bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
اینو نپرسیدم و متاسفانه نمیدونمجناب بیکران سپرده 25% ثامن امکان افزایش موجودی سپرده داره؟
اینو نپرسیدم و متاسفانه نمیدونمجناب بیکران سپرده 25% ثامن امکان افزایش موجودی سپرده داره؟
اینو نپرسیدم و متاسفانه نمیدونم
جناب بیکران سپرده 25% ثامن امکان افزایش موجودی سپرده داره؟
من سه تومن تو بانک مهر دارم ماهیانه 45 بهم میده
این میشه ماهیانه چند درصد ؟
(۱۲*۴۵۰۰۰) *۱۰۰مرسی اگر نحوه محاسبش هم بگی ممنون میشم .
مثلاْ اگر بانکی 20 درصد سود میده چجوری با مبلغ دلخواهمون سود ماهیانش رو بدست بیاریم ؟
مثلاْ اگر بانکی 20 درصد سود میده چجوری با مبلغ دلخواهمون سود ماهیانش رو بدست بیاریم ؟
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه.
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه.
واقعا حیفه همچین مبلغی رو بذارین بره سپره اگه باهاش توی بازار کار کنین چند صد برابر سود بانکی گیرتون میاد
به هر حال من روزشمار 22درصدی گردشگری رو بهتون پیشنهاد میکنم
من هم موافقم!حیفه!
اگر جناب آتش یادشون بیاد و پست های قبلی منو مطالعه کنید می بینید که من هم دنبال بانک خوب می گشتم و نهایتا بعد از حساب باز کردن در پارسیان و مهر اقتصاد و دی به گردشگری رسیدم و35 ملیون سپرده کردم.
الان 20 ملیونش رو اوردم تو بورس و 5 ملیونش رو هم صندوق عقیق خریدم 70 روز قبل و الان هم مترصدم که 3 ماهه صندوق عقیق تموم بشه و برش دارم و بیارمش تو بورس!
اگر خوب سایتها رو مطالعه کنی و اطلاعاتت رو بالا ببری و مشورت بخواههی بورس در عین ریسکی که داره برای سرمایه گذاری بد هم نیست!
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه
عزیز واقعا فکر می کنی این مبلغا برای بانکها یا حتی بیشتر موسسات پوله؟
پولی نیست ؛ولی با این وضعیت
اگه با ریس بانک صحبت کنی قانون و فرمولها رو برات می پیچونه تا 25 درصد هم شاید بهت سود بدن
حاجیکس بره چیپس بیچونه وقتی همین العان آرمان داره رسما 27 درصد میده
بانک با موسسه فرق میکنه؛ فردا رفت در موسسه آرمان( فرودسی سابق و ... سابق) و بعد دید پارچه زدن ... در شرف تاسیس ؛ ایا 27 درصد ارزشش رو داره؟