• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه ها کار با باکس 24 چطوریه؟؟؟؟

sweetrun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا دوست قوانین یک بخشش هست فقط اینو بگم که الان دقیقا مبلغ 750 هزار تومن من رو خورده و سه تا برداشتم رو برگشت زده جالب اینجاست برگشت که میزنه امتیاز رو بر نمیگردونه دزدی تو روز روشن آخرین بار که اعتراض کرد بهم زنگ زد گفت عین پولت رو بگیر بیخیال شو که گفتم بریز به حساب هنوز هم که هنوزه میخواد بریزه الان هم بن کرده قوانین جدیدش رو نیمدونم چی هست ولی چیزی که جالبه اینه که امتیازام دیگه افزایش پیدا نمیکنه حالا چرا نمیدونم

من یه مبلغ 150 هزارتومن اشتباه واریز کردم و پرداخت موفق نبود ولی پول به حسابش واریز شد
یه مبلغ 200 هزار سرمایه کردم
عضو طلایی هم نبودم که قوانین جدید شامل حالم بشه
الانه که نزدیک 100 هزار تومن کار کردم که نمیده هیچ پولی هم که اشتباه سایت واریز شده برگشت نمیده دو ماه از این واریز میگذره
آقا کلا پول بده نیست این سایت فقط مبالغ کم میده تا کاربرش رو دلخوش کنه

sweetrun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک نصیحت از من به دوستان این سایت به زودی بسته میشه منم هنوز به پولم نرسیدم شنبه دارم میرم دیگه شکایت برداشته بن کرده من رو حتی جلوی پیام خصوصیام رو هم گرفته ولی کور خونده من از تمام واریزها و غیره عکس دارم شنبه میرم جرائم رایانه ای شکایت میکنم تا بفهمه با کی طرفه یه بار تماس گرفت گفت پولت رو واریز میکنم ولی واریز نکرد هیچی برداشت ما رو بن کرد تا نتونیم بریم انجمن

آقا یه پیام برام بزار منم میخوام شکایت کنم که با هماهنگی بیشتر ازش شکایت کنیم
این میل منه[email protected]

sweetrun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به محض اینکه بری تالار بگی بن میکنه به نظرم بیایید با هم یکی بشیم بریم شکایت من باهاش تلفنی هم صحبت کردم ولی فایده نداره پول بده نیست این بابا یه تعداد کاربر که 5000 تومن دارن میگیرن فکر میکنن این سایت پول میده ولی این سایت با سرمایه های بالا خوب داره بازی میکنه

آقا برنامه بریزید یکی بشیم بریم شکایت من پایه ام ایمیلم گذاشتم بگید بریم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
لطفا بیخود جو سازی نکنید. من اخیرا دو برداشت موفق داشتم. یکم پرداختش دیر انجام میشه ولی در پرداخت شدنش شکی نیست.;)

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
هیچ پرداختی نداره حتی به کسانی که مبلغشون پایینه من قبل از اینکه سرمایه بزارم خواستم تست کنم 17 تومن داشتم گفتم ببینم واریزی داره یا نه
الان دوماهه درخواست دادم هیچی ه هیچی

alidpx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ پرداختی نداره حتی به کسانی که مبلغشون پایینه من قبل از اینکه سرمایه بزارم خواستم تست کنم 17 تومن داشتم گفتم ببینم واریزی داره یا نه
الان دوماهه درخواست دادم هیچی ه هیچی
سلام اگر نداره پس چطور 150 هزار تومان سه بار به حسابم ریخته شد ولی حق دارید اخری یه ماهو نصفی طول کشید باید صبر کنید

happygoldman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگر نداره پس چطور 150 هزار تومان سه بار به حسابم ریخته شد ولی حق دارید اخری یه ماهو نصفی طول کشید باید صبر کنید

داداش من 5 ماه پیش درخواست دادم (2013/6) ولی پرداخت نشده!!! سایت باکس 24 هر روز بدتر از دیروز میشه! اسکم شده دیگه بیخیالش بشین!!!

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
دوست عزیز الکی خودتو درگیر سایتای ایرانی نکن اخرشون اسکم میشن تئوباکس که الان چندین ماهه پرداخت نداره باکس 24 که دوستان گفتن چه وضعی داره
نئوباکس از همه بهتره

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
چرا دوست عزیز؟

چون واقعا درامد نداره با 1000 زیر مجموعه اخر ماه 100 تومان هم نگیری اخه با عقل جور در میاد

همه کار کردم مدیریت ریسایکل و... برای درامد بیشتر اخر هم فهمیدم که دارم سر خودم کلاه میزارم

تمام سایتهای ایرانی همه شون یه دوره اول خوبن و کم کم از رده خارج میشن

هر کسی که میخواد وارد سایتهای کلیکی چه ایرانی چه خارجی بشه

اول یه نگاه به تجربه سایتهای مثلا بزرگی که اسکم شدند بیندازه بعد شروع کنه

مثل سایت خارجی

انباکس خارجی برای دوستانی که کار میکردند اشنا است تا جایی که از یکی از بهترین مانیتورینگ جهانی الیت گرفته بود اما با اون همه اوازه بعد از شش ماه اسکم شد

الانم مدیرش دوباره امده یه سایت دیگه را انداخته فکر کنم اگه اشتباه نکنم پرو باکس باشه که مینی جاب و از این چیزها داره

مثال سایت ایرانی

فکر نکنم قویتر از سایتهای گروه اسمان و قدیمیتر از ان سایتی باشه اخر و عاقبت سایتهای گروه اسمان چه شد

برین تو تالارش ببینید

یا انباکس ایرانی با اون همه ادعا و... جالب بود برام که اسکم کرد یا نمیدونم قرار بود واگذار کنه نمیدونم چه کرده ولی احتمال میدم اسکم باشه

پس هیچ سایت کلیکی برای فعالیت و کسب درامد مناسب نیست خیالتان راحت

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
چون واقعا درامد نداره با 1000 زیر مجموعه اخر ماه 100 تومان هم نگیری اخه با عقل جور در میاد

همه کار کردم مدیریت ریسایکل و... برای درامد بیشتر اخر هم فهمیدم که دارم سر خودم کلاه میزارم

تمام سایتهای ایرانی همه شون یه دوره اول خوبن و کم کم از رده خارج میشن

هر کسی که میخواد وارد سایتهای کلیکی چه ایرانی چه خارجی بشه

اول یه نگاه به تجربه سایتهای مثلا بزرگی که اسکم شدند بیندازه بعد شروع کنه

مثل سایت خارجی

انباکس خارجی برای دوستانی که کار میکردند اشنا است تا جایی که از یکی از بهترین مانیتورینگ جهانی الیت گرفته بود اما با اون همه اوازه بعد از شش ماه اسکم شد

الانم مدیرش دوباره امده یه سایت دیگه را انداخته فکر کنم اگه اشتباه نکنم پرو باکس باشه که مینی جاب و از این چیزها داره

مثال سایت ایرانی

فکر نکنم قویتر از سایتهای گروه اسمان و قدیمیتر از ان سایتی باشه اخر و عاقبت سایتهای گروه اسمان چه شد

برین تو تالارش ببینید

یا انباکس ایرانی با اون همه ادعا و... جالب بود برام که اسکم کرد یا نمیدونم قرار بود واگذار کنه نمیدونم چه کرده ولی احتمال میدم اسکم باشه

پس هیچ سایت کلیکی برای فعالیت و کسب درامد مناسب نیست خیالتان راحت

مگه فقط کلیلیک کردن بدون سرمایه گذاری

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
مگه فقط کلیلیک کردن بدون سرمایه گذاری

فرقی نمیکنه

تو تالار باکس 24 برید اونایی که ارتقا دادند را ببینید چه جوری دارن پولشون را به دیگران میفروشن

چون نمیتونن برداشت کنند

اگه تا الان اون پستها پاک نشده باشه

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
فرقی نمیکنه

تو تالار باکس 24 برید اونایی که ارتقا دادند را ببینید چه جوری دارن پولشون را به دیگران میفروشن

چون نمیتونن برداشت کنند

اگه تا الان اون پستها پاک نشده باشه
عجب...سایتهای بازدید خودکار چی؟فک کنم اونا بهتر باشن

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آقا PTC ایران اگه میخواین سرمایه گذاری کنید فقط سایت های بردیا(مانیباکس-بردیا دات نت- بردیا دات کارم) و آواباکس

کلا سایت هایی که اسکریپت gen4 دارن دوامشون بیشتره

مثلا توباکس با این که الان اسکمه ولی 4 سال تونست دووم بیاره

تو سایت های زئوس هم آواباکس رو پیشنهاد می کنم. به نظر من سایت با دوامی میشه.

خود من تو 12-13 تا سایت ایرانی فعالیت می کنم ولی فقط تو این 4 تا، سرمایه گذاری بالا کردم. هرچند اون 8 تای بقیه هم سایت های خوبی هستند و در صورت سرمایه گذاری ریسک بالایی ندارند ولی در کلا وقتی سایت خارجی مثل نئوباکس و clicksia و... هست چرا تو باکس های ایرانی سرمایه گذاری کنم؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
آقا PTC ایران اگه میخواین سرمایه گذاری کنید فقط سایت های بردیا(مانیباکس-بردیا دات نت- بردیا دات کارم) و آواباکس

کلا سایت هایی که اسکریپت gen4 دارن دوامشون بیشتره

مثلا توباکس با این که الان اسکمه ولی 4 سال تونست دووم بیاره

تو سایت های زئوس هم آواباکس رو پیشنهاد می کنم. به نظر من سایت با دوامی میشه.

خود من تو 12-13 تا سایت ایرانی فعالیت می کنم ولی فقط تو این 4 تا، سرمایه گذاری بالا کردم. هرچند اون 8 تای بقیه هم سایت های خوبی هستند و در صورت سرمایه گذاری ریسک بالایی ندارند ولی در کلا وقتی سایت خارجی مثل نئوباکس و clicksia و... هست چرا تو باکس های ایرانی سرمایه گذاری کنم؟
سلام clicksia که اصلا به ایرانی ها اجازه فعالیت نمیده:)

بالا