• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
SDVya.jpg
a5e5726861672c441.jpg
8a071d400785784a2.jpg
امروز تو دبی توستم این کتاب رو پیدا کنم و بخرم چند صفحش رو که خوندم بغض گلوم رو گرفت از بزرگی فرگوسن و خاطراتش گفتم چنتا عکس بگیرم شاید دوست داشته

باشید ببینید از خاطرات مسکو از وین رونی از فیل جونز و البته از دیوید مویس هم نامبرده

رده ی ارسنال هم جالبه
c76bac06a2200bd11.jpg

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک به همه قرعه ی خوبی بهمون خورد :D
بالای 80 درصد رفتیم توی جمع 8 تا , امیدوارم در این دو ماهی که لیگ قهرمانان تعطیله تیم بیشتر و بهتر خودشو پیدا کنه و حتی بعدش بریم به مراحل بالاتر!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبریک به همه قرعه ی خوبی بهمون خورد :D
بالای 80 درصد رفتیم توی جمع 8 تا , امیدوارم در این دو ماهی که لیگ قهرمانان تعطیله تیم بیشتر و بهتر خودشو پیدا کنه و حتی بعدش بریم به مراحل بالاتر!

خیلی دست کم نگیریدش. در پانزده بازی لیگشون فقط یک بازی رو مساوی کردند و هفته هاست دارن پشت سر هم پیروز میشن. تیم خیلی هلویی نیست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خیلی دست کم نگیریدش. در پانزده بازی لیگشون فقط یک بازی رو مساوی کردند و هفته هاست دارن پشت سر هم پیروز میشن. تیم خیلی هلویی نیست.

واسه ی همین 20 درصد واسشون کنار گذاشتم وگرنه می گفتم 100 درصد!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
پیشنهاد میکنم به عنوان یه منچستری این کتاب رو حتما بگیرین و داشته باشین جالبه که گفته هیچ وقت به فوتبال برنمیگردم مگر روزی خانه ام به من نیاز داشته باشه خیلی حرفه سنگینی هست که مویس باید حواسشو جم کنه

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
بنظر من اگه به شالکه می خوردیم بهتر بود تیمهای آلمانی یه جورایی از ما ترس دارن این المپیاکوس ممکنه خطرناک ظاهر بشه تیمهای گمنام همیشه خطرناک هستن ولی من میگم جنازه ی منچستر هم از اینا سره

SDVya.jpg
a5e5726861672c441.jpg
8a071d400785784a2.jpg
امروز تو دبی توستم این کتاب رو پیدا کنم و بخرم چند صفحش رو که خوندم بغض گلوم رو گرفت از بزرگی فرگوسن و خاطراتش گفتم چنتا عکس بگیرم شاید دوست داشته

دبی هستی؟ اینو چند خریدی؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
شب گذشته و در شصتمین سال برپایی این مراسم، بی بی سی به پاس خدمات سر آلکس فرگوسن، سرمربی تازه بازنشسته شده شیاطین سرخ، جایزه الماس این شبکه را به وی اهدا کرد.

از سورپرایزهای برنامه، پیام ویدیو کریستیانو رونالدو برای پیرمرد اسکاتلندی بود. ستاره کنونی رئال مادرید که پیشتر در مراسم پرده برداری مجسمه سر آلکس فرگوسن از سرمربی سابق خود تقدیر به عمل آورده بود، بار دیگر لطف و ارادت خود را به پرافتخارترین مرد فوتبال بریتانیا نشان داد.

”سلام رئیس، شانس این را دارم تا چنین پیامی ارسال کنم و با دیگران کارها باور نکردنی و فراموش نشدنی شما را به اشتراک بگذارم. هنگامی که به عنوان یک پسر 18 ساله به منچستر آمدم، شما برای من مانند یک پدر در فوتبال بودید و بارها این حرف را گفته‌ام. به من فرصت‌های بسیاری دادید، نکات زیادی را آموختید و من خوشحالم که این پیغام را برای شما می‌فرستم.“

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
همونی شده که دلمون میخواست،تو همین تاپیک هم فک کنم یکی دوتا از دوستان دوس داشتن که اینطوری بشه

البته باید عملکرد تیم خیلی بهتر بشه،اگه بیایم بالا و به یه تیم قوی تر بخوریم با این وضعیت روند خوبی نمیبینم در ادامه اش

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
بنظر من اگه به شالکه می خوردیم بهتر بود تیمهای آلمانی یه جورایی از ما ترس دارن این المپیاکوس ممکنه خطرناک ظاهر بشه تیمهای گمنام همیشه خطرناک هستن ولی من میگم جنازه ی منچستر هم از اینا سره

دبی هستی؟ اینو چند خریدی؟
اره دبی هستم این رو ۱۳۰ درهم خریدم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ایران هم میایی؟ اونجا قیمت سخت افزار و قطعات کامپیوتر چه جوریاست؟ به پول ما البته درهم رو نمی دونم چنده
بعد از ژانویه میام ایران قیمت ها بهتره کلا گرونی هست این جا چه استقبالی شده از کتاب فرگوسن وحشتناک

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
دیماریا - مارکو رویس-اسنایدر-شوانیشتایگر-کوکه (البته تکذیب شد )میختاریان ـلواندوفسکی

کاندید های اصلی منچستر در خرید های ژانویه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اقا طبیعیش نکنید انصافا قرعه خوبی بهمون خورد:دی ولی خداییش اگه از اینم ببازیم مویس باید خودش ساکشو جمع کنه بره:D

بازی سیتی بارسا و میلان اتلتیکو خیلی جذاب میشه

اونور هم که بایرن میاد بالا

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
قرعه آسونه ولی دست کم نگیرند تیم رو خوبه خوب ما وقتی به نیوکاسل و...میبازیم میتونیم به این تیم هم ببازیم باید برنامه ریزی شده کار کنند که حداقل تا نیمه نهایی بریم....

در مورد خرید بازیکن باید بگم که آخرش فقط بینس رو میخریم که اون هم با این سنش چنگی به دل نمیزنه و تمام مویس میگه ژانویه بود هیچکس نیومد البته بی منطق هم نیست این حرف ژانویه بازیکن بزرگ خریدن تقریباً غیر ممکنه.....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
* بايرلورکوزن آلمان - پاري‌سن‌ژرمن فرانسه

* گالاتاسراي ترکيه - چلسي انگليس

* المپياکوس يونان - منچستريونايتد انگليس

* منچسترسيتي انگليس - بارسلوناي اسپانيا

* شالکه آلمان - رئال مادريد اسپانيا

* آرسنال انگليس - بايرن مونيخ آلمان

* زنيت سنت پترزبورگ روسيه - دورتموند آلمان

* ميلان ايتاليا - اتلتيکومادريد اسپانيا

به به به...
چه قرعه توپی!!!
اگه خدا بخواد شاید تا فینال راحت بریم...
حال میکنم که آرسنال و سیتی بیان بایرن و بارسا رو حذف کنن...(بایرن که احتمالش پایینه ولی بارسا رو حذف شده بدونید)...
بازیها کی انجام میشه؟
نه بابا مهرداد جان بحث جذب مسی درجریانه :happy:

بیچاره این ویلاش یواش(یا هرچیزدیگه که اسمشه :D) خیلی دلم واسش می سوزه... ;)

اسمش یواش یواش تا اخراج هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیماریا - مارکو رویس-اسنایدر-شوانیشتایگر-کوکه (البته تکذیب شد )میختاریان ـلواندوفسکی

کاندید های اصلی منچستر در خرید های ژانویه

از لیست که خیلی راضی هستیم، ولی از این اسمها تنها کسی که امکان داره بیاد اسنایدر(اشنایدر هستش) اونم بخاطر اینکه امیدی به بالا رفتن تیمش نیست...
نه دی ماریا و نه رویس و لواندوفسکی و نه عمرا شواینی بیان تو این مقطع زمانی منچستر...
یه مثلی هست که میگن سنگ بزرگ نشانه نزدن هستش...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فرگوسن تو کتابش از غیرت فردیناند گفته و این که ارسن ونگر رو رقیبی برای قهرمانی نمیدونسته خیلی جالبه واقعا فاندرسار رو ستوده و خودش رو پدر خوانده ی رونالدو نامیده به افتخار فرگوسن که بعد خداحافظیش از منچستر

نیم ساعت هوادارا اشک ریختن خودش هم گریه کرد

فرگوسن گفته منچستر هیچ وقت بازنده نیست و نباید باشه قابل توجه مویس البته هچنین از خاطرتاش از مونیخ گفته که بعد از گل اول ایمان داشته پیروز میشیم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
بازی رفت با المپیاکو ۹۲/۱۲/۶
بازی برگشت هم ۹۲/۱۲/۲۸

مویس باید عیدی بدی به ما

بالا