• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
یه حساب جدا برای سودتون باز میکنن که به صورت ماهانه به حساب شما واریز میشه البته مثل همه بانک ها برای گرفتن سود حداقل باید 1 ماه پولتون حداقل در بانک بمونه قبل از فسخ قرارداد

ممنون دوست خوبم
و یه سوال دیگه اگه این سود ماهانه رو دوباره به همون حساب بریزیم بازم بهش سود 23.5 درصد تعلق میگیره؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
ممنون دوست خوبم
و یه سوال دیگه اگه این سود ماهانه رو دوباره به همون حساب بریزیم بازم بهش سود 23.5 درصد تعلق میگیره؟

فکر نکنم امکانش باشه! آخه سپرده مدت‌دار رو نمی‌شه بهش واریز و اضافه کرد. اگه به روزشمار هم اضافه کنین معلومه که سود روزشمار گردشگری 22 درصده!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
ممنون دوست خوبم
خواهش میکنم نه اینطوریه که یک حساب جدا برای شما باز میکنن و سود 17% به شما میدن ولی اگر در حساب واریزی سودتون 10 میلیون بذارید اونموقع به سودتون به صورت روزشمار 22% میدن البته من با توجه به چیزی که مسئول شعبه به من گفت و برداشت کردم اینو میگم برای اینکه دقیق تر بدونید باید برید از خودشون بپرسید در هر صورت من 10 م در حسابی که سود بهش واریز میشه نذاشتم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
خواهش میکنم نه اینطوریه که یک حساب جدا برای شما باز میکنن و سود 17% به شما میدن ولی اگر در حساب واریزی سودتون 10 میلیون بذارید اونموقع به سودتون به صورت روزشمار 22% میده البته من با توجه به چیزی که مسوول شعبه به من گفت و برداشت کردم اینو میگم برای اینکه دقیق تر بدونید باید برید از خودشون بپرسید در هر صورت من 10 م در حسابی که سود بهش واریز میشه نذاشتم
بازم 17 درصد خوبه البته روزماره این 17 درصد درسته؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اگه این بانک سینا سپرده های روز شمارشو همون حداقل 18 درصد هم میداد الان میترکوند

ایران زمین روزشمار : 18 درصد
دی : 19 درصد
آینده : 19 درصد
گردشگری : 22 درصد با حداقل افتتاح 10 م . زیر 10 م : 17 درصد
بانک شهر : 18 درصد

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
کارسازان یا همون نور روزانه 18 درصد و سالانه 22 درصد

و زیر نظر بانک ملت هست و قرعه کشی بانک ملتم داره ک 3بار 100 هزار تومن بردم وقتی خواستم پول بریزم هه

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان یه 7 تومن هس میخوام( وام بگیرم ) بزارم بانک معلوم نیس شاید یه ماهه بخوامش شاید هم تا یه سال دیگه دست بهش نزنم ( بوس میشه ) کدوم بانکا واسه این شرایط پولو که خوابوندی ( بخواب عزیزم ) مثلا چند ماه تو همون مدت هم بهت سود روز شمار میده کدوم بانک یا موسسه فرقی نداره فقط معتبر واز نظر بانک مرکزی تایید شده و کارت عابر هم داشته باشه هست همچین چیزی عایا ؟

لطفا کامل بخونید و بعد راهنمایی کنید ممنون

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام دوستان یه 7 تومن هس میخوام( وام بگیرم ) بزارم بانک معلوم نیس شاید یه ماهه بخوامش شاید هم تا یه سال دیگه دست بهش نزنم ( بوس میشه ) کدوم بانکا واسه این شرایط پولو که خوابوندی ( بخواب عزیزم ) مثلا چند ماه تو همون مدت هم بهت سود روز شمار میده کدوم بانک یا موسسه فرقی نداره فقط معتبر واز نظر بانک مرکزی تایید شده و کارت عابر هم داشته باشه هست همچین چیزی عایا ؟

لطفا کامل بخونید و بعد راهنمایی کنید ممنون

بانک دی 19 درصد روزشمار+کارت شتاب+اس ام اس بانک+اینترنت بانک

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
کارسازان یا همون نور روزانه 18 درصد و سالانه 22 درصد

و زیر نظر بانک ملت هست و قرعه کشی بانک ملتم داره ک 3بار 100 هزار تومن بردم وقتی خواستم پول بریزم هه

این موسسه نور حتی کارتش متصل به ملت هم نیست چه برسه تحت نظر بانک ملت!!!!!

دوم موسسه باید تحت نظر بانک مرکزی باشه نه بانکی که خودش مجوزشو بانک مرکزی میده!!!

باقیشم نمیگم که بهتون بر نخوره......

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
صبح رفتم موسسه کوثر سپرده ای تحت عنوان طرح ثنا با نرخ سود 22/22% که به صورت اسمی 6ماهه ولی قابل فسخ دو ماهه باز کردم البته کف موجودی باید 20میلیون باشه و سود حساب بصورت جداگانه در یک حساب قرض الحسنه واریز میشه با عابرکارت و پس از صحبت با مدیر شعبه قرار شد با هماهنگی با قسمت مرکزی در همین پروسه 2 ماهه سپرده اصلی قابلیت افزایش موجودی داشته باشه--هزینه ای برای عابرکارت و فعال کردن تلفنبانک و اینترنت بانک و دفترچه ازم نگرفتم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
لینک خبری چیزی؟ تو سایت بانک مرکزی که هنوز در شرف تاسیس هست مثل مهر اقتصاد اما فکر نمیکنم مشکلی باشه چون وقتی برای بانک شدن اقدام میکنن سپرده گذاری زیادی میکنن روی گرفتن مجوز

همینی که بولد شده لینک خبره دیگه !
بانک آینده مجوز رسمی از بانک مرکزی گرفت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستانم این 21 درصد بانک مهر اقتصاد عضو شتاب نیست درسته؟
مهر اصلا به شتاب متصل نیست..فقط به خودپردازهای ملت متصل هست...این 21%هم یکساله با قابلیت واریز و برداشت هست و کف مبلغ21% برای مانده حساب فکر کنم 5 یا 10 م تومان هست،اگه تغییر کرده من اطلاعی ندارم

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
من تو گردشگری حساب 22 درصد باز کردم.اگر 28 روز حسابم بالای 10 ملیون باشه و 2 روز بیاد زیر 10 ملیون اونوقت بهم اون 28 روز رو سود 22 درصد می دهند و دو روزی که پولم اومده زیر 10 ملیون بهش سود تعلق نمی گیره یا اینکه کل سود اون ماهم می پره؟
با تشکر

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من تو گردشگری حساب 22 درصد باز کردم.اگر 28 روز حسابم بالای 10 ملیون باشه و 2 روز بیاد زیر 10 ملیون اونوقت بهم اون 28 روز رو سود 22 درصد می دهند و دو روزی که پولم اومده زیر 10 ملیون بهش سود تعلق نمی گیره یا اینکه کل سود اون ماهم می پره؟
با تشکر
برای سود گرفتن از هر حسابی چه روزشمار و چه حسابهای دیگه باید حداقل 1 ماه پولتون در بانک بمونه

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
بانک دی 19 درصد روزشمار+کارت شتاب+اس ام اس بانک+اینترنت بانک

ممنونم الهه اتیش

پس موسهه ثامن و ارمان و بانک سرمایه و اینده و گردشگری که بالاتر میدن اینا چطوری اند کارت شتاب و این شرایط ( پولو تو حساب سود روزشمار بزاری سودو بگیری بعد چند ماه وام هم بگیری 7 تومن پول کوتاه مدت ماه اول که پولو دست نزنیم و بعد دو سه ماه یه تومن یا سه تومن از حساب بگیریم و دوباره تو چند روز بریزیم تو حساب )

موسساتی که در سایت بانک مرکزی اسمشون بعنوان در شرف تاسیس است همه معتبرند. مثل نور ، آرمان ، ثامن ، ثامن الحجج ، کوثر ، عسکریه. (مهر بانک در شرف تاسیسه) این چمله درسته یعنی بودونه اینکه ورشکست بشن یا کلاهبرداری .... بشه با اطمینان پول بزاریم تو این موسسه ها مخصوصا ثامن و ارمان و....

کدوم بالاترین سودو میده با شرایط تو پرانتز بالا و کارت شتاب تو موسه و هم تو بانک هر کدوم یکی رو بگید

دوستای دیگه هم لطفا راهنمایی کنید

بالا