؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
داداش چند مدته با اینترنت کار میکنی ! آخه خودت یه حساب کوچک بکن اگر سایت 10000 یوزر فعال داشته باشه باید ماهی 600000 هزار دلار پرداختی داشته باشه
پس در نتیجه اسکم هست و نیاز به تحقیق هم نداره و 70 درصد هم بازدید کننده از ایران دیگه حرفی باقی نمی گذاره !

اگر اطلاعاتی دارید لطفا با مدرک نشون بدید
من تو اینترنت هر چی گشت زدم هیچ کجا اعلام نکرده که اسکم هست

بالا