• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
امیدوارم امروز پاسخگو باشن

هیچ جوابی وجود نداره.
میخوای من الان بهت امتیاز منفی بدم فقط از طریق یه کلیک امتیاز منفیت پاک میشه.

وقتی بنده توی تاپیک اعلام میکنم یکی از امتیازات منفی که به کاربر دادم پاک شه جفتشو پاک میکنن دیگه بقیش رو بخون.

ظاهرا امتیاز منفی معنایی نداره.

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
با سلام.
دوستان و مدیران عزیز کسی میدونه چرا من 13 امتیاز دارم ولی 12 امتیاز نشون میده.!!؟؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
هیچ جوابی وجود نداره.
میخوای من الان بهت امتیاز منفی بدم فقط از طریق یه کلیک امتیاز منفیت پاک میشه.

وقتی بنده توی تاپیک اعلام میکنم یکی از امتیازات منفی که به کاربر دادم پاک شه جفتشو پاک میکنن دیگه بقیش رو بخون.

ظاهرا امتیاز منفی معنایی نداره.

نه دادا فک نکنم اینطوری خر تو خری باشه
اینسری با مدیر اصلی مکاتبه کردم
ایشالا امتیاز میمونه تا همه بشناسن این کلاهبردار

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
با سلام.
دوستان و مدیران عزیز کسی میدونه چرا من 13 امتیاز دارم ولی 12 امتیاز نشون میده.!!؟؟
سلام دوست عزیز شما 2 تا از امتیازاتتون رو یه نفر بهتون داده برا همین اینجوری هست اگه یه نفر 100 تا امتیاز هم بهتون بده فقط یکیش نشون داده میشه ولی تو complete feedback ها همه امتیازاتتون موجود هست.

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
نه دادا فک نکنم اینطوری خر تو خری باشه
اینسری با مدیر اصلی مکاتبه کردم
ایشالا امتیاز میمونه تا همه بشناسن این کلاهبردار
سلام آره همینجوری هم نیستش که . خوشبختانه هارد بنده رو امروز فرستادم وایشون گفتن که فاکتور خریدش رو داره اونجا نوشته گارانتی داره برام بفرست میدم گارانتی ...حالا بگذریم...
اگه هارد ok نشد امتیاز منفی پا برجا خواهد بود.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
برا ما صاحب هارد گردنش کلفته
حروم خور هم هست
خوشحالم که مشکلت حل شده

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقای مدیر منتظر پاسخم!!!!
چرا پاک میشه امتیاز منفی کلاهبردار؟

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
مشتی کجایه کاری با رابطه دو بار فرستادنمون جزیره (بن شدم) تازه نزدیک به 20 عدد از امتیازات بازار چه بنده هم قابل نمایش نیست
متاسفانه کوچکترین تدبیری در مدیریت این سابت دیده نمی شه و کسی هم پاسخگو نیست

Alex Fera

Registered User
لایک‌ها
127
یه بنده ی خدایی پیدا نمیشه این امتیاز منفی ای که این یارو کلاه برداره (EMZ 1352) به ما داد رو پاک کنه؟!

mobile-gsm

Registered User
لایک‌ها
152
سلام
ممنون از شما فرزین جان
بله همین طوره دوستان هم مبلغ واریز شد بحسابشون هم از دوستان عزیز بنده هستن ایشون:wub::wub::wub:
لطفا پاکش کنید
خوب اگر کسی نیست اقدام کنه بسپارید به من خودم این بخشو هدایت میکنم:cool::hmm:

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
سلام مدیر عزیز

آقا یه پیشنهاد داشتم در خصوص سیستم امتیاز دهی بازارچه سایت که کاربرا میتونن بهم امتیاز مثبت بدن

یه کاربری مدتی پیش اومده بود به من پی ام داده بود که بیا هفته ای یکی دو بار امیتاز با هم رد و بدل کنیم تا سابقه مون درخشان بشه

الان میبینم بعضی ها تو یه ماه 30 امتیاز مثبت داشتن که معادل این 30 امتیاز حداقل نمیشه 30 تا تاپیک خرید و فروش که یه طرف قضیه اون بابا باشه پیدا کرد

معنی‌اش چیه؟؟؟؟ تو خود حدیث مفصل رو بخون

پیشنهاد من دو تا راهکاره

اول : اینکه در سیستم امتیازات آدرس تاپیک خرید و فروش حتما قید بشه یعنی یه جایی باشه که آدرس تاپیک داده بشه و وقتی تاپیکی امتیاز خریدار و فروشنده اش ثبت شد نشه دیگه از آدرسش استفاده کرد ( بعضی تاپیکها عمده فروشی هستن و برای انجور تاپیکها باید شرایط ویژه ای قائل شد)

دوم : سیستم امتیاز دهی اتوماتیک، فروشنده تاپیک میزنه، خریدار میخره در نهایت و استارتر تاپیک رو به مدیریت معرفی میکنه امتیازات هر دو طرف توسط مدیریت ثبت بشه

البته باز هم به موضوع فکر میکنم و دنبال راه حلی بهتر و عملی تر هستم

موفق باشید

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
ب نظر من - یه تایپک یا انجمن اختصاصی درست بشه و هر معا مله ک انجام میشه

خود کاربر قبل از امتیاز دادن یا بعد از ان بیاد و داخل ان تایپک اصلی تایپک معامله را اعلام کند و خریدار و فروشنده بعد از توافق نهایی ، داخل تایپک فروش طرفین معامله مشخص باشه

اعلام بشه ولی قبلش باید این تایپک مدیر و همکار داشته باشه ( استفاده از کاربران با سابقه ) ک کامل ب اوضاع رسیدگی کننند- قوانین موقعی زیر سوال میره ک استثنا قائل

میشیم ( قبلش ب تمام کابران اطلاع رسانی بشه )

قوانین سختی برای امتیاز دادن وضع شود ( خیلی از
مولتی یوزرها و باندهای مافیایی ب خودشان امتیاز میدهند- پست بالا )

واقعا داریم قرب و ارزش امتیاز را پایین میاریم و حق خیلی ها ضایع میشه

Last edited:

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام یکبار این شخص اومد و امتیاز منفی بی دلیل (بدون هیچ خرید و فروشی) داد و امتیاز بی دلیل این شخص رو پاک کردید اما باز اومده و امتیاز منفی داده ، آخه چرا باید یه آدمی مریضی مثل این بتونه امتیاز بده؟ ، لطفاً یک فکری به حال همچین کاربرهائی بکنید
اگر کسی بدون هیچ خرید و فروشی امتیاز منفی داد دسترسیش رو به بخش امتیاز ها قطع کنید، آخه اینجور نمیشه که این مریض هر دفعه بیاد امتیاز منفی بی دلیل بده و بنده هم مزاحم شما بشم و گزارش رد کنم و شما پاک کنید و باز بیاد کارش رو تکرار کنه
نمایش مشخصات: armince - PersianTools Forums

این هم پستی که چند روز پیش تو همین تاپیک راجع به این فرد و امتیاز منفیش توضیح دادم

http://forum.persiantools.com/t214016-page110.html#post8744003

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
ببخشید بنده 87 امتیاز دارم اما گوشیه ایدیم 73 تا نشون میده !
داشتانش چیه ؟ چکار باید بکنم که 87 تا نشون بده ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
مدیر عزیز سلام.
بنده میخواستم یه گوشی اس گلاید از کاربر
evry
بخرم.معامله امونم شد.
خدایش بابت سوال پرسیدن از اجزای مختلف گوشی که مشکل نداشته باشن خیلی اذیتشون کردم.
امروز تو موبایلستان به یکی از دوستانی که S Glide داشت پیام دادم گفت به هیچ عنوان نخر که پشیمون میشی چون از لحاظ ساپورت نرم افزاری ضعیف هستش منم اومدم به ایشون گفتم نمیخوام البته از شنبه معامله مون قطعی شده بود یعنی من باعث شدم دو روز تاپیک ایشون بخوابه کاملا بهشون حق دادم.
منم از مدیران محترم خواهشمندم اگر امتیاز منفی به حق نیست رو پاک کنن.(افراد زیادی با من معامله داشتن،میدونن که چه جور آدمیم)(سر گوشی ایشون حساس شده بودم،که البته بازم میگم هرچقدر عصبی باشن بهشون حق میدم)صد البته مدیران میتونن پیام های رد و بدل شده ما رو بخونن تا متوجه موضوع بشن)

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
مدیر عزیز سلام.
evry
بخرم.معامله امونم شد.
خدایش بابت سوال پرسیدن از اجزای مختلف گوشی که مشکل نداشته باشن خیلی اذیتشون کردم.
امروز تو موبایلستان به یکی از دوستانی که S Glide داشت پیام دادم گفت به هیچ عنوان نخر که پشیمون میشی چون از لحاظ ساپورت نرم افزاری ضعیف هستش منم اومدم به ایشون گفتم نمیخوام البته از شنبه معامله مون قطعی شده بود یعنی من باعث شدم دو روز تاپیک ایشون بخوابه کاملا بهشون حق دادم.
منم از مدیران محترم خواهشمندم اگر امتیاز منفی به حق نیست رو پاک کنن.(افراد زیادی با من معامله داشتن،میدونن که چه جور آدمیم)(سر گوشی ایشون حساس شده بودم،که البته بازم میگم هرچقدر عصبی باشن بهشون حق میدم)صد البته مدیران میتونن پیام های رد و بدل شده ما رو بخونن تا متوجه موضوع بشن)

ریپورت امتیازو از قسمت امتیازها بدین و همونجا هم همینارو بنویسین!!! اینطوری سریع تر رسیدگی میشه !

در ضمن تا معامله ای صورت نگیره امتیازی نباید رد و بدل بشه .

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
مدیر عزیز سلام.
evry
بخرم.معامله امونم شد.
چرا کسی پیگیری نمیکنه؟دکمه ریپورت رو هم زدمم ولی امتیاز هنوز هستش،لااقل جوابمو بدید.
به خدا این امتیاز حق من نیست چون من با این آقا اصلا معامله نکردم.(قبول دارم زدم معامله رو به هم زدم ولی دلایل خودمو داشتم که شرحشون دادم)

بالا