عاغو امروز یه بلاهایی سرم اومد که باورتون نمیشه! :lol:
یکی یه پیام از طریق "ارتباط با ما" تو سایتم فرستاده بود واسم، نوشته بود من معلولم و... (که پیامش رو هم میذارم.) خواستم نظر وبمسترای اینجا رو راجع به دروغ بودن یا راست بودن پیام بدونم.
از پیام عکس گرفتم و خواستم بیارمش تو فتوشاپ که اسم طرف رو شطرنجی کنم.فتوشاپ رو باز کردم، دیدم سریال اکسپایر شده. گفتم عب نداره. uninstall کردم و دوباره شروع به نصب کردم. ده دقیقه که گذشت یه ارور داد، گفت حداقل فضای لازم برای نصب 1.7گیگه و داریو سیِ تو 1 گیگ (مثلاً) فضا داره. گفتم اه! حالا چه کنم؟؟ تصمیم گرفتم هارد رو پارتیشن بندی کنم. سی دی نرم افزار پارتیشن بندی تو اتاق بغلی بود. منم حال نداشتم برم ورش دارم! گفتم عب نداره. یه نرم افزار پرتابل شخمکی از نت دانلود میکنم.
شروع کردیم به دانلود یه نرم افزار پرتابل ناشناس! دانلود تموم شد و نصب هم به همچنین و پارتیشن بندی کردم و ریاستارت...
و دیگه سیستم بالا نیومد...
ارور Missing Operating System میداد. مجبور شدم ویندوز 8 نصب کنم. از قضا روی هیچکدوم از درایوا نصب نشد، الّا درایوی که روش ویندوز اوریجینال و کلی کوفت و بدبختی و... داشتم!
و الان من عباسم هستم،
یه بدبخت فلک زدهی به تمام معنا
البته الان یه ویندوز تازه نفس دارم و چند تا برنامه مثل فتوشاپ و دریو ویور و... خوب شد. ولی به فنا رفتم :lol:
+
تو گوگل چطور میشد فهمید چنتا از بک لینکات حساب شدن؟ link:site.com میزنم نمیاد!
هنوز فارسیش نیومده.میخوام وردپرس رو اپدیت کنم . بروزرسانی حودکار فقط انگلیسیش هست. چرا ؟
اون دقیق نیست
سایت سراغ دارم صفحه اول گوگل با کلمه کلیدی بازدید بالا ولی اصلا بک لینکش رو گوگل نشون نمیده
نمیدونم دقیقش رو چطوری میشه فهمید. کسی میدونه ؟
فکر کنم وبمستر تولز دقیق نشون میده . فقط به صاحب سایت
چی تموم شد؟اقا کامران کجایی که تموم شد رفت
![]()
چی تموم شد؟![]()
سلام بر همه مستربيناي عزيز
ييك سوال دارم فرق بين ورد پرس و جوملا چيه؟كدومشون بهتره ؟
البته خودم مبتدي هستم چيز زيادي حاليم نيست.
دوستان پلاگین ورد پرس برای عضویت کاربر چی پیشنهاد می کنید؟
پ ن: یکی به من بگه 3:30 صبح چه گیری دادی رو سایت پلاگین نصب کنی!!! چشمام از خواب قرمز شده, ولی دوست دارم سایتم رو آپدیت کنم. فکر کنم بهتر باشه به روانپزشک مراجعه کنم :blink:
مگه خودش نداره؟ من واسه خودمو غیر قعال کردم :|دوستان پلاگین ورد پرس برای عضویت کاربر چی پیشنهاد می کنید؟
پ ن: یکی به من بگه 3:30 صبح چه گیری دادی رو سایت پلاگین نصب کنی!!! چشمام از خواب قرمز شده, ولی دوست دارم سایتم رو آپدیت کنم. فکر کنم بهتر باشه به روانپزشک مراجعه کنم :blink:
دوستان پلاگین ورد پرس برای عضویت کاربر چی پیشنهاد می کنید؟
مگه خودش نداره؟ من واسه خودمو غیر قعال کردم :|
راستی روانپزشک رفتنی به منم یه ندا بدین بیام...
اره دیگه مام باید بریم بخوابیم :دیبنده خدا اوضاش از ما بهتره , گرفت خوابید
منو شما باید یه فکری به حال خودمون بکنیم :|
حتما به این موضوع فکر کنید چون برای من خیلی خوب جواب داد، معمولا از ساعت 12-1 به بعد چون میره توی زمان دانلود رایگان سرعت نت شدیدا میاد پایین + بازدهی کار خیلی میاد پایین و اصلا نمیصرفه ادم چشمش رو کور کنه
پس پیشنهاد میکنم اگر خیلی کارتون واجب نیست سعی کنید ساعت 11-12 بخوابید ساعت 5-6 بلند شید کارتون رو انجام بدید، مثل الان سرعت نت عالی + بازدهی فوق العاده![]()
بله ولی من نامحدود دارم مثلن الان صبح سرعت نت عالیه ولی از ظهر به بعد سرعت میاد روی 10-20 و افتضاحه
:blink:
خوب منم نگفتم توی زمان دانلود رایگان کاراتون رو انجام بدید، اکثرا یا نامحدود داریم یا بالای 20-30 گیگ اما چون زمان دانلود رایگان سرعت میاد پایین آدم سرویس میشه + عصر ها هم اکثرا افتضاحه
بخاطر همین میگم صبح ساعت 4 به بعد تا ساعت 11-12 کاراتون رو انجام بدین بیشترین بازدهی از نت سرعت نت + انرژی دارید![]()