• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Dr.D347h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینترنت بانکش هم دقیقا مثل پاسارگاده

پس خیلی خوبه
حالا این سپرده اش یه سپرده ویژه است؟
منظورم اینه که اگه از ده میلیون کمتر بشه بهش سود نمیخوره یا اندازه سپرده های عادی میده
یعنی اینکه این همون سپرده معمولی کوتاه مدت روز شماره که اگه پولت بالای ۱۰ تومن بشه ۲۲درصد میده؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
جناب صادقی میبخشید من چندی پیش سپرده ای بنام ثنا (دو ماهه) در موسسه کوثر باز کردم- دو تا دفترچه بهم دادن یکیش سپرده کوتاه مدته که اصل پول توشه و اون یکی پس انداز قرض الحسنه هست که همراه با کارتش بهم دادن سود پول قراره توش واریز شه-روز افتتاح بهم گفتن میتونی روزی که سود به قرض الحسنه واریز میشه به سپرده کوتاه مدتت کارت به کارت کنی در حالی که یک کارت بهم دادن-- من امروز که خواستم در شعبه دیگری مبلغی تو سپرده کوتاه مدت بریزم متصدی گفت که امکان افزایش موجودی نیست من دیدم اوضاع اینجوری خواستم کلآ فسخ کنم که گفت تعرفه ها معمولآ دست رییس شعباته اگه با رییس صحبت کنی شاید ردیف شه-- من میخواستم بدونم سپرده ای که رو دفترچش نوشته سپرده کوتاه مدت مگر قابلیت افزایش نداره؟

Dr.D347h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب صادقی میبخشید من چندی پیش سپرده ای بنام ثنا (دو ماهه) در موسسه کوثر باز کردم- دو تا دفترچه بهم دادن یکیش سپرده کوتاه مدته که اصل پول توشه و اون یکی پس انداز قرض الحسنه هست که همراه با کارتش بهم دادن سود پول قراره توش واریز شه-روز افتتاح بهم گفتن میتونی روزی که سود به قرض الحسنه واریز میشه به سپرده کوتاه مدتت کارت به کارت کنی در حالی که یک کارت بهم دادن-- من امروز که خواستم در شعبه دیگری مبلغی تو سپرده کوتاه مدت بریزم متصدی گفت که امکان افزایش موجودی نیست من دیدم اوضاع اینجوری خواستم کلآ فسخ کنم که گفت تعرفه ها معمولآ دست رییس شعباته اگه با رییس صحبت کنی شاید ردیف شه-- من میخواستم بدونم سپرده ای که رو دفترچش نوشته سپرده کوتاه مدت مگر قابلیت افزایش نداره؟

دو نوع کوتاه مدت داریم، یکی روز شمار که دقیقا مثل قرض الحسنه می مونه و واریز و برداشتت هیچ محدودیتی نداره
یکی هم کوتاه مدت دو ماهه یا سه ماهه تا یکساله که معمولا قابلیت افزایش موجودی یا برداشت ندارن ولی ممکنه بعضی موسسه ها یا بانک ها این اجازه رو بدن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام . ارادتمند عزیزم

روی دفترچه تون سپرده ی کوتاه مدت جاری یا سپرده کوتاه مدت ویژه 3 ماهه (6ماهه یا 6ماهه )

اگر سپرده کوتاه مدت جاری باشه حتمن باید قابل افزایش باشه

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

سلام . ارادتمند عزیزم

روی دفترچه تون سپرده ی کوتاه مدت جاری یا سپرده کوتاه مدت ویژه 3 ماهه (6ماهه یا 6ماهه )

اگر سپرده کوتاه مدت جاری باشه حتمن باید قابل افزایش باشه

سلام از ما -- نه قربان فقط نوشته سپرده کوتاه مدت ثنا

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام از ما -- نه قربان فقط نوشته سپرده کوتاه مدت ثنا

دوست عزیزم بنده در جریان سپرده های موسسه کوثر نیستم
اما احساس میکنم چون این سپرده ی کوتاه مدت در قالب یه طرح (اسم ) هست شرایط خاصی داره که باعث میشه بره در قالب سپرده های کوتاه مدت ویژه

اگر هم حق واریز و هم برداشت نباشه همین هست
اما اگر گفتند نمیشه برداشت کنید شاید خواستند پولو و برداشت نکنید

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
اعتبارش، اینترنت بانکش ، سرویسش ، کارمنداش .. اکثر کاربران بانک سامان دارن و اگر بخوای انتقال وجه داشته باشی خب طبیعتا سامان بهتره... ولی اگر این موارد واسه کسی مهم نباشه ، مخصوصا نت بانک به نظر من میتونه همون گردشگری رو انتخاب کنه...

فکر کنم شما در گردشگری حساب ندارید

با توجه به اینکه به اینترنت بانک هر دو بانک دسترسی دارم ( گردشگری مال برادرم هست که حساب و کتابش دست من و سامان شخصا حساب دارم) اگه نت بانک گردشگری یه سرو گردن نت بانک سامان بالاتر نباشه پایین تر نیست

گذشته از تمام امکانات نت بانک که هم گردشگری داره هم سامان , نت بانک گردشگری یه سری قابلیتهای اضافه و مفید بویژه در بخش امنیتیش داره

بعنوان مثال مثل جیمیل ip ده ورود آخر شما رو در جدولی به شما نشان میدهد
یا در کنار نشان دادن تاریخ آخرین ورود شما ip مربوطه رو هم نشان میدهد
یا امکان کاستومایز کردن ip ورودی و فکر کنم یکی دو تا قابلیت دیگه که الان یادم نیست که هیچ کدام از اینها رو نت بانک سامان نداره

پ ن :

مطلب بالا من باب اطلاع رسانی بود و گرنه من کارمندش نیستم به خودا !

اصن بانک فقط بانک سینا میگید نه از فرزاد بپرسید :D :confused:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
پس خیلی خوبه
حالا این سپرده اش یه سپرده ویژه است؟
منظورم اینه که اگه از ده میلیون کمتر بشه بهش سود نمیخوره یا اندازه سپرده های عادی میده
یعنی اینکه این همون سپرده معمولی کوتاه مدت روز شماره که اگه پولت بالای ۱۰ تومن بشه ۲۲درصد میده؟
آر همینطوره حتمآً باید ده میلیون رو تکمیل بکنی تا سود تعلق بگیره برای روزهای با مبالغ کمتر سودش صفره. که موقع افتتاح حساب هم که بهت می گند، دو تا حساب باز می کنی اون یکی محدودیت مبلغ نداره با سود 17 % روزشمار هست.

نوشته قبلی متینه تأیید میشه
به نظر من اصلاً به طور کلی نرم افزار استفاده شده برای اینترنت بانک در همه بانک ها مشابه هم هست و تفاوت زیادی در آن نیست بیشتر امکانات عمده مانند صورت حساب، انتقال وجه بین بانکی، خدمات پرداخت ها (قبض و شارژ و غیره) فقط در همشون هست زیاد فرقی نداره. برای من که هیچ فرقی نمی کنه با کدوم بانک باشم فقط با اونی که کارمزد نداشته باشه کار می کنم! یا سود بیشتری بده. همین. همشون یکی اند بابا بیخیال.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فکر کنم شما در گردشگری حساب ندارید

با توجه به اینکه به اینترنت بانک هر دو بانک دسترسی دارم ( گردشگری مال برادرم هست که حساب و کتابش دست من و سامان شخصا حساب دارم) اگه نت بانک گردشگری یه سرو گردن نت بانک سامان بالاتر نباشه پایین تر نیست

گذشته از تمام امکانات نت بانک که هم گردشگری داره هم سامان , نت بانک گردشگری یه سری قابلیتهای اضافه و مفید بویژه در بخش امنیتیش داره

بعنوان مثال مثل جیمیل ip ده ورود آخر شما رو در جدولی به شما نشان میدهد
یا در کنار نشان دادن تاریخ آخرین ورود شما ip مربوطه رو هم نشان میدهد
یا امکان کاستومایز کردن ip ورودی و فکر کنم یکی دو تا قابلیت دیگه که الان یادم نیست که هیچ کدام از اینها رو نت بانک سامان نداره

پ ن :

مطلب بالا من باب اطلاع رسانی بود و گرنه من کارمندش نیستم به خودا !

اصن بانک فقط بانک سینا میگید نه از فرزاد بپرسید :D :confused:

حرف شما درست ِ عزیز ، من گردشگری ندارم ، نگفتمم بانک بدی هست .. اما به شخص ِ حاضر نیستم واسه 3-4% سود بیشتر ، پولم رو از بانک سامان بکشم بیرون ، البته من تمام پول ها رو تو یه بانک قرار نمیدم ، تو پاسارگاد و ملت هم حساب دارم که 10% و 7% دارن میدن ، اما در آینده اگر گردشگری همه گیر :دی بشه و بیشتر کاربران و مشتری ها حساب باز کنند منم حتما باز میکنم :)

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان بیرجند بانک گردشگری نداره فکر کنم
پیشنهاد دیگه ای نیست؟

داداش بزار آینده 19 درصد روشمار بگیر با کارت عابر بانک و اینترنت بانک و سایر مخلفات

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
بانک صادرات نرخ جدید سپرده ( ناب )---- روز شمار-- واریز سود ماهیانه-- انسداد حساب قبل از سررسید-- معاف از جریمه و سود برگشتی----------------------------------------------------------- از 20 میلیون تومن 20%------- از 50 میلیون تومن 21%---- از 100 میلیون تومن 22%-

aryansaman

Registered User
لایک‌ها
12
بانک آینده چون خصوصی هستش الان داره سپرده کوتاه مدت (روز شمار) ۲۳٪ میده

sama.p

Registered User
لایک‌ها
50

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
بانک آینده چون خصوصی هستش الان داره سپرده کوتاه مدت (روز شمار) ۲۳٪ میده

شرایط خاصی مثل حداقل موجودی نداره؟ و اینکه بانک مرکزی برای صدور مجوز قطعی بانک آینده شرایطی تعین کرده درسته؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
بانک تجارت 10 تا 25 میلیون 16%----25 میلیون به بالا 18% بانک مهر اقتصاد روز شمار عادی 18%--------روز شمار حداقل 10 میلیون یک میلیون نزد بانک تا 6 ماه بلوکه میشه 20/2% ------- روز شمار کف 30 میلیون 5میلیون تا یکسال نزد بانک بلوکه میشه 21/30% موسسه ثامن تا 20 میلیون 18%----- 20 تا 50 میلیون 19%-----50 به بالا 20%

بالا