• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
برادران چینی و قطری به خدا پژمان نوری هم فروشیه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی پژمان نورییییییییییییییه:lol:

از قدیم گفتن مال بد بیخه ریش صاحبشه:lol:

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
ما گناهمون اینه که تیم ملی رو یک تنه به جام جهانی بردیم .

دیگه همه میدونن که سه تا بازی آخر چه اتفاقاتی افتاد و دو سه تا بازیکن از استقلال اضافه شده بازم و تیم 1 گل هم نخورد

با اینکه همه خسته بودن و باشگاه های آسیا هم بود . اما بازم به تیم ملی کمک کرد استقلال که رفت جام جهانی .

مطمئن باشید اگه بیگ زاده و صادقی و منتظری و نکونام و حیدری و تیموریان نبودن تیم به جام جهانی نمی رفت .

اضافه شدن بیگ زاده و صادقی خیلی باعث شد که دفاع همون یکم نقطه ضعفش هم پوشش داده بشه و توی 3 بازی اخر گل نخوره .

و بعدش چی شد ؟

6 تا بازیکن تیم خسته و داغون بخاطر بازی های زیاد در لیگ جام حذفی و آسیا و تیم ملی واسه ی فصل جدید شروع کردن تمرین .

با یک هفته ده روز استراحت .

و باعث شد که نیم فصل اول خیلی داغون بشه تیم چون خسته بودن اکثرا و مصدوم میشدن یا رمقی نداشن .

از دست دادن حیدری توی بازی های مهم یکی از عواقب بود که توی بازی های آسیایی یعنی نیمه نهایی سئول اوجش بود .

و حالا ما با این همه خستگی و فشار و هرچی هنوز توی کورس هستیم .

ما قهرمانیم . هیچ تیمی هم حریف ما نیست .

Last edited by a moderator:

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان حاشیه و اینارو ول کنین بیخیال همه چی بشین راجبه تیم خودمون فقط حرف بزنیم . بعدش دوست عزیزی که میگین یه اسطوره داشتیم یا از این حرفا نیست که همین تیمای دیگه که میگن به ادعای خودشون اینهمه اسطوره دارن از سال 87 به اینور تونستن اصلا از ما جلو بیفتن تو جدول

چه برسه قهرمان شدن پیش کششون حالا .

تاپیکای دیگه برینا چیزایی میخونین فقط توهین و اهانت به تیم حریف ولی ما ازین کارا نمیکنین چون فرق میکنیم و به تفکرات همه خودم به شخصه احترام میزارم . این فصلم اخر فصل قهرمان مشخص میشه نه چندین بازی مونده به پایان بازیا .

صبور باشیم با هم و مطمئن باشید باز این فصل قهرمانیم ولی 1 درصد قهرمانم نشیم باز مطمئنیم از تیمای دیگه جلوتر خواهیم بود حداقلش دیگه.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
من خودم نه به شخصه تاپیکای دیگه میرم نه چیزی تا الکی ناراحت نشم و سعی میکنم فقط تیم خودمو تشویق کنم و نیازی نمیبینم بخام از رو حسادت یا ... تیم حریفو خراب کنم یا .

این بارم یکی بهم یه لینکی داد رفتم یهو دیدم چیزایی که درست نبود و هر کسی خوب با کلماتی که اینجا تایپ میکنه خوب نظم و **** خانوادگی و ادبشو نشون میده خوب . همیشه باید به دیگران احترام بزاری تا دیگرانم بهت احترام بزارن یعنی متقابل این قضیه .

ادم بودن کاری نداره ولی اونی که خیلی مهمه انسان بودن هستش ، همیشه سعی میکنم انسان باشم تا .

خوب بازی بعدیمونم که با راه اهن هستش امیدوارم این روند بردامون باز ادامه داشته باشه .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با پست های تحریک آمیز برخورد خواهد شد، حالا ممکن هست گاهی این برخورد با تاخیر صورت بگیره. لطفا جو رو هم بی جهت شلوغ نکنید و به امور اصلی این تاپیک بپردازید، اگر هم مساله دیگری هست فقط در تاپیک وقایع اعلام نظر کنید ...

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
پژمان رفت!
فرهاد هم نیم فصل رفت!
هافبک طراح نداریم!
مهاجم ششدانگ نداریم!
ساموئل نیم فصل دوم بازی نکرده!
بیگ زاده باز هم مصدوم است!
پژمان نوری دوران افتش را سپری میکند!
آرش برهانی بی روحیـه و بی انگیـزه است!
سیاوش اکبرپور یک بازی درمیان مصدوم است!
خسرو حیدری چند ماه چند ماه مصدوم میشه!
نکونام نیمچه مصـدوم و بدور از آمادگی بازی می کند!
مهدی نظری نزدیک به یک فصلی هست گل نزده است!
جمشیدیان هم از اول فصل همچنان مصدوم هست!
کبه مهاجم جدید نیامده مصدوم شده!
این دفعه محمد قاضی،حنیف عمران زاده سه کارته شده اند!
بازیکنای مد نظر امیر نه اول فصل و نه نیم فصل خریداری نشده!
حق و حقوق بازیکنان را چند ماهی هست نداده اند!
دستمزد کادرفنی ریالی تا به اینجای کار پرداخت نشده است!
کروش به بازی های لیگ برتر اهمیت نمی دهد!
بازیکنان دو رگه سوگلی مربیان تیم ملی شده اند!
بازیکن داخلی بخاطر عدم توجه کروش بی انگیزه شده اند!
تماشاگران سنگ تمام گذاشته و استقبال چندانی از دیدارهای تیم محبوبشان نمی کنند!
.......
پس آبی ها چطوری با این همه مشکلات دوم جدول هستند؟!
پاسخ:
با وجود این همه مشکلات، کمبودها و نداری ها،...
استقلالی ها از وجود کسی برخوردارند که تمام کاستی ها زیر سایه نام، قدرت ***** و هنر تیمداریش فعلا گم شده است.
بله ...
آبی ها امیر قلعه نویی را دارند.

912

Registered User
لایک‌ها
472
بروبچ استقلالی حتما بازی با ملوان رو بیاید استادیوم خیلی مهمه واقا تیم الان به ما نیاز داره

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
بروبچ استقلالی حتما بازی با ملوان رو بیاید استادیوم خیلی مهمه واقا تیم الان به ما نیاز داره

اون موقع که نیاز داشت سال پیش سنگ تموم گذاشتیم

رفتیم و بازیکن مورد علاقمون رو تشویق کردیم عوضش فحش ناموس شنیدیم یا کتک کاری...

آقایونی که لیدر سالاری کردن حالا باید جواب اون روزا رو پس بدن که استادیوم رو پر کردیم حالا بشینن با همین 2 3 هزار نفر خوش باشن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ماجدی:آقای شیرینی،هزار بار گفتم وارد بازی بزرگان نشو/دلت برای مصاحبه تنگ شده بود و می خواستی روی جلد بروی

سرپرست تیم استقلال گفت:مشخص شدن نتایج در بیرون زمین در سطح دربی و بازی های استقلال و پرسپولیس،دروغ بزرگ و اتهام بزرگ تری است.

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار اوج،به اظهارات سعید شیرینی،سرپرست تیم پرسپولیس واکنش نشان داد.

وی درباره اینکه شیرینی گفته است با توجه به اینکه نزدیک دربی شده ایم فتح الله زاده قصد دارد با اظهاراتش نتیجه را در بیرون زمین رقم بزند عنوان کرد:متاسفانه باز هم شیرینی شروع کرد!نمی دانم چرا مدیرعامل پرسپولیس این اجازه را به او داده است که با چنین ادبیاتی صحبت کند.واقعا متاسفم.

وی ادامه داد:اگر دوستان خیلی به رسم و رسوم فوتبال حرفه ای پایبند هستند،باید اجازه بدهند هر فردی در هر سطحی صحبت کرده است همتای خودش پاسخش را بدهد.نه اینکه مدیرعامل یک باشگاه بزرگ با آن عقبه افتخاراتی و سوابقی که دارد،حرفی بزند و از آن طرف سرپرست تیم حرف بزند.

سرپرست استقلال خطاب به همتای خود در پرسپولیس گفت:آقای شیرینی،هزار بار گفتم وارد بازی بزرگان نشو.این کارها برای بزرگان است و ممکن است اگر برخی به این مسائل ورود کنند دستشان بسوزد.من هم به شدت نگرانت هستم.باور کن آدم با جواب دادن به بزرگان بزرگ نمی شود.بزرگی در حرمت داری و احترام گذاشتن است.

وی درباره اینکه مگر قرار است نتیجه دربی در بیرون زمین مشخص شود اظهار داشت:استقلال سالهاست نشان داده در دربی یا غیردربی فوتبال بازی می کند و به حواشی توجهی ندارد.اگر جز این بود به جمع 4 تیم آسیا نمی رفت و قهرمان لیگ نمی شد.این نتایج نشان می دهد ساختار تیمی چقدر قوی است و همه می دانند این موفقیت ها در شرایطی رخ داده است که استقلال یک چهارم هزینه پرسپولیس را انجام داده است.

سرپرست استقلال تاکید کرد:مشخص شدن نتایج در بیرون زمین در سطح دربی و بازی های استقلال و پرسپولیس،دروغ بزرگ و اتهام بزرگ تری است.این ها گمانه زنی کسانی است که خارج از فوتبال به فوتبال آمدند.شیرینی جان، فکر نکن با این حرف ها بزرگ می شوی.دوست نداشتم صحبتی کنم و این یک بار هم چیزی نمی گوییم و حرف هایت را نشنیده می گیریم ولی یادت باشد ورود به چنین بازی هایی خودت را دچار مشکل می کند.

ماجدی افزود:شما دقیقا روزی که در کمیته انضباطی حضور داشتی در محضر رییس کمیته انضباطی گفتی که کسی به لیدرها خط نداده بود تا علیه فتح الله زاده و قلعه نوعی شعار بدهند و آنجا حسن زاده گفت که این کارها را انجام ندهید.فکر می کنم با این حرف هایی که زدی مشخص شد چقدر واقعیت را بیان کردی.شاید دلت برای مصاحبه کردن تنگ شده بود و می خواستی روی جلد برگردی.ایرادی ندارد،مصاحبه کن ولی بدان اینگونه اظهارات درست نیست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

912

Registered User
لایک‌ها
472
اون موقع که نیاز داشت سال پیش سنگ تموم گذاشتیم

رفتیم و بازیکن مورد علاقمون رو تشویق کردیم عوضش فحش ناموس شنیدیم یا کتک کاری...

آقایونی که لیدر سالاری کردن حالا باید جواب اون روزا رو پس بدن که استادیوم رو پر کردیم حالا بشینن با همین 2 3 هزار نفر خوش باشن

کی فحش ناموس داده ؟ با کی کتک کاری کردید؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

فتح الله زاده در واکنش به رویانیان : معمولا براي بچه‌ها بايد بچگانه صحبت کرد / منتظری به قطر نمی رود!

علي فتح‌الله‌زاده درباره سرنوشت پژمان منتظري در اين تيم گفت: پله‌پله جلو مي‌رويم. فعلا به اين توافق رسيده‌ايم که چهار تا پنج بازي ديگر کنار ما باشد. او را متقاعد کرديم به قطر نرود و حضورش در اين کشور حوزه خليج‌فارس منتفي است. با شناختي که از منتظري دارم، مطمئنم او در استقلال مي‌ماند. متاسفانه ديروز ديدم که يک نشريه از قرارداد منتظري با نام "ترکمنچاي" ياد کرده است. البته حق شکايت و پيگيري ما محفوظ اما سوالم اين است که چرا عده‌اي اطلاعات غلط مي‌دهند و بر اساس آن از خودشان تز مي‌دهند؟

به نقل از ايسنا، او افزود: هر بازيکني اختيار دارد که هر قدر مورد نظرش است، قرارداد ببندد. قرارداد بستن که دستوري نيست. منتظري همان اول فصل گفت که مي‌خواهد برود اما به او گفتم که چون چند ماه فرصت دارد تا نيم‌فصل در کنار ما بماند و ديديد که چقدر هم موثر بود و به جمع چهار تيم برتر آسيا رسيديم. آيا نگه داشتن منتظري کار بدي بود؟ متاسفانه عده‌اي ناپخته مي‌نويسند. با اين حال يک جلسه ديگر با منتظري خواهيم داشت و اميدوارم که در استقلال بماند.

مديرعامل استقلال ادامه داد: خود منتظري براي رفتن دو‌ دل است. فعلا او را راضي کرده‌ام به قطر نرود. خودش دوست دارد به استقلال کمک کند. او به اين راحتي نمي‌تواند از استقلال و هوادارانش دل بکند، چون آنها را دوست دارد. اين وضعيت پارسال هم بود و منتظري پيشنهادي پنج ميليارد توماني داشت اما در آخر در استقلال ماند. اين صحبت‌ها واقعا صحيح نيست. امسال هم اگر قرار باشد از جمع ما جدا شود، به چين مي‌رود. هر چند فکر مي‌کنم در نهايت منتظري کنار ما مي‌ماند.

او در پاسخ به سوالي درباره وضعيت کمپ ناصر حجازي اظهار کرد: به نظرم پيشرفت کمپ واقعا چشمگير بوده است. تيمي مثل استقلال در آن تمرين مي‌کند و تيم‌هاي ديگر هم براي تمرين به آنجا مي‌روند. رختکن در حال حاضر کامل است و 40 کمد رمزدار در آن تهيه شده است. تنها بخش اداري مانده که ان‌شاءالله تا عيد فاز اول را تمام و به طور رسمي کمپ را افتتاح مي‌کنيم. به شخصه از وضعيت کمپ راضي و خوشحالم از اين که استقلال خانه دارد. اين کار ما بي‌سابقه بوده است. ساير تيم‌ها زمين‌هايي را که در اختيارشان قرار داده مي‌شود، بازسازي مي‌کنند ولي ما از صفر شروع ‌کرده‌ايم. در حال حاضر کمپ حجازي بيش از 200 ميليارد تومان ارزش افزوده پيدا کرده است که آن هم تقديم به هواداران مي‌کنيم.

فتح‌الله‌زاده افزود: خودم ان‌شاءالله تا عيد به اين کمپ نقل‌مکان مي‌کنم و دفترم را به آنجا مي‌برم. در حال حاضر هفته‌اي دو، سه بار صبح يا شب و هر زماني که وقت کنم، به آنجا مي‌روم و کار را زير نظر دارم. برنامه داريم بعد از مستقر شدنمان فاز دوم که شامل ساخت استخر، سونا، سالن واليبال و فوتسالمان است، را هم بسازيم.

مديرعامل استقلال درباره ماجراي جلسه‌ روز دوشنبه‌اش با تاج تصريح کرد: متاسفانه يا از اين ور بام مي‌افتيم يا از آن ور بام. علاقه‌اي به تعادل نداريم. 10 – 20 سال است که مي‌گويم بليت‌ها را الکترونيکي کنيد حالا که اين اتفاق افتاده بليت معمولي براي جايگاه‌ها و سکوهاي خوب نمي‌دهند. از طرف ديگر بسياري از علاقمندان ما که به ورزشگاه مي‌آيند، نوجوانان و جواناني هستند که از جيب پدرشان خرج مي‌کنند. آنها نمي‌توانند 60 هزار تومان براي يک بازي هزينه کنند. ما با افزايش قيمت بليت‌ها به شدت مخالفيم. هوادار هم حق دارد. ما با آنها به اين وضعيت فعلي رسيده‌ايم و تمام تلاشم را مي‌کنم تا قيمت بليت را پايين بياورم. هر کاري يک روشي دارد و بايد در اين زمينه کارشناسان فن نظر دهند.

او در پاسخ به اين سوال که جلسه هيات مديره باشگاه استقلال چه زماني برگزار مي‌شود، گفت: هنوز در اين باره تصميمي نگرفته‌ايم اما حتما در اين هفته‌ يک جلسه برگزار مي‌کنيم تا تصميمات نهايي را براي مشکلات مالي بگيريم.

فتح‌الله‌زاده در پايان و در واکنش به اظهارات محمد رويانيان، مديرعامل پرسپوليس که گفته بود "صحبت‌هاي مديرعامل استقلال بچگانه است"، گفت: معمولا براي بچه‌ها بايد بچگانه صحبت کرد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
من دیگه نمیتونم بچه ها پست بدم چون پست های من بی مورد هستن و حذف میشه!!
اما بازم میگم نظرات فارس نیوز رو بخونین..
مدیر عزیز و گرامیبد نیست تاپیک تیم همشهری رو هم نگاه بندازی که بعضی وقتا یه حرفایی زده میشه که ...

پ.ن:مطمئن هستم این پست من هم مشکل داره و حذف خواهد شد

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
مخالف جدایی عمران‌زاده هستیم؛ از حرف‌های تیموریان ناراحت نمی‌شوم
فتح‌الله‌زاده:کفگیر رویانیان به تهِ دیگ خورده است!/پرسپولیسی‌ها عادت دارند هیئتی علیه دیگران حرف بزنند

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: رویانیان 50 بار توهین کند و شما توقع دارید من ساکت باشم؟ 13920724000044_PhotoA.jpg

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در واکنش به اظهارات محمد رویانیان، اظهار داشت: من نمی‌توانم بیشتر از این سکوت کنم. گاهی مجبورم خویشتنداری کنم ولی هواداران ما هم انتظاراتی دارند و می‌گویند مگر از مسئولان پرسپولیس می‌ترسید که جوابشان را نمی‌دهید.

وی در پاسخ به این سؤال که فکر نمی‌کند چنین واکنش‌هایی منجر به جنگ لفظی بین هواداران پرسپولیس واستقلال می‌شود به خصوص که دربی نزدیک است، اظهار داشت: شما فکر می‌کنید که مقصر کیست آیا تا به حال شده یک روزنامه حرکت مسئولان باشگاه پرسپولیس را تقبیح کند؟ اصلا جنگ لفظی صورت گیرد، من این سری تا آخر خط می‌روم و در این زمینه شکست نمی‌خوریم.

مدیرعامل استقلال ادامه داد: نمی‌شود که مسئولان باشگاه پرسپولیس مدام علیه استقلال موضع داشته باشند و ما هیچی نگوییم. از قول من این طور بنویسید که اگر آقای رویانیان که تا 5 بار به ما توهین کند هیچی نمی‌گوییم ولی وقتی به 50 بار می‌رسد باز هم باید سکوت کنیم؟ همان زمانی که آقای رویانیان در بوق و کرنا می‌کرد و قهرمانان جهان را به پرسپولیس می‌آورد گفتم اگر ایشان از ستاد سوخت برود نمی‌تواند پرسپولیس را اداره کند و شاهد هستید که 6 ماه از ستاد سوخت بیرون آمده است و کفگیرش ته دیگ خورده است و به او فشار آمده و به خاطر همین دنبال این است که علیه ما صحبت کند. چون او چکمه‌پوش است و همه را به وسط می‌کشد در صورتی که من می‌گویم برادر آرام باش به هر حال در فوتبال برد و باخت وجود دارد. نکته جالب اینجاست که هیچ اشکالی ندارد که دو باشگاه برای هم کری بخوانند ولی باشگاه پرسپولیس اصلا سیستم ندارد و همه آنها عادت دارند هیئتی علیه یک نفر صحبت می‌کنند. من واقعا بابت این بی‌احترامی‌ها متاسفم و از کمیته انضباطی می‌خواهم که بابت این مسائل ورود کنند.

فتح‌الله‌زاده در ادامه این گفت‌وگو در خصوص پیشنهاد یک باشگاه چینی به حنیف عمران‌زاده گفت: چون بازیکنان ما خوب هستند خیلی از تیم‌ها دنبالشان هستند ولی ما این بازیکن را نزد خود حفظ می‌کنیم.عمران زاده از چین پیشنهاد دارد ولی ما او را نگه می داریم.

وی در مورد اینکه چطور شد ساموئل در استقلال ماندنی شد، گفت: ما نمی‌خواستیم پول ساموئل را ندهیم اما منتظر پرداخت پول از سوی AFC بودیم ولی با این حال او را آزاد گذاشتیم تا هر تصمیمی که خودش می‌خواهد، بگیرد. در نهایت حرف ما را پذیرفت تا وقتی پول AFC‌ آمد،‌آن را بگیرد.

فتح‌الله‌زاده در خصوص صحبت‌های آندو تیموریان مبنی بر مشکلات مالی گفت: او پسر خوبی است و من از او هیچ وقت ناراحت نمی‌شوم. او را دوست دارم و برایمان زحمت می‌کشد.

مدیرعامل استقلال در خصوص اینکه حسن زمانی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده به زودی مشکلات مالی حل می‌شود، گفت: حتما آقای زمانی اسب خود را زین کرده است. خدا کند که این اتفاق بیفتد. او هم تلاش‌هایی برای درآمدزایی می‌کند. اینکه هیئت مدیره‌ای می‌خواهد کمک کند واقعا خوب است.

فتح‌الله‌زاده در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد: من هیچ وقت دوست ندارم علیه پرسپولیس صحبت کنم و از همین جا از هواداران این تیم عذرخواهی می‌کنم ولی باید بگویم مسئولان این باشگاه هیچ گاه جانب انصاف را رعایت نمی‌کنند.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

جام را در مستطیل سبز می‌گیرند نه در روزنامه‌ها
نظری‌جویباری:شیرینی خودش را به خواب زد تا تلویزیون او را نشان دهد!/جوجه را آخر پاییز می‌شمارند
قائم مقام باشگاه استقلال گفت: سرپرست پرسپولیس در دربی خودش را به خواب زد تا تلویزیون او را نشان دهد.

13920927000090_PhotoA.jpg

علی‌نظری جویباری، در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت:‌ ببینید بر سر فوتبال ما چه آمده که شیرینی به خودش اجازه می‌دهد این صحبت‌ها را کند. ضرب‌المثل آب که سربالا می‌رود... دقیقاً مصداق حال و روز ایشان است.

وی افزود: او در حدی نیست که در مورد فتح‌الله‌زاده صحبتی داشته باشد. شیرینی یک فرد خیلی معمولی است و حتی در شأن باشگاه پرسپولیس هم نیست. ما از او می‌خواهیم یک مقدار در فوتبال بزرگ شود و اطلاعات فوتبالی کسب کند و بعد حرف بزند.:DLoooL

قائم‌مقام استقلال در ادامه اظهار داشت: سرپرست پرسپولیس با افترا و تهمت می‌خواهد خودش را مطرح کند. به همین دلیل شاید او در دربی هم الکی خودش را به خواب زد تا در برنامه 90 و تلویزیون او را نشان دهند و اینگونه مطرح شود.

نظری اضافه کرد: خیلی از هواداران پرسپولیس را می‌شناسم که سابقه پرسپولیسی بودن‌شان از این آقا بیشتر است.او وقتی نه در فوتبال بوده و نه سابقه‌ای در فوتبال دارد نباید به خودش اجازه بدهد به این راحتی در مورد فتح‌الله‌زاده یا باشگاه استقلال حرف بزند.

وی در ادامه اعلام کرد:‌در شأن ما نیست که جواب شیرینی را بدهیم، اما چون او به حرمت باشگاه استقلال و شخص فتح‌الله‌زاده توهین کرده برای دفاع از آنچه حرمت استقلال و شخصیت بزرگ مدیرعامل استقلال است به خودمان واجب می‌دانیم جواب او را بدهیم، کار به جایی رسیده که این آقا در مورد نقل‌وانتقالات ما هم صحبت می‌کند. باید به ایشان بگوییم پرسپولیس فصل پیش چند برابر ما هزینه کرد، اما استقلال با نصف آن توانست قهرمان لیگ شود و جزو چهار تیم نهایی آسیا. امسال هم همین تیم ما است که مدعی اصلی قهرمانی است.

قائم مقام باشگاه استقلال در پایان گفت و گو با فارس گفت: قرار گرفتن پرسپولیس در بالای جدول به شیرینی هیچ ارتباطی ندارد و فقط به دلیل درایت علی دایی است که این سرپرست نباید این موفقیت‌ها را به حساب خود بگذارد. در ضمن این آقا باید متوجه این باشد که جوجه را آخر پاییز می‌شمارند نه اینکه هنوز هیچ چیزی نشده نباید از موفقیت پرسپولیس حرف بزند. ضمنا این آقا بداند جام را در مستطیل سبز می‌گیرند نه در روزنامه ها. اجازه بدهید اول پرسپولیس یک جام بگیرد بعد سرپرست پرسپولیس در مورد قهرمانی و نتایج صحبت کند.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بروبچ ببخشید اسپم میدم ولی کسی میدونه مشکل آقا مصطفی و فرزاد چی بود که رفتن؟؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
اختصاصی تمرین می‌کردم و مشکل بدنی ندارم

ساموئل:مشکل خاصی با استقلال نداشتم!/جشن باشگاه برای ما غافلگیرانه بود

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت:مشکل خاصی با باشگاه استقلال نداشتم و تصمیم گرفتم که در این زمینه حرفی نزنم.

13920604000424_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) برای آندرانیک تیموریان و جی‌لوید ساموئل جشنی از سوی باشگاه استقلال انجام گرفت.صحبت‌های ساموئل در این‌باره را بخوانید:

*در خصوص جشنی که برای شما گرفته شد چه نظری دارید؟

خیلی خوشحال شدم و وقتی در تمرین حضور پیدا کردم از این اتفاق شوکه شدم. جشن غافلگیر‌کننده ای بود و باید از لطف باشگاه استقلال و کادرفنی و بازیکنان تیم تشکر کنم.

*در سال جدید چه آرزویی داری؟

آرزو می‌کنم بیشتر خانواده‌ام را ببینم. دوری آنها طی این مدت خیلی برایم سخت بود دعای دیگری که می‌توانم داشته باشم سلامتی خانواده و نزدیکانم است. امیدوارم همه در سال جدید سالم باشند و هیچ احساس ناراحتی نداشته باشند.

*بعد از چند روز در تمرینات استقلال حضور پیدا کردید مشکل‌تان حل شد؟

مشکل خاصی نبود و الان هم مشکلی ندارم. البته تصمیم گرفته ا م در این باره صحبت نکنم و اگر مطلبی در این مورد از طرف من چاپ شد به دور از واقعیت است.

13921006000158_PhotoL.jpg

*با توجه به اینکه چند روزی در تمرینات تیم حضور نداشتید بدن‌تان آماده است؟

در این چند روز خودم به صورت اختصاصی تمرین کرده بودم و خوشبختانه مشکلی از جهت آمادگی ندارم تا با تمام توان در خدمت تیم باشم.

*چه پیش‌بینی از بازی با ملوان دارید؟

بازی خیلی سختی است و از آنجا که جایی برای جبران امتیاز وجود ندارد ما باید خیلی تلاش کنیم تا ملوان را از دور رقابت‌ها حذف کنیم. امیدوارم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب و حضور تماشاگران‌مان در ورزشگاه‌ به برتری رسیده و به دور بعد صعود کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا