• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
البته ثامن متصل به خودپرداز سپه هست و من همیشه برداشت میکنم بدون مشکل

همچنین شما میتونید از اینترنت بانک ثامن هم استفاده کنید که موجودی و گردش حساب و غیره رو با اینترنت داشته باشین

فکر میکنم بخاطر همین یکی دو مورد یعنی متصل بودن به بانک سپه و اینترنت بانک و همراه بانک و تعداد شعب بیشتر در کل کشور بیشتر میشه حساب روش باز کرد

ببخشید ثامن به خودپرداز صادرات وصل نیست؟ آخه من شنیده بودم به سپه و صادرات وصله!

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
این اسمس امروز واسم اومد:
مشتری گرامی؛
امکان انتقال وجه کارت به کارت شتابی و دریافت مانده کارت بانک آینده به صورت آنلاین، در پیشخوان بانک آینده فراهم گردید.

کارت به کارت شتابی امکان خوبیه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من تعجبم اینجا از لحاظ اعلام نرخ سود چرا آپدیت نمیشه!!!!فقط همش تبلیغ یک بانک خاص (س)میشه!!!
اگه از کنار موسسه کوثر رد شده باشین 2تا طرح جدید آورده،که روی بنر بزرگ زده.
1-یلدا% 22.77
2- ثنا22.22%
برای ثنا حداقل مانده باید 20م تومان و حداقل6ماه در حساب باشه و برای یلدا هم حداقل مانده50 م تومان و برای حداقل 10 ماه!!چون من حرف بانکی ها را زیاد قبول ندارم وشعبه تا شعبه فرق داره،دوستانی که کوثر توی مسیرشون هست،بپرسن و اینجا اعلام کنند

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من تعجبم اینجا از لحاظ اعلام نرخ سود چرا آپدیت نمیشه!!!!فقط همش تبلیغ یک بانک خاص (س)میشه!!!
1-یلدا% 22.77
2- ثنا22.22%
برای ثنا حداقل مانده باید 20م تومان و حداقل6ماه در حساب باشه و برای یلدا هم حداقل مانده50 م تومان و برای حداقل 10 ماه!!چون من حرف بانکی ها را زیاد قبول ندارم وشعبه تا شعبه فرق داره،دوستانی که کوثر توی مسیرشون هست،بپرسن و اینجا اعلام کنند
دوست عزیز وقتی موسسات ثامن و ارمان دارند به ترتیب سود 25% و 27% درصد میدن چرا باید در موسسه کوثر سرمایه گزاری کرد دلیلتون رو میشه به ما هم بگید با تشکر لطفا دوستانی که تجربه سرمایه گزاری در موسسات را دارند تجربیاتشون را در اختیار دیگران بذارند با تشکر

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز وقتی موسسات ثامن و ارمان دارند به ترتیب سود 25% و 27% درصد میدن چرا باید در موسسه کوثر سرمایه گزاری کرد دلیلتون رو میشه به ما هم بگید با تشکر لطفا دوستانی که تجربه سرمایه گزاری در موسسات را دارند تجربیاتشون را در اختیار دیگران بذارند با تشکر

واقعا درسته

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزيز اون مواردي كه شما ميگين يك ساله هست!!!اين مواردي كه گفتم كوتاه مدت هست و گفتم6 ماهه و 10 ماهه البته من هم نگفتم اين موسسه ارزش داره پول را بگذاريم...فقط خواستم اطلاع رساني كنم و هدف پستم هم تبليغي نبوده...علكي از يك بانك تعريف نكنم...ولي بنظرمن گردشگري22%هم نسبت به اين كوثر معتبرتره و هم حداقل مانده10 م هست و ارزش 0.22%نداره....درضمن براي سود بهتر آرمان(فرشتگان) بهتره كه اونم شرط حداقل مانده 20 م تومان داره..
اينجا كسي اومد سپرده ها وشرايط جديد را بگه؟؟؟ حالا طلبكار هم ميشيد!!!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزيز اون مواردي كه شما ميگين يك ساله هست!!!اين مواردي كه گفتم كوتاه مدت هست و گفتم6 ماهه و 10 ماهه البته من هم نگفتم اين موسسه ارزش داره پول را بگذاريم...فقط خواستم اطلاع رساني كنم و هدف پستم هم تبليغي نبوده...علكي از يك بانك تعريف نكنم...ولي بنظرمن گردشگري22%هم نسبت به اين كوثر معتبرتره و هم حداقل مانده10 م هست و ارزش 0.22%نداره....درضمن براي سود بهتر آرمان(فرشتگان) بهتره كه اونم شرط حداقل مانده 20 م تومان داره..
اينجا كسي اومد سپرده ها وشرايط جديد را بگه؟؟؟ حالا طلبكار هم ميشيد!!!
دوست نازنین طلبکار چیه؟؟؟؟؟؟؟من کی گفتم شما هدفتون از این اطلاع رسانی تبلیغ برای موسسه خاصی هست گفتم شاید اطلاعاتی دارید که دیگران ندارند مثل این که در باره اعتبار بیشتر این موسسه نسبت به موسسات دیگر یا خبرهای دیگه .....اگه نوشته من رو درست خونده بودید من خودم از همه دوستان که در موسسات اعتباری حساب دارند خواستم بیان و تجربیاتشون رو بگن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
با عرض پوزش، اطلاعات تلفنی اکثرا اطلاعات غلط می دهند مثلا فرشتگان (آرمان جدید) 23% روز شماره و یکساله 27% هست.
البته من پرسیدم ارمان جدید (فرشتگان و فردوسی و افضل)23% روزشمار را برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان میدهند

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
گردشگری 22 درصد میده ولی حداقل مانده باید 10 میلیون تومان باشه و اگه پولت بیاد زیره 10 میلیون اون روز هیچ سودی بهتون نمیده.

اگه بالای 10 میلیون میخایی بزاری گردشگری خوبه ولی زیره 10 میلیون همون دی و آینده بهترین گزینه هستن. میتونی تو هر دو بانک حساب باز کنی هر موقع بالای 10 میلیون داشتی انتقال بدی گردشگری وقتیم اومد زیره 10 میلیون انتقال بده مثلا دی.
به غیر از نیاز حداقل ده میلیون موجودی، شرط دیگه ای نداره؟ فکر کنم گفتند برای ماه اول نباید برش داری تا سود تعلق بگیره ... یا برای جای دیگری بود من شاید اشتباه میگم؟
منم گردشگری از این حساب باز کردم کارمند اینطوری گفت، ولی اوایلش موجودی من تکمیل نبود فقط برای چند روزی تکمیل شد که یک ماه بعدش سود اون مقدار ریخته شد...

1-یلدا% 22.77
2- ثنا22.22%
کوثر روزشمارش که تغییری نکرده از 20%؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان بین موسسه ارمان و ثامن کدامیک معتبرترند موسسه ثامن 1 ساله 25% میده و موسسه ارمان 1 ساله 27% میده من یه پولی حدود 50 میلیون دارم و کار دیگه ای به غیر از اینکه در موسسات بذارم فعلا نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن زیر نظر بانک مرکزی یعنی اینکه بانک مرکزی تعهدهاشون رو اجرا میکنه در صورت ورشکست شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر جا سود بیشتری دادند اونجا بگذار. روی هیچ بانک و موسسه ای تعصب نداشته باش و مثلا حرف کسی را هم که توی فلان بانک یا موسسه حساب داره یا توش کار می کنه و فقط اون را توصیه می کنه! را هم خیلی توجه نکن. برو تو سایت بانک مرکزی و چک من اسم موسسات را و حتی خودت هم تلفنی از بانک مرکزی سوال کن.
موسساتی که در سایت بانک مرکزی اسمشون بعنوان در شرف تاسیس است همه معتبرند. مثل نور ، آرمان ، ثامن ، ثامن الحجج ، کوثر ، عسکریه. (مهر بانک در شرف تاسیسه)

موسسه ثامن بدون محدودیت مبلغ یکساله را 25 درصد میده و موسسه آرمان (فرشتگان) برای بالای 20 میلیون 27 درصد و برای زیر 20 میلیون را 25 درصد میده و هر دو معتبرند.(هم ردوی اینا حساب 5 ساله باز می کنند ولی بعد از 1 سال بدون کسر سود می تونی ببندی)
البته عسکریه هم یکساله را 25 درصد میده.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
البته من پرسیدم ارمان جدید (فرشتگان و فردوسی و افضل)23% روزشمار را برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان میدهند

نه برای بالای 20 میلیون تومان را 27 درصد یکساله و 23 درصد کوتاه مدت میده.
البته افضل توس که جزء آرمان نیست. فردوسی و فرشتگان هم هنوز ادغام کامل نشدند و حتی ممکنه دوباره جدا بشوند. چون داره سرمایشون به حدی می رسه که جداگانه موسسه مالی مستقل شوند. این را از یکی از رییس شعب شنیدم.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
هر جا سود بیشتری دادند اونجا بگذار. روی هیچ بانک و موسسه ای تعصب نداشته باش و مثلا حرف کسی را هم که توی فلان بانک یا موسسه حساب داره یا توش کار می کنه و فقط اون را توصیه می کنه! را هم خیلی توجه نکن. برو تو سایت بانک مرکزی و چک من اسم موسسات را و حتی خودت هم تلفنی از بانک مرکزی سوال کن.
موسساتی که در سایت بانک مرکزی اسمشون بعنوان در شرف تاسیس است همه معتبرند. مثل نور ، آرمان ، ثامن ، ثامن الحجج ، کوثر ، عسکریه. (مهر بانک در شرف تاسیسه)

موسسه ثامن بدون محدودیت مبلغ یکساله را 25 درصد میده و موسسه آرمان (فرشتگان) برای بالای 20 میلیون 27 درصد و برای زیر 20 میلیون را 25 درصد میده و هر دو معتبرند.(هم ردوی اینا حساب 5 ساله باز می کنند ولی بعد از 1 سال بدون کسر سود می تونی ببندی)
البته عسکریه هم یکساله را 25 درصد میده.
مرسی از راهنماییت ایا شما میدونید وقتی بانک مرکزی موسسه خاصی رو مجاز اعلام کرده در قبال حساب های باز شده در ان موسسه مسئولیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟سوال بعدیم از همه دوستان اینه که اگر من مثلا 100 میلیون در موسسه ارمان بذارم در هنگام برداشت به راحتی میتونم پولم رو بگیرم تجربیات شخصی دوستان رو برای این سوال میخواستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مرسی از راهنماییت ایا شما میدونید وقتی بانک مرکزی موسسه خاصی رو مجاز اعلام کرده در قبال حساب های باز شده در ان موسسه مسئولیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟سوال بعدیم از همه دوستان اینه که اگر من مثلا 100 میلیون در موسسه ارمان بذارم در هنگام برداشت به راحتی میتونم پولم رو بگیرم تجربیات شخصی دوستان رو برای این سوال میخواستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جهت تحقیقات چند روزی سر کشی میکردم اکثر موسسات رو و رفتم برای موسسه ارمان سپرده کنم اما دیدم کسی مبلغی سپرده کرده بود و موقع برداشت نمیدادن بهش و میخواستن چک اونم برای چند روز آینده و باقی مانده هم با مراجعه های بعدی بهش بدن برای همین منصرف شدم از گذاشتن توی ارمان و بردم ثامن چند روزی رفتم سرکشی کردم ثامن مشکلی ندیدم جتی خیلی هم شعبه هاشون شلوغ بودن و خودپرداز اکثر شعبش داشتن و اینترنت بانک و همراه بانک ومتصل بودن کارت عابرشون به سپه رو که دیدم اعتمادم بیشتر شد گذاشتم.

حتی بعد از باز کردن حساب کوتاه مدت گفتم فعال کنن اینترنت بانک که بتونم موجودی و گردش و غیره رو ببینم که انجام دادن همون موقع و اسمس یوزر و پسورد دادن بهم کلا خوشم اومد از خدماتشون.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عسکریه برای یک سال و واریز سود ماهانه چند درصد میده ؟ با عابر بانکش میشه بین تمام بانک ها وجه انتفال داد؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان این 21درصد بانک مهر اقتصاد روزشمار هست؟

آره روز شمار هست ولي اسمش يكساله ويژه هست،كه كساني كه قبل از سال 92 باز كردن حداقل مانده يك م تومان هست و انهايي كه بعد از عيد باز كردن حداقل مانده بايد 10 يا 5 م تومان باشه...

در مورد اعتبار موسسات هيچكدومشون مثل مهر قدر نيستن!!!قابليت برداشت از خودپردازهاي مهر و ملت در هرروز1 م تومان(سينا هم كه ادعاش ميشه اينقدر نميده)+قابليت خريد با كارت از پوزهاي ملت و پشتووانه قدر!!!توي هركاري فكر ميكن هستن از بورس گرفته تا ساختمان سازي و....(بيسجيان سابق)درضمن معمولا برخلاف اكثر بانكها هر شعبه اي رفتم كار را سريع راه ميندازن ولي اونجوري هم مثل بعضي بانكهاي خصوصي نيستن كه جلوي مشتري دولا راست ميشن!!!تابلوهاش هم شده بانك ولي هنوز براي گرفتن پول كلان، چك بانكهاي ديگه بهت ميدهن وشتاب و ساتنا و...نداره
ثامن هم خوبه ولي خيلي طول ميكشه تا كارت راه بيفته كلا سيستمش خيلي كنده(****)+اينترنت بانك
..كوثر هم خوبه...قابليت خريد با كارت در پوز ملت هم داره...برداشت از عابربانك ملت و سپه هم داره ولي تا سقف 400 يا 500 هزار تومان!!(وزارت دفاع)+اينرنت بانك
سينا (بنياد سابق)هم كه قبلا توي بعضي سايتها ميكفتن مال بچه هاي بالا هست(اطلاعات)
آرمان هم تا حالا نديدم كسي بگه كارت داره،فكر كنم اصلا نه كارت داره نه اينرنت بانك...ولي سود خوبي ميده بعد از اون هم نور(كارسازان+ريحانه+...) سود خوبي ميده..كوتاه مدت22%
روزشمار كوثر هم پرسيدم هيچ تغييري نكرده...
درمورد برداشت همين كوثر بعضي مواقع اوايل شده بود،پول توي حساب بانكي كه من ميخاستم نداشت مثلا من چك پارسيان ميخاستم و موجودي نداشتن و چك بانك آينده ميدادن...
اگه جايي اشتباه كردم دوستان اصلاح كنند

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
جهت تحقیقات چند روزی سر کشی میکردم اکثر موسسات رو و رفتم برای موسسه ارمان سپرده کنم اما دیدم کسی مبلغی سپرده کرده بود و موقع برداشت نمیدادن بهش و میخواستن چک اونم برای چند روز آینده و باقی مانده هم با مراجعه های بعدی بهش بدن برای همین منصرف شدم از گذاشتن توی ارمان و بردم ثامن چند روزی رفتم سرکشی کردم ثامن مشکلی ندیدم جتی خیلی هم شعبه هاشون شلوغ بودن و خودپرداز اکثر شعبش داشتن و اینترنت بانک و همراه بانک ومتصل بودن کارت عابرشون به سپه رو که دیدم اعتمادم بیشتر شد گذاشتم.

حتی بعد از باز کردن حساب کوتاه مدت گفتم فعال کنن اینترنت بانک که بتونم موجودی و گردش و غیره رو ببینم که انجام دادن همون موقع و اسمس یوزر و پسورد دادن بهم کلا خوشم اومد از خدماتشون.
پس با توجه به گفتهی شما سپرده گذاری در این موسسه مناسب نیست .........اگه دوستان دیگه ای به غیر از این دوستمون تجربه ای مشابه یا تجربه متفاوتی دارند لطفا برای دوستانی که به این تاپیک سر میزنن توضیح بدند با تشکر

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پس با توجه به گفتهی شما سپرده گذاری در این موسسه مناسب نیست .........اگه دوستان دیگه ای به غیر از این دوستمون تجربه ای مشابه یا تجربه متفاوتی دارند لطفا برای دوستانی که به این تاپیک سر میزنن توضیح بدند با تشکر

چند مورد دریافت بالا از گردشگری و همینطور دی داشتم بدون مشکل انجام شده است.

بالا