sunflower1
Registered User
- نوشتهها
- 272
- لایکها
- 65
دوستان دیروز دیدم روی یه موسسه زده بود بالاترین سود ساعت شمار 22درصد ساعت شمار واقعیت داره ؟
ساعت شمار دیگه چیه ؟
کدوم موسسه بود ؟
دوستان دیروز دیدم روی یه موسسه زده بود بالاترین سود ساعت شمار 22درصد ساعت شمار واقعیت داره ؟
ساعت شمار همون روز شمار مثلا 55.5 روز براتون حساب میکنن به جای 55 روز خیلی فرق نداره:lol:ساعت شمار دیگه چیه ؟
کدوم موسسه بود ؟
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز ولی صحبت من در باره موسسه ارمان بود نه بانک دی و گردشگریچند مورد دریافت بالا از گردشگری و همینطور دی داشتم بدون مشکل انجام شده است.
[FONT="]
دوستان سلام[/FONT]
[FONT="]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]
این سود 5 ساله که شما میگید دوست عزیز در حقیقت سود در سر رسید یعنی شما تا 5 سال نه به اصل پولتون و نه به سودش میتونید دست بزنید و در پایان 5 سال اصل پول و سودتون را یکجا میگیریدبانک سرمایه سود روز شمار رو 20 در صد و سود 5 ساله رو 170 درصد میده !
من 2 تا از موسسات را میشناسم یکی ثامن که به به هر میزان سپردتون سود 25% میده یکساله که هر ماه سود واریز میشه و موسسه ارمان که به مبالغ بالای 20 م 27% درصد میده و به زیر 20 م 25% البته من خودم دارم توی اینترنت در باره قابل اعتماد بودن این موسسات تحقیق میکنم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم متاسفانه دوستانی هم که اینجا هستند تجربیات خاصی از سپرده گذاری در این موسسات رو ندارن[FONT=&]
دوستان سلام[/FONT]
[FONT=&]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]
[FONT="]
دوستان سلام[/FONT]
[FONT="]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]
سلام تا جایی که این مدت از موسسات پرسیدم جز آرمان برای 27 درصد سودش. هیچ کدوم برای بلند مدت یکساله محدودیت مبلغ ندارن
محدودیت فقط برای روزشمار هست که از 18 درصد شروع میشه روزشمار و به مبالغ بالاتر که میرسه 20 تا 22 درصد رورزشمار میدن.
من 2 تا از موسسات را میشناسم یکی ثامن که به به هر میزان سپردتون سود 25% میده یکساله که هر ماه سود واریز میشه و موسسه ارمان که به مبالغ بالای 20 م 27% درصد میده و به زیر 20 م 25% البته من خودم دارم توی اینترنت در باره قابل اعتماد بودن این موسسات تحقیق میکنم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم متاسفانه دوستانی هم که اینجا هستند تجربیات خاصی از سپرده گذاری در این موسسات رو ندارن
موسسه عسکریه اونطور که من پرسیدم برای بلند مدت یکساله محدودیت نداشت.
(البته شاید باید مثلا بیشتر از 10 یا 50 هزار تومن باشه که عملا محدودیت به حساب نمیاد.)
یکساله 25 درصد هست که اگر این حساب رو اگر بعد از یکماه ببندید 20 درصد و بعد از 3 ماه درصد بیشتری (خاطرم نیست!) و همینطور اگر مدت بیشتری بگذره با سود بیشتری می تونید ببندید تا اگر یکسال تموم بشه 25 درصد حساب میشه.
سلام
برای 5 ت که برای رفیقم هست و دانشجوئه کجا بالاترین میزان سود روزشمار رو میده ؟
یعنی عابر بانک داشته باشه و سرماه سودش واریز بشه و هر وقت هم بخواد بتونه پولش رو کامل دریافت کنه .
در حال حاضر این پول رو گذاشته توی بانک مهر و ماهیانه بهش 75 ت میده !
جائی نیست بالاتر بدن ؟
بانک سرمایه سود روز شمار رو 20 در صد و سود 5 ساله رو 170 درصد میده !
فکر میکنم بالاترین سود رو برای 5 تومن توو بانک ها ! دی و آینده مبدن که 19% روز شمار هست و هر وقت هم بخوای میتونی پول رو برداری و اینکه سودت و ماهانه میدن
و کارت عابر بانک عضو شتاب هم دارن ....
سودت هم برای 5 میلیون ماهانه تقریبا میشه 79 هزار تومان
مرسی
یعنی هیچ موسسه ای نیست سود ماهیانه و روزشمارش برای 5 ت به 100 ت برسه ؟
موسسه ارمان برای هر یک میلیون 20 تومان میدهیعنی هیچ موسسه ای نیست سود ماهیانه و روزشمارش برای 5 ت به 100 ت برسه ؟
موسسه ارمان برای هر یک میلیون 20 تومان میده
ولی خوب موسسه هست دیگه یکم ریسک داره
باز تصمیم با خودتونه من فقط راهنمایی کردم
روز شمار ؟
مانده حساب برای دریافت سود چقدر باید باشه ؟