امیدوارم امروز پاسخگو باشن
امیدوارم امروز پاسخگو باشن
هیچ جوابی وجود نداره.
میخوای من الان بهت امتیاز منفی بدم فقط از طریق یه کلیک امتیاز منفیت پاک میشه.
وقتی بنده توی تاپیک اعلام میکنم یکی از امتیازات منفی که به کاربر دادم پاک شه جفتشو پاک میکنن دیگه بقیش رو بخون.
ظاهرا امتیاز منفی معنایی نداره.
سلام دوست عزیز شما 2 تا از امتیازاتتون رو یه نفر بهتون داده برا همین اینجوری هست اگه یه نفر 100 تا امتیاز هم بهتون بده فقط یکیش نشون داده میشه ولی تو complete feedback ها همه امتیازاتتون موجود هست.با سلام.
دوستان و مدیران عزیز کسی میدونه چرا من 13 امتیاز دارم ولی 12 امتیاز نشون میده.!!؟؟
سلام آره همینجوری هم نیستش که . خوشبختانه هارد بنده رو امروز فرستادم وایشون گفتن که فاکتور خریدش رو داره اونجا نوشته گارانتی داره برام بفرست میدم گارانتی ...حالا بگذریم...نه دادا فک نکنم اینطوری خر تو خری باشه
اینسری با مدیر اصلی مکاتبه کردم
ایشالا امتیاز میمونه تا همه بشناسن این کلاهبردار
آقای مدیر منتظر پاسخم!!!!
چرا پاک میشه امتیاز منفی کلاهبردار؟
خوب اگر کسی نیست اقدام کنه بسپارید به من خودم این بخشو هدایت میکنمسلام
ممنون از شما فرزین جان
بله همین طوره دوستان هم مبلغ واریز شد بحسابشون هم از دوستان عزیز بنده هستن ایشون:wub::wub::wub:
لطفا پاکش کنید
سلام
ببخشید بنده 87 امتیاز دارم اما گوشیه ایدیم 73 تا نشون میده !
داشتانش چیه ؟ چکار باید بکنم که 87 تا نشون بده ؟
مدیر عزیز سلام.
بنده میخواستم یه گوشی اس گلاید از کاربرevryبخرم.معامله امونم شد.
خدایش بابت سوال پرسیدن از اجزای مختلف گوشی که مشکل نداشته باشن خیلی اذیتشون کردم.
امروز تو موبایلستان به یکی از دوستانی که S Glide داشت پیام دادم گفت به هیچ عنوان نخر که پشیمون میشی چون از لحاظ ساپورت نرم افزاری ضعیف هستش منم اومدم به ایشون گفتم نمیخوام البته از شنبه معامله مون قطعی شده بود یعنی من باعث شدم دو روز تاپیک ایشون بخوابه کاملا بهشون حق دادم.
منم از مدیران محترم خواهشمندم اگر امتیاز منفی به حق نیست رو پاک کنن.(افراد زیادی با من معامله داشتن،میدونن که چه جور آدمیم)(سر گوشی ایشون حساس شده بودم،که البته بازم میگم هرچقدر عصبی باشن بهشون حق میدم)صد البته مدیران میتونن پیام های رد و بدل شده ما رو بخونن تا متوجه موضوع بشن)
چرا کسی پیگیری نمیکنه؟دکمه ریپورت رو هم زدمم ولی امتیاز هنوز هستش،لااقل جوابمو بدید.مدیر عزیز سلام.
بنده میخواستم یه گوشی اس گلاید از کاربرevryبخرم.معامله امونم شد.
خدایش بابت سوال پرسیدن از اجزای مختلف گوشی که مشکل نداشته باشن خیلی اذیتشون کردم.
امروز تو موبایلستان به یکی از دوستانی که S Glide داشت پیام دادم گفت به هیچ عنوان نخر که پشیمون میشی چون از لحاظ ساپورت نرم افزاری ضعیف هستش منم اومدم به ایشون گفتم نمیخوام البته از شنبه معامله مون قطعی شده بود یعنی من باعث شدم دو روز تاپیک ایشون بخوابه کاملا بهشون حق دادم.
منم از مدیران محترم خواهشمندم اگر امتیاز منفی به حق نیست رو پاک کنن.(افراد زیادی با من معامله داشتن،میدونن که چه جور آدمیم)(سر گوشی ایشون حساس شده بودم،که البته بازم میگم هرچقدر عصبی باشن بهشون حق میدم)صد البته مدیران میتونن پیام های رد و بدل شده ما رو بخونن تا متوجه موضوع بشن)