• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کدوم عکس ؟؟؟ :D ;)
راستی این ری سلر اکانت چیه دقیقا ؟؟ ازینم میشه پول درآورد یا نه ؟
بازم ممنون

بله میشه

همون اکانت های حرفه ایش هستن که فکر کنم 20 درصد ارزونتر برات در میان

سلام دوستان وبمستر یک سئو کار خوب و حرفه ای بهم معرفی کنید. خداییش خوب کی هست تو ایران؟

مدیر سایت فامو شومایی ؟

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
نه...
مشکل از ای اس پی تون هستش آدرس سایت رو بدید

یه چیز دیگه هم اینه که مسئولان عزیز اینترنتی دارن دستکاری می کنند دوباره

دامنه پریمیوم | خرید دامنه, فروش دامنه, فروشگاه دامنه های ارزشمند

آره مشکل از آی اس پی من هست. امروز ظهر تا حالا اینطور شده :wacko:
با آی اس پی دیگه بالا میاد ....

پ.ن: به طور عجیبی الان درست شد. فکر کنم مسئولش این تاپیکو دنبال میکنه :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
عزیز درسته محتوا سایت خیلی مهمه اما این که بگیم سئو بی معنیه حرف اشتباهی هستش البته سئو کارهای ایرانی بیشترشون چیز زیادی از سئو نمیدونن و با هزینه 100 هزار تومان به قول خودشون سئو رو صد درصد میکنند!! سئو اگر مهم ترین بخش نباشه بدون شک یکی از مهمترین هاست شما اگر سایتی داشته باشی با سئو 20 درصد یا 100 درصد هیچ فرقی به حال کاربر نمیکنه اینجا حرف شما درسته که فقط باید رو محتوا کار بشه اما برای موتورهای جستجو فقط محتوا کافی نیست سئو به راهنمایی موتورهای جستجو کمک بسیار زیادی میکنه که تو سایت شما بهتر بتونن جستجو کنن و در نتیجه جستجو زیاد ربات ها و اسپایدرها سایت شما بیشتر در صفحه های اول موتورهای جستجو مثل گوگل دیده میشه و در نتیجه کلی امار سایت میره بالا.

بنده گفتم سئو بی معنیه یا بی مفهوم ؟

ببینید یک سر به ویدئوهای کنفرانس های گوگل در مورد توسعه دهنده های موتور جستجو و سئوشون بزنید اگر زبانتون خوب هست چند تا چیز رو متوجه میشید :

1 - سئوی 100% کاملن بی معنیه و اصلن روی سئو و ... نمیشه درصدی تعیین کرد

2 - هیچ کسی در دنیا نمیتونه ادعا کنه که از همه اطلاعات موتورهای جستجو آگاهی داره

3 - سئو کردن بیش از حد سایت نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست و امتیار منفی حساب میشه ( جدا شده از صحبت های گوگل ) :

سایت خودتون رو برای کاربر بهینه کنید نه موتورهای جستجو ، چون تمام تلاش گوگل فقط رساندن بهترین محتوای مورد نظر کاربر در نتایج هست !

رضایت کاربر = رضایت گوگل

یه قسمتی هم میگه :

گوگا با استفاده از راهکارهایی زمان موندن کاربر توی سایت شمارو میسنجه و از این راه میفهمه که وقتی کاربر وارد سایت شما شده آیا سریع سایت رو بسته و بدون نتیجه بوده یا توی سایت مونده و به هدفش رسیده و استفاده کرده

در کل نمیخوام زیاد بگم چون با گوشی اذیت میشم فقط اینو بدونید که گوگل خیلی پیچیده تر از اونیه که مال فک میکنیم و تمام خلاصه کلامش اینه که کاربر رو راضی کنید تا گوگل ازتون راضی باشه ....

من حتی 1% هم سایت های ایرانیرو قبول ندارم برای سئو چون تمام کارهایی که میکنن میان چند تا تگ h1 h2 و .... میزارن و میگن سئو کردیم و کاربر رو سرکیسه میکنن :)

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
بنده گفتم سئو بی معنیه یا بی مفهوم ؟ببینید یک سر به ویدئوهای کنفرانس های گوگل در مورد توسعه دهنده های موتور جستجو و سئوشون بزنید اگر زبانتون خوب هست چند تا چیز رو متوجه میشید :1 - سئوی 100% کاملن بی معنیه و اصلن روی سئو و ... نمیشه درصدی تعیین کرد 2 - هیچ کسی در دنیا نمیتونه ادعا کنه که از همه اطلاعات موتورهای جستجو آگاهی داره 3 - سئو کردن بیش از حد سایت نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست و امتیار منفی حساب میشه ( جدا شده از صحبت های گوگل ) :سایت خودتون رو برای کاربر بهینه کنید نه موتورهای جستجو ، چون تمام تلاش گوگل فقط رساندن بهترین محتوای مورد نظر کاربر در نتایج هست !رضایت کاربر = رضایت گوگلیه قسمتی هم میگه :گوگا با استفاده از راهکارهایی زمان موندن کاربر توی سایت شمارو میسنجه و از این راه میفهمه که وقتی کاربر وارد سایت شما شده آیا سریع سایت رو بسته و بدون نتیجه بوده یا توی سایت مونده و به هدفش رسیده و استفاده کرده در کل نمیخوام زیاد بگم چون با گوشی اذیت میشم فقط اینو بدونید که گوگل خیلی پیچیده تر از اونیه که مال فک میکنیم و تمام خلاصه کلامش اینه که کاربر رو راضی کنید تا گوگل ازتون راضی باشه ....من حتی 1% هم سایت های ایرانیرو قبول ندارم برای سئو چون تمام کارهایی که میکنن میان چند تا تگ h1 h2 و .... میزارن و میگن سئو کردیم و کاربر رو سرکیسه میکنن :)
من با حرف شما موافق هستم اینم میدونم که اصل کار کاربر هست نه موتور جستجو اما سئو هم یکی از بخش های مهم هست و خواهد بود و صد البته رو سئو کارهای ایرانی نمیشه زیاد حساب باز کرد.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سر جاشه حاجی
اول یه استعلام بگیر بعد پست بده

خداوکیلی 2 روز بالا نمی اومد. الان درستش کردن.
این تاپیک تحت نظره:blink:
+
حالا هم لوگین کردنی میگه ایمیل یا کلمه عبور اشتباه است.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خداوکیلی 2 روز بالا نمی اومد. الان درستش کردن.
این تاپیک تحت نظره:blink:
+
حالا هم لوگین کردنی میگه ایمیل یا کلمه عبور اشتباه است.

شایدم مشکل از اینترنت خودت بوده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خوب به هر حال اين مشكل بوده ديگه ايشون هم پست دادند تا مشكلشون حل شه اينجا هم جاي حل مشكله .

اینجور مسائل رو اول از یاهو و یا خود سایت پیگیری میکنن وقتی به نتیجه نرسید تاپیک میزنن

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اینجور مسائل رو اول از یاهو و یا خود سایت پیگیری میکنن وقتی به نتیجه نرسید تاپیک میزنن
به هر حال اين جا هم جاي مناسبي براي رفع اين مشكلات.به هر حال بهتره اول رو چند سيستم ديگه امتحان كنه و بعد پست و تايپيك رو بزنيد.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان سرعت اينترنتون در حال حاضر چطوره؟؟؟اين دو سه روزه كه سرعت افتضاح بود.ضمنا قطعي هم بيش از حد بود

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بنده گفتم سئو بی معنیه یا بی مفهوم ؟ ببینید یک سر به ویدئوهای کنفرانس های گوگل در مورد توسعه دهنده های موتور جستجو و سئوشون بزنید اگر زبانتون خوب هست چند تا چیز رو متوجه میشید : 1 - سئوی 100% کاملن بی معنیه و اصلن روی سئو و ... نمیشه درصدی تعیین کرد 2 - هیچ کسی در دنیا نمیتونه ادعا کنه که از همه اطلاعات موتورهای جستجو آگاهی داره 3 - سئو کردن بیش از حد سایت نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست و امتیار منفی حساب میشه ( جدا شده از صحبت های گوگل ) : سایت خودتون رو برای کاربر بهینه کنید نه موتورهای جستجو ، چون تمام تلاش گوگل فقط رساندن بهترین محتوای مورد نظر کاربر در نتایج هست ! رضایت کاربر = رضایت گوگل یه قسمتی هم میگه : گوگا با استفاده از راهکارهایی زمان موندن کاربر توی سایت شمارو میسنجه و از این راه میفهمه که وقتی کاربر وارد سایت شما شده آیا سریع سایت رو بسته و بدون نتیجه بوده یا توی سایت مونده و به هدفش رسیده و استفاده کرده در کل نمیخوام زیاد بگم چون با گوشی اذیت میشم فقط اینو بدونید که گوگل خیلی پیچیده تر از اونیه که مال فک میکنیم و تمام خلاصه کلامش اینه که کاربر رو راضی کنید تا گوگل ازتون راضی باشه .... من حتی 1% هم سایت های ایرانیرو قبول ندارم برای سئو چون تمام کارهایی که میکنن میان چند تا تگ h1 h2 و .... میزارن و میگن سئو کردیم و کاربر رو سرکیسه میکنن :)

اگر بعضی ها کرم نریزن (به قول خودشون موتور های جستجو رو دور می زنن) ، همین هایی که گفتی کافیه.

گوگل گاگول هم با این همه عظمت اش نمی تونه ، سایت های خطا کار رو تشخیص بده .

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بالا