• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرانترین غذایی که نا حالا خوردین

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
زیاد غذای گرون نخوردم

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
نون و پنیر و سبزی!

Sent from my ZP980 using Tapatalk

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
7-8 سال پیش بود یک بار رفته بودم ماشینم رو از پارکینگ راهنمایی رانندگی در بیارم تو پاسدارن
یک هفته ماشین خوابیده بود شده بود 14 تومن هزینه پارکینگش
بابام 15 تومن داد گفت برو ماشینت رو در بیار (روم به دیفال پول نداشتم) خودشم رفت
رفتم یک برگه میخواست من همرام نداشتم اومدم بیرون پارکینگ روبروش چند تا ساندویچی بود
رفتم تو یکش یک ساندویچ همبرگر سفارش دادم (اونموقع ساندویچ تو محله ما پایین شهر 1500 بود)
طرف برامون کلی هم دسر (سیب زمینی سرخ شده و خیار شور برش خورده و گوجه برش خورده و سس سفید و قرمز تو فنجون و نوشابه لیوان نوشابه لیوان اب و ..... چهار تا بشقاب مخلفات) اورد جوری که من ترسیدم پیش خودم گفتم نکنه اشتباهی شده :eek: من فقط یک همبرگر میخوام :general410:

هیچی بعد اینکه خوردم ساندویچ رو موقع حساب 8 هزار تومن پول ساندویچ همبرگر رو دادم تا چند سال جاش داشت می سوخت با این پول تو محلمون 6-7 تا همبرگر میشد
منم گفتم حالا که تا دسته بهمون رفته منم نامردی نکردم تا جایی که جا داشتم خوردم جوری که میخواستم بالا بیارم :general107:

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
املت !:general304::general304::general304::general304:

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
کلا شیشلیک و ماهیچه شاندیز از همه جای ایران گرونتره من یادمه من یه برگ و همسرم ماهیچیه و مخلفات (سوپ سالاد و نوشیدنیو ....)با خودم گفتم حتما بالای ١٢٠ در اومده ولی با کمال تعجب ۵٠ بیشتر نشد تا گروه ارکستر هم ففط برا ما دوتا خودشو پاره پوره کرد چون غیر از ما کسی اونجا نبود. تا حالا منم چند جا رفتم که از پولهای که گرفتن همه جام سوخته برا همین هر وقت جای برا غذا خوردن میرم اول قیمت هاشو چک میکنم اگه قیمتهاش چه بالای صندوق چه تو اون بوگه سفارش نداشته باشه کلا قیدشو میزنم.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دنده کباب کرمانشاهی
اصل اصلش موجود در طاق بستان

بالا