• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
چند مورد دریافت بالا از گردشگری و همینطور دی داشتم بدون مشکل انجام شده است.
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز ولی صحبت من در باره موسسه ارمان بود نه بانک دی و گردشگری

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
[FONT=&quot]

دوستان سلام[/FONT]

[FONT=&quot]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
[FONT=&quot]

دوستان سلام[/FONT]

[FONT=&quot]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]

موسسه عسکریه اونطور که من پرسیدم برای بلند مدت یکساله محدودیت نداشت.
(البته شاید باید مثلا بیشتر از 10 یا 50 هزار تومن باشه که عملا محدودیت به حساب نمیاد.)
یکساله 25 درصد هست که اگر این حساب رو اگر بعد از یکماه ببندید 20 درصد و بعد از 3 ماه درصد بیشتری (خاطرم نیست!) و همینطور اگر مدت بیشتری بگذره با سود بیشتری می تونید ببندید تا اگر یکسال تموم بشه 25 درصد حساب میشه.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
بانک سرمایه سود روز شمار رو 20 در صد و سود 5 ساله رو 170 درصد میده !

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
بانک سرمایه سود روز شمار رو 20 در صد و سود 5 ساله رو 170 درصد میده !
این سود 5 ساله که شما میگید دوست عزیز در حقیقت سود در سر رسید یعنی شما تا 5 سال نه به اصل پولتون و نه به سودش میتونید دست بزنید و در پایان 5 سال اصل پول و سودتون را یکجا میگیرید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
[FONT=&amp]

دوستان سلام[/FONT]

[FONT=&amp]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]
من 2 تا از موسسات را میشناسم یکی ثامن که به به هر میزان سپردتون سود 25% میده یکساله که هر ماه سود واریز میشه و موسسه ارمان که به مبالغ بالای 20 م 27% درصد میده و به زیر 20 م 25% البته من خودم دارم توی اینترنت در باره قابل اعتماد بودن این موسسات تحقیق میکنم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم متاسفانه دوستانی هم که اینجا هستند تجربیات خاصی از سپرده گذاری در این موسسات رو ندارن

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
[FONT="]

دوستان سلام[/FONT]

[FONT="]کسی میدونه که توی این موسسات مثل ثامن، کوثر، عسکریه و... برای سپرده بلندمدت یکساله "حداقل مبلغ" چقدر باید باشه؟[/FONT]

سلام تا جایی که این مدت از موسسات پرسیدم جز آرمان برای 27 درصد سودش. هیچ کدوم برای بلند مدت یکساله محدودیت مبلغ ندارن

محدودیت فقط برای روزشمار هست که از 18 درصد شروع میشه روزشمار و به مبالغ بالاتر که میرسه 20 تا 22 درصد رورزشمار میدن.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سلام تا جایی که این مدت از موسسات پرسیدم جز آرمان برای 27 درصد سودش. هیچ کدوم برای بلند مدت یکساله محدودیت مبلغ ندارن

محدودیت فقط برای روزشمار هست که از 18 درصد شروع میشه روزشمار و به مبالغ بالاتر که میرسه 20 تا 22 درصد رورزشمار میدن.

من 2 تا از موسسات را میشناسم یکی ثامن که به به هر میزان سپردتون سود 25% میده یکساله که هر ماه سود واریز میشه و موسسه ارمان که به مبالغ بالای 20 م 27% درصد میده و به زیر 20 م 25% البته من خودم دارم توی اینترنت در باره قابل اعتماد بودن این موسسات تحقیق میکنم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم متاسفانه دوستانی هم که اینجا هستند تجربیات خاصی از سپرده گذاری در این موسسات رو ندارن

موسسه عسکریه اونطور که من پرسیدم برای بلند مدت یکساله محدودیت نداشت.
(البته شاید باید مثلا بیشتر از 10 یا 50 هزار تومن باشه که عملا محدودیت به حساب نمیاد.)
یکساله 25 درصد هست که اگر این حساب رو اگر بعد از یکماه ببندید 20 درصد و بعد از 3 ماه درصد بیشتری (خاطرم نیست!) و همینطور اگر مدت بیشتری بگذره با سود بیشتری می تونید ببندید تا اگر یکسال تموم بشه 25 درصد حساب میشه.

ممنون از پاسخ همه دوستان!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان واقعا کسی تا به حال در موسسات مالی و اعتباری سپرده گذاری نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر سپرده گذاری کردین لطفا تجربیاتتون رو به دیگر اعضا بگید............ایا سایت یا فروم دیگه ای که در مورد این موضوع بحث و گفتگو کرده باشن رو سراغ داری؟

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
برای 5 ت که برای رفیقم هست و دانشجوئه کجا بالاترین میزان سود روزشمار رو میده ؟
یعنی عابر بانک داشته باشه و سرماه سودش واریز بشه و هر وقت هم بخواد بتونه پولش رو کامل دریافت کنه .
در حال حاضر این پول رو گذاشته توی بانک مهر و ماهیانه بهش 75 ت میده !
جائی نیست بالاتر بدن ؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
برای 5 ت که برای رفیقم هست و دانشجوئه کجا بالاترین میزان سود روزشمار رو میده ؟
یعنی عابر بانک داشته باشه و سرماه سودش واریز بشه و هر وقت هم بخواد بتونه پولش رو کامل دریافت کنه .
در حال حاضر این پول رو گذاشته توی بانک مهر و ماهیانه بهش 75 ت میده !
جائی نیست بالاتر بدن ؟

فکر میکنم بالاترین سود رو برای 5 تومن توو بانک ها ! دی و آینده مبدن که 19% روز شمار هست و هر وقت هم بخوای میتونی پول رو برداری و اینکه سودت و ماهانه میدن
و کارت عابر بانک عضو شتاب هم دارن ....

سودت هم برای 5 میلیون ماهانه تقریبا میشه 79 هزار تومان

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
فکر میکنم بالاترین سود رو برای 5 تومن توو بانک ها ! دی و آینده مبدن که 19% روز شمار هست و هر وقت هم بخوای میتونی پول رو برداری و اینکه سودت و ماهانه میدن
و کارت عابر بانک عضو شتاب هم دارن ....

سودت هم برای 5 میلیون ماهانه تقریبا میشه 79 هزار تومان

مرسی
یعنی هیچ موسسه ای نیست سود ماهیانه و روزشمارش برای 5 ت به 100 ت برسه ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اگر بنابه انتخاب بین آینده و سرمایه هست برای روزشمار مسلمن بانک سرمایه بهتر هست

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
مرسی

والا از موسسات دقیق خبر ندارم
چون یکم پول گذاشتن توش ریسک داره به نظرم
شاید موسسه باشه .. ولی بانک مطمئنم با سود ماهانه 100 تومان اونم برای 5 میلیون نیست ...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
موسسه ارمان برای هر یک میلیون 20 تومان میده
ولی خوب موسسه هست دیگه یکم ریسک داره
باز تصمیم با خودتونه من فقط راهنمایی کردم

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
موسسه ارمان برای هر یک میلیون 20 تومان میده
ولی خوب موسسه هست دیگه یکم ریسک داره
باز تصمیم با خودتونه من فقط راهنمایی کردم

روز شمار ؟
مانده حساب برای دریافت سود چقدر باید باشه ؟

بالا