ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
بیا این صفحه !
واسه چی پنالتی شدی ؟
بیا این صفحه !
دوستان نمیدونم دیدین یا نه
توی تنظیمات عمومی وردپرس انتهای صفحه یه گزینه بارش برف اضافه شده!!!
تیک میزنی تا 4 ژانویه تو سایت برف میباره!!![]()
کی گفته سایتی که پنالتی بشه در نمیاد؟؟پنالتی نشده بودی ! پنالتی بشی دیگه بالا نمیای...
گویا باید مکاتبات کتبی با مسئولای خود گوگل داشته باشی و بهشون ثابت کنی که مشکل سایتت برطرف شده تا دستی از پنالتی درت بیارن!
يك مورد تو امضام موجوده-قيمت مناسبه-خواستيد در خدمتم.بچه ها میخوام حدود 100 تومن بک لینک برای سایت تفریحی بخرم....
اول از همه بخرم؟؟!
یخورده لطفا راهنمایی کنید!! آخه تا حالا بک لینک نخریدم!
20 تا رنک 1 بهتره یا یه رنک 4؟؟
و...؟
آقا همين كه اطلاع رساني كردين كافي بود 2 نفرم خونده باشن اعتماد نكنن خوبه.خيلي ممنون بابت اطلاع رسانيتونبه خدا اقدام امروز مدیر بخش سئو بنده رو بیشتر داغون کرد !
اومدن و تاپیک رو حذف کردن
دلیل حذف: شکایت سئوتک !!!
والله من تهمتی نزدم! حقیقت رو گفتم و تجربه خودم رو میخواستم در اختیار دیگران بزارم
به خدا این درست نیست که اینجوری برخورد میکنن با ما ...
دوستان همت کنید اگر سایت دارید این مطلب رو تو سایتتون قرار بدین
مدیر محترم سئوتک اومده شکایت میکنه تا تاپیک حذف بشه
گناه دیگران چیه که فردا روز این پول رو و چه بسا بیشتر از این رو بدن به این شرکت ؟ شرکت که چه عرض کنم ! به این شخص !!!
واقعا کار خوبی نکرد مدیر بخش که تاپیک رو حذف کرد ...شوکه شدم !
ايميل Info سايت و ايميل شخصيتون رو چك كنيد.سلام
دوستان واسه بنده اس م اس اومده از کمیته فیلترینگ که ایمیل رو چک کن فوری
اما ایمیلی تو اینباکس نیست
کسیمیدونه جریان چیه؟
خوبه برا شما سه روزه با مشكله نتتون برا من 2 روزه به كلي قطعه :|نام دامنه رو با لهجه گیلکی خیلی ریکلس خوندم پلس
----------------
اینترنت سه روزه مشکل داره سرعت بالاتر از 10 کیلو نمیره زنگ زدم میگه کمبود آی پی داریم :|
میگم بیام 512 مشکل حل میشه؟ میگه 150 هزار تومنه ماهانه کسی نمیخره :| میگم پولشو یه کاری میکنم مشکل حل میشه؟ میگه نه :|
بعد گفتم کی حل میشه؟ گفت نمیدونم تا چند روز دیگه
ای خدااااااااااا
دقيقا همين مشكلو منم دارم.وبگذر :|این بازدیدای چرند چیه توی وبگذر نشون میده ؟
[آمريکا] 66.249.74.76 92/10/11 18:30 [-] [-]
لينک دهنده: -
[آمريکا] 66.249.74.53 92/10/11 18:30 [-] [-]
لينک دهنده: -
[آمريکا] 66.249.74.73 92/10/11 18:27 [-] [-]
دوستان شما هم به اینترنت مشکل دارید؟
یه سری سایت ها که به کلی باز نمیشه یا با مشکل!
الان مثلا نت افراز باز نمیشه :wacko:
vps خوب از کجا بگیرم؟
کدوم نسخه؟دوستان نمیدونم دیدین یا نه
توی تنظیمات عمومی وردپرس انتهای صفحه یه گزینه بارش برف اضافه شده!!!
تیک میزنی تا 4 ژانویه تو سایت برف میباره!!![]()
بنده هم همینو عرض کردم...کی گفته سایتی که پنالتی بشه در نمیاد؟؟
اصلا اینجوری نیست دوست عزیز
روش خارج کردن از پنالتی به صورت دستی است...
خدا قوت بر تمامی همکاران!
انشالله که موفق باشید
پنالتی شدن سایتم به روایت تصویر!
موقعی که پنالتی شد و قبل از اون:
و حالا که حدود دو هفته ست از پنالتی در اومدیم...
یعنی تو این دو - سه ماه به فاکـــ رفتیما.... :lol: !!
شدیداً پذیرای نظرات، پیشنهادات و توصیه شما هستیم.
والا برنده گوشی مشخص شده و یکی از هم میهنان مشهدی هستند که در حال تدارک ارسال جوایز هستیم و تا 25 دی ماه اهدا جوایز کارت شارژ و گوشی صورت خواهد گرفت.همچنین
گوشی منو کی ارسال میکنین؟![]()
نه اصلا !
خودت بشین دو دو تا 4 تا کن ببین میتونی همین هزینه 1 میلیون رو در طول 1 سال بدست بیاری؟ :| هزینه تبلیغات فراوان و پشتیبانی و وقت و انرژی و ... بماند
اگه خیلی علاقه به فروش شارژ داری با این همکاری در فروشها (1000 شارژ - پی لاین و ...) کار کنه حساب کار دستت میاد. اگر فروشت خیلییییییییییییییی خوب بود میتونی مستقل بشی اونوقت
پ.ن: با همکاری در فروش eways هم پیشنهاد میکنم کار نکنی. پشتیبانیشون فوق العاده ضعیفه. بعد یه مدت هم میبینی سایتتو غیر فعال کردن!
با روش پول دادن :|با چه روشی از پنالتی خارج شدید ؟
مورد داشتیم با 50 هزار ورودی برای فروشگاه پنالتی شده , خودشو از پشت بوم پرت کرده کف خیابون !![]()
اون بنده خدایی که 250هزار گرفته بود از قرار معلوم یه سری مکاتباتی هم داشت با کارکنان گوگل.پنالتی نشده بودی ! پنالتی بشی دیگه بالا نمیای...
گویا باید مکاتبات کتبی با مسئولای خود گوگل داشته باشی و بهشون ثابت کنی که مشکل سایتت برطرف شده تا دستی از پنالتی درت بیارن!
همه روزه یه سری بک لینک ثبت میشد واسم. نمیدونم از کجا و چطوری. فقط میدونم خیلی خیلی مضر بودن.واسه چی پنالتی شدی ؟
بیا این صفحه !
دوستان شما هم به اینترنت مشکل دارید؟
یه سری سایت ها که به کلی باز نمیشه یا با مشکل!
الان مثلا نت افراز باز نمیشه :wacko:
کسی میتونه از تنظیمات فونت فایرفاکس خودش یه تصویر بهم بده؟
پیشاپیش ممنونم :دی
من حدود یه ماه سایتو ول کردم به امون خدا بعد دیدم خودش درست شد! احتمالا مشکلت منکراتی بوده :دیبا روش پول دادن :|
250 هزار تومن دادم یه بنده خدایی کلی از بک لینک هایی که همه روزه ثبت میشده رو حذف کرد.
من هم تقریباً به یه همچین جایی رسیده بودم
اون بنده خدایی که 250هزار گرفته بود از قرار معلوم یه سری مکاتباتی هم داشت با کارکنان گوگل.
همه روزه یه سری بک لینک ثبت میشد واسم. نمیدونم از کجا و چطوری. فقط میدونم خیلی خیلی مضر بودن.
جوری که گوگل پنالتیم کرد.
سئوکاری که پول گرفته بود قول داد سه هفته ای مشکل حل بشه. و دو و نیم هفته بعد حل شد. سه روز بعد وضع بدتر شد. یک ماه گذشت دوباره سه روز برگشتیم. و دوباره به فنا رفتیم تا دو هفته پیش تقریباً. که رنک دامینمون از صفر به یک رسید و برگشتیم. منتها نصف ورودی گذشته رو داریم. انشالله به مرور زمان حل میشه. فقط امیدوارم دوباره پنالتی نشیم... کابوسش رو هم نمیتونید ببینید این مدت چقد سخت گذشت واسم. کمرم شکست رسماً.
با روش پول دادن :|
250 هزار تومن دادم یه بنده خدایی کلی از بک لینک هایی که همه روزه ثبت میشده رو حذف کرد.
من هم تقریباً به یه همچین جایی رسیده بودم
اون بنده خدایی که 250هزار گرفته بود از قرار معلوم یه سری مکاتباتی هم داشت با کارکنان گوگل.
همه روزه یه سری بک لینک ثبت میشد واسم. نمیدونم از کجا و چطوری. فقط میدونم خیلی خیلی مضر بودن.
جوری که گوگل پنالتیم کرد.
سئوکاری که پول گرفته بود قول داد سه هفته ای مشکل حل بشه. و دو و نیم هفته بعد حل شد. سه روز بعد وضع بدتر شد. یک ماه گذشت دوباره سه روز برگشتیم. و دوباره به فنا رفتیم تا دو هفته پیش تقریباً. که رنک دامینمون از صفر به یک رسید و برگشتیم. منتها نصف ورودی گذشته رو داریم. انشالله به مرور زمان حل میشه. فقط امیدوارم دوباره پنالتی نشیم... کابوسش رو هم نمیتونید ببینید این مدت چقد سخت گذشت واسم. کمرم شکست رسماً.
مکاتبات ؟
اگر تبلیغ نیست منبع خدمات رو هم میتونید معرفی کنید ؟
مسلما کما فی السابق اگر فردی قصد بک لینک سیاه داشته باشه برای شما , احتمالش هست ادامه داشته باشه ... خود من هم تجربه اش کردم .
فروشگاهی داشتم مثل همون دوستمون ... حدودا روی 80 تا 90 سفارش قطعی داشت بعد از پنالتی ( در اولین روزهایی که پنالتی میشدن ) تقریبا از دسترس خارج شد . یه نفر افتاده بود انواع بک لینک چرت و پرت زده بود برای من !
هیچی دیگه .. ما هم بیخیالش شدیم![]()
حالا میگن چرا سایتتون رو نمیگین تو پست های پرشین تولز !