• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با گذارندن دوره های آموزشی شبکه

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
من میخوام پنج کورس کامل MCIP رو بگذرونم.تا حالا که متوجه شدم بهرتین مرکز سایبر تک هست ولی یه دوره ای گذاشتن به نام +Netwrok که پیشنایز این پنج کورس هستش. من دوستی دارم که توی کار شبکه هست و به من گفته که می تونه دوره نتورک پلاس رو به من بدون کلاس رفتن یاد بده. میخواستم بدونم می تونم این دوره رو پیش دوستم بخونم یا اینکه کلاس برم بهتره؟
ممنون

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
نتورک پلاس رو اگر از روی کتاب هم بخونی یاد میگیری ....

ss_movies

Registered User
لایک‌ها
23
کتتا بشو بخونی یاد میگیری اگرم خواستی بری به نظر من برو ccna رو بگزرون چون از نتورک پلاس بیشتر یادت میدن هزینش هم حدود نتورک پلاسه + یهچیز جدید هم یاد گرفتی اگر خواستی سایبرتک بری mcitp رو با اقای محمدی پور بردار خیلی استاد خوبی هست

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
هزینه نتورک پلاس کجا ccna
کجا....
در ضمن توی ccna از نتورک پلاس نمیگن
نتورک پلاس دوره عمومی و اطلاعات پایه است
شما باید این دوره رو برید یا اطلاعات این دوره رو داشته باشید
سر کلاس ccna وقت واسه این چیزهای پیش پا افتاده نیست

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
هزینه نتورک پلاس کجا ccna
کجا....
در ضمن توی ccna از نتورک پلاس نمیگن
نتورک پلاس دوره عمومی و اطلاعات پایه است
شما باید این دوره رو برید یا اطلاعات این دوره رو داشته باشید
سر کلاس ccna وقت واسه این چیزهای پیش پا افتاده نیست
منم همین رو میگم دوست عزیز. ببین اگه تو سایت سایبرتک بری قشنگ زده دوره MCITP شامل پنج کورسه. ولی توی همین سایت هم گفته که نتورک پلاس یه دوره مقدماتیه و گذراندش اجباری نیست.اما دقیقا سوال منم همینه.میخوام بدونم اگه با رفیقم کار کنم و کلاس نرم، آیا تو ترم های بعدی به مشکل می خورم؟ آخه نتورک پلاس پایس روی این حساب گفتم.

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
منم همین رو میگم دوست عزیز. ببین اگه تو سایت سایبرتک بری قشنگ زده دوره MCITP شامل پنج کورسه. ولی توی همین سایت هم گفته که نتورک پلاس یه دوره مقدماتیه و گذراندش اجباری نیست.اما دقیقا سوال منم همینه.میخوام بدونم اگه با رفیقم کار کنم و کلاس نرم، آیا تو ترم های بعدی به مشکل می خورم؟ آخه نتورک پلاس پایس روی این حساب گفتم.

اول اینکه عزیز نتورک پلاس مفاهیم پایه ای هست که گاها خیلی بدرد میخورن و شما هر جا که کار میکنی باید بتونی همه اش رو مسلط بشی البته نه همه ی همه رو....
قسمت هایی هست که مهم بودنشون مشخصه...

سوال بعدی من اینه که شما چرا mcitp رو انتخاب کردید؟
اونم هر پنج کورس رو؟
و اینکه هزینه کلاس بالای یک میلیون هست بله؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
کتتا بشو بخونی یاد میگیری اگرم خواستی بری به نظر من برو ccna رو بگزرون چون از نتورک پلاس بیشتر یادت میدن هزینش هم حدود نتورک پلاسه + یهچیز جدید هم یاد گرفتی اگر خواستی سایبرتک بری mcitp رو با اقای محمدی پور بردار خیلی استاد خوبی هست

اول اینکه cona چی هست؟ منظورم اینه که مثل پنج کورسه بعد از نتورک پلاس می مونه؟
دوم اینکه شما خودتون با آقای محمدی پور داشتید یا صرفا راجع به ایشون شنیدید؟
سوم اینکه من با این رفیقم دو جلسه 1.5 ساعته داشتم و کتاب مرجعمون هم نتورک پلاس آقای نیازخوانی هستش. اتفاقا کتاب خوبیه.ولی این رفیقم از هر مبحث دو تاشو حذف می کنه! و میگه که تو نتورک پلاس فقط OSI مهمه و بقیه رو صرفا باید بدونم. چیزی که هست اینه که کتابی که سایبرتک برای این دوره ارائه کرده مال کمپتیا هست و 700 صفحه ای میشه در حالی که کتاب نیازخوانی 200 صفحس.من نگران اینم که بعد ها تو ترم های بالاتر به مشکل نخورم و الا از خدامه که 260،000 تومن پول ندم برای این دوره. میخوساتم نظرتون رو بدونم

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
اول اینکه عزیز نتورک پلاس مفاهیم پایه ای هست که گاها خیلی بدرد میخورن و شما هر جا که کار میکنی باید بتونی همه اش رو مسلط بشی البته نه همه ی همه رو....
قسمت هایی هست که مهم بودنشون مشخصه...

سوال بعدی من اینه که شما چرا mcitp رو انتخاب کردید؟
اونم هر پنج کورس رو؟
و اینکه هزینه کلاس بالای یک میلیون هست بله؟

ببین داداش واقعیتشو بخوام بگم من یه چیزی هول و هوش 1 سال دیگه بر می گردم کانادا.اونجا این پنج تا کورس قیمتش 17000 دلاره که خب نمی صرفه در شرایطی که اینجا پر پر 2 تومن می شه. منتها وقتم برام مهمه میخوام بدونم اگه با خوندن خود آموز نتورک پلاس رو یاد می گیرم دیگه وقت و پولم رو صرفش نکنم علکی

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
ببین داداش واقعیتشو بخوام بگم من یه چیزی هول و هوش 1 سال دیگه بر می گردم کانادا.اونجا این پنج تا کورس قیمتش 17000 دلاره که خب نمی صرفه در شرایطی که اینجا پر پر 2 تومن می شه. منتها وقتم برام مهمه میخوام بدونم اگه با خوندن خود آموز نتورک پلاس رو یاد می گیرم دیگه وقت و پولم رو صرفش نکنم علکی

سوال اول : رشته ی تحصیلی شما کامپیوتر بوده ؟

اگه خیر باید بگم به عنوان کسی که MCITPو CCNA و MCSE رو حتی مدارکش رو از Microsoft گرفته و Dibagaran ( مجتمع فنی تهران ) درس خونده شما باید به این ترتیب بری جلو عزیز :

1. Network + چون و چرا هم نداره . . . باید بگذرونی وگرنه هیچی CCNA نمی فهمی و تا آخرش لنگ میزنی و تو تمام course های دیگه

بعدش باید Windows Server 2008 و windows 7 رو یاد بگیری ...Active Directory و الا ماشاالله

حتما حتما از course های اختیاری ISA Server و Exchange Server یا Sharepoint رو یاد بگیر

کنار course های microsoft , می تونی CCNA هم که از course های شرکت cisco هست رو یاد بگیری ...

Microsoft یه جورایی نرم افزاری خدات می کنه...سرور و این داستانا ...CCNA و CCSSIP و اینام سخت افزاری خدات می کنن و از لحاظ شغلی ربط زیادی بهم ندارن
مثل مهندس نرم افزار میمونه و از اونور سخت افزار و مهندس برق ...اما بهتره CCNA رو بگذرونی که یه سری چیزا رو بدونی

100% هم برو مجتمع فنی تهران بخون . . . مدارکش هم بگیر . . . البته International منظورم هست .

Good Luck .

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
سوال اول : رشته ی تحصیلی شما کامپیوتر بوده ؟

اگه خیر باید بگم به عنوان کسی که MCITPو CCNA و MCSE رو حتی مدارکش رو از Microsoft گرفته و Dibagaran ( مجتمع فنی تهران ) درس خونده شما باید به این ترتیب بری جلو عزیز :

1. Network + چون و چرا هم نداره . . . باید بگذرونی وگرنه هیچی CCNA نمی فهمی و تا آخرش لنگ میزنی و تو تمام course های دیگه

بعدش باید Windows Server 2008 و windows 7 رو یاد بگیری ...Active Directory و الا ماشاالله

حتما حتما از course های اختیاری ISA Server و Exchange Server یا Sharepoint رو یاد بگیر

کنار course های microsoft , می تونی CCNA هم که از course های شرکت cisco هست رو یاد بگیری ...

Microsoft یه جورایی نرم افزاری خدات می کنه...سرور و این داستانا ...CCNA و CCSSIP و اینام سخت افزاری خدات می کنن و از لحاظ شغلی ربط زیادی بهم ندارن
مثل مهندس نرم افزار میمونه و از اونور سخت افزار و مهندس برق ...اما بهتره CCNA رو بگذرونی که یه سری چیزا رو بدونی

100% هم برو مجتمع فنی تهران بخون . . . مدارکش هم بگیر . . . البته International منظورم هست .

Good Luck .

ممنون از جوابت ولی سوالای دیگه ای پیش اومد.نه رشتم کامپیتور نبوده و به غیر از خاموش روشن کردنش چیز به درد بخوری بلد نیستم.
علت اصرار شما برای مجتمع فنی چیه؟ شما با سایبرتک آشنا هستی؟ شما خودت در زمینه شبکه فعالی؟ ببین من هدفم زود به کار رسیدنه و خرخون هم هستم انصافا . یعنی اگه پاش بیفته یه کتاب 700 صفحه ای رو هلو قورت میدم. هفد اصلیم هم بازار کار خارج از کشوره چون دارم می رم کانادا تا یه سال دیگه. حالا باز به نظر شما می ارزه که دوره های سیسکو رو هم بخونم؟ در واقع من از اول همین قصد رو داشتم اما لامذب کار و درس نمیذاره.ولی اگه بدونم از نظر بازار کار منو میسازه هر دو رو با هم میخونم.
بی زحمت این لینک رو یه نیم نگاه بنداز ببین اونایی که مد نظرت هست رو پوشش می ده یا نه و اینکه تفاوتشون با مجتمع فنی تو چیه؟
سرفصل ها
واقعیتشو بخوای یکی از رفقام منو از رفتن به مجتمع فنی منع کرد والا من اول میخواستم برم اونجا.
ممنون

amvag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من دوره MCITP را در سایبرتک گذارندم به نظر من network+ را بگذرون چون در این قسمت یک دید کلی نسبت به شبکه پیدا می کنی و با توجه به مفاهیم میتوتی تصمیم بگیری که MCITP ادامه بدی یا CCNA
اگر هم از دوستت کمک میگیری تمام مباحث مخصوصا IP ها را کاملا باید یاد بگیری
موفق باشی

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
ممنون از جوابت ولی سوالای دیگه ای پیش اومد.نه رشتم کامپیتور نبوده و به غیر از خاموش روشن کردنش چیز به درد بخوری بلد نیستم.
علت اصرار شما برای مجتمع فنی چیه؟ شما با سایبرتک آشنا هستی؟ شما خودت در زمینه شبکه فعالی؟ ببین من هدفم زود به کار رسیدنه و خرخون هم هستم انصافا . یعنی اگه پاش بیفته یه کتاب 700 صفحه ای رو هلو قورت میدم. هفد اصلیم هم بازار کار خارج از کشوره چون دارم می رم کانادا تا یه سال دیگه. حالا باز به نظر شما می ارزه که دوره های سیسکو رو هم بخونم؟ در واقع من از اول همین قصد رو داشتم اما لامذب کار و درس نمیذاره.ولی اگه بدونم از نظر بازار کار منو میسازه هر دو رو با هم میخونم.
بی زحمت این لینک رو یه نیم نگاه بنداز ببین اونایی که مد نظرت هست رو پوشش می ده یا نه و اینکه تفاوتشون با مجتمع فنی تو چیه؟
سرفصل ها
واقعیتشو بخوای یکی از رفقام منو از رفتن به مجتمع فنی منع کرد والا من اول میخواستم برم اونجا.
ممنون

شبکه احتیاجی به خر خونی نداره . . . باید به روز باشی و کار کرده باشی تا دستت راه بیفته. . . من هم کار شبکه می کنم هم کار گرافیک و انیمیشن ... سرفصل ها که همین عزیز جان - با سایبرتک هم آشنا هستم با کهکشان هم آشنا هستم
اصرار خاصی به مجتمع فنی ندارم - من مدارکم مال 2009 هست و اوایل 2010 چندین سال پیش خوندم و گرفتم ...اون موقع از همه بهتر بود ...

ببین عزیز شما بهتر هست Network+ رو بخونی و بعدش شروع کنی course های microsoft رو چند تا که رفتی جلو ...یه CCNA هم بخون ...اون موقع می فهمی چی به چیه

درآمد Cisco کار بیشتر هست به صورت overall اما کارش و امتحاناش و مطالبشم هم به مراتب سخت تر هست و امکان گرفتن مدارکش در ایران هم نیست ( مدارک international منظورم هست )

به نظر من بعد از Network+ یه ضرب بری CCNA جا میزنی ...این نظر من

و به عنوان کسی که نرم افزار خونده و IT کار هست بهت می گم : دوست عزیز اگه فک می کنی 10 تا course بگذرونی میری میترکونی تا آخر عمرت این خبرها نیست

باید با تکنولوژی بری جلو ...همیشه Update باشی...2003 میشه 2008 بعدش میشه 2012 و برو بالا ...باید up باشی وگرنه تو بازار کار به مشکل میخوری عزیز

این ایراد IT کار ها هست .

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان عزیز
شبکه دو بعد داره
یکی سخت افزاری و یکی نرم افزاری...
شما با خوندن network+ نمیتونین توانایی انتخاب بین این دو مورد رو پیدا کنید...
شروع هر کدوم از این موارد سلیقه ای هست...
برای سخت افزار شبکه شرکت cisco هست که دوره پایه اش ccna هست و دوره به نسبت مشکلیه...
کمی گیج کننده و سخت به نظر میاد.
با این ccna شما به جایی نمیرسید
باید برید مرحله بالا دوره های ccna route و ccna switch
اون موقع شما کمی با بستر نیمه حرفه ای سیسکو اشنا میشید...

دوره بعدی سخت افزاری و نرم افزاری شبکه که این روزها جا پیدا کرده البته نه این روزهااا میکروتیک هست..
دوره بسیار کارامد و قدرتمند...
همه فن حریف..

بعد نرم افزاری شرکت مایکروسافت هست...
شما دوره های مایکروسافت رو میرید و میتونید نگه داری شبکه ها رو بر عهده بگیرید..
دوره ها به نسبت اسان هستند چون سیاست مایکروسافت کلیکی هست!!!
اسان هست ولی طیف گسترده ای مطالب و مفهومات وجود داره...

البته در انتخاب بعد شبکه باید به بازار کار هم توجه کنید
الان توی ایران سیسکو کم استفاده میشه
مایکروسافت کم استفاده میشه

همه با میکروتیک و سرور لینوکسی فعالیت میکنند
اگر کار در ایران مهم هست که میکروتیک و لینوکس برید..
اگر در خارج از ایران ... که در این صورت باید بازار اونجا رو بشناسید و بعد انتخاب کنید

مورد دیگری که هست اینه که اون شرکتی که نصب شبکه رو بر عهده میگیره قطعا بستری رو ایجاد میکنه که نگهداری شبکه رو هم بدست بگیره....!!!!!
یعنی شما باید همه دوره ها رو برید و آچار فرانسه باشید...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
عزیزان این شرکت های آموزش دهنده داخل شهرستان ها هم شعبه دارن؟

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
عزیزان این شرکت های آموزش دهنده داخل شهرستان ها هم شعبه دارن؟

مجتمع فنی رو میدونم کرج شعبه داره اما اطلا قابل مقایسه با تهران نیست...فک نکنم شعبه داشته باشن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
مجتمع فنی رو میدونم کرج شعبه داره اما اطلا قابل مقایسه با تهران نیست...فک نکنم شعبه داشته باشن

ممنونم
پس به نظر شما یک نفر اگر بخواد واقعاً وارد این کار بشه باید از همین کلاس های داخل تهران شروع کنه درسته؟ طول این دوره ها مجموعاً چقدر هست؟
توی یزد کلاس آموزشی به جز کلاس های پارک علم و فناوری فکر نمی کنم وجود داشته باشه ...

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
ممنونم
پس به نظر شما یک نفر اگر بخواد واقعاً وارد این کار بشه باید از همین کلاس های داخل تهران شروع کنه درسته؟ طول این دوره ها مجموعاً چقدر هست؟
توی یزد کلاس آموزشی به جز کلاس های پارک علم و فناوری فکر نمی کنم وجود داشته باشه ...

والا موسسه باید باشه به نظرم که لابراتور و کارگاه داشته باشه ...شما با یه معلم و نهایت 2 تا pc شبکه یاد نمیگیری...حالا کیفیت هر موسسه بحث دیگه ای هست ...

من 9 تا course گذروندم حدود 1 سال و 4 ماه شد .

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
ممنونم

دوست عزیز دوره های مایکروسافت رو اگر انگلیسی واردی خودت بخون
توی کلاسها با vm ware کار میکنن شما هم همین کار رو انجام بده...
برای سیسکو هم شبیه سازها اینقدر قوی هستن که شما هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

یکی از اساتید بنده که شهرستان هستند
مدرک تمامی دوره های میکروتیک رو دارند و برای دوره های میکروتیک تهران امده اند و برای مایکروسافت خودشون مطالعه کردند...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
والا موسسه باید باشه به نظرم که لابراتور و کارگاه داشته باشه ...شما با یه معلم و نهایت 2 تا pc شبکه یاد نمیگیری...حالا کیفیت هر موسسه بحث دیگه ای هست ...

من 9 تا course گذروندم حدود 1 سال و 4 ماه شد .

اگر امکانش هست بفرمایید کلاس ها هر چند روز یکبار برگزار می شد و هر جلسه چند ساعت
باز هم ممنونم

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
اگر امکانش هست بفرمایید کلاس ها هر چند روز یکبار برگزار می شد و هر جلسه چند ساعت
باز هم ممنونم

خواهش . .. کلاس ها یک روز درمیون بود - - - روزی 3 ساعت - - - 15 دقیقش هم بین دو پارت کلاس بود

بالا