• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد فروشگاه و تعمیراتی موبایل

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من میخوام یه مغازه تعمیر و فروش موبایل و وسایل جانبی تو همدان بزنم چند تا سوال:
1) چقد سرمایه نیاز داره؟ لطفن کمترین میزان سرمایه که میشه باهاش شروع کردو بگین

2) شرکتهایی هستند که ازشون گوشی بیارم بفروشم و بعد پوله شرکت و بدم؟

3)بازار کار این شغل چطوریه میشه به درآمد معقولی رسید یا نه و چقد طول میکشه راه بیوفتی

4)آیا با مغازه اجاره ای میشه تو این شغل موفق شد یا نه(مثلن واسه مغازه ای با ماهی یک و نیم اجاره)

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام من میخوام یه مغازه تعمیر و فروش موبایل و وسایل جانبی تو همدان بزنم چند تا سوال:
1) چقد سرمایه نیاز داره؟ لطفن کمترین میزان سرمایه که میشه باهاش شروع کردو بگین

2) شرکتهایی هستند که ازشون گوشی بیارم بفروشم و بعد پوله شرکت و بدم؟

3)بازار کار این شغل چطوریه میشه به درآمد معقولی رسید یا نه و چقد طول میکشه راه بیوفتی

4)آیا با مغازه اجاره ای میشه تو این شغل موفق شد یا نه(مثلن واسه مغازه ای با ماهی یک و نیم اجاره)

دوست خوبم اتفاقا منم تو این فکرم ولی باید اولین کاری که بکنی یه دوره تخصصی تعمیرات موبایل بری چون فقط از فروش گوشی سود زیادی عایدت نمیشه + لوازم جانبی سودش بالاست حتما لوازم جانبیت باید فول باشه + سرمایه برای شهرهای کوچیک با 30 تومن هم میشه ولی برای شهر های بزرگ 50 به بالا + نرم افزار کار خوبی باشی و از همه گوشی ها اطلاعات داشته باشی + برای خرید عمده طی تحقیق هایی کردم پاساژ علاالدین تو تهران و یه پاساژ هم بود تو اصفهان و قاچاقی از بانه یا بندر + دکوراسیون خوب و شیک + قیمتهای رقابتی باید داشته باشی چون دیگه اشباع شده + پشتکار پشتکار علاقه علاقه + مغازه هم مال خودت باشه که عالی میشه اگر هم نه که مشکلی نیست و درضمن سودش حدودا 2 - 2.5 میباشد ماهیانه
+ خرید فروش گوشی نقدی میباشد و فکر نکنم کسی بیاد با چک مدت دار برات گوشی بده

اطلاعاتم در این حد بود

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
دوست خوبم اتفاقا منم تو این فکرم ولی باید اولین کاری که بکنی یه دوره تخصصی تعمیرات موبایل بری چون فقط از فروش گوشی سود زیادی عایدت نمیشه + لوازم جانبی سودش بالاست حتما لوازم جانبیت باید فول باشه + سرمایه برای شهرهای کوچیک با 30 تومن هم میشه ولی برای شهر های بزرگ 50 به بالا + نرم افزار کار خوبی باشی و از همه گوشی ها اطلاعات داشته باشی + برای خرید عمده طی تحقیق هایی کردم پاساژ علاالدین تو تهران و یه پاساژ هم بود تو اصفهان و قاچاقی از بانه یا بندر + دکوراسیون خوب و شیک + قیمتهای رقابتی باید داشته باشی چون دیگه اشباع شده + پشتکار پشتکار علاقه علاقه + مغازه هم مال خودت باشه که عالی میشه اگر هم نه که مشکلی نیست و درضمن سودش حدودا 2 - 2.5 میباشد ماهیانه
+ خرید فروش گوشی نقدی میباشد و فکر نکنم کسی بیاد با چک مدت دار برات گوشی بده

اطلاعاتم در این حد بود

خیلی ممنون من واسه کلاسای تعمیر گوشی همراه فنی حرفه ای(ازاد) ثبت نام کردم ولی نمیدونم این کافی و خوبه یا نه؟؟؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دوست عزیز من خودم لوازم جانبی دارم
مشکل شما اینه که شهرستانی و مثه تهران بورس نداره هر روز بخوای بری خرید
از طرفی یه خوبیم داره که بورس نداره اونم اینه دستت بازه راحت میفروشی و مشتریت بیشتره
مثلا من همه چیو نمیارم یسری جنسا رو جور داشته باش
برچسب
گارد
کیف زیپی و اسانسوری سایر بزرگ
رم و فلش
کابل
شارژر
هدفون انواع مختلف
لوازم اپل اگه جواب میده و کشش داره
چیزی حدود 10 15 میلیون جنس میخوای
جنس زیاد نیار الاخ میشه بنجول میشه
واسه تعمیرات کلاس نری بهتره
کلاسم بری زمینه داری ولی باید بری وایسی پیشه یه تعمیرکار ماهر و خودت چندتا گوشی بیاد زیر دستت خراب کنی ور بری تا یاد بگیری
اونم بین 5 تا 10 تومن وسیله میخواد واسه تعمیراتت
دکور خوب بخوای بزنی 6 7 تومن
معمولی هم 2 3 تومن
سعی کن مغازه جای خوب بگیری پاخورش خوب باشه
بیشترین سود هدفون و برچسب و لوازم جانبی اپل داره
در کل صرف نظر از مغازت چیزی حدود 20 تا 30 میلیون سرمایه میخوای و تجربه تعمیرات سخت افزاری...نرم افزار چیز راحت تریه و کلا سود هستش

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز من خودم لوازم جانبی دارم
مشکل شما اینه که شهرستانی و مثه تهران بورس نداره هر روز بخوای بری خرید
از طرفی یه خوبیم داره که بورس نداره اونم اینه دستت بازه راحت میفروشی و مشتریت بیشتره
مثلا من همه چیو نمیارم یسری جنسا رو جور داشته باش
برچسب
گارد
کیف زیپی و اسانسوری سایر بزرگ
رم و فلش
کابل
شارژر
هدفون انواع مختلف
لوازم اپل اگه جواب میده و کشش داره
چیزی حدود 10 15 میلیون جنس میخوای
جنس زیاد نیار الاخ میشه بنجول میشه
واسه تعمیرات کلاس نری بهتره
کلاسم بری زمینه داری ولی باید بری وایسی پیشه یه تعمیرکار ماهر و خودت چندتا گوشی بیاد زیر دستت خراب کنی ور بری تا یاد بگیری
اونم بین 5 تا 10 تومن وسیله میخواد واسه تعمیراتت
دکور خوب بخوای بزنی 6 7 تومن
معمولی هم 2 3 تومن
سعی کن مغازه جای خوب بگیری پاخورش خوب باشه
بیشترین سود هدفون و برچسب و لوازم جانبی اپل داره
در کل صرف نظر از مغازت چیزی حدود 20 تا 30 میلیون سرمایه میخوای و تجربه تعمیرات سخت افزاری...نرم افزار چیز راحت تریه و کلا سود هستش

ممنون اینجا یه تعمیرات موبایلی هست میگه سیصد بده بیا وایسا اینجا بهت یاد بدم شاید بعد از کلاس فنی حرفه ای برم پیش اون
به نظرتئن پاساز خوبه یا بیرون مغازه بگیرم؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
ممنون اینجا یه تعمیرات موبایلی هست میگه سیصد بده بیا وایسا اینجا بهت یاد بدم شاید بعد از کلاس فنی حرفه ای برم پیش اون
به نظرتئن پاساز خوبه یا بیرون مغازه بگیرم؟

پاساژ چی عزیز
پاساژ موبایل باشه اونم دو حالت داره
اونجا بورس هستش مشتری زیاد میادش
قیمتت باید جوری باشه که رقابتی باشه و در واقع سودت رو بیاری پایین

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
پاساژ چی عزیز
پاساژ موبایل باشه اونم دو حالت داره
اونجا بورس هستش مشتری زیاد میادش
قیمتت باید جوری باشه که رقابتی باشه و در واقع سودت رو بیاری پایین

پس پاساژ بهتره مغازه بیرم
دو تا پاساژ هست اینجا یه پاساژ کوچیک که پاساژ تخصصی موبایله و تقریبا تو یه خیابون تقریبن بالای شهره
یکی هم کلن موبایل و تجهیزات صوتی و تصوریه که بزرگتر و شلوغتر و تو مرکز شهر
؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوره های فنی و حرفه ای زیاد تخصصی نیستند و سرفصلهاش استانداردشون قدیمی شده فکر کنم برای اینکه یه تعمیرکار حرفه ای بشی باید علاوه از کلاس یه مدت هم به قول دوست عزیزمون کنار یکی کار کنی تا عملا 10 تا گوشی بیاد دم دستت که ایراد داشته باشند و توان تعمیر کردنشو داشته باشی + مغازه فقط فقط فقط یه جای شلوغ باشه + مشاور خوبی هم باید باشی

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
دوره های فنی و حرفه ای زیاد تخصصی نیستند و سرفصلهاش استانداردشون قدیمی شده فکر کنم برای اینکه یه تعمیرکار حرفه ای بشی باید علاوه از کلاس یه مدت هم به قول دوست عزیزمون کنار یکی کار کنی تا عملا 10 تا گوشی بیاد دم دستت که ایراد داشته باشند و توان تعمیر کردنشو داشته باشی + مغازه فقط فقط فقط یه جای شلوغ باشه + مشاور خوبی هم باید باشی

اخه اونجایی که شلوغه تعداد مغازه هاشم خیلی بیشتره
دوره های تخصصی رو کجا باید رفت جای خاصی رو میشناسید که این دوره هارو برگزار کنن؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
اخه اونجایی که شلوغه تعداد مغازه هاشم خیلی بیشتره
دوره های تخصصی رو کجا باید رفت جای خاصی رو میشناسید که این دوره هارو برگزار کنن؟

اگه تهران حضور دارید اینجا

آموزش تعمیرات موبایل - تعمیرات - کامتک - مرکز تعمیرات تخصصی بوردهای الکترونیکی

ولی به نظر من برای مقدمه اول همون فنی و حرفه ای برید بعدا

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
چرا اینقد دوره های آموزشی تعمیر موبایل کوتاه هستن؟

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
این شغل با مغازه ای با ماهی یک و نیم میلیون اجاره سود دهی داره؟ماهی چقد در میاد ازش؟

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
این شغل با مغازه ای با ماهی یک و نیم میلیون اجاره سود دهی داره؟ماهی چقد در میاد ازش؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297

تا اونجایی که من تحقیق کردم حدودا با تعمیرات + فروش گوشی + فروش لوازم جانبی تو شهری با جمعیت 120 هزار نفری درآمد خالص با احتساب و کسر هزینه اجاره 1.5 تا 2.5 سود خالصش میباشد البته 6 ماه اولش سود کمتری براتون میمونه شما اینجوری حساب کنید که فقط بتونی اجاره مغازه و هزینه آب برق و گاز رو بدی سرفراز باشی

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
تا اونجایی که من تحقیق کردم حدودا با تعمیرات + فروش گوشی + فروش لوازم جانبی تو شهری با جمعیت 120 هزار نفری درآمد خالص با احتساب و کسر هزینه اجاره 1.5 تا 2.5 سود خالصش میباشد البته 6 ماه اولش سود کمتری براتون میمونه شما اینجوری حساب کنید که فقط بتونی اجاره مغازه و هزینه آب برق و گاز رو بدی سرفراز باشی
سلام واقعا ممنون 3تا سوال
1 تو شهری با جمعیت 500 هزار نفر چطور میشه کمتره یا بیشتر؟
2 تو شهر 500 هزار نفری سرمایه 20 تا 30 میلیونی کافیه به نظرتون؟
3 شما اجاره ماهیانه رو چقد حساب کردین؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام واقعا ممنون 3تا سوال
1 تو شهری با جمعیت 500 هزار نفر چطور میشه کمتره یا بیشتر؟
2 تو شهر 500 هزار نفری سرمایه 20 تا 30 میلیونی کافیه به نظرتون؟
3 شما اجاره ماهیانه رو چقد حساب کردین؟

جواب 1 - مسلما درآمدش بیشتر خواهد بود دوست خوبم فقط یه چیزی بهت بگم سعی کن یه جای شلوغ مغازه اجاره کنی ولی هزینه اجاره اش زیاد نباشه چون اول کارته شناخته نشده ای از یه جای کم اجاره شروع کن

2 - سرمایه 20 تومنی یکم فکر کنم کم باشه - 15 تومن واسه گوشی + 7 تومن لوازم جانبی + 7 تومن دکوراسیون + 6 الی 7 تومن لوازم تعمیرات + 10 تومن هم پس انداز پشتوانه تو حساب

البته این قیمت ها رو میتونید برحسب جا و مکان یکم بالا و پایین کنی ولی درکل برای یه شهر بزرگ 30 به بالا عالیه

3 - اجاره ماهیانه 1 تومن

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
پس اگه اینطوریه باید اول دنبال سرمایه بیشتری باشم.
اگه یه تومنم بمونه برام بسه ها:D
یه سوال اگه مثلا گوشی کمتری بیارم یا 7 تومن دکوراسیون و کمتر کنم از درآمد خالصی که گفتی کم میشه یا اصلا نمیشه همچین کاری کرد؟
مثلا 5 تومن گوشی +7 تومن لوازم تعمیرات+7 تومنم لوازم جانبی=20 تومن

بالا