• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اها ممنون.
حالا چون من کامپیوتریم روزی 12-14 ساعت سرم تو مونیتوره بدتربشم ;) رفتم دکتر ، دکتره گفت چشتو ترکوندی که ;)

برو ارشد تموم شد برو دکترا اونم تموم هموینطور الی آخر موهات مثل دندونات سفید میشه دلشون میسوزه معافت میکنن:D

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اصلا خوندی دکتر چی نوشتم ؟
نوشتم انصراف می دی ، معافیت رو می گیری بر می گردی دانشگاه ، اولا اگه نمره هاش بالای 12 باشه همشو می تونه برگردانه ! ( این هم در صورتی که قبول نکنند بعد 6 ماه برگرده سر درس )

در صورت انصراف نمیتونه واحداش رو معادل کنه، حتی نمیتونه برگرده، باید دوباره کنکور بده. خونه خاله اس مگه؟ دانشگاهه ها، با مهد کودک فرق داره

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اصلا خوندی دکتر چی نوشتم ؟
نوشتم انصراف می دی ، معافیت رو می گیری بر می گردی دانشگاه ، اولا اگه نمره هاش بالای 12 باشه همشو می تونه برگردانه ! ( این هم در صورتی که قبول نکنند بعد 6 ماه برگرده سر درس )
نه بابا بی خیال . می خوایی کار بدی دستمون :lol: وگرنه نمره بالا 12 داریم زیاد داریم :happy:
برو ارشد تموم شد برو دکترا اونم تموم هموینطور الی آخر موهات مثل دندونات سفید میشه دلشون میسوزه معافت میکنن:D
شما لطف دارین.والا تا شهریورسال بعد فعلا باید صبرکنم لیسانس که تموم شد یه باردیگه برم چشم پزشکی بعدش تصمیم می گیریم بخونیم بریم معاف بشیم دکتربشیم پیربشیم کور بشیم... و از این دست قبیل تفکرات :wacko:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
در صورت انصراف نمیتونه واحداش رو معادل کنه، حتی نمیتونه برگرده، باید دوباره کنکور بده. خونه خاله اس مگه؟ دانشگاهه ها، با مهد کودک فرق داره

ممنون داداش که نمی زاری بچه مردمو از راه بدرکنند :wub:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

تجربه کردی شما اصلا ؟ یا از روی هوا حرف زدی ؟

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوست من 2 سال و نيم پيش انصراف داد از دانشگاه اصفهان بعد امسال واحداشو تطبيق داد دانشگاه قشم داره درس ميخونه. اونم تو يه گرايش ديگه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
شانس من تا خواستم واسه معافیت کفالت اقدام کنم دیدم اموزشی رو اجباری کردن:eek:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
شما لطف دارین.والا تا شهریورسال بعد فعلا باید صبرکنم لیسانس که تموم شد یه باردیگه برم چشم پزشکی بعدش تصمیم می گیریم بخونیم بریم معاف بشیم دکتربشیم پیربشیم کور بشیم... و از این دست قبیل تفکرات :wacko:

تو این مدت برو یه کارت بسیج جور اگه داری برو فعالش کن 3،4،5،6 ماه کسر بشه،یهو دیدی اومدن زوری ببرنت :lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یکی هم به سوال من جواب بده :

کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن ؟

تا اونجایی که من تحقیق کردم شما معافید ولی باید اموزشی رو بگذرونید

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ممنون از پیشنهاد دوستان ولی من یکی که انصراف بده نیسم :happy: ارشدو میریم تا سال 96 هم خدا بزرگه :blush: ممنون از به اشتراک گذاری اطلاعاتتون!

تو این مدت برو یه کارت بسیج جور اگه داری برو فعالش کن 3،4،5،6 ماه کسر بشه،یهو دیدی اومدن زوری ببرنت :lol:

فکرکنم دارم و فعالشم دارم ولی مال 5-6 سال پیشه چند بار زنگ زدن گفتند بیا ماموریت نرفتم دیگه زنگ نزدند :D

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
شانس من تا خواستم واسه معافیت کفالت اقدام کنم دیدم اموزشی رو اجباری کردن:eek:

من به دلایلی آش نخــردمه ،تو دفترچه هم نوشته بود آموزشی اجباریه ولی با کمک امدادهای غیبی از خیر ما یکی گذشتن:D

حالا بسته به شانست شاید شمارم نبردن...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من به دلایلی آش نخــردمه ،تو دفترچه هم نوشته بود آموزشی اجباریه ولی با کمک امدادهای غیبی از خیر ما یکی گذشتن:D

حالا بسته به شانست شاید شمارم نبردن...

با کمک امداد های غیبی امکانش هست اموزشی نبرن؟:دی

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
فکرکنم دارم و فعالشم دارم ولی مال 5-6 سال پیشه چند بار زنگ زدن گفتند بیا ماموریت نرفتم دیگه زنگ نزدند :D

برو پیگیرش باش پروندت راکد نشه تا اگه معاف هم نشدی با برگه سبز بتونی کسری خوبی بگیری

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست من 2 سال و نيم پيش انصراف داد از دانشگاه اصفهان بعد امسال واحداشو تطبيق داد دانشگاه قشم داره درس ميخونه. اونم تو يه گرايش ديگه!

متاسفانه از قوانین سر در نمی یارن و با حالت تمسخر جواب می دن !

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
ممنون داداش که نمی زاری بچه مردمو از راه بدرکنند :wub:

من خودم انصراف دادم شما حتی 5 سال بعدشم بری دانشگاه مبدا بگی ریز نمراتمو میخوام بهت میدن باید بری اموزش گروه دانشگاه الان اونا 1 نامه میدن که دانشگاه.... لطفا ریز نمرات نامبرده به شماره.....را گزارش کنی اون نامه رو میبری دانشگاه اولت اونجا هی میری میای تا ریز نمراتو بهت بدن بعدشم میبری متابقط میدی(املاشو گیر ندید بلد نیستم)

سلام دوستان
لطفا خواهش میکنم وقت بذارید شرح حال بنده رو بخونید و بهم دقیق بگید چیکار کنم برام بهتره و اینکه عمل بشم معافم یا عمل نشم
من 2 سال پیش در رفتگی کتف داشتم(قبلشم 2 بار دیگه در رفته بود جا افتاد خودش زود) همراه با عکس که خب جا انداختن و مشکلی نداشت(حس میکردم شله و رعایت میکردم) تا این چند ماه اخیر که تو کتف چپم درد شدید دارم(خودمم چپ دستم) رفتیم بیمارستان امام ***** تهران (پیش دکتر محمد گیتی از بهترین ارتوپد های ایران هستن و پزشک معتمد) اونجا فرستادن ام ار ای و سی تی اسکن تو سی تی و ام ار ای نوشته شده که در فتگی داشته و فاصله مفصل....خلاصه با شرح حال دکتر به من گفت که تو عمل لازم داری و عملتم نباید زیاد عقب بیوفته و تصمیم به این شد که چون دانشجو هستم تابستون عمل کنم
حالا با توجه به اینکه من 1 بار انصراف از تحصیل دادم برای جابجا کردن دانشگاهم و دیگه نمیتونم این کارو انجام بدم چون اگه معاف نشم باید برم خدمت و اینکه کار عاقلانه ای نیست که 4 سال دیگه عمل کنم چون امکان از بین رفتن مفصل کتف وجود داره و این ماده ها از قانون **** وظیفه که بیان میکنه که بنده معافم

بند ۱۶- محدودیت حرکات مفاصل:
الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه: معاف دائم.
ب) محدودیت حرکات سایر مفاصل بزرگ در صورتی که نیمی از حرکات محدود شده باشد: معاف دائم.
ج) در موارد خفیف تر همراه با اختلال عملکرد: خدمات غیررزمی.
تبصره: در موارد مشکوک زیر بیهوشی اندازه گیری شود.
بند ۱۷- دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن. م و یا مورد وثوق) عمل شده و یا نشده معاف دائم.
بند ۱۸- شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد: خدمات غیررزمی.

من عمل بشم معاف خواهم بود؟؟بعد از عمل محدودیت حرکت در ناحیه کتف چپ خواهم داشت و اینکه در ماده 16 و 17 به صراحت به وضع من اشاره شده که معافم ولی اگه عمل نکنم هم بند 18 شامل حالم نمیشه چون تو بند 17 نوشته مفاصل بزرگ و تو بند 16 هم اشاره شده مفاصل بزرگ کدوم هستن
با همه این تفاصیر امکان اینکه بخوان 4 سال دیگه که میتونم برای معافی اقدام کنم سلیقه ای عمل کنن و بگن تو بند 18 شامل حالت میشه یا معاف از رزم میشی چقدره؟؟؟و ایا اعتراض میشه کرد؟؟من نمیخوام کتفم از بین بره وگرنه مینداختم 4 سال دیگه
کتف راستمم شله ولی در نرفته تا حالا و امیدوارم اون دیگه عمل نخواد
دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی دقیق بکنه که با عمل کردن 100 در صد معافی شامل حالم میشه یا نه؟؟اون پیچ و پلاک ها تا اخر عمر تو کتفم میمونه هر وقت عکس بگیرن هست

یک نفر لطف کنه جواب منو بده این همه حرفه ای اینجا هست

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

تو این دور و زمونه کارت پایان خدمت نداشته باشی اصلا زن نمیدن، مگر اینکه باباش از خداش باشه دخترشو شوهر بده ولو به یه گدا بدبخت،بی سواد و... :-D

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تو این دور و زمونه کارت پایان خدمت نداشته باشی اصلا زن نمیدن، مگر اینکه باباش از خداش باشه دخترشو شوهر بده ولو به یه گدا بدبخت،بی سواد و... :-D

:D:lol:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من خودم انصراف دادم شما حتی 5 سال بعدشم بری دانشگاه مبدا بگی ریز نمراتمو میخوام بهت میدن باید بری اموزش گروه دانشگاه الان اونا 1 نامه میدن که دانشگاه.... لطفا ریز نمرات نامبرده به شماره.....را گزارش کنی اون نامه رو میبری دانشگاه اولت اونجا هی میری میای تا ریز نمراتو بهت بدن بعدشم میبری متابقط میدی(املاشو گیر ندید بلد نیستم)

یک نفر لطف کنه جواب منو بده این همه حرفه ای اینجا هست
والا دوست عزیز برای یه بیماری چشم که همه چیزش مشخص هست هزار تا بامبول در می یارن اینا ! حساب کن واسه بیماری شما که ظاهری هیچیش مشخص نیست چقدر می تونند بازی در بیارن
بهترین کار اینه بری بیمارستان نظامی ( بقیه الله و ارتش ) دکتر های ارتوپدشون رو پیدا کنی و بری مطبشون و توضیح بدی
اگه اکی دادن که برو دنبال معافیت و درسو بعدش ادامه بده
و الی زودتر عمل کن، چون هم بدنت رو از دست دادی هم یه وقت دیدی بردنت سربازی

بالا