باشید ببینید از خاطرات مسکو از وین رونی از فیل جونز و البته از دیوید مویس هم نامبرده
رده ی ارسنال هم جالبه

Last edited:
تبریک به همه قرعه ی خوبی بهمون خورد
بالای 80 درصد رفتیم توی جمع 8 تا , امیدوارم در این دو ماهی که لیگ قهرمانان تعطیله تیم بیشتر و بهتر خودشو پیدا کنه و حتی بعدش بریم به مراحل بالاتر!
خیلی دست کم نگیریدش. در پانزده بازی لیگشون فقط یک بازی رو مساوی کردند و هفته هاست دارن پشت سر هم پیروز میشن. تیم خیلی هلویی نیست.
![]()
امروز تو دبی توستم این کتاب رو پیدا کنم و بخرم چند صفحش رو که خوندم بغض گلوم رو گرفت از بزرگی فرگوسن و خاطراتش گفتم چنتا عکس بگیرم شاید دوست داشته![]()
اره دبی هستم این رو ۱۳۰ درهم خریدمبنظر من اگه به شالکه می خوردیم بهتر بود تیمهای آلمانی یه جورایی از ما ترس دارن این المپیاکوس ممکنه خطرناک ظاهر بشه تیمهای گمنام همیشه خطرناک هستن ولی من میگم جنازه ی منچستر هم از اینا سره
دبی هستی؟ اینو چند خریدی؟
ایران هم میایی؟ اونجا قیمت سخت افزار و قطعات کامپیوتر چه جوریاست؟ به پول ما البته درهم رو نمی دونم چندهاره دبی هستم این رو ۱۳۰ درهم خریدم
بعد از ژانویه میام ایران قیمت ها بهتره کلا گرونی هست این جا چه استقبالی شده از کتاب فرگوسن وحشتناکایران هم میایی؟ اونجا قیمت سخت افزار و قطعات کامپیوتر چه جوریاست؟ به پول ما البته درهم رو نمی دونم چنده
* بايرلورکوزن آلمان - پاريسنژرمن فرانسه
* گالاتاسراي ترکيه - چلسي انگليس
* المپياکوس يونان - منچستريونايتد انگليس
* منچسترسيتي انگليس - بارسلوناي اسپانيا
* شالکه آلمان - رئال مادريد اسپانيا
* آرسنال انگليس - بايرن مونيخ آلمان
* زنيت سنت پترزبورگ روسيه - دورتموند آلمان
* ميلان ايتاليا - اتلتيکومادريد اسپانيا
نه بابا مهرداد جان بحث جذب مسی درجریانه :happy:
بیچاره این ویلاش یواش(یا هرچیزدیگه که اسمشه) خیلی دلم واسش می سوزه...
![]()
دیماریا - مارکو رویس-اسنایدر-شوانیشتایگر-کوکه (البته تکذیب شد )میختاریان ـلواندوفسکی
کاندید های اصلی منچستر در خرید های ژانویه