• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
برای سود گرفتن از هر حسابی چه روزشمار و چه حسابهای دیگه باید حداقل 1 ماه پولتون در بانک بمونه

پول خیلی وقته تو حسابه! با توجه به این قضیه باز هم سود تعلق نمی گیره اگر زودتر بردارم؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
پول خیلی وقته تو حسابه! با توجه به این قضیه باز هم سود تعلق نمی گیره اگر زودتر بردارم؟[/Q
اگر بیشتر از یک ماه باشه سود تعلق میگیره البته به شرط اینکه سپرده شما به اسم روز شمار یا یکساله یا ........ باز شده باشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من تو گردشگری حساب 22 درصد باز کردم.اگر 28 روز حسابم بالای 10 ملیون باشه و 2 روز بیاد زیر 10 ملیون اونوقت بهم اون 28 روز رو سود 22 درصد می دهند و دو روزی که پولم اومده زیر 10 ملیون بهش سود تعلق نمی گیره یا اینکه کل سود اون ماهم می پره؟
با تشکر
آره سود ۲۸ روز رو می بری. هر تعداد روز که موجودی ده میلیون و بیشتر بشه، اونقدر سودش برات واریز می شه که سودها یک بار در هر ماه در روز افتتاح حسابت واریز خواهد شد.
برای سود گرفتن از هر حسابی چه روزشمار و چه حسابهای دیگه باید حداقل 1 ماه پولتون در بانک بمونه

داداش اینطور نیست، روزشمار یعنی فقط براساس روز حساب می شه..

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان بانک گردشگری از لحاظ بانک مرکزی تضمین شده هست؟یعنی اگه یه وقت ورشکست بشه پول سرمایه گذارا رو بانک مرکزی میده؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
امروز رفتم بانک گردشگری حساب باز کردم یک ساله 23.5%میدن و روزشمار 22% خیلی بانک معقولی به حساب میومد با توجه به اینکه یک بانک خصوصی تعداد مشتریهاش هم خوب بود این طوری دیگه استرس سپرده گذاری در یک موسسه را هم ندارم

تو موسسات باز می کردی که حداقل سود 25 تا 27 درصدی می دهند!
موسسات ثامن و عسگریه که 25 درصد سود می دهند سرمایشون حداقل 10 برایر بانک گردشگریه! همینطور تعداد شعباتشون!

ولی خوب اگر مبلغتون زیاد نیست خیلی تفاوت سودش نیست

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
تو موسسات باز می کردی که حداقل سود 25 تا 27 درصدی می دهند!
موسسات ثامن و عسگریه که 25 درصد سود می دهند سرمایشون حداقل 10 برایر بانک گردشگریه! همینطور تعداد شعباتشون!

ولی خوب اگر مبلغتون زیاد نیست خیلی تفاوت سودش نیست
این موسساتی که شما گفتید هنوز مجوز رسمی بانک مرکزی رو نگرفتند و مجوز در شرف تاسیس دارند و تنها موسسه مجوز دار در ایران موسسه توسعه است ولی گردشگری مجوز فعالیت بانکی از بانک مرکز رو داره و همینطور مزایایی مثل ارتباط به شبکه بانکی و کارت شتاب و ... را داره .........نمیدوم شاید بهتر بود توی موسسات حساب باز میکردم ولی ارمان که بیشترین سود رو میداد شعبش تو کرج خیلی خلوت بود و حس خوبی به ادم نمیداد و برای ارامش بیشتر تصمیم گرفتم تو گردشگری بذارم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
ممنونم الهه اتیش

پس موسهه ثامن و ارمان و بانک سرمایه و اینده و گردشگری که بالاتر میدن اینا چطوری اند کارت شتاب و این شرایط ( پولو تو حساب سود روزشمار بزاری سودو بگیری بعد چند ماه وام هم بگیری 7 تومن پول کوتاه مدت ماه اول که پولو دست نزنیم و بعد دو سه ماه یه تومن یا سه تومن از حساب بگیریم و دوباره تو چند روز بریزیم تو حساب )

موسساتی که در سایت بانک مرکزی اسمشون بعنوان در شرف تاسیس است همه معتبرند. مثل نور ، آرمان ، ثامن ، ثامن الحجج ، کوثر ، عسکریه. (مهر بانک در شرف تاسیسه) این چمله درسته یعنی بودونه اینکه ورشکست بشن یا کلاهبرداری .... بشه با اطمینان پول بزاریم تو این موسسه ها مخصوصا ثامن و ارمان و....

کدوم بالاترین سودو میده با شرایط تو پرانتز بالا و کارت شتاب تو موسه و هم تو بانک هر کدوم یکی رو بگید

دوستای دیگه هم لطفا راهنمایی کنید

​ دوستان مرحمت فرمایید این پوست را

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
به نظرم حداقل در مورد آرمان کار خوبی کردید.من پیش از اینکه در کوثر سپرده 22.22% باز کنم رفتم آرمان شعبه اکباتان خیلی خلوت بود با توجه به جای خوبی که واقع شده وحتی یه دستگاه خودپرداز و دستگاه نوبت دهی و... هم نداشتن.رییس شعبه درباره پشتوانه موسسه گفت چندتا شرکت خصوصی سرمایه گذاری کردن و مراحل ادغام نهایی در حال اتمامه ولی نگفت به کدوم ارگان وابسته هستن مثل مهر و ثامن و کوثر که به **** و وزارت دفاع وابستن.در مورد سود هم گفت با توجه به موجودیت از مرکز استعلام میگیرم اگه شد تا 27% مشروط بهت میدیم راستش اون حسه اعتمادو پیدا نکردم متآسفانه چون رقم پرداخته سودش بین موسسات و بانک ها تک بود

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
به نظرم حداقل در مورد آرمان کار خوبی کردید.من پیش از اینکه در کوثر سپرده 22.22% باز کنم رفتم آرمان شعبه اکباتان خیلی خلوت بود با توجه به جای خوبی که واقع شده وحتی یه دستگاه خودپرداز و دستگاه نوبت دهی و... هم نداشتن.رییس شعبه درباره پشتوانه موسسه گفت چندتا شرکت خصوصی سرمایه گذاری کردن و مراحل ادغام نهایی در حال اتمامه ولی نگفت به کدوم ارگان وابسته هستن مثل مهر و ثامن و کوثر که به **** و وزارت دفاع وابستن.در مورد سود هم گفت با توجه به موجودیت از مرکز استعلام میگیرم اگه شد تا 27% مشروط بهت میدیم راستش اون حسه اعتمادو پیدا نکردم متآسفانه چون رقم پرداخته سودش بین موسسات و بانک ها تک بود
حتی برای مبالغ نزدیک به 100 میلیون ارمان به من گفت 28% هم میدیم .........البته من نمیگم ارمان خوبه یا بد ولی حس خوبی به من نمیداد به خاطر همین من در ارمان سپرده گذاری نکردم یکی دیگه از دلایلی که تمام پولم در موسسات نذاشتم این بود که هر چی در اینترنت گشتم به هیچ وجه اطلاعات درستی از موسسات پیدا نکردم به خصوص سایت اینترنتی ارمان که به هیچ وجه خوب کیفیت لازم برای یه موسسه رو نداره البته سایت موسسه فردوسیه که تغییر نام داده

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این موسساتی که شما گفتید هنوز مجوز رسمی بانک مرکزی رو نگرفتند و مجوز در شرف تاسیس دارند و تنها موسسه مجوز دار در ایران موسسه توسعه است ولی گردشگری مجوز فعالیت بانکی از بانک مرکز رو داره و همینطور مزایایی مثل ارتباط به شبکه بانکی و کارت شتاب و ... را داره .........نمیدوم شاید بهتر بود توی موسسات حساب باز میکردم ولی ارمان که بیشترین سود رو میداد شعبش تو کرج خیلی خلوت بود و حس خوبی به ادم نمیداد و برای ارامش بیشتر تصمیم گرفتم تو گردشگری بذارم

یک زمانی من سپرده گذاری کردم در قوامین ولی مجوز نداشتن از بانک مرکزی از رئیس شعبه پرسیدم گفتن اگر مجورز بگیریم دیگه نمیتونیم سود خوبی بدیم دستمون بسته میشه ولی الان شدن بانک قوامین

یکی از دلایل نگرفتن مجوز هم بسته شدن دستشون در سود دهی و باقی مسائل هست پس تا بتونن به تعویق میندازن گرفتن مجوز رو اما در مورد سپرده گذاری باید تحقیق کرد خود من توی موسسه فرشتگان یکی از شعب رفتم یکی میخواست پولشو از کوتاه مدت برداره چون مبلغش زیاد بود میخواستن برای روز های دیگه بهش جور کننن بهش بدن خب پس مشخصه هر موسسه ای هم پشتوانه مالی نداره.

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
داداش اینطور نیست، روزشمار یعنی فقط براساس روز حساب می شه..

ماه اول اینجوریه یعنی برای اولین واریز سود باید 30 روز بمونه

بعد از اون ( ماههای دیگه) روزشمار حساب میشه و به هر تعداد روز که سپرده بالای حداقل تعیین شده توسط بانک باشه سود تعلق میگیره

خواه یه روز در ماه خواه کل ماه

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
​ دوستان مرحمت فرمایید این پوست را

پست شما رو چند بار خوندم فکر کنم ( و احتمالا قطعا)خواسته هایی که شما مد نظر دارید همه با هم در هیچ بانک یا موسسه ای محقق نمیشه

در واقع شما میگید جایی باشه که هم بیشترین سود رو بده هم پول آزاد باشه هم کارت شتابی داشته باشه هم اینترنت بانک و هم حساب امتیاز دریافت تسهیلات رو داشته باشه ( مطلب داخل پرانتزتون)که همه اینا باهم در هیچ بانکی وجود نداره موسسات هم کارت شتابی و اینترنت بانک شتابی ندارند

بالاخره شما باید اولویت اصلیتونو ( دریافت بیشترین سود /دریافت وام /کارت و نت شتابی/ .. ) مشخص کنید و براساس اون تصمیم بگیرید

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ماه اول اینجوریه یعنی برای اولین واریز سود باید 30 روز بمونه

بعد از اون ( ماههای دیگه) روزشمار حساب میشه و به هر تعداد روز که سپرده بالای حداقل تعیین شده توسط بانک باشه سود تعلق میگیره

خواه یه روز در ماه خواه کل ماه
خوب برای من اینطور نبود، بعده افتتاح حساب موجودی نداشتم فقط چند روز مونده به یک ماه موجودی رو پر کردم که سود اون مقدار بعده گذشت یک ماه از افتتاح ریخته شد. گردشگری یا مؤسسه های دیگه هم برایم اینطوری بوده همیشه.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
پست شما رو چند بار خوندم فکر کنم ( و احتمالا قطعا)خواسته هایی که شما مد نظر دارید همه با هم در هیچ بانک یا موسسه ای محقق نمیشه

در واقع شما میگید جایی باشه که هم بیشترین سود رو بده هم پول آزاد باشه هم کارت شتابی داشته باشه هم اینترنت بانک و هم حساب امتیاز دریافت تسهیلات رو داشته باشه ( مطلب داخل پرانتزتون)که همه اینا باهم در هیچ بانکی وجود نداره موسسات هم کارت شتابی و اینترنت بانک شتابی ندارند

بالاخره شما باید اولویت اصلیتونو ( دریافت بیشترین سود /دریافت وام /کارت و نت شتابی/ .. ) مشخص کنید و براساس اون تصمیم بگیرید

بله درست میگید پس وامو حتما داشته باشه + سود بالا تو این مبلغ 7 تومن هم سود یکی دو درصد بالا پایین فک نکنم تفاوتی داشته باشه به هر حال این ارمان و ثامن و عسکریه مگه عابر ندارن عضو شتاب نیستن یا چی

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
من 2 تا از موسسات را میشناسم یکی ثامن که به به هر میزان سپردتون سود 25% میده یکساله که هر ماه سود واریز میشه و موسسه ارمان که به مبالغ بالای 20 م 27% درصد میده و به زیر 20 م 25% البته من خودم دارم توی اینترنت در باره قابل اعتماد بودن این موسسات تحقیق میکنم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم متاسفانه دوستانی هم که اینجا هستند تجربیات خاصی از سپرده گذاری در این موسسات رو ندارن

من اون هفته 14 آذر تو ثامن حساب باز کردم، یکساله 25%، اینترنت بانک و موبایل بانک داره، اس ام اس برای برداشت و واریز میاد، از خودپردازش میتونی تا 500 هزارتومن برداشت کنی در روز، شعبه زیاد داره، کارت عابر بانکش یک هفته طول میکشه تا آماده بشه ( امروز گرفتم ) دیگه همین. دوست داشتم فرشتگان حساب باز کنم اما انقدر سایتش فکسنی و ابتدایی هست و عابربانکم نداره دیگه گذاشتم ثامن، حساب و واسه پدربزرگم باز کردم ( البته به اسم خودم که بتونم دنبال کاراش باشم، نوه قابل اعتماد دردسرم داره دیگه ;) )

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
بیشتر صحبت ها تو این تاپیک در باره سود بود
ولی من دنبال یه وام هستم.
یعنی پولم رو بخابونم و بعد از چند ماه به همون اندازه یا دو برابرش سود بدند.
ایا شما بانکی با اسن شرایط سرغ دارید؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
صدور مجوز فعالیت بانک آینده مشروط شش ماهه است

صدور مجوز بانک آینده مشروط و منوط به رعایت الزامات مقرر قبلی و جدید در ضرب العجل تعیین شده است، در غیر این صورت بانک مرکزی تصمیم مقتضی در خصوص تعیین تکلیف این بانک اتخاذ می کند

یعنی : یا موسسه میشه یا باز در یک موسسه دیگه ادغام میشه :D

بیشتر صحبت ها تو این تاپیک در باره سود بود
ولی من دنبال یه وام هستم.

سود و کارمز وام رابطه مستقیم با پرداخت سود به سپرده داره
چون وقتی بانک یا موسسه سود به سپرده و پول شما بده؛ دو سه برابرش از یکی دیگه موقع وام دادن میگیره

فرمولش:
درآمد بانک= سود دریافتی از دادن وام - سود پرداختی به مبلغ سپرده گذاری

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
بله درست میگید پس وامو حتما داشته باشه + سود بالا تو این مبلغ 7 تومن هم سود یکی دو درصد بالا پایین فک نکنم تفاوتی داشته باشه به هر حال این ارمان و ثامن و عسکریه مگه عابر ندارن عضو شتاب نیستن یا چی
توی بانکها فکر کنم بانک سینا حسابهایی داره که با شرایط شما همخوانی بیشتری داره یه طرح داره به نام سپرده عیدانه که بیشتر خواستهای شما رو برآورده می کنه

توی موسسات هم ثامن حساب سپرده با سود بالا و امتیاز دریافت وام داره

نه موسسات شتابی نیستند کارت شون و اینترنت بانکشون محدود به حسابهای خودشون و نهایت به یکی دو تا بانک وصل هست

الان شما با کارت بانکی و اینترنتش مثلا بانک سینا می تونید به همه کارتها و با داشتن شماره شبا به همه حسابهای بانکی خودتون و دیگران وجه انتقال بدید همین طور با کارتش می تونی از همه خودپردازها پول دریافت کنی و از تمام دستگاههای پوز خرید کنی

هیچ کدوم از این کارها رو با کارت موسسات به این صورت نمی تونی انجام بدید نهایت از خودپرداز خودشون ویکی دو بانک دیگه پول بگیری اینترنت بانکشون هم محدود به دیدن حساب و انتقال وجه در همون موسسه هست

انتقال اینترنتی پایا ساتنا و کارت به کارت که هیچ استفاده از دستگاههای پوز هم هیچ

خط آخری که نوشتم در زندگی امروز خیلی کاربرد داره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
توی بانکها فکر کنم بانک سینا حسابهایی داره که با شرایط شما همخوانی بیشتری داره یه طرح داره به نام سپرده عیدانه که بیشتر خواستهای شما رو برآورده می کنه

توی موسسات هم ثامن حساب سپرده با سود بالا و امتیاز دریافت وام داره

نه موسسات شتابی نیستند کارت شون و اینترنت بانکشون محدود به حسابهای خودشون و نهایت به یکی دو تا بانک وصل هست

الان شما با کارت بانکی و اینترنتش مثلا بانک سینا می تونید به همه کارتها و با داشتن شماره شبا به همه حسابهای بانکی خودتون و دیگران وجه انتقال بدید همین طور با کارتش می تونی از همه خودپردازها پول دریافت کنی و از تمام دستگاههای پوز خرید کنی

هیچ کدوم از این کارها رو با کارت موسسات به این صورت نمی تونی انجام بدید نهایت از خودپرداز خودشون ویکی دو بانک دیگه پول بگیری اینترنت بانکشون هم محدود به دیدن حساب و انتقال وجه در همون موسسه هست

انتقال اینترنتی پایا ساتنا و کارت به کارت که هیچ استفاده از دستگاههای پوز هم هیچ

خط آخری که نوشتم در زندگی امروز خیلی کاربرد داره

خب حالا فوقش یه نفر بجای اینکه توی بانک حساب باز کنه با سود کمتری میره توی موسساتی همچون ثامن سپرده یکساله میذاره و سودش میاد به کارتی که قابل برداشت از خودپرداز سپه هم هست

حالا یک حساب بانکی هم در بانک ملت یا بانکی که فعالیت اینترنت بانک و یا شتاب و پایا و انتقال دارند باز میکنه و مقداری پول میذاره توش برای کارهای روز مره

فکر کنم بهترین حالتش همین باشه.

بالا