• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد فروشگاه و تعمیراتی موبایل

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
پس اگه اینطوریه باید اول دنبال سرمایه بیشتری باشم.
اگه یه تومنم بمونه برام بسه ها:D
یه سوال اگه مثلا گوشی کمتری بیارم یا 7 تومن دکوراسیون و کمتر کنم از درآمد خالصی که گفتی کم میشه یا اصلا نمیشه همچین کاری کرد؟
مثلا 5 تومن گوشی +7 تومن لوازم تعمیرات+7 تومنم لوازم جانبی=20 تومن

ببینید دوست خوبم فقط میتونم بگم بیشتر مردم عقلشون تو چشمشونه دکوراسیون که توپ باشه خود به خود میاد تو مغازه گوشی هم اگه تو ویترینت ( با 5 تومن میشه 2 تا آیفن 5 اس گذاشت :p) کم باشه برعکس میشه
بقیشو دیگه بسپر دست خدا یا علی بگو و شروع کن

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
ببینید دوست خوبم فقط میتونم بگم بیشتر مردم عقلشون تو چشمشونه دکوراسیون که توپ باشه خود به خود میاد تو مغازه گوشی هم اگه تو ویترینت ( با 5 تومن میشه 2 تا آیفن 5 اس گذاشت :p) کم باشه برعکس میشه
بقیشو دیگه بسپر دست خدا یا علی بگو و شروع کن
خب فعلن مدلای پایینتری میارم ایفون نمیارم:p

باید اول از پایین شروع کنم بعد برسم به بالا دیگه فعلن با همین سرمایه شروع میکنم کم کم گسترش میدم کارمو
نظرتون در مورد شراکت چیه یعنی 20 من بیارم 20 یکی دیگه همه چیز نصف نصف؟؟؟؟؟؟؟؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
خب فعلن مدلای پایینتری میارم ایفون نمیارم:p

باید اول از پایین شروع کنم بعد برسم به بالا دیگه فعلن با همین سرمایه شروع میکنم کم کم گسترش میدم کارمو
نظرتون در مورد شراکت چیه یعنی 20 من بیارم 20 یکی دیگه همه چیز نصف نصف؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتون پیشنهاد برادرانه میکنم اگه میتونی تمام وقت کارکنی اصلا به فکر شریک نباش مگر اینکه پاره وقت بتونی تو مغازه باشی اونقت بورو شریکی کارکن

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
دلیلتون واسه اینکه شراکت خوب نیست چیه؟

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستان خوبم خواهش می کنم بگین با یکی تو این کار شریک بشم و همه چیز نصف نصف بشه با 40 تومن سرمایه(20 تومن من 20 تومن شریکم) مشکلی پیش میاد ؟معایبشو اگه داره بگین ممنونم

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
از دوستان خوبم خواهش می کنم بگین با یکی تو این کار شریک بشم و همه چیز نصف نصف بشه با 40 تومن سرمایه(20 تومن من 20 تومن شریکم) مشکلی پیش میاد ؟معایبشو اگه داره بگین ممنونم

برا اینه که همیشه اختلاف پیش میاد دوست خوبم اگه اولین بارتونه و ریسکپذیر نیستین همون شراکتی شروع کنید به مرور زمان از هم جدا میشید

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
ان شالله که اختلاف پیش نمیاد سرمایم کمه 20 تومن تازه با وام 15 تومنی که با مدرک فنی حرفه ای میدن
مجبورم با یکی شریک بشم فعلن.

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ان شالله که اختلاف پیش نمیاد سرمایم کمه 20 تومن تازه با وام 15 تومنی که با مدرک فنی حرفه ای میدن
مجبورم با یکی شریک بشم فعلن.

سلام کدوم شهری؟
منم امتحان فنی حرفه ای دادم منتظر مدرکم شنیدم 50 تومن وام میدن ولی نه به هر کس شما 15 تومنو گرفتی؟

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
سلام هنوز نگرفتم ولی اموزشگاهی که رفتم گفت بین 10 تا 15 تومن وام خوداشتغالی میتونی با مدرکت بگیری من همدانم

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام هنوز نگرفتم ولی اموزشگاهی که رفتم گفت بین 10 تا 15 تومن وام خوداشتغالی میتونی با مدرکت بگیری من همدانم

ولی فکر نکنم 50 تومن وام بدن ولی 10 تومن رو شاید شاید شاید
شراکتی هم کارکردین نصف نصف بشین سرماه کل درآمد - هزینه هاش = سود تقسیم بر 2

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
ولی فکر نکنم 50 تومن وام بدن ولی 10 تومن رو شاید شاید شاید
شراکتی هم کارکردین نصف نصف بشین سرماه کل درآمد - هزینه هاش = سود تقسیم بر 2
اره 50 تومن و منم نشنیدم
اونوقت اینجور که شما میگین چقد سود میمونه برای هر نفر اصلا چیزی میمونه؟:D

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
اره 50 تومن و منم نشنیدم
اونوقت اینجور که شما میگین چقد سود میمونه برای هر نفر اصلا چیزی میمونه؟:D
1.5 گفتی سود خالص یعنی نفری 750 تومن میمونه برامون یا سود خالص تغییر میکنه؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

اها .... همون وام مهر رضا هست احتمالا ، زیاد روی وام حساب نکن . من 9 ماهه دنبالشم هنوز اسممم حاظر نشده توی لیست متقاضیان بنویسه ! میگه تازه داریم مال 90-91 رو میدیم . البته بستگی به منطقتون هم داره ولی خوب ممکنه تا 2 سال هم برای گرفتن وامش معطل شی ! حتی 1% هم روش حساب نکن .

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
سلام کدوم شهری؟
منم امتحان فنی حرفه ای دادم منتظر مدرکم شنیدم 50 تومن وام میدن ولی نه به هر کس شما 15 تومنو گرفتی؟
شما قبل اینکه برید این کلاسارو با الکترونیک آشنایی داشتید؟
سطح کلاساش چطوره راضی بودین چیزی یاد میدن؟

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
اها .... همون وام مهر رضا هست احتمالا ، زیاد روی وام حساب نکن . من 9 ماهه دنبالشم هنوز اسممم حاظر نشده توی لیست متقاضیان بنویسه ! میگه تازه داریم مال 90-91 رو میدیم . البته بستگی به منطقتون هم داره ولی خوب ممکنه تا 2 سال هم برای گرفتن وامش معطل شی ! حتی 1% هم روش حساب نکن .

پس باید دنبال یه وام دیگه باشم بعضی ها هستن وام واگزار میکنن شاید برم ازونا بگیرم به هر حال وام خود اشتغالی فنی حرفه ای یا هر وام دیگه باید یه جوری وامو جور کنم
یکی از آشناهامون سال 90 ثبت نام کرده بود خیلی زود دادن بهش وام خیاطی بود

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
پس باید دنبال یه وام دیگه باشم بعضی ها هستن وام واگزار میکنن شاید برم ازونا بگیرم به هر حال وام خود اشتغالی فنی حرفه ای یا هر وام دیگه باید یه جوری وامو جور کنم
یکی از آشناهامون سال 90 ثبت نام کرده بود خیلی زود دادن بهش وام خیاطی بود

وامهای مشاغل خانگی مثل فرش بافی و خیاطی و .... حدود 3-5 میلیونه . اونا هم علافی داره ولی فک کنم یه کم زودتر میدند . وامهایی که مال رشته های فنی مثل مکانیک و برق و ... هست تا 15 ت میدند اما تا تمام ثبت نامیهای دوره گذشته رو وامشون پرداخت نشه دوباره ثبت نام نمیکنند . من هی که میرم میگه هنوز بودجه واسه وامهای سال قبل کامل نشده اونا رو بدیم بعد ثبت نام جدید انجام میشه . سال 92 هم که تقریبا تموم شد !

حالا جا به جا هم داره . انشا اله برا شما زودتر انجام بشه .

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شما قبل اینکه برید این کلاسارو با الکترونیک آشنایی داشتید؟
سطح کلاساش چطوره راضی بودین چیزی یاد میدن؟

آره خوب خازن و مقاومت و دیود و اینچیزا رو که تو دانشگاه داشتیم. در مورد سطح که فقط میشه گفت یه آشنایی کلی هستش و بقیش به عهده کارآموزه ولی در مجموع با کلاس رفتن تعمیرکار نمیشی باس یه مدت بری زیر دست اوستا. کار میتونه ساده باشه مثه تعویض ال سی دی و یا سخت مثه تعویض فیلتر esd. نکته مهم توانایی عیب یابیه و وقت و حوصله و اینکه ارزش پولی که از مشتری نگون بخت میگیری رو داره یا نه. خیلی از تعمیرکارای حرفه ای گوشی آبخورده یا ضربه خورده رو قبول نمیکنن و تعمیرات ساده انجام میدن.

موبایل چکیده و حاصل اختراعات و دانش بشره از اول تاریخ تا الان ترکیبی از فرستنده-گیرنده رادیویی و کامپیوتر و دوربین و ... هزاران مدل داره و هرروزم داره پیچیده تر میشه و تعمیرات تخصصی نیازمند آموزش عملی پیشرفته و مطالعه و تحقیق همزمان در سطح بالا و به روز هست.

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
آره خوب خازن و مقاومت و دیود و اینچیزا رو که تو دانشگاه داشتیم. در مورد سطح که فقط میشه گفت یه آشنایی کلی هستش و بقیش به عهده کارآموزه ولی در مجموع با کلاس رفتن تعمیرکار نمیشی باس یه مدت بری زیر دست اوستا. کار میتونه ساده باشه مثه تعویض ال سی دی و یا سخت مثه تعویض فیلتر esd. نکته مهم توانایی عیب یابیه و وقت و حوصله و اینکه ارزش پولی که از مشتری نگون بخت میگیری رو داره یا نه. خیلی از تعمیرکارای حرفه ای گوشی آبخورده یا ضربه خورده رو قبول نمیکنن و تعمیرات ساده انجام میدن.

موبایل چکیده و حاصل اختراعات و دانش بشره از اول تاریخ تا الان ترکیبی از فرستنده-گیرنده رادیویی و کامپیوتر و دوربین و ... هزاران مدل داره و هرروزم داره پیچیده تر میشه و تعمیرات تخصصی نیازمند آموزش عملی پیشرفته و مطالعه و تحقیق همزمان در سطح بالا و به روز هست.
من هیچ اشنایی با مبانی الکترونیک ندارم نمیدونم میتونم موفق بشم یا نه
من بعد از کلاس یه مدتم میرم پیش یه نفر کار میکنمولیکاش یه دوره مبانی الکترونیکم بود میرفتم یاد میگرفتم

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من هیچ اشنایی با مبانی الکترونیک ندارم نمیدونم میتونم موفق بشم یا نه
من بعد از کلاس یه مدتم میرم پیش یه نفر کار میکنمولیکاش یه دوره مبانی الکترونیکم بود میرفتم یاد میگرفتم

نیازی نیس عزیز تو کلاس تا جاییکه لازمه (خلاصه) میگن نگران نباش.

بالا