miladgraph
همکاربازنشسته
البته اينم جالبه ها Question2Answer - Free Open Source Q&A Software for PHPمن چون از عاشقان stackoverflow هستم نظرم رو 3 هست، از یه طرف 2 ساله آپدیت نشده نمیشه بهش اعتماد کرد :wacko:
البته اينم جالبه ها Question2Answer - Free Open Source Q&A Software for PHPمن چون از عاشقان stackoverflow هستم نظرم رو 3 هست، از یه طرف 2 ساله آپدیت نشده نمیشه بهش اعتماد کرد :wacko:
:|
اصولا کاری نمیشه کرد
جالب که همشون هستن، 2 تا گزینه دیگه اضافه شد چشم اونا رو گرفت
دوستان لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید.
http://forum.persiantools.com/t501947.html
[COLOR=#000000]}[/COLOR]#wrapper {
margin: 0 auto;
font: 11px/2 tahoma;
width: 990px; [COLOR=#000000] text-align: right;[/COLOR]
بابا عجب مملکتی داریم به خدا طرف فقط 1.5 پول دوتا بنر داده تو پی تی و شاپ کیپر جشن میگیره تو برج میلاد بعد پوله یوزرای بدبختو اونم بعد سه ماه نمیده
ببین چقدر بی صاحابه مملکت که طرف منو تهدید کرده که حتی جایی هم نگم که پولمو نمیده
عنوان منو یا صفحه رو بگید :wacko:
من چیزی ندیدم
هر کس فقط برای خودشو میتونه ببینه !
![]()
توی قالبم بخش استایل یه تیکه کد داره به این صورت:
کد:[COLOR=#000000]}[/COLOR]#wrapper { margin: 0 auto; font: 11px/2 tahoma; width: 990px; [COLOR=#000000] text-align: right;[/COLOR]
این چیه؟ چی کار میکنه؟
این الان اف بی هست؟ :|
|
Service is not available due to infrastructure and capacity expansion difficulties. We apologize for inconvenience and will update this page with the latest. |
به علت بررسي و تقويت سرورها و رفع برخي مشكلات،از تاريخ ١٣٩٢/١٠/٣ به مدت يك هفته سايت پرشين گيگ در دسترس نخواهد بود. هر گونه تغيير در تاريخ ذكر شده، در اين صفحه به اطلاع خواهد رسيد. از صبر و همراهي شما سپاسگزاريم... |
این که نات فاندههر کس فقط برای خودشو میتونه ببینه !
![]()
![]()
ببخشید ! اف بی رو توجه نکردم ! فکر کردم همینجا رو میگه :|
آقا ما 10 گيگ نميخوايمبه منظور ارتقا و تغییرات در سرور و نرم افزار فروم، دسترسی به انجمنها از تاریخ 10 تا 13 دی ماه با اختلال همراه خواهد بود. از صبر و شکیبایی کاربران متشکریم.
میخوان سرور رو آپگرید کنن و احتمالا یه سری امکانات اضافه کنن.
استایل روی پس زمینه هست...... همون قسمتی که مطالب و تبلیغات و هدر روش قرار میگیرن و پس زمینش سفیده ...
.........................
دوستان الان بهترین سیستم همکاری در فروش چیه؟! دایان یا سل می یا ... ؟!
دوستان قرعه كشي پژوهشكده چي شد قرار بود 5 برگزار بشه
تولد یک سالگی پژوهشکده + جوایز نفیس! | پژوهشکده
این که نات فانده
حاج مهدی برنده شد دیگه خبر نداشتین؟![]()
یه فبلت دیگه این حرفا رو ندارهخان والا شکسته بندی میکنهخودت برنده شدی.
نه .
كدوم مهدي؟؟
نتايج قرعه كشيش كجائه؟؟؟
l3etیه فبلت دیگه این حرفا رو نداره
همان حاجی کیپ کالم
نزدن مثکه هنوز
آرزو به دل موندم یکی یوزرمو درست بنویسه
یکی مینویسه l3st یکی مینویسیه l3et آقا باور کنید چیز سختی نیست.
L 3 E S T
با تشکر![]()