دوستان این 21درصد بانک مهر اقتصاد روزشمار هست؟
آره روز شمار هست ولي اسمش يكساله ويژه هست،كه كساني كه قبل از سال 92 باز كردن حداقل مانده يك م تومان هست و انهايي كه بعد از عيد باز كردن حداقل مانده بايد 10 يا 5 م تومان باشه...
در مورد اعتبار موسسات هيچكدومشون مثل مهر قدر نيستن!!!قابليت برداشت از خودپردازهاي مهر و ملت در هرروز1 م تومان(سينا هم كه ادعاش ميشه اينقدر نميده)+قابليت خريد با كارت از پوزهاي ملت و پشتووانه قدر!!!توي هركاري فكر ميكن هستن از بورس گرفته تا ساختمان سازي و....(بيسجيان سابق)درضمن معمولا برخلاف اكثر بانكها هر شعبه اي رفتم كار را سريع راه ميندازن ولي اونجوري هم مثل بعضي بانكهاي خصوصي نيستن كه جلوي مشتري دولا راست ميشن!!!تابلوهاش هم شده بانك ولي هنوز براي گرفتن پول كلان، چك بانكهاي ديگه بهت ميدهن وشتاب و ساتنا و...نداره
ثامن هم خوبه ولي خيلي طول ميكشه تا كارت راه بيفته كلا سيستمش خيلي كنده(****)+اينترنت بانك
..كوثر هم خوبه...قابليت خريد با كارت در پوز ملت هم داره...برداشت از عابربانك ملت و سپه هم داره ولي تا سقف 400 يا 500 هزار تومان!!(وزارت دفاع)+اينرنت بانك
سينا (بنياد سابق)هم كه قبلا توي بعضي سايتها ميكفتن مال بچه هاي بالا هست(اطلاعات)
آرمان هم تا حالا نديدم كسي بگه كارت داره،فكر كنم اصلا نه كارت داره نه اينرنت بانك...ولي سود خوبي ميده بعد از اون هم نور(كارسازان+ريحانه+...) سود خوبي ميده..كوتاه مدت22%
روزشمار كوثر هم پرسيدم هيچ تغييري نكرده...
درمورد برداشت همين كوثر بعضي مواقع اوايل شده بود،پول توي حساب بانكي كه من ميخاستم نداشت مثلا من چك پارسيان ميخاستم و موجودي نداشتن و چك بانك آينده ميدادن...
اگه جايي اشتباه كردم دوستان اصلاح كنند