• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتصال access point به Lan خوابگاه

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
توی هر اتاق خوابگاه یک اتصال Lan هست. من می خوام به یک مودم بی سیم لپ تاپ رو به شبکه وصل کنم

توضیح بیشتر :

پورت Lan لپ تاپ من خراب شده و نمی تونم به شبکه وصل بشم.
مسؤول شبکه گفت مودم رو در روی حالت bridge و بزارم و آی پی مردم هم 192.168.94.1 باشه.
در این حالت سیستم به dhcp خوابگاه وصل میشه و آی پی 192.168.225.x می گیره و مشکلی نیست ولی اگه به دستگاه دیگه ای بخوام همزمان وصل بشم تو مرحله گرفتن آی پی می مونه.

راهی که به نظر خودم رسید اینه که خود مودم به شبکه وصل بشه و آی پی رو برای بقیه NAT کنه و dhcp هم فعال باشه ولی نمی دونم آی پی مودم رو می بدم و چه تنظیمات دیگه ای لازمه.

چه راه دیگه ای برای این کار هست؟

متشکرم

Sent from my HTC One V using Tapatalk

amd44002007

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. ما تو هر اتاق 3 تا داریم ولی 5 نفریم.پس یه وایرلس گرفتیم.نکته ای که وجود داره باید رو حالت Bridge بزاری dhcp رو Off کنی و ip مودم رو به ip ای که lan میده تغییر بدی یعنی برای شما به 192.168.225.x تغییر بدی.خوب در این صورت دیگه به تنضیمات مودم نمیتونی وارد شی و برای هر گونه تغییر باید مودم reset شه!
خوب با این تنضیمات شما می تونی 100 تا سیستم رو به وایرلس وصل کنی ولی باز هم یه ایراد وجود داره و اون اینه که بعد از مدتی کل سیستم اینترنت رو منحل می کنه (کل اینترنت بلوک می پره!!!!) و باید مودم رو روشن و خاموش کنی!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. ما تو هر اتاق 3 تا داریم ولی 5 نفریم.پس یه وایرلس گرفتیم.نکته ای که وجود داره باید رو حالت Bridge بزاری dhcp رو Off کنی و ip مودم رو به ip ای که lan میده تغییر بدی یعنی برای شما به 192.168.225.x تغییر بدی.خوب در این صورت دیگه به تنضیمات مودم نمیتونی وارد شی و برای هر گونه تغییر باید مودم reset شه!
خوب با این تنضیمات شما می تونی 100 تا سیستم رو به وایرلس وصل کنی ولی باز هم یه ایراد وجود داره و اون اینه که بعد از مدتی کل سیستم اینترنت رو منحل می کنه (کل اینترنت بلوک می پره!!!!) و باید مودم رو روشن و خاموش کنی!
خیلی متشکرم
ما یک آن داریم و دو نفریم
من همین کار رو کردم با این تفاوت که آی پی رو به گفته خودشون چیز دیگه ای دادم که مشکل به وجود نیاد
ولی نمی دونم چرا وقتی یک نفر وصل میشه و آی پی می گیره نفر بعدی نمی تونه آی پی بگیره!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
کسی نظر دیگه ‌ای داره؟
نميشه با روشن بودن dhcp کاری کرد؟

drkiwi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما مودمت رو بزار روی حالت ap
پورت lan از سیم خودش یه ip میگیره و برای وایرلسش یه رنج ip دیگه تعریف کن
اینطور میشه که lan مودم یه آدرس 192.168.225.55 میگیره مثلا و وایرلست ک وصل میشی شما بهت 192.168.1.100 میده مثلا
بعد توی routing خودش یه route به 192.168.225.0 مینویسه
اگر کار نکرد یه روت 0.0.0.0 به پورت lan بده دستی
نیازی به nat نیست دیگه

Sent from my C1605 using Tapatalk

بالا