bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
من نوشته های شما رو دنبال نکردم ولی بهترین سودی که براساس میزان سرمایه گذاری یه شعبه ممکن بده چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بارها گفتم شعبه به شعبه میتونه متفاوت باشه
من نوشته های شما رو دنبال نکردم ولی بهترین سودی که براساس میزان سرمایه گذاری یه شعبه ممکن بده چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بارها گفتم شعبه به شعبه میتونه متفاوت باشه
یه حساب جدا برای سودتون باز میکنن که به صورت ماهانه به حساب شما واریز میشه البته مثل همه بانک ها برای گرفتن سود حداقل باید 1 ماه پولتون حداقل در بانک بمونه قبل از فسخ قرارداد
ممنون دوست خوبم
و یه سوال دیگه اگه این سود ماهانه رو دوباره به همون حساب بریزیم بازم بهش سود 23.5 درصد تعلق میگیره؟
خواهش میکنم نه اینطوریه که یک حساب جدا برای شما باز میکنن و سود 17% به شما میدن ولی اگر در حساب واریزی سودتون 10 میلیون بذارید اونموقع به سودتون به صورت روزشمار 22% میدن البته من با توجه به چیزی که مسئول شعبه به من گفت و برداشت کردم اینو میگم برای اینکه دقیق تر بدونید باید برید از خودشون بپرسید در هر صورت من 10 م در حسابی که سود بهش واریز میشه نذاشتمممنون دوست خوبم
و یه سوال دیگه اگه این سود ماهانه رو دوباره به همون حساب بریزیم بازم بهش سود 23.5 درصد تعلق میگیره؟
بازم 17 درصد خوبه البته روزماره این 17 درصد درسته؟خواهش میکنم نه اینطوریه که یک حساب جدا برای شما باز میکنن و سود 17% به شما میدن ولی اگر در حساب واریزی سودتون 10 میلیون بذارید اونموقع به سودتون به صورت روزشمار 22% میده البته من با توجه به چیزی که مسوول شعبه به من گفت و برداشت کردم اینو میگم برای اینکه دقیق تر بدونید باید برید از خودشون بپرسید در هر صورت من 10 م در حسابی که سود بهش واریز میشه نذاشتم
بله این 17% روزشماره برای مبالغ زیر 10 مبازم 17 درصد خوبه البته روزماره این 17 درصد درسته؟
خوب اگه نمی خوای می تونی غیرفعالش کنی ازشون بخواهدوستان بانکی هست که هنوز پول به حساب یساد یا بره sms نده ؟
سلام دوستان یه 7 تومن هس میخوام( وام بگیرم ) بزارم بانک معلوم نیس شاید یه ماهه بخوامش شاید هم تا یه سال دیگه دست بهش نزنم ( بوس میشه ) کدوم بانکا واسه این شرایط پولو که خوابوندی ( بخواب عزیزم ) مثلا چند ماه تو همون مدت هم بهت سود روز شمار میده کدوم بانک یا موسسه فرقی نداره فقط معتبر واز نظر بانک مرکزی تایید شده و کارت عابر هم داشته باشه هست همچین چیزی عایا ؟
لطفا کامل بخونید و بعد راهنمایی کنید ممنون
کارسازان یا همون نور روزانه 18 درصد و سالانه 22 درصد
و زیر نظر بانک ملت هست و قرعه کشی بانک ملتم داره ک 3بار 100 هزار تومن بردم وقتی خواستم پول بریزم هه
لینک خبری چیزی؟ تو سایت بانک مرکزی که هنوز در شرف تاسیس هست مثل مهر اقتصاد اما فکر نمیکنم مشکلی باشه چون وقتی برای بانک شدن اقدام میکنن سپرده گذاری زیادی میکنن روی گرفتن مجوز
همینی که بولد شده لینک خبره دیگه !
بانک آینده مجوز رسمی از بانک مرکزی گرفت
مهر اصلا به شتاب متصل نیست..فقط به خودپردازهای ملت متصل هست...این 21%هم یکساله با قابلیت واریز و برداشت هست و کف مبلغ21% برای مانده حساب فکر کنم 5 یا 10 م تومان هست،اگه تغییر کرده من اطلاعی ندارمدوستانم این 21 درصد بانک مهر اقتصاد عضو شتاب نیست درسته؟
برای سود گرفتن از هر حسابی چه روزشمار و چه حسابهای دیگه باید حداقل 1 ماه پولتون در بانک بمونهمن تو گردشگری حساب 22 درصد باز کردم.اگر 28 روز حسابم بالای 10 ملیون باشه و 2 روز بیاد زیر 10 ملیون اونوقت بهم اون 28 روز رو سود 22 درصد می دهند و دو روزی که پولم اومده زیر 10 ملیون بهش سود تعلق نمی گیره یا اینکه کل سود اون ماهم می پره؟
با تشکر
بانک دی 19 درصد روزشمار+کارت شتاب+اس ام اس بانک+اینترنت بانک