شبکه تبلیغ شبیه anetwork دیگه چیا هست؟ (برای تبلیغ دادن نه گرفتن!)
تبلیغ ایرانی : تبلیغات اینترنتی : شبکه تبلیغات کلیکی
شبکه تبلیغ شبیه anetwork دیگه چیا هست؟ (برای تبلیغ دادن نه گرفتن!)
حرف دل منو زدییعنی تبلیغات پاپ آپ گرفتید؟
یه سایت هست با 6 تومن بنر می زنه در حد فلش, این چیه خدایی افتضاحه!!!!
چقدر قیمتش خوبه!!!!!!!!!!!
بازم جذاب نیست و دقیقا از اون دسته بنرهایی هستش که من نگاهش نمی کنم, خیلی شلوغه و چشم رو اذیت می کنه.
هرچند که گفتید این مبلغ رو برای 5 بنر دادید ولی بنظر من چیزی رو عوض نمی کنه, چون طراحی بنر اصلا جالب و گیرا نیست. 5 تا باشه که دیگه بدتر, می شه 5 تا بنر نچسب!
حجمش بالاست
یعنی تبلیغات پاپ آپ گرفتید؟
واقعا 170 زیاده؟:wacko:
حجم چقدر باشه خوبه؟
واقعا 170 زیاده؟:wacko:
حجم چقدر باشه خوبه؟
هر روز سایتو آپدیت میکنم , همه لینکا ایندکس میشن , آخرین لینکی که میذارم میمونه با لینکای فرداش ایندکس میشه! گوگل سر شوخیو باز کرده گویا :|
پايين 50.
تو فتوشاپ يه قسمت داره تب هاي بالا قسمت Save For Web And Devices... رو بزني بعد save كني حجم رو پايين مياره.
بعد از فچ کردن تو گوگل وقتی دکمه submit to index رو میزنیم کدوم گزینه رو انتخاب کنیم؟ فقط همون url یا کل url ها؟
به یه مشکلی خوردم نمیدونم باید چیکار کنم : (آمارت چطور شده پيشرفت داشته آيا؟؟
بیست تومن ناقابل xDچرااا ؟
چند ؟
کل Url هارو فقط میتونی 10 بار در عرض 30 روز انتخاب کنی ولی اونیکی 500 باره.بیا اینور
آره
این بخش وبمسترها پره از این سیستمها:
پاپ پاپ
ابرکلیک
مهین وب ادز
و ...
فلان پاپ. بسار کلیک![]()
کل Url هارو فقط میتونی 10 بار در عرض 30 روز انتخاب کنی ولی اونیکی 500 باره.
آره
این بخش وبمسترها پره از این سیستمها:
پاپ پاپ
ابرکلیک
مهین وب ادز
و ...
فلان پاپ. بسار کلیک![]()
اونیکه میتونی 10 بار انتخاب کنی , وقتی میزنی روبات یبار کل صفحت رو با تمام لینکایی که داخلش گذاشتی میگرده و ایندکس میکنه ولی وقتی اونیکی رو انتخاب میکنی روبات فقط همون صفحه رو ایندکس میکنه و کاری با لینکای داخل صفحه نداره. ببین کدوم به کارت میاد...کدوم بهتره؟ همونی که 10 بار میتونم استفاده کنم؟ کلا نتیجش خوبه یا زیاد فرقی نداره این فچ کردن؟
کدوم یکی ازینا اجازه استفاده از دو پاپ آپ داخل 1 وبسایت رو میدن؟
مثلا پاپ آپ میهن استور رو گذاشتم میهن وب ادز هم بذارم. (که میهن وب ادز رو میدونم اجازه نمیده.)
20-30 تا دامنه 3 حرفی آزاد پیدا کرده بودم ولی ثبتشون نکردم.
امروز دیدم همه رو یکی از کاربرای پی تی ثبت کرده.
دهنش...:lol:
ميدوني چرا ؟![]()