• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

gelen368

Registered User
لایک‌ها
144
داداشای گلم سلام
من ورودی 87 دانشگاه هستم و هفته قبل فارغ التحصیل شدم
میخواستم ببینم الان چقدر وقت دارم واسه خدمت همون یه سال یا کمتر؟
میگرن مزمن هم دارم آیا میشه معاف یا معاف از رزم بشم؟
ممنونم

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان
کسی میدونه عرق دست باید چقدر باشه تا معاف شی؟ ازمایشی چیزی میگیرن؟
آقا من دارم مراحلشو طی میکنم
فردا قراره دکتر پوست معاینه ام کنه
بامن در ارتباط باش .
فقط اینو بگم عرق من تو سرما نصف شده .
بهت پیشنهاد میکنم یه بخاری جیبی بخر حتما

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
آقا من دارم مراحلشو طی میکنم
فردا قراره دکتر پوست معاینه ام کنه
بامن در ارتباط باش .
فقط اینو بگم عرق من تو سرما نصف شده .
بهت پیشنهاد میکنم یه بخاری جیبی بخر حتما

اقا دستت درد نکنه
بیا بازگو کن

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
داداشای گلم سلام
من ورودی 87 دانشگاه هستم و هفته قبل فارغ التحصیل شدم
میخواستم ببینم الان چقدر وقت دارم واسه خدمت همون یه سال یا کمتر؟
میگرن مزمن هم دارم آیا میشه معاف یا معاف از رزم بشم؟
ممنونم

من فقط قسمت اول سوالتو جواب میدم ما بقی شو نمیدونم ولی شما تا اخر شهریور سال بعد مهلت داری برای رفتن به خدمت
شما چون ورودی ما قبل 91 هستید سنوات تحصیلیتون همون 6 سال هست 91 به بعد 5 سال برای دوره کارشناسی پیوسته عرض میکنم
یکی هم اگه در مورد میگرن ایشونو راهنمایی کنه لطف میکنه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها راستی من ورودی ۸۸ داشنگاه بودم و امسال همون ۸ ترم فارغ التحصیل شدم
الان دارم برا ارشد میخونم که سال بعد از مهر ایشالا برم برا فوق
مشکلی از لحاظ سربازی و اینا که پیش نمیاد؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
در صورت انصراف نمیتونه واحداش رو معادل کنه، حتی نمیتونه برگرده، باید دوباره کنکور بده. خونه خاله اس مگه؟ دانشگاهه ها، با مهد کودک فرق داره
دوست عزیز من امسال انصراف دادم و هیچ مانعی برای بازگشت به تحصیل وجود نداره مگر زمانی که شما مدرک معادل مثل فوق دیپلم رو گرفته باشی یا از نظر آموزشی مجاز به ادامه ی تحصیل نباشی که دیگه به اون انصراف نمیگن و میشه اخراج حدال در مورد دانشگاه آزاد مطمئنم چون هم چند نفر رو دیدم که همین کار رو کردن و اینکه خودم موقعی که دنبال کارایانصرافی م بودم طرف بعد 7 سال اومده بود داشت کاراش رو میکرد تا ادامه بده درسش رو ... تا امروز که هیچ مشکلی نیست و بیخود ملت رو نترسون ... مشکل امثال ما این بوده که **** وظیفه دانشگاه رو سیخ میکرده که چرا فلانی نمیاد خدمت درس بسه شد 6 سال ... یعنی من اگه مشکل خدمت نداشتم مثل دوستم که ورودی 81 بود و داشت با من درس میخوند حالا حالاها میتونستم ادامه بدم درسم رو ... در مورد دانشگاه های دولتی نمیدونم قانون چه جوریه ولی آزاد بعد انصراف دوباره میتونی ادامه بدی منوط به اخذ کارت پایان خدمت ...

gelen368

Registered User
لایک‌ها
144
من فقط قسمت اول سوالتو جواب میدم ما بقی شو نمیدونم ولی شما تا اخر شهریور سال بعد مهلت داری برای رفتن به خدمت
شما چون ورودی ما قبل 91 هستید سنوات تحصیلیتون همون 6 سال هست 91 به بعد 5 سال برای دوره کارشناسی پیوسته عرض میکنم
یکی هم اگه در مورد میگرن ایشونو راهنمایی کنه لطف میکنه
داداش گلم ممنون از راهنماییتون
درباره میگرن هم اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
چون یه سری بهم گفتم معاف دائم یه سری هم گفتن معاف از رزم
الان موندم کدومشه
بازم از شما دوست عزیز ممنونم

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به همه ی مجبورها ...
من امروز دفترچه م رو پست کردم
ولی هنوز یه چیز رو نمیدونم پلیس +10 هم از من نادان تر
توروخدا یکی مارو از بلاتکلیفی در بیاره
من دانشجوری ورودی 86 کارشناسی پیوسته بودم و 31/6/92 نامه ی انصراف از تحصیلم رو گرفتم و بدون مدرک معادل دارم اعزام میشم.یعنی فوق دیپلمم رو نگرفتم و دارم با همون مدرک پیش دانشگاهی میرم خدمت ... ولی چون فرجه داشتم تا یکسال تاریخ پیشنهادی اعزام رو زدم برای 18ام بهمن ... ولی +10 میگفت شما مثل فارغ التحصیل ها اعزام میشی یعنی برج های زوج باید برج 12 بزنی درخواستت رو ولی من اصرار کردم گفتم چون دارم با دیپلم میرم هر ماه اعزام داره خلاصه اونم واسه ما زد برج 11 92 ... بالاخره تکلیف چیه ؟؟؟ با فارغ التحصیل ها اعزامیم یا دانش آموزا ؟؟؟ همه ش میترسم اعزامم بیفته برای 93 اون وقت هم باید 24 ماه خدمت کنم هم دیگه هیچی کسری نمیتونم بگیرم ... اصلا امکانش هست امسال اعزام بشم ؟؟؟؟
-------------------------------------
یه سوال دیگه
یکی از آشناهامون تو **** کار میکنه ظاهرا تو بخش نیروی هوایی یا هوافضای **** هست خیلی هم اصرار داره و پیگیر کار خدمت ما شده که حسابی هوامون رو داشته باشه
گفت فقط برگ سبزت اومد بیا پیش خودم باقیش رو بسپار به من ... گفته تو همون نیروهوایی **** جذبم میکنه آموزشی م رو هم از الآن گفته اردکان یزدی پادگان حضرت ولی عصر !!!!!!!!!!!! نمیدونم من که خیلی سر از این مناسبات در نمیارم به نظرتون بلوف زده یا واقعا میشه همچین کاری کرد که آموزشی ت رو هم هرجا خواستن بندازن ؟؟؟ بعد احیانا این بابا امریه که نمیخواد واسه ما بگیره ؟؟؟چه جوریاست داستان ؟؟؟؟؟

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام به همه ی مجبورها ...
من امروز دفترچه م رو پست کردم
ولی هنوز یه چیز رو نمیدونم پلیس +10 هم از من نادان تر
توروخدا یکی مارو از بلاتکلیفی در بیاره
من دانشجوری ورودی 86 کارشناسی پیوسته بودم و 31/6/92 نامه ی انصراف از تحصیلم رو گرفتم و بدون مدرک معادل دارم اعزام میشم.یعنی فوق دیپلمم رو نگرفتم و دارم با همون مدرک پیش دانشگاهی میرم خدمت ... ولی چون فرجه داشتم تا یکسال تاریخ پیشنهادی اعزام رو زدم برای 18ام بهمن ... ولی +10 میگفت شما مثل فارغ التحصیل ها اعزام میشی یعنی برج های زوج باید برج 12 بزنی درخواستت رو ولی من اصرار کردم گفتم چون دارم با دیپلم میرم هر ماه اعزام داره خلاصه اونم واسه ما زد برج 11 92 ... بالاخره تکلیف چیه ؟؟؟ با فارغ التحصیل ها اعزامیم یا دانش آموزا ؟؟؟ همه ش میترسم اعزامم بیفته برای 93 اون وقت هم باید 24 ماه خدمت کنم هم دیگه هیچی کسری نمیتونم بگیرم ... اصلا امکانش هست امسال اعزام بشم ؟؟؟؟
-------------------------------------
یه سوال دیگه
یکی از آشناهامون تو **** کار میکنه ظاهرا تو بخش نیروی هوایی یا هوافضای **** هست خیلی هم اصرار داره و پیگیر کار خدمت ما شده که حسابی هوامون رو داشته باشه
گفت فقط برگ سبزت اومد بیا پیش خودم باقیش رو بسپار به من ... گفته تو همون نیروهوایی **** جذبم میکنه آموزشی م رو هم از الآن گفته اردکان یزدی پادگان حضرت ولی عصر !!!!!!!!!!!! نمیدونم من که خیلی سر از این مناسبات در نمیارم به نظرتون بلوف زده یا واقعا میشه همچین کاری کرد که آموزشی ت رو هم هرجا خواستن بندازن ؟؟؟ بعد احیانا این بابا امریه که نمیخواد واسه ما بگیره ؟؟؟چه جوریاست داستان ؟؟؟؟؟

در مورد سوال اولت به نظرم مثل فارغ التحصیلان اعزام میشی و خیلی بعیده که اینور سال بفرستن شما رو. ضمن اینکه، اونطور که شنیدم صف تعجیلی های اینور سال خیلی طولانی هستش (یعنی اونایی که میخوان زودتر برن). اگه اشنا داری، بگو این قسمت رو برات حل کنه
درمورد سوال دومت باید بگم: به راحتی اب خوردن میتونه اینکارو بکنه. اصلا هم نیازی نیست ادم خیلی کلفت یا خفنی باشه. یه کارمند جز هم با یه تلفن اگه بخواد میتونه-اگه بخواد-. البته در مورد دوره اموزشی معمولا باید تو مراکز اموزشی همون ارگان محل خدمت بیفتی (معمولا). مثلا اگه قراره **** خدمت کنی، معمولا تو مراکز اموزشی **** هم باید دوره اموزشی رو بگذرونی
ضمنا عزیز دلم: وقتی شما از دوره اموزشی به محل خدمت تقسیم میشین به اون برگه که بهتون میدن "امریه" میگن. پس تمام سربازان محترم امریه میگیرن. منظورت از اینکه ""این بابا امریه که نمیخواد واسه ما بگیره ؟؟؟"" متوجه نمیشم. شاید منظورت امریه سازمانهای غیر نظامی بوده. یا مورد دیگه

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
واسه واریکوسل چیکار کنم معاف شم؟:(
ورژنه 2 دارم چطوری آپدیتش کنم به 3؟:D

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اعزامیای دی رفتن...اسپماشون به جا مانده
1387137159311.gif
1387137159311.gif
1387137159311.gif

===
ورژنه 2 دارم چطوری آپدیتش کنم به 3؟
فک کنم یه چن دقیقه بذارید رو بخاری، درست می‌شه!
مرد حسابی بعداً باید دنبال عمل و... بری تا درستش کنی!... :|

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
سلام دوستان
اینجا کسی هست که برای مشکلات حلق و بینی اقدام کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟من پولیپ دو طرفه بینی دارم و به سینوزیت مزمن مبتلام.

بند ۲۰: سینوزیت‌ها توأم (پان سینوزیت) مزمن، معاف دائم.
بند ۲۱: پولیپوزبینی:
الف) در صورتی که دو طرفه باشد، معاف دائم. ب) در صورت یک طرفه، خدمات غیررزمی.

شدت عوارض پولیپ بینی باید چه میزان باشه؟ مثلا من اکثر اوقات هر دو و یا یکی از سوراخ های بینیم تا حدودی مسدوده و شب شدتش بیشتر میشه.خصوصا موقع خواب که بخاطر این مشکل چند باری از خواب میپرم!

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
واسه واریکوسل چیکار کنم معاف شم؟:(
ورژنه 2 دارم چطوری آپدیتش کنم به 3؟:D

شما کافیست یک سر برای چک آپ به دکتر اورولوژ بزنی بدون نیاز به هیچ گونه فشار و خشونت فیزیکی فقط با گفتن سه واژه ی مقدس "عزیزم بکش پایین" از زبان اورولوژ محترم بصورت اتوماتیک به ورژن 3 نسخه ی ultimate آپدیت میشید.

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
شما کافیست یک سر برای چک آپ به دکتر اورولوژ بزنی بدون نیاز به هیچ گونه فشار و خشونت فیزیکی فقط با گفتن سه واژه ی مقدس "عزیزم بکش پایین" از زبان اورولوژ محترم بصورت اتوماتیک به ورژن 3 نسخه ی ultimate آپدیت میشید.

داداش اون سه واژه رو که گفت تا کشیدم پایین تا دیدش اورولوژ محترم واریکوسله خودش به ورژن 3 آپدیت شد

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من الان دارم واسه معافيت پزشکى اقدام مى کنم و نميدونم که کاراى کميسيون کى تموم ميشه .حالا سوالم اينه اگه معاف نشم ممکنه اسفند اعزام شم يا ميمونه واسه سال بعد ؟؟؟
و اينکه از کى سربازى ميشه 24 ماه ؟؟

Sent from my LT28h using Tapatalk

بالا