• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بشتابید بشتابید !!! 0.05 بیت کوین هدیه فقط برای 2500 عضویت نخست

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام خدمت همه دوستان

دیروز اتفاقی با این سایت تازه تآسیس آشنا شدم که تازه دو روز از عمرش میگذره, یه سایت PTC هستش که درآمدی بین 0.0002 بیت کوین تا 0.001 به ازای هر کلیک میتونید بدست بیارید, فعالیت سایت بعد از رسیدن کاربرا به 5000 نفر آغاز میشه فعلا سایت در مرحله پیش ثبت نامه و نکته مهم اینکه برای 2500 عضویت نخست 0.05 بیت کوین هدیه میده. مینیمم برداشت هم 0.1 بیت کوین هستش
تا الان طی دو روز 1100 نفر عضو شدن پس عجله کنید.
میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید :
https://probitcoin.in

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
میدونید که هر بیت کوین تا جایی که من یادمه 748 دلاره...

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
تا الان کاربرانش شده 1474 فقط بعد از 2 روز فعالیت

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
تعداد کاربراش شده 2273 نفر

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
زده که از 3/12/2013 شروع به کار میکنه یعنی از فردا

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
این برا چی صفحه لاگینش باز نمیشه ؟؟ کی میخواد فعالیتش رو شروع گنه پس ؟

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایتش شروع به کار کرده.کسانی که ثبت نام کردند میتوانند فعالیتشان را شروع کنند.

sepehr9876

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام خدمت همه دوستان

دیروز اتفاقی با این سایت تازه تآسیس آشنا شدم که تازه دو روز از عمرش میگذره, یه سایت PTC هستش که درآمدی بین 0.0002 بیت کوین تا 0.001 به ازای هر کلیک میتونید بدست بیارید, فعالیت سایت بعد از رسیدن کاربرا به 5000 نفر آغاز میشه فعلا سایت در مرحله پیش ثبت نامه و نکته مهم اینکه برای 2500 عضویت نخست 0.05 بیت کوین هدیه میده. مینیمم برداشت هم 0.1 بیت کوین هستش
تا الان طی دو روز 1100 نفر عضو شدن پس عجله کنید.
میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید :
https://probitcoin.in
کمی درباره ی بیت کوین و حساب بیت کوین توضیحی میدید؟

koohyar9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمی درباره ی بیت کوین و حساب بیت کوین توضیحی میدید؟

معذرت من چند وقتی مشغله داشتم نتونستم به تاپیک سر بزنم

شما با مراجعه به این وبلاگ هرچی اطلاعات بخواین میتونید در رابطه با بیت کوین کسب کنید http://blog.btctalk.com

این هم آموزش ایجاد کیف پول بیت کوین برای کسایی که آشنایی ندارن

روی لینک مقابل کلیک کنید https://blockchain.info/wallet/new

در صفحه باز شده ایمیل و رمرز عبور خود را وارد کنید , رمز عبور شما باید حداقل دارای 10 کاراکتر و همچنین از حروف و عدد تشکیل شده باشه و بعد روی continue کلیک کنید

خب حالا یک ایمیل برای شما ارسال میشه مانند تصویر زیر :

روی لینک مقابل verification link کلیک کنید بعد از تآیید ایمیلتون , این بار روی لینک مقابل Login Link کلیک کنید به صفحه ورود به حسابتون وارد میشید برای ورود به حساب دو قسمت رو باید پر کنید یکی کد identifier و دیگری رمز عبوری که تعریف کردین که برای هر باز ورود به حسابتون باید واردش کنید , البته کد identifier علاوه بر اینکه با کلیک بروی لینک مقابل Login Link قابل رویت هست توسط یک ایمیل جداگانه هم کد identifier براتون ارسال میشه , پس از وارد کردن identifier و رمز عبور با کلیک بروی Open Wallet وارد حسابتون میشید مانند تصویر زیر :

حالا شما یه حساب بیت کوین دارید ,اون قسمت که با کادر قرمز مشخص کردم آدرس بیت کوین شماست یا همون شماره حساب شما یه جا یادداشت کنید که دمه دستتون باشه چون برای ثبت نام تو سایتی که معرفی کردم آدرس بیتکوینتون رو هم میخواد و یا کلا هر سایتی که با بیت کوین کار میکنه برای برداشت باید شماره بیت کوینتون رو وارد کنید .

دیگه فکر کنم ساده تر از این نمیشد توضیح داد , نکته آخرم هم اینکه برای تبدیل بیت کوین هاتون به ارزهای دیگر میتونید از صرافی های موجود استفاده کنید.

Last edited:

koohyar9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه

سایت probitcoin شروع به کار کرد دوستانی که ثبت نام کردن می تونن فعالیت خودشون رو آغاز کنن , بخش ماینینگ هم به گفته سایت تا چند روزه آینده شروع به کار خواهد کرد قسمت آگهی های کلیکی الان در دسترس هست
از دوستانی که در پست های گذشته هم اطلاع رسانی کردن ممنون

موفق باشید

بالا