• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای گیرنده دیجیتال تلویزیون و مودم وایرلس

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
می خواستم در مورد گیرنده های دیجیتال که روی کامپیوتر نصب میشن یه راهنمایی بگیرم؟
چه مدلش رو گیرم بهتره؟
برای کامپیوتر مغازه می خوام
بعد اینا انتن هم داره؟
آنتنش گیرندگی داره طبقه اول یا باید در جای بلند نصبش کرد؟

یه مودم adsl وایرلس دار هم می خواستم بگیرم زیر 100 یا ترجیحا زیر 80 تومن
بین مدل های tp link و d link مردد هستم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
گیرنده های دیجیتال چی خوبه؟

سلام

به نظرم کلاً دنبال گیرنده USB نباش دردسر داره و با آنتن خودش که خیلی سخت شبکه پیدا میکنه ، مگه اینکه از آنتن بالای پشت بوم استفاده کنی که میشه بهش امیدوار شد . در مورد مارک ایکس ویژن و یه مدل هست به نام PIN AVID بی دردسر ترین هاس

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

به نظرم کلاً دنبال گیرنده USB نباش دردسر داره و با آنتن خودش که خیلی سخت شبکه پیدا میکنه ، مگه اینکه از آنتن بالای پشت بوم استفاده کنی که میشه بهش امیدوار شد . در مورد مارک ایکس ویژن و یه مدل هست به نام PIN AVID بی دردسر ترین هاس

مگه غیر یو اس بیشم هست؟
این مدلی که گفتید با انتن هوایی خوب می گیره؟
پس آنتنای خودش بی فایدست؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
مگه غیر یو اس بیشم هست؟
این مدلی که گفتید با انتن هوایی خوب می گیره؟
پس آنتنای خودش بی فایدست؟

گفتم USB که با گیرنده دیجیتال تلویزیون اشتباه نشه ، راستش نمیتونم قطعاً بگم ، شاید از این نوع گیرنده ها 500 تا فروختم ولی یکی راضی بوده و یکی هم ناراضی . تقریباً میشه گفت آنتنش به 10 شاهی هم نمیارزه . یه مدت رو گیرنده دیجیتال واسه تلویزیون هم میذاشتن این آنتنارو که اونجا هم جواب نمیداد و دیگه استفاده نکردن. اگه وضعتون خوبه و من جاتون بودم یه TV و یه گیرنده دیجیتال میخریدم و تمام

بازم نظر بقیه رو هم بپرسین

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
الان قیمت dlink 2730u چنده؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
این مدل رو ندارم ، الان یخورده سرم شلوغه بعدازظهر ببینم Dlink چی دارم بهتون اطلاع میدم ( بی زحمت یادآوری هم انجام بدین )

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سلام

سلام
این گیرنده های USB با آنتن های کوچیک داخل خونه چطور کار میکنن ؟ یه سری آنتن ها هست که راحت از مغازه میخریم و کاری به پشت بوم نداره و صاف میزنیم به تلویزیون ، من با این آنتن ها خیلی راحت و با کیفیت از گیرنده دیجیتال معمولی تصویر میگیرم. روی مدل USB هم خوب کار میکنه ؟

بالا