• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جواب مسابقه پیامکی ورزش (۱ آذرتا ۳۰ آذر) ایرانسل

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام برای دریافت جواب مسابقه پیامکی ورزش ایرانسل به بنده پ خ بدهید.
مشخصات مسابقه
• شروع مسابقه: ۱ آذرماه ۱۳۹۲
• پایان مسابقه: ۳۰ آذرماه ۱۳۹۲ساعت ۱۲شب
برگزار کننده: شرکت رهنماکامیابان نخستین(بییپ)

تعداد سوالات:۸۰ سوال
قیمت هر سوال: ۷۵تومان
یعنی جمعا 6 هزار تومن
حامی:شرکت رهنما کامیابان نخستین (بییپ)

جوایز این دوره:

• جایزه قرعه کشی:
یک قطعه طلا به ارزش ۳۰ میلیون ریال (ویژه شرکت کنندگانی که حداقل به۱سوال پاسخ داده اند)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگه جوابا رایگانه بفرست .

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
يه سوال : آيا تا حالا كسي از اينهمه مسابقات ايرانسل جايزه خوبي وارزشمندي گرفته .

گرفته .
يه سوال ديگه : آيا جوايز مسابقات ماهواره راسته وكسي گرفته جوايزي مثل لپ تاپ ودوربين و گوشي و تي وي و.............

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
منم تا حالا کسی رو ندیدم برنده شده باشه
در بدترین حالت هزار نفر هم 6 بدن میشه 6 میل
3 تومنم جایزه بده ب جایی نمیرسه
پ خ شد استارتر

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
يه سوال : آيا تا حالا كسي از اينهمه مسابقات ايرانسل جايزه خوبي وارزشمندي گرفته .

گرفته .
يه سوال ديگه : آيا جوايز مسابقات ماهواره راسته وكسي گرفته جوايزي مثل لپ تاپ ودوربين و گوشي و تي وي و.............

جواب: بله بنده برنده مسابقه محرم سال 90 ایرانسل هستم بسته فرهنگی 20 تا کتاب هزار تومنی برام اومد بعد از سه ماه
جواب سوال دوم : مسابقات ماهواره ای الکیه میگن شما برنده شدی باهاتون تماس میگیرن و میگن برای ارسال بسته باید مبلغی رو بپردازی وقتی
پرداختی و جایزه اومد میفهمی از یه دفتر کوچیک تو تهران برات ارسال کردن اینو از دوستای نزدیکم شنیدم ضمن اینکه بهتون پیشنهاد میکنم اگه در مسابقات ماهواره ای برنده شدید بگید همون مبلغ مثلا 100 هزار تومن رو به حسابتون بریزن یا شارژ براتون بفرستن

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
منم تا حالا کسی رو ندیدم برنده شده باشه
در بدترین حالت هزار نفر هم 6 بدن میشه 6 میل
3 تومنم جایزه بده ب جایی نمیرسه
پ خ شد استارتر

بنده برنده مسابقه محرم سال 90 ایرانسل هستم بسته فرهنگی 20 تا کتاب هزار تومنی برام اومد بعد از سه ماه

senator01

Registered User
لایک‌ها
124
منم تا حالا نديدم كسي برنده شده باشه

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اگه تضمین میکنی که برنده میشم و جایزه میگیرم .پ.خ بده

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
جواب: بله بنده برنده مسابقه محرم سال 90 ایرانسل هستم بسته فرهنگی 20 تا کتاب هزار تومنی برام اومد بعد از سه ماه
جواب سوال دوم : مسابقات ماهواره ای الکیه میگن شما برنده شدی باهاتون تماس میگیرن و میگن برای ارسال بسته باید مبلغی رو بپردازی وقتی
پرداختی و جایزه اومد میفهمی از یه دفتر کوچیک تو تهران برات ارسال کردن اینو از دوستای نزدیکم شنیدم ضمن اینکه بهتون پیشنهاد میکنم اگه در مسابقات ماهواره ای برنده شدید بگید همون مبلغ مثلا 100 هزار تومن رو به حسابتون بریزن یا شارژ براتون بفرستن

خيلي ممنون از پاسختون . ايرانسل كه واقعا مسابقات خيلي خوبي برگزار ميكنه اگه جوايز خوبي بدن .

مسابقات ماهواره هم چند تا شركت كردم برام اس اومد كه برنده لپ تاپ و يكي ديگه دوربين ديجيتالو ........خلاصه جوايزش خيلي خوب بود وگفتن بايد 29 هزار بريزي واسه گمرك .گفتم خودم ميام از تهران هر آدرسي بدين ميگيرم گفتن نه نميشه و اين 29 هزاري براي گمرك است .

جايزه نقدي نيست همش تي وي وگوشي ولپ تاپ و از اين جورچيزاست .حالا نميدونم اين 29 تومانو واريز كنم يا نه .از دوستاني كه واقعا اطلاع دارن خواهشمندم راهنمايي فرمايند .

باتشكر فراوان

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خيلي ممنون از پاسختون . ايرانسل كه واقعا مسابقات خيلي خوبي برگزار ميكنه اگه جوايز خوبي بدن .

مسابقات ماهواره هم چند تا شركت كردم برام اس اومد كه برنده لپ تاپ و يكي ديگه دوربين ديجيتالو ........خلاصه جوايزش خيلي خوب بود وگفتن بايد 29 هزار بريزي واسه گمرك .گفتم خودم ميام از تهران هر آدرسي بدين ميگيرم گفتن نه نميشه و اين 29 هزاري براي گمرك است .

جايزه نقدي نيست همش تي وي وگوشي ولپ تاپ و از اين جورچيزاست .حالا نميدونم اين 29 تومانو واريز كنم يا نه .از دوستاني كه واقعا اطلاع دارن خواهشمندم راهنمايي فرمايند .

باتشكر فراوان
سلام
عاقا نریزی پولو.... همش خالی بندیه.... حروم خورا ب من گفتن 5 تومن بریز پول پست تا برات سکه نمیدونم سشوارو اینجور چیزا بفرستیم من 5 تومن ریختم گفتن : نخیر باید 25 تومن میریختید .منم گفتم حالا این 5 تومن رو ریختم حیفه 20 تومن دیگه هم بریزم....که وقتی بعد از 2 ماه بسته رسید دستم دیدم یه دونه سشوار اسباب بازی و گل سر و یه دونه زیر پوشه نوزاد توشه که سر جمع 1 تومن ارزش نداشت...... خلاصه پولو نریز ب حسابشون .
موفق باشی

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
عاقا نریزی پولو.... همش خالی بندیه.... حروم خورا ب من گفتن 5 تومن بریز پول پست تا برات سکه نمیدونم سشوارو اینجور چیزا بفرستیم من 5 تومن ریختم گفتن : نخیر باید 25 تومن میریختید .منم گفتم حالا این 5 تومن رو ریختم حیفه 20 تومن دیگه هم بریزم....که وقتی بعد از 2 ماه بسته رسید دستم دیدم یه دونه سشوار اسباب بازی و گل سر و یه دونه زیر پوشه نوزاد توشه که سر جمع 1 تومن ارزش نداشت...... خلاصه پولو نریز ب حسابشون .
موفق باشی

خيلي ممنون دوست عزيز از راهنماييتون . منم همينطور فكر ميكردم .چون به هيچ جوري راضي نميشدن جوايزي كه اس كرده بودن بفرستن به غير از واريز 29 تومان

گفتم ميام تهران تحويل ميگيرم يا هرجايي كه ميگين وهمونجا پول گمركشو ميدم گفتن نه نميشه و...................................فهميدم كه كلاه برداريه وواريز نكردم.

يا مثلا گفتم به پستچي ميدم گفتن نه هر چي گفتم گفتن نه . فهميدم كه الكيه

باتشكر فراوان از شما دوست عزيز

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خيلي ممنون دوست عزيز از راهنماييتون . منم همينطور فكر ميكردم .چون به هيچ جوري راضي نميشدن جوايزي كه اس كرده بودن بفرستن به غير از واريز 29 تومان

گفتم ميام تهران تحويل ميگيرم يا هرجايي كه ميگين وهمونجا پول گمركشو ميدم گفتن نه نميشه و...................................فهميدم كه كلاه برداريه وواريز نكردم.

يا مثلا گفتم به پستچي ميدم گفتن نه هر چي گفتم گفتن نه . فهميدم كه الكيه

باتشكر فراوان از شما دوست عزيز

خواهش میکنم دوست عزیز موفق باشید :)

بالا