• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یک فولدر عکس دارم که حدود 62 تا فولدر داخلشه و حدود 100-200 تا عکس
نرم افزاری هست که اینا رو برام rename کنه؟ میخوام توی همه پوشه ها از 1 به بعد شماره گذاری کنه؟
یعنی پوشه اول از 1 شروع بشه تاا اخرین عکس مثلا 6
پوشه بعدی دوباره از 1 تا آخر

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوستان یک فولدر عکس دارم که حدود 62 تا فولدر داخلشه و حدود 100-200 تا عکس
نرم افزاری هست که اینا رو برام rename کنه؟ میخوام توی همه پوشه ها از 1 به بعد شماره گذاری کنه؟
یعنی پوشه اول از 1 شروع بشه تاا اخرین عکس مثلا 6
پوشه بعدی دوباره از 1 تا آخر

همه عکس های پوشه رو Select All روی اولین عکس کلیک راست کن rename اسم اش رو پاک کن فقط یک فاصله بعد Enter.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
همه عکس های پوشه رو Select All روی اولین عکس کلیک راست کن rename اسم اش رو پاک کن فقط یک فاصله بعد Enter.

یا حضرت خضر :blink:
انصافا حرکت تمیزی بود خوشمان آمد، مرسی آقا علیرضا :ایگز
نمیشه کاری کرد که عکسای توی پوشه هارو هم ری نیم کنه؟ :))

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
یا حضرت خضر :blink:
انصافا حرکت تمیزی بود خوشمان آمد، مرسی آقا علیرضا :ایگز
نمیشه کاری کرد که عکسای توی پوشه هارو هم ری نیم کنه؟ :))

برای تغییر نام عکس های داخل یک پوشه، هم همینکارو کن. همه رو سلکت کن اولی رو ری نیم بزن...

پ.ن: چند ساعتی هست از پاپ آپ استفاده میکنم. پشیمون هستم که چرا از چند ماه قبل از پاپ آپ استفاده نکردم :lol:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان من سیستم شخصیم با usb به مودم 2520u d-link وصل میشم سرعت دانلودم بالای 32 نمیره ( 128 ناحدود مکس نت )

ولی چطوری میشه با لپتاپ و کابل اترنت میشه تا سرعت 45 دانلود کرد ؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
دوستان به نظرتون سایت دانلود انیمیشن رو تو ساماندهی ثبت کنم؟ لامصب مشخصات جد آباد آدمو میخواد :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
برای تغییر نام عکس های داخل یک پوشه، هم همینکارو کن. همه رو سلکت کن اولی رو ری نیم بزن...

پ.ن: چند ساعتی هست از پاپ آپ استفاده میکنم. پشیمون هستم که چرا از چند ماه قبل از پاپ آپ استفاده نکردم :lol:

اخوی عکسا داخل این پوشه ها هستن اون کارو میکنم فقط پوشه هارو شماره بندی میکنه :دی
برای فایل ها از شماره 1شروع میکنه برای پوشه ها از شماره 2! :blink:

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان کم ترین قیمت master card برای کجاست ؟ که بشه باهاش پی پال وریفای کرد.

واسه وریفای پیپال فک کنم مستر کارت مجازی هم جواب بده...
اما اگه فیزیکی بخوای کمترین قیمتی ک من تا حالا دیدم 400 تومننه مسترکارت فیزیکی به نام شخص و با 3 سال اعتبار | شرکت زرین کیش
بانک پارسیانم فک کنم صادر کنه ک قیمتشو نمیدونم

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اخوی عکسا داخل این پوشه ها هستن اون کارو میکنم فقط پوشه هارو شماره بندی میکنه :دی
برای فایل ها از شماره 1شروع میکنه برای پوشه ها از شماره 2! :blink:

اینطوری که عکسها ری نیم نمیشن!
باید وارد هر پوشه عکس بشی و داخلش هر چندتا عکس هستو اون کار ری نیم دسته جمعی رو انجام بدی

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
مجازی چجوریه قیمتش ؟

باید ویزا کارتت از کشوری باشه که پیپالت رو ایجاد کردی
ویزا کارتهای مجازی هم چند نوع هستن. قایل شارژ و غیر قابل شارژ. اعتبار 1 ساله 2 ساله و .. دارند
بعضی ها به حساب بانکی هم متصل هستند که دارای سوئیفت و آی بن هستن که قابلت دریافت حواله رو هم دارن
یک سری دیگه اینترنت بانک هم دارن که خودت میتونی چک کنی موجودی رو
و ...........

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
آپلود سنتر جنبه جهانی داره ، سایت فیلم تنها واسه یوزرای ایرانیه بخاطر این گفتم مشکلی نیست . ما اینهمه رو سرور های لیزوب ( در اصل زیر مجموعه شون یعنی Evoswitch ) بودیم قبل خرید استعلام هم کرده بودیم . مشکلی ندارند به کل
این دوستمون هم بدون مشکل میتونه کار کنه ;) تا حالا اصلا شده سایتای فیلم ایرانی که رو انواع و اقسام سرور های کپی رایت دار و یه جایی مثل هلند وارز میزبانی میشن مشکلی براشون پیش بیاد ؟
موشکولی نیست

خب این دوستمون هم میخواد سایتش رو برای خارجی ها راه بندازه، نه ایرانی ها و همین ریپورت خوریش رو هزاران برابر میکنه.

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
آقا یافتم :دی
فقط اگه سفارش جدید بگیره.
http://www.webhostingtalk.ir/f172/78301

از ایشون نگیر حاجی، منم چند ماه پیش گول قیمت کم اش رو خوردم و گرفتم اما آخر سر به مشکل خوردند و اصلا پی پالی دیگه در کار نبود، البته آدم خوبی بودند و حداقل بعد مدتی پول رو واریز کردند. خودتم صفحات آخر اون تاپیک رو بخونی، متوجه میشی که داستان از چه قرار بوده و کلا هم دیگه الان تموم شد رفت.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
خب این دوستمون هم میخواد سایتش رو برای خارجی ها راه بندازه، نه ایرانی ها و همین ریپورت خوریش رو هزاران برابر میکنه.

شما میدانید و من نمیدانم . خوب بید ؟

پ.ن : دانلود فیلم و سریال خارجی ، نه اینکه دانلود فیلم و سریال ایرانی ، که الان هر چی تو ایران هست سایت دانلود فیلم و سریال خارجیه ;)
پ.ن 2 : اون هم باشه فرقی نداره

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
:blink:
بسم الله! اسمش رو گذاشتند فروم که همین بحث ها و صحبت ها باشه! دیدم میخواد مثل ما وارز خارجی راه بندازه، تجربه هامو گفتم. دیگه بچه بازی کی میدونه و کی نمیدونه چیه!؟ داریم اینجا با همدیگه حرف میزنیم که بیشتر یاد بگیریم.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
:blink:
بسم الله! اسمش رو گذاشتند فروم که همین بحث ها و صحبت ها باشه! دیدم میخواد مثل ما وارز خارجی راه بندازه، تجربه هامو گفتم. دیگه بچه بازی کی میدونه و کی نمیدونه چیه!؟ داریم اینجا با همدیگه حرف میزنیم که بیشتر یاد بگیریم.

خب من هم همین ها رو دارم میگم ، شما نیو یوزر اومدید اینجا دارید حرف من که تجربه کردم و میدونم چی به چیه رو نقض میکنید .
اینهمه سایت فیلم تو ایران هست کدومشون به مشکل خوردند از این لحاظ که اوشون بخواد دومین نفر باشه ؟ چرا یک نفر رو که میخواد کار کنه دلسرد میکنید ؟

حدس میزنم مدیر سایت Vayfilm باشی درسته ؟

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام به همه
اگه از میزبان مارکت طلب کار هستید درخواست واریز بدید
یکی دو روزه واریز میکنن
حداقل برای من که واریز کردن
شما هم اگه طلب کارید امتحان کنید

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88

پ.ن : دانلود فیلم و سریال خارجی ، نه اینکه دانلود فیلم و سریال ایرانی ، که الان هر چی تو ایران هست سایت دانلود فیلم و سریال خارجیه ;)

نه بنظر منم کار درستی نیست. لینک مستقیم تو خارج خیلی مشکل ساز میشه. تنها حرف سایت های وارز اینه که ما هیچ اطلاعاتی تو هاستمون نداریم. فقط اخبار ریلیز هارو میذاریم و به ما مربوط نیست.
پ.ن: آخه خارجیا که ریپورت نمیدن فایل هارو به دیتاسنتر. یعنی شرکت سازنده فیلم تو سایت های ایرانی دنبال لینک و ریپورت نمیگرده.

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
خب من هم همین ها رو دارم میگم ، شما نیو یوزر اومدید اینجا دارید حرف من که تجربه کردم و میدونم چی به چیه رو نقض میکنید .
اینهمه سایت فیلم تو ایران هست کدومشون به مشکل خوردند از این لحاظ که اوشون بخواد دومین نفر باشه ؟ چرا یک نفر رو که میخواد کار کنه دلسرد میکنید ؟

حدس میزنم مدیر سایت Vayfilm باشی درسته ؟

چه ربطی به نیویوزر داره!؟ چرا بی ربط میگی!؟ یکی پستش کم باشه، چیزی حالیش نیست!؟

سایت من ایرانی نیست و ضمنا شما اصلا هنوز نگرفتی میخواد واسه خارجی ها سایت بزنه :

شما که خیلی یوزر با تجربه ای هستی، اینم پستشون :

1 - آیا سایت های دانلود فیلم و سریال خارجی توسط گوگل ادسنس به خاطر کپی رایت پذیرفته نمیشن یا اصن این جور سایت ها کپی رایت ندارند.
2 - اگه فیلم و سریال با لینک مستقیم رو در اختیار خارجی ها بزاریم امکان بسته شدن سرور از طرف دیتاسنتر هست.

فرق داره داداشم + پستشون رو هم برات گذاشتم، میخواد برای خارجی ها بزنه، برای همین هم گوگل اد میخواد و ... .

بالا