• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ضمنا یادت باشه همونطور که 3 ساله همش ما داریم شما رو میبریم و هیچی نشد با نتیجه فردا هم هر چی باشه اتفاقی نمیفته

علی جون , مثل اینکه ترسیدیا !!!!!
39.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینم بگم , کسی که تو اروپا طرفدار یووه باشه تو کشورشم بهتر از استقلال پیدا نمیکنه!!!!

اره خب اخه من از اونایی نیستم که تیمشون رو بر اساس نتایج فصل انتخاب میکنن!! من از وقتی که یادم میاد تیمی رو تو اروپا جز یووه دوس نداشتم .. شاید اون موقعا که اخبار ورزشی فقط دو تیم از ایتالیا اونم اینتر و میلان رو فقط میشناخت!! من طرفدار ویالی و راوانلی بودم .. پس حتی اگه تیم محبوبم تو سری سی! هم بازی کنه طرفدارش میمونم /// عینا در مورد استقلال هم همینه .. هنوز عکسای بریده عابدازه از مجله دنیای ورزش که با استقلال فهرمان اسیا تو سال 90 شد رو دارم .. اینجور طرفداری چیزی نیس که با 100 تا باخت هم بشه تغییرش داد .. حالا شما دلتون رو به سلطانتون خوش کنین!!! همونکه اشکشو بعد بازی فجرسپاسی در اوردین و به روت هم نمیاری!!:p

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پرسپوليس يه سال ميبره اندازه 6 سال شما ارزش داره .... ميدوني كي را ميگم ديگه؟
6-0
فيلم بازيشم دارم اگر خواستي در نسخ DVD و DIVX و VHS و Beta در اختيارت ميزارم...
اگر خواستيد ميتونم روي كاست بكشم تو ماشين هم گوش بديد.
باشد كه اينها را از ياد نبريد.
خداوند با صابران است.
اون بازی اصلا فیلمبرداری نشده !!از تلویزیون هم پخش نشده !!
118fs316689.gif

هیچ سند مصوری هم از اون بازی ینست !!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا ای ول به همه لنگی ها تا حالا کجا بودین ......................
حیف که از بس مشغولم حتی نمیرسم سری به پی تی بزنم که کمی حال این لنگیها را بگیرم
طی این چند روز که نبودم اراجیف لنگیها را خوندم بابا سنگ پا هم کم میاره هیچی ندارید چسبیدید به 50 سال پیش
شما که دم از معرفت و وفا میزنید :wacko: خیلی راه دور نمیریم همین فصل قبل کجا بودید خوب تمام پستها هست یه هم اگه حالشو دارید آمار بگیرید ببینید چقدر پست زدین :cool: بابا سوراخ بودین حالشو نداشتین درک میکنم :D
حالا که تیمتون کمی به صدر جدول نزدیک شده یه دفعه از هر سوراخ موشی یه لنگی زد بیرون برین 80 هزار نفریها قبلا کجا بودید؟؟؟؟؟؟؟حالا دم دراوردید فصل قبل سوراخ موش سیخی چند:D
نه خوشم میاد از این همه استعداد و امید
سه سال که بدبختتان کردیم آرزو بدل موندین واقعا دلم برایتان میسوزه
ببینیم با مصطفی ترکه چکار میکنید:blush:
حامد درایور هم که موقعیت خودش رو مشخص نمیکنه هر طرف باد بیاد:rolleyes:

استقلال همیشه قهرمان

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استقلالی نبود؟؟........:D :lol:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
عجب اين کيسه کش ها لال موني گرفتن
شانس آوردين اونقدر مرام داشتيم که سولاخاتون رو به 6 تا نرسونديم دوباره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سه سال زرت و زرت بردیمتون انقد خفه نکردیم خودمونو که شما دارین میکنین!! احتمالا اگه نمیبردین خودکشی میکردین .. جو گیر نشین زیاد .. نکنه خیلی هنر میدونین به رحمتی سوتی گل زدن رو؟!! یا مثلا تیمی که مرفاوی چیده رو بردن !! خیلی دور بر میدارین .. حداقل صب کنین یه سال بگذره یه دو تا بازی رو ببرین بعد خودتون رو به در و دیوار بزنین از خوشحالی!! جنبه هم خوب چیزیه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از نظر کی ؟ شوخی میکنی؟! فک کنم استقلال هواداری نداشته باشه که حداکثر بعد از بازی راه اهن طرفدار مرفاوی بوده باشه ... من به اندازه کافی سر بازی راه اهن تو استادیوم از خجالتش در اومدم!! بقیه هم همینطور .. رحمتی هم بهتر از طالب لو نبوده و نیس و باید این بازی هم طالب لو بازی میکرد ...

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
عجب اين کيسه کش ها لال موني گرفتن
شانس آوردين اونقدر مرام داشتيم که سولاخاتون رو به 6 تا نرسونديم دوباره

9 موقعیت گل :) :) شانس آوردین همه موقعیت ها به معدنچی گل نزن میرسید و گرنه بجای 6 تایی ها 9 تایی ها میشدین

:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از نظر کی ؟ شوخی میکنی؟! فک کنم استقلال هواداری نداشته باشه که حداکثر بعد از بازی راه اهن طرفدار مرفاوی بوده باشه ... من به اندازه کافی سر بازی راه اهن تو استادیوم از خجالتش در اومدم!! بقیه هم همینطور .. رحمتی هم بهتر از طالب لو نبوده و نیس و باید این بازی هم طالب لو بازی میکرد ...

متاسفانه یک جریانی میخواهد رحمتی بشه ددروازبان تیم ملی برای همین اول باید طالبلو خراب بشه.

مرفاوی هم عملا نمیتونه یک سرمربی باشه و کلا تعطیله. حیف که امروز مربی نداشتیم وگرنه قرمزها هم اصلا تیم نبودند

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
متاسفانه یک جریانی میخواهد رحمتی بشه ددروازبان تیم ملی برای همین اول باید طالبلو خراب بشه.

مرفاوی هم عملا نمیتونه یک سرمربی باشه و کلا تعطیله. حیف که امروز مربی نداشتیم وگرنه قرمزها هم اصلا تیم نبودند
شما نه تیم داشتین !! نه بازیکن داشتین !! نه مربی !! نه کاپیتان !! نه فروارد !! نه دروازه بان !!
هیچی
انتظار برد داشتن از همچین تیمی خیلی زیاده !!
اونم مقابل تیمی که به شدت خوب بسته شده !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما نه تیم داشتین !! نه بازیکن داشتین !! نه مربی !! نه کاپیتان !! نه فروارد !! نه دروازه بان !!
هیچی
انتظار برد داشتن از همچین تیمی خیلی زیاده !!
اونم مقابل تیمی که به شدت خوب بسته شده !!

حالا نه اینکه شما داشتید! همین تیم شما که به شدت خوب بسته شده گل مساویش رو شانسی زده. پرسپولیس بازی رو برد ولی تیم نبود.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شانس اوردين دقايق اخر بازي از يه تيمه بي مربي گل نخوردين !!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
تيم داشتيم يا نداشتيم ، بازي رو برديم! حداقل 10 تا موقعيت گل داشتيم ، 20 تا شوت به سمت دروازه داشتيم ، تيم شما كه كلا 4 تا شوت هم به سمت دروازه نزد!!

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شما استقلالیا با چه رویی حرف میزنید....
302.gif

تیمتون(علی الخصوص دفاع) 90 دقیقه داشت ....گیجه میزد
245.gif
246.gif
244.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا