• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اینو نپرسیدم و متاسفانه نمیدونم

وقتی سپرده میکنید امکان افزایش در همون سپرده نیست اما میتونید هر مبلغ دیگه رو خواستید بصورت جداگانه از همون تاریخ سپرده گذاری مجددا 25% سپرده گذاری کنید و سودش بیاد به حساب کوتاه مدت مشترکی که سود سپرده قبلی هم میاد

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
جناب بیکران سپرده 25% ثامن امکان افزایش موجودی سپرده داره؟

وقتی سپرده میکنید امکان افزایش در همون سپرده نیست اما میتونید هر مبلغ دیگه رو خواستید بصورت جداگانه از همون تاریخ سپرده گذاری مجددا 25% سپرده گذاری کنید و سودش بیاد به حساب کوتاه مدت مشترکی که سود سپرده قبلی هم میاد

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
من سه تومن تو بانک مهر دارم ماهیانه 45 بهم میده
این میشه ماهیانه چند درصد ؟

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
مثلاْ اگر بانکی 20 درصد سود میده چجوری با مبلغ دلخواهمون سود ماهیانش رو بدست بیاریم ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مثلاْ اگر بانکی 20 درصد سود میده چجوری با مبلغ دلخواهمون سود ماهیانش رو بدست بیاریم ؟

مبلغ ضبدر درصد مثلا(20%) تقسیم بر 12 ماه سال سود ماهانه بدست میاد و تقسیم بر 30 روز سود روزانه بدست میاد

بعضی از موسسات و بانکها هم مبلغ رو ضبدر درصد میکنن و تقسیم بر 365 روز میکنن تا سود روزانه بدست بیاد و سود روزانه رو در 30 یا 31 روز هر ماه مطابق با تقویم ضرب میکنن.

هردو روش مشابه هم هست تفاوت در ماه های 31 روزه و 30 روزه هست متناسب با نوع محاسبه بانک

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

مبلغ ضربدر نرخ سود ( نرخ سود یعنی اگر 22 درصده یعنی 0.22 ) ضربدر 30 (31) تقسیم بر 365000

یعنی میشود مثلن 10.000.000 ضربدر 0.22 ضربدر 30(برای ماههای 30 روزه ) تقسیم بر 365000
فرمولی هم که دوستمون در پست بالایی نوشتن درسته . بعضی 100 رو در صورت میذارن و بعضی از همون میذارن در قسمت مخرج کسر )

دقیق ترین فرمول جهانی

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه.

واقعا حیفه همچین مبلغی رو بذارین بره سپره اگه باهاش توی بازار کار کنین چند صد برابر سود بانکی گیرتون میاد
به هر حال من روزشمار 22درصدی گردشگری رو بهتون پیشنهاد میکنم

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21

هیچ کدام !

پ ن :

عزیز واقعا فکر می کنی این مبلغا برای بانکها یا حتی بیشتر موسسات پوله؟

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا حیفه همچین مبلغی رو بذارین بره سپره اگه باهاش توی بازار کار کنین چند صد برابر سود بانکی گیرتون میاد
به هر حال من روزشمار 22درصدی گردشگری رو بهتون پیشنهاد میکنم

من هم موافقم!حیفه!
اگر جناب آتش یادشون بیاد و پست های قبلی منو مطالعه کنید می بینید که من هم دنبال بانک خوب می گشتم و نهایتا بعد از حساب باز کردن در پارسیان و مهر اقتصاد و دی به گردشگری رسیدم و35 ملیون سپرده کردم.
الان 20 ملیونش رو اوردم تو بورس و 5 ملیونش رو هم صندوق عقیق خریدم 70 روز قبل و الان هم مترصدم که 3 ماهه صندوق عقیق تموم بشه و برش دارم و بیارمش تو بورس!
اگر خوب سایتها رو مطالعه کنی و اطلاعاتت رو بالا ببری و مشورت بخواههی بورس در عین ریسکی که داره برای سرمایه گذاری بد هم نیست!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من هم موافقم!حیفه!
اگر جناب آتش یادشون بیاد و پست های قبلی منو مطالعه کنید می بینید که من هم دنبال بانک خوب می گشتم و نهایتا بعد از حساب باز کردن در پارسیان و مهر اقتصاد و دی به گردشگری رسیدم و35 ملیون سپرده کردم.
الان 20 ملیونش رو اوردم تو بورس و 5 ملیونش رو هم صندوق عقیق خریدم 70 روز قبل و الان هم مترصدم که 3 ماهه صندوق عقیق تموم بشه و برش دارم و بیارمش تو بورس!
اگر خوب سایتها رو مطالعه کنی و اطلاعاتت رو بالا ببری و مشورت بخواههی بورس در عین ریسکی که داره برای سرمایه گذاری بد هم نیست!

من خودم تا 70 میلیون هم بچه ها نظر خواستن گفتن بذارین بانک سودشو بگیرین
ولی 250 میلیون خیلی کارا میشه باهاش کرد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
من 250 م دارم به نظرتون کدام بانک یا موسسه مناسبه برای سپرده گذاری که هم سود خوب بده هم مطمئن باشه چون وقتی مبلغ بالا باشه موضوع اطمینان از موسسه یا بانک هم اهمیت پیدا می کنه

عزیز واقعا فکر می کنی این مبلغا برای بانکها یا حتی بیشتر موسسات پوله؟

پولی نیست ؛ولی با این وضعیت
اگه با ریس بانک صحبت کنی قانون و فرمولها رو برات می پیچونه تا 25 درصد هم شاید بهت سود بدن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
پولی نیست ؛ولی با این وضعیت
اگه با ریس بانک صحبت کنی قانون و فرمولها رو برات می پیچونه تا 25 درصد هم شاید بهت سود بدن

حاجیکس بره چیپس بیچونه وقتی همین العان آرمان داره رسما 27 درصد میده

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
حاجیکس بره چیپس بیچونه وقتی همین العان آرمان داره رسما 27 درصد میده

بانک با موسسه فرق میکنه؛ فردا رفت در موسسه آرمان( فرودسی سابق و ... سابق) و بعد دید پارچه زدن ... در شرف تاسیس ؛ ایا 27 درصد ارزشش رو داره؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بانک با موسسه فرق میکنه؛ فردا رفت در موسسه آرمان( فرودسی سابق و ... سابق) و بعد دید پارچه زدن ... در شرف تاسیس ؛ ایا 27 درصد ارزشش رو داره؟

درسته موسسه ریسک داره
ولی بانک بخوان گردشگری 23.5 درصد سود میده

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
به این بانکای جدید هم نمیشه اعتماد کرد نومونش تات سابق آینده فعلی؛ ... در شرف تاسیس بعد ازاین
بزار توی بالشت زیر سرت یا به قول یکی از دوستان زیر موزاییک لق زیر تختخواب ؛هرچند اونجا هم ممکن حشرات بخورنش :D

بالا