• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
شما و یکی دو نفر همیشه وقتی 2 نفر انتقاد میکنن پیداتون میشه همین...

نمیدونم چرا مواقع دیگه خبری ازتون نیست اینجا!

فقط کمین کردید دو نفر اینجا ناراضی باشن بیاید بگید تیم میره تو حاشیه خفه شید و از اینجور حرفا!
داداش کمین؟؟؟؟
مگه باشگاه به من پول میده میگه برو تو پرشین تولز کمین کن
یا امیر قلعه نویی پسر خالم هستش؟؟؟
ازون حرفا بودش هااااا!!!
من انقدر درگیری مشغله دارم هر وقت بتونم یا وقتایی که بازی هستش میام یچیزی میگم
اما هروقت میام اینجا همه دارن انتقاد و جنگ و دعوا اینا میکنن
چیزی که هستش اینه که وضعیت تیم الان اینه!!
ما بیایم گیر بدیم فحش بدیم گریه کنیم داد بزنیم چیزی تغییر میکنه
یا اینکه مثه بقیه تیم ها وقتی اخرم هستن بازم حمایت میکنن
می میبریم گیر میدیم میبازیم گیر میدیم گل میزنیم گیر میدیم گل نمیزنیم گیر میدیم
درسته سطح توقع ما بالاست اما دیگه همیشه که نمیشه خرده گرفت
با این همه مشکلات ما هنوز 1 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم این همه تیمی که مدیریت بهتر و پول بیشتر داشتن 5 6 جدول هستن
من پدر کشتگی و یا علاقه کور کورانه با هیچ بشری ندارم..
تیم رو هم دوس دارم و از وقتی عقلم یاری میکنه و یادم هستش من طرفدار همین تیم و فرهاد مجیدی و دیگر اسطوره هاش بودم و خاهم موند حتی اگه تیم کلا منحل بشه!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دهنت گچی میخواستم این خبر رو بزارم الان:lol:
خوشحال شدم ساموئل برگشته

ظاهرا خبرای خوف زود میپیچه توی تاپیک:دی

هاهااااا
منم همینجور!!
کمی تا قسمتی بله!

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
شنيدم جباري تو قطر هم به مشكل خورده؟ يعني ميشه.....

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ساموئل در تمرين استقلال حاضر شد

هافيک ناراضي استقلال به تمرينات اين تيم بازگشت.
00943572.gif

از شنیدن این خبـــــر خیلی خوشال شدم
سامی دوست داریم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش کمین؟؟؟؟
مگه باشگاه به من پول میده میگه برو تو پرشین تولز کمین کن
یا امیر قلعه نویی پسر خالم هستش؟؟؟
ازون حرفا بودش هااااا!!!
من انقدر درگیری مشغله دارم هر وقت بتونم یا وقتایی که بازی هستش میام یچیزی میگم
اما هروقت میام اینجا همه دارن انتقاد و جنگ و دعوا اینا میکنن
چیزی که هستش اینه که وضعیت تیم الان اینه!!
ما بیایم گیر بدیم فحش بدیم گریه کنیم داد بزنیم چیزی تغییر میکنه
یا اینکه مثه بقیه تیم ها وقتی اخرم هستن بازم حمایت میکنن
می میبریم گیر میدیم میبازیم گیر میدیم گل میزنیم گیر میدیم گل نمیزنیم گیر میدیم
درسته سطح توقع ما بالاست اما دیگه همیشه که نمیشه خرده گرفت
با این همه مشکلات ما هنوز 1 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم این همه تیمی که مدیریت بهتر و پول بیشتر داشتن 5 6 جدول هستن
من پدر کشتگی و یا علاقه کور کورانه با هیچ بشری ندارم..
تیم رو هم دوس دارم و از وقتی عقلم یاری میکنه و یادم هستش من طرفدار همین تیم و فرهاد مجیدی و دیگر اسطوره هاش بودم و خاهم موند حتی اگه تیم کلا منحل بشه!

من نمیگم شما فحش بده یا کسی فحش بده...یا پول گرفتی...ولی حالا اتفاقی من هر موقع کسی انتقاد میکنه می بینم برخی ها سریع واکنش نشون میدن در حالی که در بحث های روزمره و دیگه اینجا حضور خاصی ندارن...خب عزیز بذار بقیه حرفشون رو بزنن چه اشکالی داره؟

ولی عزیز بالاخره یه زمانی هوادار حق داره انتقاد کنه یا نه؟

هوادار بیخیال باشه خوبه؟ خب تیم بازی نمیکنه و شانسی می بره کلی هم مشکلات مالی داره..خود بازیکنا رک به قلعه نویی گفتن روحیه ندارن به خاطر مسائل مالی....مسائل مالی هم که دست من و شما نیست وظیفه هیات مدیره و مدیر عامل هست...

هوادار دقیقا کی میتونه انتقاد کنه؟ موقعی که تیم وسط جدول یا پایین جدوله که میگن انتقاد نکنید شرایط خوب نیست فقط حمایت....موقعی که تیم بالای جدوله میگن انتقاد نکنید تیم هنوز توی کورسه....اول فصل میگن هنوز فصل شروع نشده برای چی انتقاد میکنید..وسط فصل میگن هنوز خیلی مونده فصل تموم شه این انتقاد ها برای چیه؟فصل تموم میشه موقع نقل و انتقالات تیم رو ول میکنن انتقاد میشه میگن الان موقعش نیست! پس دقیقا کی موقعش هست؟
اصلا مسئله صدر جدول نیست عزیز چرا خودمون رو به خواب زدیم؟ استقلال با این وضعیت چند هفته دیگه مشکلاتش بدتر میشه.حالا بازی با سپاهان و نفت و فولاد مونده با دو تا برد 1-0 و عدم نتیجه گیری 3 تا تیم دیگه که نمیشه خودمون رو فریب بدیم..فصل تموم شه شما فکر میکنی یهو معجزه میشه از آسمون پول میاد؟ نه تیم ول میشه....از الان باید یه فکری بشه...
به هر حال هر کس حق داره بیاد اینجا نظرش رو بگه....تفکرات ماها همه شبیه به هم نیست...صبوری هر کسی یه حدی داره. درست نیست شما بیای یهو بگی آقا غر نزن یا تیم میره تو حاشیه...داداش من آخه با 4 تا پست من و شما در فروم یا فیس بوک تیم کجاش میره تو حاشیه؟؟؟ بالاخره یه جوری باید ناراحتی هامون رو بدیم بیرون یا نه؟ چیزی تغییر نمیکنه ولی من دوس ندارم ظاهر سازی کنم انگار نه انگار که هیچ مشکلی نیست....

یکی از دوستان برگشت گفت ما توقعمون بالا رفته به خاطر حضور در 4 تیم برتر آسیا....

من اعتقاد دارم خیر..توقع ماها پایین اومده....متاسفانه فکر میکنیم همین که با استرس و ترس و لرز قهرمان لیگ بشیم دیگه ته آرزو ها و لیاقت باشگاه هست....نه من میگم ما فراتر از این حرفا هستیم...من میدونم اگر ما مشکل مالی نداشتیم ..اگر جباری نمی رفت..یا اگر جانشین مناسبی براش میشد بیاریم اف سی سئول رو می بردیم....مشکل ما در بازی برگشت دقیقا بازی ساز بود و همه اینا به پول بر میگرده...

من به شخصه معتقدم میشه یه فکری کرد که استقلال هم مثل برخی تیم ها وضعیتش از این حالت در بیاد ولی بعضیا به زور چسبیدن به میز. هوادار هم فکر میکنه بعضیا از آسمون افتادن پایین.

اگر فتح الله زاده بتونه مشکلات مالی رو حل کنه بهترین گزینه هست ولی اگر نتونه خیر

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ساموئل گفت مشکل دارد و به تمرین استقلال نمی‌آید
ماجدی:‌ قلعه‌نویی راضی نیست منتظری برود/ با توافقات انجام‌شده ساموئل به تمرین بازگشت

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم پژمان منتظری در جمع خانواده استقلال باقی بماند.

13920805000701_PhotoA.jpg

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص حضور جی‌لوید ساموئل بعد از نزدیک به یک ماه در تمرینات استقلال گفت: من بعد از بازی دیشب مقابل داماش با ساموئل تماس گرفتم و از او پرسیدم که چرا به تمرینات استقلال نمی‌آیی که او گفت مشکل دارم و نمی‌توانم بر سر تمرینات حاضر شوم.

وی ادامه داد: بعد از این موضوع با مدیربرنامه‌های این بازیکن صحبت کردیم و توافقاتی هم از طرف مدیریت باشگاه با مدیربرنامه‌های این بازیکن انجام شد به طوری که ساموئل دیشب با من تماس گرفت و از من پرسید که تمرین امروز استقلال چه ساعتی برگزار می‌شود.
سرپرست تیم فوتبال استقلال درخصوص بحث رفتن پژمان منتظری از این تیم هم افزود: پژمان منتظری از بازیکنان خوب ما است و من هم که با آقای قلعه‌نویی صحبت می‌کردم ایشان از رفتن این مدافع رضایت ندارند چراکه با کمبود بازیکن مواجه هستیم. خود من که امیدوارم او نرود و در کنار خانواده استقلال باقی بماند.
وی در پایان گفت: البته من در همین حد می‌دانم و بحث نقل و انتقالات در حوزه اختیارات آقای امیری است و او می‌داند که سرانجام داستان منتظری چه می‌شود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]اسامی رو چرا نگفت!!!!!!!:eek:

ليست استقلال به روابط بين‌الملل ارسال شد
[/h]
[h=2]ليست تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا به روابط بين‌المللي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شد.[/h]
00945420.jpg

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ليست تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا به روابط بين‌المللي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شد.

در فهرستي که استقلال به فدراسيون ارسال کرد، محمدمهدي نبي دبير فدراسيون فوتبال ايران آن را به امضا رساند. اين ليست از سوي باشگاه استقلال براي شوراي برون مرزي هم ارسال شد تا همه اقدامات لازم در اين زمينه صورت گرفته باشد.

استقلال تا 5 بهمن ماه فرصت ارسال فهرست خود به کنفدراسيون فوتبال آسيا را دارد اما طبق برنامه‌ريزي صورت گرفته ليست خود را زودتر از موعد مقرر به AFC ارسال مي‌کند

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
اسامی رو چرا نگفت!!!!!!!:eek:

ليست استقلال به روابط بين‌الملل ارسال شد

ليست تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا به روابط بين‌المللي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شد.
00945420.jpg

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ليست تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا به روابط بين‌المللي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شد.

در فهرستي که استقلال به فدراسيون ارسال کرد، محمدمهدي نبي دبير فدراسيون فوتبال ايران آن را به امضا رساند. اين ليست از سوي باشگاه استقلال براي شوراي برون مرزي هم ارسال شد تا همه اقدامات لازم در اين زمينه صورت گرفته باشد.

استقلال تا 5 بهمن ماه فرصت ارسال فهرست خود به کنفدراسيون فوتبال آسيا را دارد اما طبق برنامه‌ريزي صورت گرفته ليست خود را زودتر از موعد مقرر به AFC ارسال مي‌کند

فک کنم فرهاد هم هست واسه همین اسامی رو نگفتن..به هر حال من فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه می باشد!!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
من نمیگم شما فحش بده یا کسی فحش بده...یا پول گرفتی...ولی حالا اتفاقی من هر موقع کسی انتقاد میکنه می بینم برخی ها سریع واکنش نشون میدن در حالی که در بحث های روزمره و دیگه اینجا حضور خاصی ندارن...خب عزیز بذار بقیه حرفشون رو بزنن چه اشکالی داره؟

ولی عزیز بالاخره یه زمانی هوادار حق داره انتقاد کنه یا نه؟

هوادار بیخیال باشه خوبه؟ خب تیم بازی نمیکنه و شانسی می بره کلی هم مشکلات مالی داره..خود بازیکنا رک به قلعه نویی گفتن روحیه ندارن به خاطر مسائل مالی....مسائل مالی هم که دست من و شما نیست وظیفه هیات مدیره و مدیر عامل هست...

هوادار دقیقا کی میتونه انتقاد کنه؟ موقعی که تیم وسط جدول یا پایین جدوله که میگن انتقاد نکنید شرایط خوب نیست فقط حمایت....موقعی که تیم بالای جدوله میگن انتقاد نکنید تیم هنوز توی کورسه....اول فصل میگن هنوز فصل شروع نشده برای چی انتقاد میکنید..وسط فصل میگن هنوز خیلی مونده فصل تموم شه این انتقاد ها برای چیه؟فصل تموم میشه موقع نقل و انتقالات تیم رو ول میکنن انتقاد میشه میگن الان موقعش نیست! پس دقیقا کی موقعش هست؟
اصلا مسئله صدر جدول نیست عزیز چرا خودمون رو به خواب زدیم؟ استقلال با این وضعیت چند هفته دیگه مشکلاتش بدتر میشه.حالا بازی با سپاهان و نفت و فولاد مونده با دو تا برد 1-0 و عدم نتیجه گیری 3 تا تیم دیگه که نمیشه خودمون رو فریب بدیم..فصل تموم شه شما فکر میکنی یهو معجزه میشه از آسمون پول میاد؟ نه تیم ول میشه....از الان باید یه فکری بشه...
به هر حال هر کس حق داره بیاد اینجا نظرش رو بگه....تفکرات ماها همه شبیه به هم نیست...صبوری هر کسی یه حدی داره. درست نیست شما بیای یهو بگی آقا غر نزن یا تیم میره تو حاشیه...داداش من آخه با 4 تا پست من و شما در فروم یا فیس بوک تیم کجاش میره تو حاشیه؟؟؟ بالاخره یه جوری باید ناراحتی هامون رو بدیم بیرون یا نه؟ چیزی تغییر نمیکنه ولی من دوس ندارم ظاهر سازی کنم انگار نه انگار که هیچ مشکلی نیست....

یکی از دوستان برگشت گفت ما توقعمون بالا رفته به خاطر حضور در 4 تیم برتر آسیا....

من اعتقاد دارم خیر..توقع ماها پایین اومده....متاسفانه فکر میکنیم همین که با استرس و ترس و لرز قهرمان لیگ بشیم دیگه ته آرزو ها و لیاقت باشگاه هست....نه من میگم ما فراتر از این حرفا هستیم...من میدونم اگر ما مشکل مالی نداشتیم ..اگر جباری نمی رفت..یا اگر جانشین مناسبی براش میشد بیاریم اف سی سئول رو می بردیم....مشکل ما در بازی برگشت دقیقا بازی ساز بود و همه اینا به پول بر میگرده...

من به شخصه معتقدم میشه یه فکری کرد که استقلال هم مثل برخی تیم ها وضعیتش از این حالت در بیاد ولی بعضیا به زور چسبیدن به میز. هوادار هم فکر میکنه بعضیا از آسمون افتادن پایین.

اگر فتح الله زاده بتونه مشکلات مالی رو حل کنه بهترین گزینه هست ولی اگر نتونه خیر

داداش 100 درصد حق من و شمای هوادار هستش که انتقاد گلایه هرکاری کنیم
اما من بحثم اینه دوبار انتقاد کردیم 1 بارم بگیم بد نبودش خوب بودش
من یادمه با صفا که اومد همه گفتین عمرا بهش 10 دقیقه بدن بازی کنه
اما الان میبینیم فیکس هستش
همه ما دوس داریم این مشکلات مالی هم زودتر حل شه
گرچه به نظر من به مدیر نیست مشکل از جای دیگه هستش

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دليل بداخلاقي قلعه‌نويي در تمرين امروز چه بود؟

در تمرين امروز استقلال، امير قلعه نويي به شدت عصباني به نظر مي‌رسيد. تركش‌هاي اين عصبانيت به اكبرپور و جمشيديان هم برخورد كرده و سرمربي حسابي به دو بازيكن نيمه مصدوم خود تاخته بود.

حالا خبر رسيده قبل از شروع تمرين، يكي از هواداران استقلال موجب عصبانيت قلعه‌نويي را فراهم كرده و موجب شده او تا آخر تمرين با بدخلقي به كارش ادامه دهد.

اين هوادار به شيوه بازي استقلال انتقاد داشته و گفته تيم قلعه نويي اصلا زيبا بازي نمي‌كند. قلعه‌نويي هم در جواب به اين هوادار گفته: چطور است شما بيايد روي نيمكت استقلال بنشيند، من هم ‌بروم روي سكو تيم را تشويق كنم! :blink:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک نمیکنم فرهاد بر گرده ولی داره مشکوک میزنه هم داره تمرین میکنه هم شایعه هاش قبلا بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

اما من بحثم اینه دوبار انتقاد کردیم 1 بارم بگیم بد نبودش خوب بودش

گرچه به نظر من به مدیر نیست مشکل از جای دیگه هستش

اون یک بار رو نه یک بار بلکه بارها گفتیم...شما حتما ندیدی

بله! از مدیر نیست...؟ از وزارت ورزش هست؟ اوکی از هر جایی هست! ایشون نمیتونه از جای دیگه پول بیاره تشریف ببره کسی بیاد که بتونه مثل مدیر های دیگه از جایی غیر از دولت یا وزارت پول فراهم کنه.

با فتح الله زاده هیچ تعارفی نداریم....اگه قرار باشه بره یکی بدتر بیاد خب بمونه بهتره چون حداقل با تجربه هست...ولی اگه بره و یکی بیاد که پول از جای دیگه ردیف کنه به شخصه هیچ تعصبی روی ایشون ندارم...پرسپولیسی ها هم اگه میخواستن روی امثال کاشانی و مصطفوی تعصب نشون بدن الان وضع مالیشون این نبود...

این نظر منه...بقیه نظر دیگه ای دارن نظرشون محترم ...منتهی هستن کسانی که با من هم نظر هستن.

Last edited:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
قدس انلاین زده بازگشت جباری به استقلال :دی
که گفته تو فیس کوک خبرش هست

Sent from my A1-810 using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فرهاد اگه بیاد خودش رو پایین آورده...به هیچ عنوان نباید برگرده.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پژمانمونم رفت
نه جباری میاد نه مجیدی
پرسپلیس که از زنجانی و هدایتی پول میگیره استقلالم که همچنان فقیر ترین باشگاه جهان میمونه

اگه همینجور پیش بره سال دیگه علی منصوریان میاد با یه مشت جوان 20 ساله و فکر کنم یه 4 سالی جام نبینیم تا دوباره فتح ا.. با قلعه نویی بیاد

:(

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

اگر استقلال خوب بازی کند، اما نبرد هیچکس راضی نیست
عمران‌زاده:‌ نمی‌دانم چرا هواداران به استادیوم نمی‌آیند/ امیدوارم از تنهایی دربیاییم
حنیف عمران‌زاده در خصوص پیروزی استقلال مقابل داماش‌ و گلزنی‌اش صحبت‌هایی را انجام داد.

13920917000590_PhotoA.jpg

به ‌گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران‌زاده در خصوص پیروزی استقلال مقابل داماش‌ و گلزنی‌اش صحبت‌هایی را با این سایت انجام داد:
*بازی مقابل داماش را چطور دیدی؟
بازی سختی بود. آنها خیلی مقابل ما دوندگی داشتند و جنگنده ظاهر شدند، اما خدا را شکر که ما بردیم تا خودمان را در کورس قهرمانی نگه داریم. البته چند موقعیت خوب هم برای گلزنی داشتیم که می‌توانستیم از آنها استفاده کنیم، اما توپ‌هایمان به گل تبدیل نشد.
*خودت هم در این بازی موفق به گلزنی شدی
ما روی ارسال‌ها و ضربات کاشته خیلی تمرین کرده بودیم و خدا را شکر توانستم از این طریق به گل برسم. همیشه زدن گل‌های سه امتیازی یک مزه دیگر دارد. از این‌رو من شیرینی این گل را بیشتر احساس کردم.
*بعد از گلزنی به سمت نیکبخت رفتی، دلیلش چه بود؟
اصولاً‌ با علیرضا واحدی‌نیکبخت در اردوها هم‌اتاق هستم و همیشه با هم صحبت می‌کنیم، قبل از بازی هم به او قول داده بودم که گل می‌زنم به همین دلیل به سمت او رفتم و شادی‌ام را با نیکبخت تقسیم کردم.
*به استقلال این انتقاد می‌شود که زیبا بازی نمی‌کند، شما به عنوان بازیکن استقلال چه نظری در این خصوص داری؟
اصل کسب پیروزی و سه امتیاز است که خوشبختانه ما به آن می‌رسیم. استقلال اگر خوب بازی کند، اما نبرد هیچکس راضی نیست. البته دلیل اینکه ما هنوز به شرایط ایده‌آل خود نزدیک نشده‌ایم به این برمی‌گردد که در هر بازی چند غایب داریم وگرنه اگر تیم کامل خود را در اختیار داشته باشیم خیلی بهتر می‌توانیم بازی کنیم.
*دلیل استقبال کم هواداران از بازی‌ها را چه می‌دانی؟
واقعاً نمی‌دانم چرا هواداران به استادیوم نمی‌آیند. آنها چند وقت است که تنهایمان گذاشته‌اند، اما امیدوارم هرچه زودتر از این تنهایی بیرون بیاییم و با حضور پرتعداد هواداران‌مان مقابل حریفان به میدان برویم.
*چه پیش‌بینی از بازی با ملوان داری؟
ملوان تیم خوب،‌ جوان و دونده‌ای است و به هیچ‌وجه نمی‌توانیم آن را دست‌کم بگیریم خصوصا اینکه در جام ‌حذفی اصلاً نباید اشتباهی را مرتکب شویم. امیدوارم با شکست دادن ملوان بتوانیم به جمع چهار تیم نهایی جام‌حذفی صعود کنیم.
*احتمال جدایی منتظری از استقلال وجود دارد. شما به عنوان مدافع استقلال چه نظری در این خصوص داری؟
پژمان زحمات زیادی در استقلال کشیده، اما این تصمیم شخصی خودش است و من به عنوان بازیکن استقلال نمی‌توانم نظری در خصوص تصمیم او بدهم فقط می‌توانم بگویم دوست دارم او در استقلال بماند و اگر هم تصمیم به رفتن دارد ان‌شاءالله هرجا که هست بتواند مثل حضورش در استقلال موفق عمل کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا