• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اون چه بانكي بوده كه انقدر وضعش خرابه كه تو مترو تبليغ ميكنه هاهاهاهاها يه چيزايي بگيد با عقل جور در بياد

Last edited:

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
داداش فریب نیست
بانک وامی هم که میده بر همین اساسه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
منظور این هست که معمولا توی تبلیغات می گن 24 درصد سود روز شمار یا می گن 24 درصد سود با واریز ماهانه در حالی که این طرز گفتن فریب و پیچوندن مساله هست و در واقع 2 درصد ماهانه واریز می کنن دقیقش اینه که 24 درصد سود سالانه با واریز 2 درصد سود در هر ماه

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوست عزیز من طبق فرمول ایشون حساب کردم و به این عدد رسیدم و می دونم که سودش اینقدر نیست.

کجای فرمول درسته!!

اون هزار تومن که قرمز کردم و دوباره حساب کن خودت متوجه میشی، 5.400.000 تقسیم بر 36500 میشه 147 تومن، نه 147 هزار تومن.
فرمولشم درست بود دیگه، مشکلی نداشت، من میدونم منظور شما چی بود، میخواستی بگی ضربدر 18 درسته، نه ضربدر 18 درصد.

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان لطفا بحث های مفید انجام بدین
من دیروز تو مترو بودم دیدم دونفر دارن راجع به سود بانک ... صحبت میکنن
خلاصه ازشون پرسیدم جریان چیه شروع کردن از اون بانک تعریف کردن
آخر خط مترو که رسیدیم دیدم دوباره سوار قطار برگشت مترو شدن
منم برگشتم باهاشون سوار شدن
بعداز کاراگاه بازی متوجه شدم همون بانک به اینا حقوق میده تو مترو تبلیغ کنن
خب حالا چه ایرادی داره یه نفر هم بابت تبلیغ یک بانک و خراب کردن بانکای دیگه توی این سایت نون دربیاره
همه فوق لیسانسا که از راه عقلشون پول درنمیارن

آقا شرمنده ها !

ولی باور کردن این داستان خیلی سخته :blush:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منظور این هست که معمولا توی تبلیغات می گن 24 درصد سود روز شمار یا می گن 24 درصد سود با واریز ماهانه در حالی که این طرز گفتن فریب و پیچوندن مساله هست و در واقع 2 درصد ماهانه واریز می کنن دقیقش اینه که 24 درصد سود سالانه با واریز 2 درصد سود در هر ماه

خوب فرض بر اینه که همه مردم میدونن که وقتی میگن سود منظورشون سالانه هست.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

بیش از 90% مردم این قضیه رو میدونن که سود سالیانه هست به صورت روز شمار .... قبلنا اینجوری بود که حتی حساب های کوتاه مدت اگر 29 روز پول تو حساب بود و روز آخر بر میداشتی سود بهش تعلق نمیگرفت ، اما الان حداقل موجودی روز رو حساب میکنند و آخر ماه یا بعد از 30 روز میریزن به حساب .. ( حساب های کوتاه مدت )...

حالا اینکه بگیم اینا میخوان گول ملت بزنن و .. یکم بی انصافیه ، گول زدن یعنی اینکه بانک ملت بیاد 12ت بابت توکن بگیره بعد 1 سال هنوز توکن ها رو نده ... بعد هم بگه بیا 40ت دیگه بده توکن جدید بگیر : )))) ، این هم میشه کلک و هم دزدی در روز کاملا روشن....

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بیش از 90% مردم این قضیه رو میدونن که سود سالیانه هست به صورت روز شمار .... قبلنا اینجوری بود که حتی حساب های کوتاه مدت اگر 29 روز پول تو حساب بود و روز آخر بر میداشتی سود بهش تعلق نمیگرفت ، اما الان حداقل موجودی روز رو حساب میکنند و آخر ماه یا بعد از 30 روز میریزن به حساب .. ( حساب های کوتاه مدت )...

حالا اینکه بگیم اینا میخوان گول ملت بزنن و .. یکم بی انصافیه ، گول زدن یعنی اینکه بانک ملت بیاد 12ت بابت توکن بگیره بعد 1 سال هنوز توکن ها رو نده ... بعد هم بگه بیا 40ت دیگه بده توکن جدید بگیر : )))) ، این هم میشه کلک و هم دزدی در روز کاملا روشن....

خدا لعنتشون کنه.....در ضمن توکنت ایراد پیدا کرد که دیگه فاتحه....خودشونم نمیدونن چیکار باید بکنن

98naz

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان لطفا بحث های مفید انجام بدین
من دیروز تو مترو بودم دیدم دونفر دارن راجع به سود بانک ... صحبت میکنن
خلاصه ازشون پرسیدم جریان چیه شروع کردن از اون بانک تعریف کردن
آخر خط مترو که رسیدیم دیدم دوباره سوار قطار برگشت مترو شدن
منم برگشتم باهاشون سوار شدن
بعداز کاراگاه بازی متوجه شدم همون بانک به اینا حقوق میده تو مترو تبلیغ کنن
خب حالا چه ایرادی داره یه نفر هم بابت تبلیغ یک بانک و خراب کردن بانکای دیگه توی این سایت نون دربیاره
همه فوق لیسانسا که از راه عقلشون پول درنمیارن
واقعا عجیبه
پس اینها ی که جایزه برنده میشن از خودشون هستند و دوباره جایزها رو ازشون پس میگیرن

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
من شنیدم بخاطر قانون بانکداری بدون ربا
4fvfcja.gif
و مسائل شرعی واز اینجور چیزاست که نرخ سود رو اینجوری میگن

98naz

Registered User
لایک‌ها
33
نه بابا میخوان سود کم بدن قانون درست میکنن

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
نه بابا شوخی کردم اگه باور نمیکنید باور نکنید

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
امروز آرمان(فردوسی سابق) بودم

روزشمار 20.5 درصد

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
[h=3]بیشترین سودِ سپردۀ کوتاه مدت را کدوم بانکِ غیر معتبر میده؟![/h]شوخی کردم منظورم اینه از موسسه ها و غیر هم باشه مهم نیست

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
[h=3]بیشترین سودِ سپردۀ کوتاه مدت را کدوم بانکِ غیر معتبر میده؟![/h]شوخی کردم منظورم اینه از موسسه ها و غیر هم باشه مهم نیست

چند صفحه قبل را بخونید متوجه می شید.
ولی خوب آرمان (فرشتگان) کوتاه مدت را 23 و یکساله را 20 درصد میده.(برای بالای 20 میلیون) و برای زیر 20 میلیون هم 20 و 25 درصده میده.
و بعدش هم ثامن و عسگریه یکساله را 25 درصد و موسسه نور هم کوتاه مدت را 22 و یکساله را 26 میده (بدون محدودیت مبلغ سپرده گذاری)

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان بین موسسه ارمان و ثامن کدامیک معتبرترند موسسه ثامن 1 ساله 25% میده و موسسه ارمان 1 ساله 27% میده من یه پولی حدود 50 میلیون دارم و کار دیگه ای به غیر از اینکه در موسسات بذارم فعلا نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن زیر نظر بانک مرکزی یعنی اینکه بانک مرکزی تعهدهاشون رو اجرا میکنه در صورت ورشکست شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان بین موسسه ارمان و ثامن کدامیک معتبرترند موسسه ثامن 1 ساله 25% میده و موسسه ارمان 1 ساله 27% میده من یه پولی حدود 50 میلیون دارم و کار دیگه ای به غیر از اینکه در موسسات بذارم فعلا نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن زیر نظر بانک مرکزی یعنی اینکه بانک مرکزی تعهدهاشون رو اجرا میکنه در صورت ورشکست شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بیش از 2 ساله تو ثامن حساب دارم در مجموع ازش راضی بودم. سودها درست و به موقع پرداخت شده. اما در آرمان ( همون فرشتگان سابقه درسته ؟ ) حساب نداشتم و نمیتونم نظر بدم.
آخرین بار که ثامن رفتم گفت 5 ساله باز میکنید با سود سالانه 25 درصد ولی اگه یکسال بعد ببندید هم سود 25 درصد تغییر نخواهد کرد.
برای کوتاه مدتش هم به سپرده های کمتر از 2 میلیون 18 درصد ، بین 2 تا 5 میلیون 19 و به بیش از 5 میلیون 20 درصد میداد.
فکر میکنم آرمان همیشه کمی بیشتر از ثامن سود میداده ولی من بدلیل شعبه نزدیک تر به خونمون و اینکه مدت زمان بیشتری بود اسم موسسه ثامن رو شنیده بودم ( نسبت به فرشتگان ) اونجا حساب باز کردم. ضمن اینکه مبلغ سپردم کمه و دو درصد تفاوت چندان فرقی برام نداره.
راستی ثامن عابر بانکش شتاب نیست ولی امکان برداشت 500 هزار تومن در روز رو داره. ( برای آرمان هم میدونم شتاب نیست ولی مقدار قابل برداشت در روزش رو خبر ندارم )

اما 2 درصد اختلاف سود در مبلغ 50 میلیون خیلی هم کم نیست .
50000000*0.25 درسال میشه 12500000 که میشه ماهی حدود یک میلیون و 41 هزار
50000000*0.27 در سال میشه 13500000 که میشه ماهی حدود یک میلیون و 125 هزار

به زبان دیگه 2 درصد اختلاف سود برای 50 میلیون سالی 1 میلیون تفاوت ایجاد میکنه و کمی وسوسه برانگیزه.!

مخلصم.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
به نظر من بذارین 22درصد روزشمار گردشگری چون هم بانکه هم کارت شتاب هم داره هر لحظه هم پولتون رو بردارین سودش کم نمیشه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
البته ثامن متصل به خودپرداز سپه هست و من همیشه برداشت میکنم بدون مشکل

همچنین شما میتونید از اینترنت بانک ثامن هم استفاده کنید که موجودی و گردش حساب و غیره رو با اینترنت داشته باشین

فکر میکنم بخاطر همین یکی دو مورد یعنی متصل بودن به بانک سپه و اینترنت بانک و همراه بانک و تعداد شعب بیشتر در کل کشور بیشتر میشه حساب روش باز کرد

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
ممنون واقعا مفید بودن اما از کجا شعباتش توی کرمانشاه پیدا کنم؟
(یه لایکه خشکو خالیم نداره اینجا:happy:)

بالا