• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یه امار جدول رو بینیم
استقلال 3تا باخت داره؟؟؟؟؟
جدول کامل لیگ برتر جام خليج فارس 92-93

ليگ برتر جام خليج فارس
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
استقلال2011632415938(1-)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استقلالیا به پیج شبکه من و تو 1 حمله کردن در فیس بوق ! در حد حمله به پیج مسی!!

ظاهرا امشب در برنامه بفرمایید شام به مجیدی توهین شده.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود به همه آبی دلان

برد امروز استقلال رو به مه دوستان تبریک میگم .

بازی قشنگی از استقلال نمیبینیم ولی با این شرایط وقتی توی کورس هستیم نشون دهنده قدرت بالای تیم استقلال هست که دیگر تمیها ندارن ...
واقعا شرایط مالی خیلی بد هست و یکی یکی داریم بازیگنها رو از دست میدیم ، میدونم با تغییر مدیریت به پول میرسیم یا نه ولی در کل مخالف تغییر مدیریت توی این وضعیت هستم چون ممکنه وضع رو خرابتر هم بکنه.
فقط امیدم به روزهای آینده هست که انشالله حداقل بخشی از مشکلات مالی برطرف بشه ..

اما امیر خان قلعه نوعی ... متاسفان بعضی وقتها کارهایی میکنه که به دانشش شک میکنم ! خب امیر خان یه روش چندبار استفاده کردی دیدی جواب نمیده خو چرا هی استفاده میکنی ؟ میخوای لج مارو دربیاری :دی
از اول فصل هی میگفتیم دفاع راست نداریم ، مجبوریم منتظری رو بزاریم از اونطرف با افت صادقی کلی گل توی نیم فصل اول خوردیم ، خوب حالا که غلام نژاد رو خریدی برای چی ؟ برای نیمکت ؟ خو بزارش توی زمین دیگه..
بیک زاده نیست .. خو صادقی رو بزار تا پژمان نوری رو دیگه نبینیم ... هافبک بازیساز نداریم ؟ خوب باصفا رو واسه چی گرفتی ؟ بزارش بازیشو بکنی حتی اگه بد بازی کنه بزار یکم عادت کنه به بازیها ... آخه نمیدونم پژمان نوری چیش از باصفا بهتر هست که تعویض میکنی .. نمیدونم چی بگم ...

در اخر هم از دوست عزیزمون آقای Il Capitano ( شرمنده اسمتون رو نمیدونم ) بابت مصحابه جالبش با حاج فتل تشکر میکنم و امیدوارم حاجی حداقل پای این مصاحبه اش وایسه و یکی بالاتر از پژمان رو بیاره :دی

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
آقا زیاد خودتون رو ناراحت نکنید .

درسته پژمان منتظری خیلی خوبه . اما صادقی و عمران زاده هم خوبن و بد نیستن اینقدرها که ما میگیم .

صادقی و عمران زاده میتونن پر کنند دفاع رو .

حالا بازی بعد عمران زاده نیست و غلام نژاد و صادقی دفاع بازی میکنند .

نگران نباشید بابا . اینجا لیگ ایران هستش ، کل بازی هر تیم 2 تا موقعیت خطرناک بوجود میاره .

البته اینکه این دو تا دفاعمون سوتی زیاد میدن هم منکرش نمیشم . ولی به هر حال بنظرم هر چی که باشن ما دو تا از بهترین دفاع های ایران رو داریم هنوز

اما خداییش سخت نیست تیم های ایرانی اکثر بازی هاشون به زور میتونن 2 تا موقعیت ایجاد کنند فقط ؟:D

توی اسپانیا انگلیس آۀمان فرانسه هلند حتی مالت هم جایزه بزارن بگن 1 میلیون یورو به تیمی که کمتر حمله کنه میدن ،

بازم موقعیت های خطرناک کمه کم میشه 5 به 6

ولی خوب اونا فوتبال بازی میکند . ایرانی ها توپ بازی میکنن.فرق داره دیگه . مال ما یه بازی سنتی دیگه هستش . :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مصاحبه واقعی است :دی

فتح الله زاده:امسال سال آخر من است/ما بيشتر از گوآنژو روی دروازه بايرن فشار مي‌آورديم

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:مجيدی خيلي محبوب بود و هست ولي مردم تيم را بيشتر از ستاره‌ها دوست دارند.

به گزارش خبرنگار اوج،علی فتح الله زاده در گفت و گویی درباره وضعیت آبی پوشان عنوان کرد:بچه‌ها زحمت خودشان را مي‌کشند و کادر فني هم انصافا خوب کار مي‌کند. من ممنون همه آن‌ها هستم اما اعتقاد دارم توان بچه‌هاي ما خيلي بالاتر از اين حرف‌هاست.

وی درباره حضور استقلال در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: حضور در جمع 4 تيم برتر قاره آسيا کار ساده‌اي نيست که سال گذشته محقق شد. اگر سازمان ليگ بيشتر همکاري مي‌کرد و بازي ما با سپاهان را در فروردين‌ماه عقب مي‌انداخت، مي‌توانستيم به فينال هم برسيم. ما در سئول خسرو حیدری را هم نداشتيم و اگر او آماده بود شرايط خيلي فرق مي‌کرد.

مدیرعامل استقلال درباره حضور تیم گوآنژو در جام باشگاههای جهان و رویارویی این تیم با بایرن مونیخ خاطرنشان کرد:اگر استقلال به جای گوآنژو بود بهتر کار مي‌کرد و شايد با نتيجه بهتري هم مي‌باخت.مطمئن هستم ما بيشتر از گوآنژو روي دروازه بايرن فشار مي‌آورديم.

وی درباره اینکه خسرو حیدری گفته بود با خداحافظی فرهاد مجیدی،استقبال تماشاگران از بازی های استقلال هم کم شد اظهار داشت:حیدری بازيکن بزرگي است، مثل مجیدی که بزرگ بود ولي من شخصا خيلي اين حرف را قبول ندارم. مجيدی خيلي محبوب بود و هست ولي مردم تيم را بيشتر از ستاره‌ها دوست دارند. فرهاد هم حيف شد رفت. حتما که آدم نبايد در اوج برود. او جوان است، بزرگ‌تر که شد مي‌فهمد حق با من بود. فرهاد بايد به خاطر استقلال حداقل تا آخر فصل مي‌ماند و به ما کمک مي‌کرد.

مدیرعامل استقلال درباره فصل جاری و پیش بینی اش از نتایج آبی پوشان در این بازی ها گفت:امسال به احتمال زياد سال آخر کار من است و اميدوارم 2 جام ديگر بگيريم.من همه سعي خودم را در اين راه به کار مي‌بندم.

فتح الله زاده درباره اینکه گفته می شود سال آینده امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال نخواهد بود اظهار داشت:حتي اگر من بروم او بايد بماند. دوست داشتم با قلعه نوعی قرارداد 10 ساله ببندم. شنيده‌ام رويانيان مي‌خواهد او را به راه‌آهن ببرد.(می خندد)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-10-04.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من حاجی رو خیلی دوست دارم ، ازش خاطرات خوبی دارم ولی :

جون هر گسی رو که دوست داری ، ولمون کن ، دیدم جای مجتبی بهترش رو آوردی ، جای فرهاد بهترش رو آوردی ...
خوب آدم حسابی ، تو که میخواستی ساموئل رو بپرونی ، نیم فصل با آرش افشین عوض میکردی !!! سپاهان خودش رو کشت ...
در ضمن آقای فتح الله زاده ، وضعیت اقتصادی باشگاه اصلا خوب نیست و مسئولش شما هستی ...

فارس : فتح الله زاده : هواداران نگران نباشند بزرگتر از پژمان منتظری را می آورم

13901219180340344_PhotoL.jpg

علی فتح الله زاده بعد از برد 1-0 استقلال برابر داماش به سوالاتی در مورد وضعیت تیم و همچنین پژمان منتظری پاسخ داد که در ادامه میخوانید

خبرگزاری فارس : آقای فتح الله زاده تبریک میگوییم تیمتان باز هم برد و در یک قدمی پرسپولیس قرار گفت

فتح الله زاده : ممنون . بله با این شرایط باید گفت بچه ها شاهکار کردند البته اگر هواداران به ورزشگاه می آمدند دلچسب تر بود

فارس : فکر میکنید چرا اینقدر استقبال از بازی های استقلال کم شده ؟

فتح الله زاده : قبلا هم گفتم یک علتش برمیگرده به گرانی بلیت ها و همچنین سردی هوا اصلا شما نگاه کنید برای بازی های پرسپولیس هم آنقدر ها نمی آیند

فارس : ولی حداقل چند هزار نفر برای بازی های انها می آیند

فتح الله زاده : بله خب حتما پورشه جایزه میدن ( با خنده )

فارس : بگذریم ...پژمان ممتظری هم ظاهرا کارش با تیم قطری تمام شده و خداحافظی کرد؟

فتح الله زاده : ما خیلی سعی کردیم که پژمان را نگه داریم ولی او اصرار دارد که برود کاری هم از دست ما ساخته نیست به هر حال پژمان هم تا الان پولی از ما نگرفته و باید به فکر آینده خودش باشد

فارس : ولی اینطوری استقلال ضرر میکند جایگزینی دارید؟

فتح الله زاده : جایگزینی که نداریم ولی هواداران نگران نباشند قول میدهم بزرگتر از او را بیاورم..اصلا خود میرویم به جایش وایمستم در دفاع ( با خنده ) به هر حال قلعه نویی مربی بزرگی است و با همین شرایط هم تیم را می تواند در کورس نگه دارد!

فارس : مشکلات مالی کی حل می شود ؟

فتح الله زاده : به هر حال وزارت ورزش پولی که باید پرداخت کن را پرداخت نمیکند و فعالیت اقتصادی ما هم هنوز نتیجه نداده به محض نتیجه دادن مشکلات مالی هم حل می شود!

فارس : سوال آخر ..شما فکر میکنید هواداران تاپیک استقلال در پرشین تولز واقعا باور کردند که ما این مصاحبه را با شما انجام دادیم؟

فتح الله زاده : ( با خنده ) چرا باور نکنند؟؟ به هر حال ما همیشه همین حرف ها را می زنیم دیگر! این ما را باور نکنند چی را باور کنند؟ مصاحبه سردار را؟؟ ( با خنده )

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من حاجی رو خیلی دوست دارم ، ازش خاطرات خوبی دارم ولی :

جون هر گسی رو که دوست داری ، ولمون کن ، دیدم جای مجتبی بهترش رو آوردی ، جای فرهاد بهترش رو آوردی ...
خوب آدم حسابی ، تو که میخواستی ساموئل رو بپرونی ، نیم فصل با آرش افشین عوض میکردی !!! سپاهان خودش رو کشت ...
در ضمن آقای فتح الله زاده ، وضعیت اقتصادی باشگاه اصلا خوب نیست و مسئولش شما هستی ...

دادا حرفات رو قبول دارم ها..ولی مصاحبه رو تا آخرش خوندی؟

من کل مصاحبه رو از خودم ساختم!

ولی خب درست حدس زدم چون اینقدر این حرف ها رو قبلا زده که که اکثرا شک نکردن و تا اخرش هم نخوندن! :دی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بازگشت هافبک ناراضی/ ساموئل در تمرین استقلال حاضر شد
هافیک ناراضی استقلال به تمرینات این تیم بازگشت.
13920429000145_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جی‌لوید ساموئل بازیکن تیم فوتبال استقلال بعد از حدود یک‌ماه دوری از تمرینات و بازی‌های این تیم بالاخره امروز در تمرین استقلال آفتابی شد!
او که به دلیل مشکلات مالی در تمرینات استقلال شرکت نمی‌کرد امروز پا به پای سایر بازیکنان استقلال در کمپ مرحوم ناصر حجازی به تمرین پرداخت.
انتهای پیام/ی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

ویزای قطر مدافع استقلال آماده نشد/احتمال حضور منتظری در دیدار مقابل ملوان
تکلیف مدافع استقلال برای سفر به قطر به دلیل آماده نشدن ویزای این بازیکن مشخص نشده است.

13921002000093_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان منتظری که بعد از پایان تیم‌های استقلال و داماش در رختکن بازیکنان هم‌تیمی خود خداحافظی کرد هنوز موفق به دریافت ویزای کشور قطر نشده است.
این بازیکن که از 2 تیم چینی و یک تیم قطری پیشنهاد جدی دارد و عزم خود را برای ترک استقلال جزم کرده قصد دارد برای مذاکرات نهایی ابتدا به کشور قطر برود.
طی یکی دو هفته گذشته سرمربی تیم استقلال مخالفت خود را با جدایی منتظری اعلام کرد و مدعی شد که تیمش نمی‌تواند با دو مدافع در سه جام مختلف شرکت کند از همین‌رو مسئولان تیم استقلال همچنان در تلاش هستند تا مدافع خوزستانی خود را به ماندن در این تیم راضی کنند.
علی فتح‌الله‌زاده به همراه قلعه‌نویی و مسئولان دیگر استقلال طی روزهای گذشته با برگزاری جلسات مختلف خواهان ماندن منتظری بودند اما این بازیکن به دلیل آنکه دوست دارد فضای متفاوت از فوتبال ایران را تجربه کند و همچنین پیشنهاد خوب مالی باشگاه‌های چینی و قطری مدافع استقلال را مصمم کرده تا از جمع آبی‌پوشان جدا شود.
منتظری که در زمان سرمربیگری ناصر حجازی از فولاد خوزستان به جمع استقلالی‌ها اضافه شد دوست دارد در فضای مسالمت‌آمیز از جمع آبی‌پوشان جدا شده ولی تا امروز موفق به دریافت ویزای کشور قطر نشده است با این وجود به احتمال فراوان منتظری در دیدار روز یکشنبه آینده مقابل ملوان در کنار استقلالی‌ها خواهد بود. البته این موضوع منوط به آن است که ویزای قطر منتظری تا روز بازی نرسد که در این صورت مدافع استقلال بار سفر خواهد بست.
انتهای پیام/ی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
بازگشت هافبک ناراضی/ ساموئل در تمرین استقلال حاضر شد
هافیک ناراضی استقلال به تمرینات این تیم بازگشت.
13920429000145_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جی‌لوید ساموئل بازیکن تیم فوتبال استقلال بعد از حدود یک‌ماه دوری از تمرینات و بازی‌های این تیم بالاخره امروز در تمرین استقلال آفتابی شد!
او که به دلیل مشکلات مالی در تمرینات استقلال شرکت نمی‌کرد امروز پا به پای سایر بازیکنان استقلال در کمپ مرحوم ناصر حجازی به تمرین پرداخت.
انتهای پیام/ی

دهنت گچی میخواستم این خبر رو بزارم الان:lol:
خوشحال شدم ساموئل برگشته

ظاهرا خبرای خوف زود میپیچه توی تاپیک:دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

ولی خب درست حدس زدم چون اینقدر این حرف ها رو قبلا زده که ظاهرا کسی شک نکرد و تا اخرش هم نخوند!

حرکت جالبی کردید !!!
والله اگر آخرش رو اضافه نمیکردید کسی نمیفهمید ، این حاجی انقدر از این حرفا زده ...
البته حرفهای من درد و دل بود بیشتر !!

پ.ن : اگر میشد به پستت نمره بدیم ، حتما ۲۰ میدادم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

از نظر کیفی بازی استقلال افت داشته است
پورحیدری: منتظری اگر جدی‌تر درباره رفتنش حرف می‌زد بهتر بود/ فوروارد که حتما نباید گل بزند!
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال گفت: گاهی سیستم بازی روی زمین بسته می‌شود و مجبور به ارسال از کنارها می‌شویم و فکر می‌کنم این پوئنی است که ما داریم و از آن استفاده می‌کنیم.

13920619000279_PhotoA.jpg

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص روند حرکتی تیم فوتبال استقلال و بازی‌های اخیر این تیم در لیگ برتر و بویژه دیدار دیروز مقابل داماش گفت: از نظر امتیازی در بازی دیروز خیلی خوب بودیم چراکه با توجه به شرایط و مشکلاتی که پیش روی تیم ما است و با آن گریبانگیر هستیم توانسته‌ایم در مکان دوم رده‌بندی قرار بگیریم اما درباره دیروز باید بگویم که از نظر کیفی تیم ما افت داشته و به نظر می‌رسد شادابی بازی‌های قبل در بازی ما دیده نشد.
وی ادامه داد: بازی مقابل داماش یک دیدار کم‌سرعت بود و شاید دلیل این موضوع این بوده که از نظر بدنی استقلال نتوانسته به شرایط مطلوبی برسد چون نتوانستیم در زمان مناسب این کار را انجام دهیم اما همین‌که به صدر جدول نزدیک شدیم همین برای ما خوب است.
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال درباره اینکه استقلال در چند بازی اخیرش دیدارهایش را با اختلاف یک گل برده و با سانتر از جناحین به پیروزی رسیده افزود: ما نگران این موضوع نیستیم که دستمان خوانده شود گاهی سیستم بازی روی زمین بسته می‌شود و مجبور به ارسال از کنارها می‌شویم و فکر می‌کنم این پوئنی است که ما داریم و از آن استفاده می‌کنیم. فکر می‌کنم با آمدن خسرو حیدری این شرایط بهتر هم شده است و اگر هاشم بیک‌زاده هم به تیم اضافه شود سمت چپ ما هم فعال‌تر از قبل خواهد شد.
پورحیدری ادامه داد: البته ما از عمق هم حرکاتی در بازی انجام می‌دهیم اما پشت فورواردهای ما یک بازی‌ساز کم است که قلعه‌نویی هم به دنبال چنین بازیکنی بود.
وی درخصوص اینکه در هیچ‌جای دنیا بازیکنان در اواسط بازی‌ها قهر نمی‌کنند و یا قصد جدایی از تیم را ندارند گفت: این را قبول کنید که مشکلاتی هم که ما داریم در هیچ‌جای دنیا وجود ندارد کجای دنیا قراردادی بسته می‌شود اما تعهدی برای اجرای آن وجود ندارد؟ وزارت ورزش قرار بود 50 درصد هزینه استقلال و پرسپولیس را بدهد اما این اتفاق نیفتاد و فشار بر روی مدیرعامل، کادرفنی و بازیکنان استقلال وارد کرد.
پورحیدری افزود: بازیکن‌ها بر روی قراردادهایشان حساب می‌کنند. بازیکنی مثل ساموئل که از خارج آمده و بازیکن حرفه‌ای است وقتی دریافتی ندارد قهر می‌کند. درباره پژمان منتظری هم باید بگویم که از اول فصل صحبت از رفتن او بود اما شاید اگر در نیم‌فصل صحبت رفتنش را جدی‌تر مطرح می‌کرد می‌شد جانشینی برای او پیدا کرد اما این موضوع به فتح‌الله‌زاده، قلعه‌نویی و پژمان منتظری برمی‌گردد. منتظری همیشه یکی از بازیکنان متعصب استقلال بوده است.
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه چرا قلعه‌نویی محمدمهدی نظری که 20 هفته برای استقلال گل نزده و سپس آرش برهانی بی‌روحیه را در ترکیب تیم قرار می‌دهد تصریح کرد: حتما دیده و شنیده‌اید که بازی‌های زیادی در استقلال بوده که لیست ما حتی به 18 نفر هم نرسیده است. البته به نظرم این دلیل نمی‌شود که چون نظری گل نزده نباید بازی کند. فوروارد که حتما نباید گل بزند! شاید چنین بازیکنی خواسته‌های کادرفنی را به خوبی برآورده کند.
پورحیدری ادامه داد: شاید خواسته کادرفنی از نظری دوندگی زیاد باشد تا بازیکنان دیگر بتوانند از دوندگی او استفاده کنند. بازی کردن یا نکردن هر بازیکنی نظرات شخصی سرمربی است و او است که تشخیص می‌دهد برهانی یا نظری بازی کنند یا نه.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

ولی خب درست حدس زدم چون اینقدر این حرف ها رو قبلا زده که که اکثرا شک نکردن و تا اخرش هم نخوندن! :دی

منم وقتی فهمیدم گزارش ساختگیه که تا اخرش خوندم:دی

تو باید گزارشگر میشدی :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا