• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
اول مقدمه عرایضمو بگم:

باعث تأسفه یه عده بیان از تیمی غیر از تیم ملی تو تاپیکش حمایت و تعریف تمجیدایی بکنن که معقول نیست که نشونه خودباختگیه نشونه اینه که هیچ رغبتی به متفاوت بودن و تکیه به نظر خودشون ندارن و کورکورانه حرفای عوام رو دنبال و تکرار میکنند
کسی نیست یه تلنگر به ایران افراد بزنه و با اطمینان و کتابی و خودشیفته حرف میزنن و اتفاقاً شخصیت طرف مخالف هم دستمایه طعنه های زننده و بیربطشون میکنن وقتی دیگه حرفی برای زدن ندارند

اما من ترجیح میدم همیشه تا اونجا که بیکار هستم وقتمو با این افراد تقسیم کنم شاید به اشتباهاتشون پی ببرن و اتفاقاً خیلی وقتها دیدم حرفهام اثر کرده
خب من تو این سالها همیشه توی پیتی ساز مخالف زدم و شاهد بودم همیشه مخالفانم بعد از مدتی از ارائه نظراتشون کوتاه اومدنو افرادی با نظرات من جرأت بیشتری برای بحث دارن و این خودش نشونه تأیید من هست لازم نیست الان مخاطب بیادو بگه شما درست میگی همین که در آینده امید دارم ببینم حرفام مورد قبول قرار گرفته وجدانمو راحت میکنه و البته ندای وجدان از هر چیزی مهمتره که آدم همیشه حرف حق رو تو سینه نگه نداره و بیانش کنه حتی اگر کل جامعه در نادانیو خفقان باشندو سرش خالی بشند
/////
تیم ایرانی که هربار مجبور شده با مشکلات عدیده برای صعود به جام جهانی دستو پنجه نرم کنه همیشه نماینده کشوری بوده که معدن استعدادهای فوتبال نابه و ورزش اولش همیشه فوتبال بوده و سرگرمی و بازی اول نونهالا و نوجوانانش هم فوتبال بوده مردمش عاشقانه و کارشناسانه فوتبال رو دنبال میکنن و ذاتاً از دیدن فوتبال زیبا لذت میبرن خیلی جاها واقعاً حق فوتبال ما خورده شد و یا اتفاقاتی مثل جنگ باعث عدم راهیابیمون به جام جهانی شدن هیچکس نمیتونه نامردی AFC در انتخاب امارات!! به عنوان سرگروه مقدماتی 2002 رو نادیده بگیره و این بی انصافی رو کتمان کنه که باعث شد تیم بی لیاقت چین (که اتفاقاً لژیونرم داشت!) تنها جام جهانی تاریخشو بهش تقدیم کردند و رفتو بیش از پیش آبروی آسیارو برد و ایران در عین شایستگی بعد از عربستان دوم شد و عربستان هم نتایج بدی گرفت ...
اما بریم سراغ تیم مورد بحث دوستان کره جنوبی!! که معتقدند در حد قدرت ژاپون بزرگ هست و از ایران خیلی فاصله داره ! ایشان میگویند کره تعداد زیادی جام شرکت کرده اون هم بدون دردسر !! و وقتی 9 جام شرکت داشته و ایران 4 تا این نشونه عقب بودن ماست !!
اما این دوستان به این قضیه مهم توجه نکردند که انتخابی جام جهانی توسط سازمان بسیار معلوم الحالی به نام AFC برگزار میشه که همیشه به تصمیم گیری های غیرکارشناسانه و جهت دار تبانی و ... شناخته میشه
کره 8 جام رو پشت سر گذاشته و در مجموع کارنامه خوبی نداره نتایج بسیار فجیعی توی مدت حضورش در جام جهانی گرفته:
باخت های 7 - 0 به تورکیه 9 - 0 به مجارستان و 5 - 0 به هلند
از 8 حضورش در دوتاش هیچ امتیازی نگرفته و در یکیش افتخار بدترین تیم جهان رو یدک میکشه! (البته به عقیده من باید جایزه ناجوانمردانه ترین میزبانی هواداران و خرید داور و بزرگترین تقلب تاریخ جام جهانی رو هم به ورژن 2002 این تیم زشت تقدیم کنیم که به تعبیر خیلیا زشت ترین جام جهانی تاریخ هم همین جام بود)
از 8 حضورش در 4 حضورش در گروه آخر شد
از 8 حضورش تنها در دو جام جهانی به مرحله حذفی صعود کرد که البته همه کارشناسان دنیا بدون شک و تردید مورد 2002 رو به کمک تقلب های وحشتناک و ظالمانه داور فرانسوی بازی با پرتغال و در نتیجه باطل میدونن و کره اصلاً نباید در این جام از گروهش هم صعود میکرد بلکه تو روز روشن یکی از بهترین تیمهای تاریخ پرتغال رو سر بریدند و در عین ناشایستگی صعود کردند
پس اجازه بدید انصاف رو رعایت کنیم و اون مقام غیرقانونیشونو حساب نکنیم کره در تاریخ 8 بار حضورش فقط یک بار توسته به مرحله حذفی برسه و به جز اون در جام های دیگه در یکی 4 امتیاز و در یکی 2 امتیاز و در باقی کمتر از این کسب کرده

حالا ببینیم کارنامه ایران با 3 بار حضور در جام جهانی چطور بوده ایران در همه جام ها امتیاز کسب کرده در دومین حضورش بردی خوب جلوی یه تیم قدرتمند که میزبان دوره قبل هم بود یعنی آمریکا کشب میکنه و بازی های شرافتمندانه و آبرومندانه ای برگزار میکنه در آخرین حضورمون هم نتایجی آبرومندانه کسب کردیم و هیچوقت افتضاحاتی که توسط اون تیم شرقی حاصل شد و نشونه ضعف بدنی و روحیه لطیف کره ای هست رو به بار نیوردیم

پس همونطور که میبینین به نسبت تعداد حضور نتایجی بسیار بهتر از کره گرفتیم و مسلماً اگر دفعات شرکتمون هم به 8 تا برسه با یه معادله ساده ریاضی متوجه میشیم که به رشد و کیفیتی بسیار بهتر از کره ای میرسیم که بعد از این همه تجربه باز هم میره و باختهای سنگین به بار میاره

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

دوست عزیز الان شما خیلی مخالف اجنبی پرستی هستی؟
میخوای چی رو ثابت کنی؟
به کور و کچلم بگن ژاپن و کره فوتبالشون از ما بهتره میفهمه بعد شما ((استاد بزرگ)) میری از 15 سال پیش مثال میاری؟ بله استقلالم یه زمان قهرمان آسیا میشد ولی الان.....
این کار شما اسمش نقد صادقانه نیست اسمش ماله کشی رو ضعف هاست....دقیقا یه دیوار خراب جلوی شماست و شما هی میخوای روش ماله بکشی...بهتره یه ذره چشمهات رو باز کنی
پ.ن:در مورد فیس بوکم باید بگم این شمایی که رفتی بیرون وایسادی بعد ادعای نقد صادقانه میکنی کسایی که اینجا از حماقت ایرانی ها تو فیس بوک میگن دارن شریف ترین شکل انتقاد به هموطنایه نادونشون رو نشون میدن
پ.ن2: این شکل حرف زدنت تو پست های اخیر مجبورم کرد بهت اینجوری واکنش نشون بدم....قصد توهین نداشتم
عزیز خونسرد باش آرام باش به قول خودم:دی
من فقط میگم تاپیک مخصوصش هست اینجا بحثشو نکنید نه دعوا دارم نه چیزی خودم هم رفتم اونجا احساسم نسبت به سایتی که به تعداد انگشتای یه دست هم توش مطلب ننوشتمو گفتم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ولی به نظرم امکان صعود ما 50 / 50 هست

به شرط اینکه کیروش از پیر و پاتالا دست برداره :D اگر به بازیکنای جوون میدون بده خیلی بهتر و سرعتی تر بازی میکنن
یه فکری هم به دروازه بان داشته باشه من که چشمم از داوری آب نمیخوره اگر روز خوبش باشه هر توپی رو میگیره وای به روز بدش :wacko: افت و خیز زیاد داره مهمتر از همه فارسی بلد نیست ! این چه جوری با سایر بازیکنا حرف بزنه !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این مطلب رو اینجا میذارم چون در هر حال به ایران هم مربوط میشه :

اتفاق عجیب در قرعه‌کشی جام‌جهانی؛ گروه ایران از پیش تعیین شده بود؟

پایگاه اینترنتی یورو اسپورت در گزارشی با بررسی برخی اتفاقات رخ داده در شبکه‌های اجتماعی و هم‌چنین مراسم قرعه‌کشی جام جهانی، شائبه‌ی از پیش تعیین شدن گروه‌ها و هم‌چنین توطئه از سوی بلاتر و شرکت تابعه‌اش در سوئیس را برای تعیین قهرمان جام جهانی مطرح کرده است.

در گزارش یورو اسپورت آمده:‌ شبکه‌های اجتماعی در 24 ساعت گذشته درباره‌ی تئوری از پیش تعیین شدن گروه‌های جام جهانی پس از این‌که یکی از کاربران توییتر دو اتفاق مهم در قرعه‌کشی را از قبل پیش‌بینی کرده بود، بحث می‌کنند.

با وجود این‌که واقعا چنین اظهاراتی در توییتر (که همگی به زبان اسپانیایی منتشر شده بودند) وجود داشت و ده‌ها هزار بار در سراسر جهان بین کاربران مختلف این شبکه اجتماعی share شده، خیلی از افراد معتقدند که این موضوع چیزی نیست جز یک حقه به وسیله‌ی گروهی از هکرهای کامپیوتری. اما اصل ماجرا چه بود؟

یک حساب کاربری به نام "Brasil 2014 Fraude" یک روز قبل از قرعه‌کشی جام جهانی ایجاد شد و دقیقا ساعت 8 شب به وقت گرینویچ در پستی به درستی دو اتفاق مهم در قرعه‌کشی را پیش‌بینی کرد. یکی این‌که ایتالیا تیمی خواهد بود که در بین تیم‌های اروپایی از گلدان 4 به گلدان 2 منتقل می‌شود و پس از آن پیش‌بینی کرد که آرژانتین در گروهی با تیم‌های ملی نیجریه، ایران و بوسنی همگروه خواهد شد.

بلافاصله پس از این پست و با استفاده از داغ کردن این برچسب (hashtag#FifaFraude) پیام‌هایی در انتقاد از فیفا مطرح شد که به طور شگفت‌انگیزی به این موضوع اشاره می‌کرد که حتی قهرمان جام جهانی هم از الان انتخاب شده است.

این پست‌ها به زبان اسپانیایی روی توییتر گذاشته شد که ترجمه‌ی آنها این‌چنین است:

«ما عمیقا ناراحتیم و با تاسف اعلام می‌کنیم ورزشی که پاک است به وسیله‌ی یک ارگان بین‌المللی که روی منافع اقتصادی‌اش حرکت می‌کند دستکاری می‌شود. ما قصد نداریم جام جهانی را از هیجان و زیبایی‌هایش خالی کنیم. با این حال اگر این دستکاری‌ها ادامه پیدا کند به خودمان اجازه می‌دهیم که اسم تیم قهرمان جام جهانی را که از قبل به وسیله‌ی بلاتر و شرکتش در سوییس به مسوولان جام جهانی دیکته شده اعلام کنیم. از طرف دیگر قصد این را هم نداریم که رویای دنبال کردن مراسم قرعه‌کشی جام جهانی را برای مردم خراب کنیم اما با توجه به اتفاقاتی که رخ داده، فعلا تنها به فاش کردن گروهی که آرژانتین در آن بازی خواهد کرد اقدام می‌کنیم. بیایید شروع کنیم».

پس از این بلافاصله دو پست دیگر در این صفحه منتشر می‌شود. نخستین پست به درستی ادعا می‌کند که ایتالیا تیمی است که از گلدان 4 خارج شده و به گلدان 2 می‌رود و دومی هم هر سه تیم همگروه با آرژانتین را به درستی اعلام می‌کند.

برای چند سال همیشه این تردید وجود داشت که احتمال از پیش تعیین شدن قرعه‌کشی جام جهانی و تئوری توطئه وجود دارد. با این فرض که گوی‌ها به نوعی داغ می‌شوند که در زمان دلخواه در دستان فردی که قرعه‌کشی را انجام می‌دهد، قرار گیرند یا در گوی‌ها سنسور لرزشی قرار دارد که به آن فرد اجازه می‌دهد بداند در آن لحظه همان گویی که می‌لرزد را بردارد.

اما این ایده احمقانه به نظر می‌رسد. همه‌ی تیم‌های خوب با استفاده از سیستم سیدبندی در گروه‌ها از یکدیگر جدا می‌شوند و هم‌چنین به نظر می‌رسد این موضوع احمقانه باشد که باور کنیم افرادی مثل جف هورست، زین‌الدین زیدان و لوتار ماتئوس همگی در این توطئه شرکت کرده‌اند.

با وجود این هنوز این سوال مطرح می‌شود که چطور این دو پیش‌بینی یک شب پیش از انجام قرعه‌کشی به درستی اتفاق افتاده است؟ نخستین پاسخی که به ذهن متبادر می‌شود این است که زمان ارسال پست‌ها می‌تواند تغییر کند. سیستم توییتر به گونه‌ای است که زمان ارسال پست بر اساس زمان منطقه‌ای که کاربر در آن حضور دارد تنظیم می‌شود. بنابراین شما می‌توانید زمان کامپیوترتان را به گونه‌ای تنظیم کنید که تظاهر به حضور در ساموآ کنید که از نظر زمانی 11 ساعت از گرینویچ عقب‌تر است. باهیا، نقطه‌ای که در آن مراسم قرعه‌کشی انجام شد فقط 8 ساعت از ساموآ جلوتر است و این فرضیه وجود دارد که این پست‌ها 12 ساعت پیش از شروع مراسم منتشر شده‌اند.

در این صورت احتمال‌های زیادی مطرح می‌شود اما اگر هیچ راهی برای نفوذ در توییتر نباشد چه اتفاق دیگری ممکن است رخ داده باشد؟ می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که کاربر مورد نظر همه‌ی ترکیب‌های احتمالی را به فاصله‌ی چند ثانیه منتشر کرده و پس از مشخص شدن گروه‌بندی واقعی، فرضیه‌های اشتباه را پاک کرده است. اما مشکل این فرضیه این است که فقط درباره‌ی پیش‌بینی حضور ایتالیا در گلدان 2 کاربرد دارد. یعنی برای حدس زدن درست همگروه‌های آرژانتین 500 ترکیب احتمالی متفاوت وجود دارد که امکان ارسال آن روی توییتر در یک فاصله‌ی زمانی کم میسر نیست. هرچند یک کاربر در توییتر انجام این کار را با استفاده از آی‌پی های متفاوت و در یک زمان واحد، امکان‌پذیر دانسته است.

طبق این نظر، این امکان وجود داشته که همه ترکیب‌های احتمالی گروه آرژانتین، همزمان روی توییتر منتشر شده و پس از انجام قرعه کشی واقعی بلافاصله همه ترکیب‌های نادرست پاک شده و فقط یک ترکیب درست باقی مانده است، آن هم به گونه‌ای که هیچ‌کس امکان دسترسی به ترکیب‌های نادرست را ندارد.

اما این فرضیه هم راه به جایی نمی‌برد چرا که یک کارشناس می‌گوید، توییتر امکان ارسال بیش از 100 پست در یک ساعت را به هیچ کاربری نمی‌دهد بنابراین جواب را باید در جای دیگری جست.

این موضوع در کنار مسائل دیگری به شائبه توطئه دامن می‌زند. گروه تیم‌های سوئیس و فرانسه به خاطر حضور بلاتر و پلاتینی در راس فیفا و یوفا ساده شده و این می‌تواند نشان‌دهنده برخی مسائل باشد. هم‌چنین اتفاق دیگری که در آن شبهه وجود دارد این است که "جی‌جیا" اسطوره فوتبال اروگوئه زمانی که می‌خواست گوی برداشته شده از گلدان را به دست فرناندا لیما بدهد "به طور اتفاقی" گوی از دستانش افتاد. در این جا برمی‌گردیم به موضوعی که در ابتدای مطلب به آن اشاره شد. آیا در لحظاتی که جی‌جیا قصد داشت گوی را به دستان فرناندا لیما بدهد تا او آن را اعلام کند، لرزه‌ی ناشی از سنسور جا گذاشته شده در گوی باعث شده دستان او را بلرزاند؟

اینها فقط و فقط احتمالاتی است که مطرح می‌شود. اما شکی نیست که با وجود احتمالات دیگر هم نمی‌توان شیرینی یک قرعه‌کشی منصفانه و عادلانه را از فوتبالدوستان سراسر جهان برای جام جهانی پیش رو گرفت."

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پاسخ کی روش به کرانچار

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش که سرمربی تیم ملی کشورمان است در خصوص صحبت های سرمربی تیم سپاهان با محوریت اجبار بازیکنان به بازی در پس‌ های خاص، بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

به عنوان یک قاعده کلی، من هیچ گاه توضیحاتی که به صورت خصوصی و حرفه‌ای به بازیکنانم ارائه می‌کنم را به صورت عمومی به رسانه‌ها اعلام نخواهم کرد و این صحبت‌های مطرح شده را به عنوان موضوعات داخلی باشگاه تلقی می‌کنم. از سویی دیگر باز هم به عنوان یک قاعده کلی، در صورتیکه مشکل، شک و شبهه و یا نگرانی نسبت به همکارانم داشته باشم، ترجیح می‌دهم که رو در رو این موضوعات را با آنها مطرح کنم و از سویی دیگر از نظر دید فنی، شدیداً معتقد هستم که وظیفه من در مقابل بازیکنانم صداقت و وفاداری است و این حق بازیکنان من است که از تفکرات و توقعاتم و همچنین عقاید من در ارتباط با نقش آنها در تیم ملی مطلع باشند و در نهایت به عنوان یکی از مهم‌ترین اصول مربیگری و اخلاق حرفه‌ای، بازیکنی را به تیم ملی دعوت می‌کنم که شخصاً معتقد هستم در پستی که به او نیاز است شانس بیشتری برای بازی کردن داشته باشد. این مسئله را مجددا تکرار می‌کنم، اگر بازیکنی در پستی که تیم ملی به او نیاز دارد بتواند بازی کند، هم برای او و هم برای تیم ملی بهتر خواهد بود. موضع من کاملاً متفاوت از آنهایی است که با بی احترامی و برخوردهای غیرحرفه‌ای رفتار می کنند.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
آلفیو باسیله: خداراشکر که پله قرعه ها را برنداشت؛ ایران درهمه بازیهایش می بازد

266146_heroa.jpg

آلفیو باسیله از قرعه تیم ملی آرژانتین راضی بود و لبخندزنان باخبرنگاران به صحبت می پرداخت.

سایت گل- آلفیو باسیله سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و یکی از چهره های شاخص فوتبال این کشور همیشه صحبت هایی جنجالی را برزبان می آورد.

بعد از مشخص شدن قرعه تیم ملی آرژانتین و همگروهی این تیم با ایران، بوسنی و نیجریه، باسیله خوشحال وهیجان زده بود و چندین جمله جنجالی را برزبان آورد؛ اودر بخشی از صحبت هایش گفت:« آرژانتین رااز الان درمرحله یک چهارم پایانی ببینید.تاحالا هیچ وقت در قرعه کشی های جام جهانی به چنین قرعه آسان و قابل دسترسی برنخورده بودیم.»

او که در زمان انجام قرعه کشی در یک رویداد تبلیغاتی ترتیب داده شده توسط مک دونالدو حضور یافته بود، در زمان مشخص شدن هریک از حریفان آرژانتین، همراه با میهمانان و حضار دراین مراسم فریاد شادی سرمی داد. او در ادامه صحبت هایش گفت:« خدارا شکر که پله قرعه ها را برنداشت.» تا بدین ترتیب و باگفتن این جمله بار دیگر احساس نه چندان خوشایندش نسبت به پله را ابراز کند.

سرمربی سابق آلبی سلسته چند جمله جالب دیگری را هم برزبان آورد:« ما همیشه نیجریه را برده ایم. ایران در تمام بازیهایش بازنده خواهد بود. ما خیلی برتر از حریفانمان هستیم. خیلی خوب است که باید سفرهای کوتاه و کمی انجام دهیم. چون این خیلی حساس و کلیدی است که بازیکنان خسته نباشند. »

و بخش پایانی صحبت های باسیله هم درمورد مسی بود:« مسی همیشه دوست دارد بازی کند. من او را خوب می شناسم. ولی اگر او در جام جهانی نباشد، کارمان سخت و پیچیده خواهد شد. مسی بزرگترین برتری تیم ما در مقایسه با سایرتیم هاست.»

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ادعای بازیکن پیشین نیجریه: مقابل ایران محکم بازی کنیم رنگ‌شان می‌پرد!

تیم ملی فوتبال نیجریه در گروه F جام جهانی 2014 برزیل با تیم‌های آرژانتین، ایران و بوسنی‌و‌هرزگوین هم‌گروه شد. امکا ازیوگو، مدافع پیشین تیم ملی نیجریه گفت: قرعه‌ فوق‌العاده‌ای به نیجریه افتاد. قطعاً ما کاندیدای صعود از گروه F هستیم. واقعاً در گروه خیلی خوب و منصفانه‌ای قرار گرفتیم.

وی در خصوص هم‌گروهی نیجریه با ایران اظهار داشت: ایران خوب بازی می‌کند ولی اگر مقابل آنها محکم بازی کنیم رنگ‌شان می‌پرد و خودبه‌خود شیرازه تیم‌شان از هم پاشیده می‌شود. ایرانی‌ها از انجام بازی فیزیکی و درگیرانه پرهیز می‌کنند پس ما باید از همین نقطه ضعف آنها استفاده کنیم و تفکرات تاکتیکی‌شان را بر هم بزنیم.

مدافع پیشین عقاب‌ها در خصوص بوسنی‌و‌هرزگوین هم گفت: ما به راحتی می‌توانیم بوسنی تازه وارد را تحت کنترل خود بگیریم. به نظرم آنها آنقدر قوی نیستند که مقابل نیجریه بتوانند مقاومت کنند. مطمئنم که بوسنی را شکست خواهیم داد.

ازیوگو بابت هم‌گروهی تیم کشورش با آرژانتین هم عنوان کرد: آرژانتین حریف واقعاً سرسختی است ولی با تمام احترامی که برای آرژانتینی‌ها قائلم اگر روی فرم باشیم می‌توانیم آلبی‌سلسته را کنترل کنیم و حتی از آنها امتیاز بگیریم.

سرمربی تیم دسته دومی آبیا وَریررز نیجریه تصریح کرد: ما در گروه خوبی قرار داریم که یا صدرنشین آن می‌شویم یا به عنوان تیم دوم به دور بعد صعود می‌کنیم. با وجود اینکه در گروه خوبی قرار داریم ولی نباید حریفان را دست‌کم بگیریم و برای آنها احترام قائل باشیم.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آلفیو باسیله: خداراشکر که پله قرعه ها را برنداشت؛ ایران درهمه بازیهایش می بازد

266146_heroa.jpg

ادعای بازیکن پیشین نیجریه: مقابل ایران محکم بازی کنیم رنگ‌شان می‌پرد!

تو فیسبوک پیج ندارن؟ بریم بهشون بفهمونیم که درست صحبت کنن:D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فیکه!

هم این فیکه هم قبلی که اظهار تاسف کرده بود

فیس بوکه جوریه که شما میتونی هزاران اسم leo messi بسازی! منتهی آدرس پیج پروفایلها متفاوت هست

کاشف به عمل اومده که ظاهرا فیکه!

تایید میشه منم تحقیق کردم :دی
جالبه ملت همینجوری دارن لایکش میکنن!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیزان این که جوابشو داده خود منم چی میگید!! الان تا رفتم اومده اینو گفته شانسم خیلی خوب بود چون من خیلی کم فیسبوق میرم! برید ببینید کامنتارو تا ده دقیقه مرور کنید خودتون میبینید راست گفتم

انگلیسیتم که فاجعه س :دی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
چرا مسی یا ادمین پیجش بخش کامنتها رو نمی بنده؟
یعنی هنوز خبر به گوشش نرسیده؟

بالا