• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهي براي ديدن يا صحبت كردن با مديرعامل پرسپوليس از هر طريقي

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها نميدونم اين كار من شايد اشتباه باشه ولي چاره اي ديگه اي ندارم ولي اگه منو راهنمايي كنيد كه چطور و از چه راهي ميتونم با مدير عامل باشگاه پرسپوليس از هر طريقي دسترسي داشت حالا چه از طريق ايميل و مسنجر كلا از اينترنت ويا از راه تلفن ويا هر چيز ديگه اي توروخدا كمكم كنيد كار واجبي دارم
خيلي كمك بزرگي كردين به من اگه تو اين راه منو ياري كنين

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام دوست عزیز , یعنی اینقدر واجبه که باید خودش رو ببینی ؟؟!!!

شاید کس دیگه هم بتونه کمکتون کنه.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز , یعنی اینقدر واجبه که باید خودش رو ببینی ؟؟!!!

شاید کس دیگه هم بتونه کمکتون کنه.

گفتم كه هر راهي كه باشه اگه ميدونيد توروخدا كمك كنيد بايد به طريقي باهاش ارتباط برقرار كنم ممنونت ميشم اگه كمكم كني

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
گفتم كه هر راهي كه باشه اگه ميدونيد توروخدا كمك كنيد بايد به طريقي باهاش ارتباط برقرار كنم ممنونت ميشم اگه كمكم كني
اگه سلطان , علی اقا بتونه مشکلت رو حل کنه شاید بتونم کمکت کنم.بستگی به مشکلت داره.

ولی در مورد مدیر عامل فعلا نمیتونم کمکی کنم.

موفق باشی.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين علي آقا ممكنه حرفه منو رو جدي نگيره در حالي كه دوست عزيز من خيلي جدي دارم حرف ميزنم دوست من من ميخوام يه بازيكن كه از بچگي باهاش بزرگ شدم والانم در امارات بازي ميكنه به انصاريفرد صحبت كنم
ببين اون رو كسي نميسناسه ولي من باهاش بزرگ شدم و داره راه پيشرفتش رو مرتب ادامه ميده كسي اونو نميشناسه بهتر از من در حال حاضر باشگاه استقلال به شدت دنباله اين بازيكن ومن ميخوام تا دير نشده باشگاه پرسپوليس رو راغب به خريد اين بازيكن بزرگ كنم من شوخي نميكنم بخدا جدي دارم باهات صحبت ميكنم اگه ميشه بيا ياهو مسنجر با هم صحبت كنيم erfan_lcd منو ادد كن پي ام بده من آنلاينم اگه كمكي ميتوني بكني بيا ياهو من به كمك شما دوستان نياز دارم

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزنامه پیروزی روزنامه ارگان باشگاه است http://www.piroozionline.com
سایت www.perspolis-club.ir سایت رسمی باشگاه است
سایت ghermezeteh.com هم سایت طرفداران باشگاه است
ملاقات حضوری هم اگه بری دفتر باشگاه میتونی اگه منشی دفترشو متقائد کنی مهمه میتونی ملاقات داشته باشی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه سلطان , علی اقا بتونه مشکلت رو حل کنه شاید بتونم کمکت کنم.بستگی به مشکلت داره.

سلطان!! بیخیال بابا حامد جان :p سلطان دیگه کیه !؟ گذست دوره قیصر و سلطان و اینجور القاب ... گذشت دوره ای که پروین هم مربی بود و هم بازیکن و هم کاپیتان و هم ....!! اگه هم میبینی سایپا اینکارو کرده واسه اینه که حالیش نیس فعلا داغه! صب کن به زمین سفت که رسیدن اشک دایی رو هم میبینیم!!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلطان!! بیخیال بابا حامد جان :p سلطان دیگه کیه !؟ گذست دوره قیصر و سلطان و اینجور القاب ... گذشت دوره ای که پروین هم مربی بود و هم بازیکن و هم کاپیتان و هم ....!! اگه هم میبینی سایپا اینکارو کرده واسه اینه که حالیش نیس فعلا داغه! صب کن به زمین سفت که رسیدن اشک دایی رو هم میبینیم!!
علی جان , نمیخوام بحث راه بندازم , اینو بدون که سلطان همیشه سلطانه , ما ها مقصریم که تا اسطوره هاهمون رو به خاک سیاه ننشونیم

ولش نمیکنیم , زیاد داریم از این اسطوره ها : رضازاده , ساعی و....

دوست عزیز , فکر کنم که پست 6 , بتونه کمکت کنه .

این بازیکنی که فرمودید , مدیر برنامه ای ,چیزی نداره ؟؟ یا این کار رو شما انجام میدی؟؟

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا مدير برنامه داره خوبشم داره
اصلا دوست من نيازي نداره به من كه براش كاري انجام بدم اين دوست من اصلا هيچ تعصبي به پرسپوليس يا هيچ تيم ديگه اي نداره من صرفا بخاطره علاقه قلبي كه دارم ميخوام كه اين بازيكن دست استقلالي ها نيوفته همين
[email protected]

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بنده چون این بازیکن رو ندیدم نظری ندارم , ولی حتما اینو میدونی که پرسپولیس و استقلال , کمتر پیش اومده که بازیکن گمنام بخرن.

کم دیدیم که این دو تیم بازیکن ساز باشن , برای همین تا کسی خودش رو مطرح نکنه بعید میدونم قرارداد ببندن.

در ضمن هیچ وقت ایمیل رو اونطوری نذار جایی , که مشکل پیش بیاد برات , میتونی به جای @ از [at] استفاده کنی.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علی جان , نمیخوام بحث راه بندازم , اینو بدون که سلطان همیشه سلطانه , ما ها مقصریم که تا اسطوره هاهمون رو به خاک سیاه ننشونیم

ولش نمیکنیم , زیاد داریم از این اسطوره ها : رضازاده , ساعی و....

حامد عزیزم:) من علاقه تو رو درک میکنم ولی تو هم اینو بدون پروین اگه اسطوره شده بخاطر امثال شما یا ما اسطوره سازها بوده .. وگرنه اگه از نظر فنی بخوای حساب کنی اعجوبه خاصی نبوده که بخواد تا ابدالدهر موندگار باشه..
از خودت میپرسم حیف نیس تختی رو هم اسطوره بدونیم ولی پروین که واقعا اخلاق نداره رو هم اسطوره؟ کی شد تا همین دو سال پیش که پروین ببازه و اخلاق ورزشی داشته باشه؟ کی شد احترام بذاره؟ کسیکه همیشه میخواد نفر اول به هر قیمتی باشه شاید حداکثر بشه بهش گفت قهرمان .. ولی اسطوره هرگز ...

ولی به هرحال من به احساس و عقیده تو احترام میذارم چونکه شدیدا مخلصتم با اینکه قرمزی;) :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
در ضمن هیچ وقت ایمیل رو اونطوری نذار جایی , که مشکل پیش بیاد برات , میتونی به جای @ از [at] استفاده کنی.

ببخشید یه ذره نا مربوطه آخه کنجکاو شدم!

چه مشکلی پیش میاره این @؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ببخشید یه ذره نا مربوطه آخه کنجکاو شدم!

چه مشکلی پیش میاره این @؟؟
بعضی از نرم افزارها هستند که به ایمیل دزدی مشغولند. اگر ایمیل رو کامل با @ بگذاره ، خیلی راحت می تونه از ایمیل استفاده کنه و براش اسپم بفرسته!
ولی اگه به جای @ از [at] استفاده کنه کار اون نرم افزار مشکل تر میشه!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بعضی از نرم افزارها هستند که به ایمیل دزدی مشغولند. اگر ایمیل رو کامل با @ بگذاره ، خیلی راحت می تونه از ایمیل استفاده کنه و براش اسپم بفرسته!
ولی اگه به جای @ از [at] استفاده کنه کار اون نرم افزار مشکل تر میشه!

هاااااا:rolleyes:

اوکی!

تنکس:D

بالا