اینی که می خوام بگم فکر نکنم گرونترینش باشه اما سوزناکترینش بوده! سال 91
رستوران ایتالیایی سوفیا توی اشرفی اصفهانی
اوایل ازدواجمون بود و گفتیم مثلا خوش بگذرونیم!
مثلا پاشدیم رفتیم بیرون غذا بخوریم و یه رستوران ایتالیایی!
یه لیوان نوشیدنی که اسمشم هنوز یادمه (پیناکولاد) با ما 6000 تومن حساب کرد.
یه پیتزا که یادم نیست مدلش چی بود! یه نون پیتزا که البته نصف پیتزاهای معمولی اندازه داشت روش چند حلقه گوجه فرنگی بود و چند برگ جعفری و یه خورده پنیر. فک کنم همونو 15 تومن حساب کرد.
با یه پاستا که توش فکر کنم 5 تا تیکه گوشت باریک و نیمه خام داشت! اصلا قابل جویدن نبود. گوچه آبپز هم توش داشت و پاستاش هم نیمه خام بود. چند برک جعرفی رو هم خورد کرده بود. اصلا یه چیزی می گم یه چیزی میشنوین! واقعا افتضاح بود.
وقتی رفتیم حساب کنیم همیشه قبلش با همسر جان شرط می بندیم که چقدر شده. بعدش میریم جلو و هر کی شرطو باخت هر کاری که طرف مقابل بگه انجام میده.
من گفتم شده 30 تومن. همسرم هم گفت 28 تومن.
جفتمون ضایع شدیم و قیافه هامون دیدنی بود وقتی فاکتور رو گذاشت!
شده بود حدودا 50 تومن!
وقتی فاکتور رو دیدیم قیمتها واقعا دیدنی بود.
فقط 5000 تومن هزینه باز و بسته کردن در رو گرفته بود! (آخه یکی دم درب ورودی ایستاده بود و در رو واسه مشتری باز و بسته می کرد)
خلاصه که پنجاه هزار تومن دادیم و من خداییش پنجاه هزار جام سوخت!
اونقدر سوزش داشته که هنوزم یادم مونده.
اومدیم توی ماشین جفتمون به هم نگاه کردیم و خندیدیم و گفت بریم خونه بابا همون نون پنیر خودمون پای سفره و پای تلوزیون خیلی بیشتر میچسبید!
یه توضیحی از مکانش هم بدم که اونقدر تاریک بود که اصلا نمی دیدیم چی داریم می خوریم. به همدیگه هم که نگاه می کردیم فقط سایه هایی که روی صورت همدیگه افتاده بود رو می دیدیم.
واقعا مسخره بود! اصلا نفهمیدیم چی خوردیم! به خصوص که اصلا غذاهاش پخته نبود و با ذائقه ما هم جور نبود.
اما یکی دیگه از گرونترین غذاهایی که خوردیم خوراک ماهیچه یه رستوران توی مشهد بود که خیلی خیلی چسبید.
سال 90 شد 40 تومن اما واقعا چسبید!
رستوران ایتالیایی یعنی پول بده هیچیم بت نمیدیم!
رفتیم یه بار مورانو پاسداران سه تا سفارش دادیم سه تا نون لواش اورد رو یکیش تخم مرغ خاگینه زد بود رو یکیش 2 تا گوجه له شده بود یکیشم روش رب مالیده بود

خلاصه یه وضع بدیااا کلم پول گرفت پدرسوخته
حالا من جون سختم چیزیم نشد اون 2 نفر دیگه یه ساعت بعد همه رو... بله
Sent from my Awesome LG P713