منظور این هست که معمولا توی تبلیغات می گن 24 درصد سود روز شمار یا می گن 24 درصد سود با واریز ماهانه در حالی که این طرز گفتن فریب و پیچوندن مساله هست و در واقع 2 درصد ماهانه واریز می کنن دقیقش اینه که 24 درصد سود سالانه با واریز 2 درصد سود در هر ماهداداش فریب نیست
بانک وامی هم که میده بر همین اساسه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز من طبق فرمول ایشون حساب کردم و به این عدد رسیدم و می دونم که سودش اینقدر نیست.
کجای فرمول درسته!!
دوستان لطفا بحث های مفید انجام بدین
من دیروز تو مترو بودم دیدم دونفر دارن راجع به سود بانک ... صحبت میکنن
خلاصه ازشون پرسیدم جریان چیه شروع کردن از اون بانک تعریف کردن
آخر خط مترو که رسیدیم دیدم دوباره سوار قطار برگشت مترو شدن
منم برگشتم باهاشون سوار شدن
بعداز کاراگاه بازی متوجه شدم همون بانک به اینا حقوق میده تو مترو تبلیغ کنن
خب حالا چه ایرادی داره یه نفر هم بابت تبلیغ یک بانک و خراب کردن بانکای دیگه توی این سایت نون دربیاره
همه فوق لیسانسا که از راه عقلشون پول درنمیارن
منظور این هست که معمولا توی تبلیغات می گن 24 درصد سود روز شمار یا می گن 24 درصد سود با واریز ماهانه در حالی که این طرز گفتن فریب و پیچوندن مساله هست و در واقع 2 درصد ماهانه واریز می کنن دقیقش اینه که 24 درصد سود سالانه با واریز 2 درصد سود در هر ماه
منظور این هست که معمولا توی تبلیغات می گن 24 درصد سود روز شمار یا می گن 24 درصد سود با واریز ماهانه در حالی که این طرز گفتن فریب و پیچوندن مساله هست و در واقع 2 درصد ماهانه واریز می کنن دقیقش اینه که 24 درصد سود سالانه با واریز 2 درصد سود در هر ماه
بیش از 90% مردم این قضیه رو میدونن که سود سالیانه هست به صورت روز شمار .... قبلنا اینجوری بود که حتی حساب های کوتاه مدت اگر 29 روز پول تو حساب بود و روز آخر بر میداشتی سود بهش تعلق نمیگرفت ، اما الان حداقل موجودی روز رو حساب میکنند و آخر ماه یا بعد از 30 روز میریزن به حساب .. ( حساب های کوتاه مدت )...
حالا اینکه بگیم اینا میخوان گول ملت بزنن و .. یکم بی انصافیه ، گول زدن یعنی اینکه بانک ملت بیاد 12ت بابت توکن بگیره بعد 1 سال هنوز توکن ها رو نده ... بعد هم بگه بیا 40ت دیگه بده توکن جدید بگیر : )))) ، این هم میشه کلک و هم دزدی در روز کاملا روشن....
واقعا عجیبهدوستان لطفا بحث های مفید انجام بدین
من دیروز تو مترو بودم دیدم دونفر دارن راجع به سود بانک ... صحبت میکنن
خلاصه ازشون پرسیدم جریان چیه شروع کردن از اون بانک تعریف کردن
آخر خط مترو که رسیدیم دیدم دوباره سوار قطار برگشت مترو شدن
منم برگشتم باهاشون سوار شدن
بعداز کاراگاه بازی متوجه شدم همون بانک به اینا حقوق میده تو مترو تبلیغ کنن
خب حالا چه ایرادی داره یه نفر هم بابت تبلیغ یک بانک و خراب کردن بانکای دیگه توی این سایت نون دربیاره
همه فوق لیسانسا که از راه عقلشون پول درنمیارن
[h=3]بیشترین سودِ سپردۀ کوتاه مدت را کدوم بانکِ غیر معتبر میده؟![/h]شوخی کردم منظورم اینه از موسسه ها و غیر هم باشه مهم نیست
دوستان بین موسسه ارمان و ثامن کدامیک معتبرترند موسسه ثامن 1 ساله 25% میده و موسسه ارمان 1 ساله 27% میده من یه پولی حدود 50 میلیون دارم و کار دیگه ای به غیر از اینکه در موسسات بذارم فعلا نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن زیر نظر بانک مرکزی یعنی اینکه بانک مرکزی تعهدهاشون رو اجرا میکنه در صورت ورشکست شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من بذارین 22درصد روزشمار گردشگری چون هم بانکه هم کارت شتاب هم داره هر لحظه هم پولتون رو بردارین سودش کم نمیشهدوستان بین موسسه ارمان و ثامن کدامیک معتبرترند موسسه ثامن 1 ساله 25% میده و موسسه ارمان 1 ساله 27% میده من یه پولی حدود 50 میلیون دارم و کار دیگه ای به غیر از اینکه در موسسات بذارم فعلا نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن زیر نظر بانک مرکزی یعنی اینکه بانک مرکزی تعهدهاشون رو اجرا میکنه در صورت ورشکست شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟