• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mpaknahad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بسیارعالی...ولی خوب نسخه دیجیتالش یکمی بیش از حد گرونه...مثلا مقایسه با ترجمه نارنجی از کتاب جابز که رایگان در اختیارهمه گذاشت :happy:
فکرمی کنم به مرور ارزونترشه.:happy:

نارنجی یک سایت فناوری بود که درآمدش از طریق تبلیغات سایتش بود.
بعد از ماجرای پخش رایگان کتاب استیو جابز (که اتفاقا من هم اون رو ترجمه کرده بودم) بازدید اون ها حدودا دو برابر شد و کلی امتیاز تبلیغاتی براشون داشت ولی من یک مترجم حرفه ای هستم که از این راه زندگی ام را می چرخانم.
بی مایه فطیره، نمیشه که مجانی داد، میشه؟!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
نارنجی یک سایت فناوری بود که درآمدش از طریق تبلیغات سایتش بود.
بعد از ماجرای پخش رایگان کتاب استیو جابز (که اتفاقا من هم اون رو ترجمه کرده بودم) بازدید اون ها حدودا دو برابر شد و کلی امتیاز تبلیغاتی براشون داشت ولی من یک مترجم حرفه ای هستم که از این راه زندگی ام را می چرخانم.
بی مایه فطیره، نمیشه که مجانی داد، میشه؟!

به به اقای پاک نهاد افتخار دادین.:happy:
درمورد نارنجی قبول دارم کلاس کاریش متفاوت بود ولی همین کلاس کاری متفاوتشه که توقعاتم بالا برده حداقل در عرصه اینترنت ...
درهرصورت قیمت به نظرمن یکی گرونه برای پی دی افش...مثلا اکثرکتابای خارجی(امارندارم:دی) پی دی افشون زود میاد (رایگان)مثل همین کتاب که دوستمون گذاشتند...
بحث های دیگه هم هست که اینجا جاش نیست.
(به نظرخیلی ها این کتابو ترجمه کردند :D)
چند سوال:
1-کتاب ترجمه شده سانسوری هم داشته؟(مخصوصا از نظرعکس؟)
2- هزینه نسخه چاپی مشخص شده ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیشب قبل از اینکه جایزه الماس رو به رئیس بدن یک کلیپ بسیار زیبا از حضور 26 ساله ی رئیس در منچستر پخش شده که واقعا زیبا و تاثیرگذار بود
بچه ها حتما این کلیپ رو دانلود کنید کیفیتش هم خوبه

2a2b69f7017027a51.jpg

دانلود

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
ترجمه زندگی نامه الکس فرگوسن
مترجم : مهدی پاک نهاد

n00188572-b.jpg

نسخه دیجیتال این کتاب با همکاری آوابوک برای فروش آماده شده و هم اکنون می توانید با مبلغ 6000 تومان آن را از سایت آوابوک خریداری نمایید.

بزودی نسخه چاپی کتاب هم توسط انتشارات ماهواره منتشر شده و در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

alex2.JPG

1. یک سال و نیم بعد از فروش استثنایی کتاب زندگی نامه استیو جابز، یکبار دیگرکتاب فروشی های انگلستان شاهد هجمه کم نظیر دوستداران کتاب به کتاب فروشی ها و صف های چند صد متری بودیم، کتاب جدید، زندگی نامه الکس فرگوسن اسطوره مربیگری منچستر یونایتد بود، چه کسی باور می کند الکس که لقب موفقترین مربی صده را اخیر را به همراه خود دارد، از مربیگری خداحافظی می کند تا با فراغت بال بنشیند و کتاب زندگی نامه اش را بنویسد.
2. در سال 1986 الکس بعنوان سرمربی منچستر انتخاب می شود، در آن روزها لیورپول حاکم بلامنازع فوتبال انگلیس محسوب می شد و منچستر یک تیم کاملا معمولی بود. اما در طول این 26 سال الکس، با شیوه منحصر بفردش از منچستر تیمی می سازد که امثال لیورپول و آرسنال آرزویش را دارند. (آن هم بدون خریدهای میلیاردی) در این کتاب با بسیاری از مسائل دنیای پر رمز و راز فوتبال از زاویه ای جدید و البته بسیار جذاب آشنا خواهید شد:
• دلایل اخراج و شکافتن ابروی بکهام
• دلایل اخراج روی کین و یاپ استام
• دلایل مانایی و تمام نشدنی بودن رایان گیگز
• عوامل پیشرفت کریس رونالدو
• دلایل شکست منچستر از بارسلونا در دو فینال لیگ قهرمانان
• مقایسه دقیق رونالدو و مسی از زبان فرگوسن و اشمایکل
• ماجراهای درگیری رونی و رونالدو در جام جهانی 2010
• چرایی عدم قبول مربیگری تیم ملی انگلیس از سوی فرگوسن
• خصوصیات منحصر به فرد کارلوس کیروش از زبان فرگوسن و دیگر بزرگان فوتبال
• محبوبیت سلطان اولدترافورد، اریک کانتونا در نزد هواداران
• فن نیستلروی، یک بازیکن معمولی اما یک گلزن مادرزاد
• پل اسکولز، بهترین هافبک تاریخ انگلیس
• یک شب در مسکو، جدال فینال لیگ قهرمانان با چلسی
• چرخ و فلک بارسلونا، نابود کننده بازی هر تیمی

ماهواره «الکس فرگوسن» را به ایران آورد.
پاکنهاد در گفت و گو با مطالبه گر : فرگوسن شخصیتی مانند استیو جابز داشت.

این ترجمه هیچگونه حذفیاتی نداره؟ چه از نظر تصاویر چه مطالب؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سیتی است درسته؟ آنها باشگاه کوچکی هستند با ذهنیتی محدود. تمام چیزی که آنها درباره اش صحبت می‌‌کنند منچستر یونایتد است. آنها نمی‌‌توانند این را از ذهن خود پاک کنند و با آن کنار بیایند.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اخبار/شایعات کوتاه :
- دیوید مویس : ما دنی را خیلی دوست داریم ، او به سختی تمرین میکند، تلاش میکنیم او را به سطحی برسانیم که همیشه گلزنی کند.

- رویس ، گوندوغان ،زاپاتا، کوکه ، اسنایدر و هررا در رادار یونایتد

- پس از عملکرد درخشان نیک پاول ، مویس قصد دارد او را در نیمفصل به تیم برگرداند و به یک تیم لیگ برتری قرض بدهد .

- ویاش بواش پس از اخراجش افشا کرد که یونایتد با پیشنهادی 100 میلیونی به دنبال بیل بودند .

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
وقتی این خبر بیل رو شنیدم فهمیدم مویس خیلی احمق هست با اون ۱۰۰ ملیون ۲ تا هافبک بازی ساز میگرفت الان ۸ نبودیم اه

بد رفته فلینی رو خریده کجایی الکس که چه احمق هایی اومدن راس کار!!!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سیتی است درسته؟ آنها باشگاه کوچکی هستند با ذهنیتی محدود. تمام چیزی که آنها درباره اش صحبت می‌‌کنند منچستر یونایتد است. آنها نمی‌‌توانند این را از ذهن خود پاک کنند و با آن کنار بیایند.

اینو رئیس گفته؟؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
[h=5]هواداران باشگاه فوتبال منچستر یونایتد در ايران
[/h]روزنامه ی آبولا ادعا کرده است که یونایتد و تاتنهام به دنبال سرمربی تیم ملی کشورمان برای پست سرمربی گری تیمشان هستند.

مطابق این گزارش‌ها وی گزینه مورد نظر برای احراز پست سرمربیگری این دو تیم است. شایعات مطرح شده عنوان می کنند مسئولان دو تیم مذکور از عملکرد دیوید مویس(مربی منچستر) و آندره ویاش بواش (سرمربی تاتنهام) رضایت ندارند. از این رو با رایزنی با مربی 59 ساله پرتغالی ایران در تلاش برای رسیدن به تفاهم و شروع همکاری احتمالی هستند.

بنظر شما فکر مکینید کیروش باید در تیم ملی بمونه یا به منچستر برگرده ؟

من که اگر بیاد ۱۰۰/ موافقم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Olympiakos will play their Champions League last-16 clash against Manchester United behind closed doors due to racist behaviour of their fans.

یعنی انصافا مویس بیشتر از این نمیتونست شانس بیاره:lol:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Olympiakos will play their Champions League last-16 clash against Manchester United behind closed doors due to racist behaviour of their fans.

[افشین جان جدیه این خبر؟!
چقد بخندیم اگه اینجوری شه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اميدوارم توي اروپا ابرومندانه کار کنيم :دي

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
[h=1]پرس: پيشنهادي براي دي‌ماريا دريافت نکرديم[/h]
[h=2]فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد، اعلام کرد هيچ پيشنهادي براي فروش آنخل دي ماريا دريافت نکرده اند.[/h]
00033833.jpg

شايعاتي در مورد جدايي دي ماريا، هافبک آرژانتيني، که در ديدار فردا شب رئال مقابل المپيک شاتيوا، جاي گرت بيل مصدوم را در ترکيب اصلي کهکشاني ها قرار خواهد گرفت، به گوش مي رسد.

گفته مي شود موناکو و منچسترسيتي به دنبال به خدمت گرفتن او هستند اما پرس تاکيد کرد که هيچ پيشنهادي براي او در يافت نکرده اند.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" او تا سال 2018 قرارداد دارد و مي دانيم باشگاه هاي زيادي او را مي خواهند. ما هيچ پيشنهادي براي فروش او دريافت نکرديم. واقعيت اين است.

چيزهايي هست که وجود ندارد اما رسانه ها در مورد آن مي نويسند. هيچ کس در مورد اين شرايط چيزي به من نگفه است. من از همکارانم پرسيدم آيا پيشنهادي براي دي ماريا دريافت کرديم و کسي چيزي نمي دانست."

مویس بازیکن نخری میاییم اینگیلیس اتیشت میزنیم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

به دليل توهين نژادپرستانه هواداران المپياكوس، تيم يوناني در ورزشگاه خالي ميزبان يونايتد خواهد بود.

ترجمش افشین خان قرار شد مویس بازیکن نخره شما بنزین بیاری منم بیلیط ویزا میگیرم بریم : دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب چلسی هم امشب جلو ساندرلند به طرز عجیبی حذف شد. حالا ما امشب بازی داریم. ببینیم اینا چیکار میکنن.

منچستر سیتی هم اومد به مرحله بعدی.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
[h=5]هواداران باشگاه فوتبال منچستر یونایتد در ايران
[/h]روزنامه ی آبولا ادعا کرده است که یونایتد و تاتنهام به دنبال سرمربی تیم ملی کشورمان برای پست سرمربی گری تیمشان هستند.

مطابق این گزارش‌ها وی گزینه مورد نظر برای احراز پست سرمربیگری این دو تیم است. شایعات مطرح شده عنوان می کنند مسئولان دو تیم مذکور از عملکرد دیوید مویس(مربی منچستر) و آندره ویاش بواش (سرمربی تاتنهام) رضایت ندارند. از این رو با رایزنی با مربی 59 ساله پرتغالی ایران در تلاش برای رسیدن به تفاهم و شروع همکاری احتمالی هستند.

بنظر شما فکر مکینید کیروش باید در تیم ملی بمونه یا به منچستر برگرده ؟

من که اگر بیاد ۱۰۰/ موافقم
100 درصد مخالفم...
کی روش کیلو چنده؟
اگه مربی بود تا حالا یک عملکرد قابل تحمل ازش دیده بودیم توی یک تیمی...

بالا