hamedsullivan
مدیر بازنشسته
ضمنا یادت باشه همونطور که 3 ساله همش ما داریم شما رو میبریم و هیچی نشد با نتیجه فردا هم هر چی باشه اتفاقی نمیفته
علی جون , مثل اینکه ترسیدیا !!!!!

ضمنا یادت باشه همونطور که 3 ساله همش ما داریم شما رو میبریم و هیچی نشد با نتیجه فردا هم هر چی باشه اتفاقی نمیفته
اینم بگم , کسی که تو اروپا طرفدار یووه باشه تو کشورشم بهتر از استقلال پیدا نمیکنه!!!!علی جون , مثل اینکه ترسیدیا !!!!!![]()
علی جون , مثل اینکه ترسیدیا !!!!!![]()
اینم بگم , کسی که تو اروپا طرفدار یووه باشه تو کشورشم بهتر از استقلال پیدا نمیکنه!!!!
اون بازی اصلا فیلمبرداری نشده !!از تلویزیون هم پخش نشده !!پرسپوليس يه سال ميبره اندازه 6 سال شما ارزش داره .... ميدوني كي را ميگم ديگه؟
6-0
فيلم بازيشم دارم اگر خواستي در نسخ DVD و DIVX و VHS و Beta در اختيارت ميزارم...
اگر خواستيد ميتونم روي كاست بكشم تو ماشين هم گوش بديد.
باشد كه اينها را از ياد نبريد.
خداوند با صابران است.
حامد درایور هم که موقعیت خودش رو مشخص نمیکنه هر طرف باد بیاد
عجب اين کيسه کش ها لال موني گرفتن
شانس آوردين اونقدر مرام داشتيم که سولاخاتون رو به 6 تا نرسونديم دوباره
از نظر کی ؟ شوخی میکنی؟! فک کنم استقلال هواداری نداشته باشه که حداکثر بعد از بازی راه اهن طرفدار مرفاوی بوده باشه ... من به اندازه کافی سر بازی راه اهن تو استادیوم از خجالتش در اومدم!! بقیه هم همینطور .. رحمتی هم بهتر از طالب لو نبوده و نیس و باید این بازی هم طالب لو بازی میکرد ...
شما نه تیم داشتین !! نه بازیکن داشتین !! نه مربی !! نه کاپیتان !! نه فروارد !! نه دروازه بان !!متاسفانه یک جریانی میخواهد رحمتی بشه ددروازبان تیم ملی برای همین اول باید طالبلو خراب بشه.
مرفاوی هم عملا نمیتونه یک سرمربی باشه و کلا تعطیله. حیف که امروز مربی نداشتیم وگرنه قرمزها هم اصلا تیم نبودند
شما نه تیم داشتین !! نه بازیکن داشتین !! نه مربی !! نه کاپیتان !! نه فروارد !! نه دروازه بان !!
هیچی
انتظار برد داشتن از همچین تیمی خیلی زیاده !!
اونم مقابل تیمی که به شدت خوب بسته شده !!
تاييد ميشه !حالا نه اینکه شما داشتید! همین تیم شما که به شدت خوب بسته شده گل مساویش رو شانسی زده. پرسپولیس بازی رو برد ولی تیم نبود.