R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
شما ریپ میکنی یا من ریپ کنم اگه میخواید شما ریپ کنید من یکی دیگه سراغ دارم نمیخوام کپی باشهدَت ایز آسومممنون.
شما ریپ میکنی یا من ریپ کنم اگه میخواید شما ریپ کنید من یکی دیگه سراغ دارم نمیخوام کپی باشهدَت ایز آسومممنون.
http://forum.persiantools.com/t496045.html
اينجا 10 نفر آيدي خودشونو دادن 15 نفر سئو كار :blink:
كماكان من چه قدر خوشحالم![]()
بله :blink:
شما همچنان درگیری؟!
![]()
دوستان یه کم راهنمایی می کنید در مورد رفع فیلتر دامنه
یکی همین دیروز ثبت کردم ولی دیدم فیلتره
وبمستر ها ای دی دادن ؟
بریم ببینیم وبمستر که میگن چه شکلی هستش
دوستان یه کم راهنمایی می کنید در مورد رفع فیلتر دامنه
یکی همین دیروز ثبت کردم ولی دیدم فیلتره
اگه روزي 90 تا سفارش داشتي ديگه بايد ميليارد ميشدي كه![]()
منم یه بار همین بلا سرم اومده. تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد, بی خیالش شدم.
مگه برای وردپرس نمیخواید ؟ میخواید تنظیمات داشته باشه ؟ بچه های اینجا این همه راهنمایی دادن بعد برداشتین گوشی رو برای یه غریبه فرستادن حداقل باید یه قرعه کشی بین بچه های اینجا میکردن :|فعلا دنبال نال هستم. که فارسیش کنم. اگه نبود ریپ میکنیم :دی چشمو گرفته شدید، فقط رنگش باید عوض بشه@tissit جایزه ی من کو ؟
![]()
منم خواستم خودمو معرفی کنم دیدم بازار بقیه کساد میشهhttp://forum.persiantools.com/t496045.html اينجا 10 نفر آيدي خودشونو دادن 15 نفر سئو كار :blink: كماكان من چه قدر خوشحالم![]()
محسن جان يكم از اين روشاتو به ما هم ياد ميدي يه سايت فروشگاهي زديم شايد باورت نشه ماهي 1 سفارشم به زور ميگيره اونم تو ميهن استور خودت تا تهشو بخون ديگه البته الان هم در درسترسه ولي فك كنم به خاطر قالبشهبه اندازه کافی درآمد داشتم که بیخیالش شدم![]()
ميخواي قسم بخورم كه بعضيا بك لينكم برا سئو نميگرينمگه برای وردپرس نمیخواید ؟ میخواید تنظیمات داشته باشه ؟ بچه های اینجا این همه راهنمایی دادن بعد برداشتین گوشی رو برای یه غریبه فرستادن حداقل باید یه قرعه کشی بین بچه های اینجا میکردن :| منم خواستم خودمو معرفی کنم دیدم بازار بقیه کساد میشهسئو بعضی از دوستان تو بک لینک خلاصه میشه
یهو چقدر اینجا دوستان فعال شدن :wacko:![]()
یهو چقدر اینجا دوستان فعال شدن :wacko:![]()
فعلا دنبال نال هستم. که فارسیش کنم.
اگه نبود ریپ میکنیم :دی چشمو گرفته شدید، فقط رنگش باید عوض بشه
@tissit
جایزه ی من کو ؟![]()
اگر تبلیغ نشه،مکاتبات ؟
اگر تبلیغ نیست منبع خدمات رو هم میتونید معرفی کنید ؟
مسلما کما فی السابق اگر فردی قصد بک لینک سیاه داشته باشه برای شما , احتمالش هست ادامه داشته باشه ... خود من هم تجربه اش کردم .
فروشگاهی داشتم مثل همون دوستمون ... حدودا روی 80 تا 90 سفارش قطعی داشت بعد از پنالتی ( در اولین روزهایی که پنالتی میشدن ) تقریبا از دسترس خارج شد . یه نفر افتاده بود انواع بک لینک چرت و پرت زده بود برای من !
هیچی دیگه .. ما هم بیخیالش شدیم![]()
حالا میگن چرا سایتتون رو نمیگین تو پست های پرشین تولز !
اگه روزي 90 تا سفارش داشتي ديگه بايد ميليارد ميشدي كه![]()
اگه ناراحتی بریم سر کار و زندگیمون ! 2 روز تعطیله وگرنه نمیومدیم ... فقط جای چند استاد ماچ ( بهزاد / احمد / امین ) خالیه ... ( به ترتیب درجات عرفانی که دارن گفتم)
اگه ناراحتی بریم سر کار و زندگیمون ! 2 روز تعطیله وگرنه نمیومدیم ... فقط جای چند استاد ماچ ( بهزاد / احمد / امین ) خالیه ... ( به ترتیب درجات عرفانی که دارن گفتم)
از شانس بدم تازه ثبتش کردممنم یه بار همین بلا سرم اومده. تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد, بی خیالش شدم.
تو سایت کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir برا رفع فیلتر مشکل دارمدامین رو وصل کن به یک صفحه خالی و درخواست رفع فیلتر کن حدود 24 تا 48 ساعت بعد رفع فیلتر میشه
این عجز و التماس رو چه جور باید انجام داد؟؟من یکیش رو نجات دادم ولی یکی که مربوط به کشتی کج بود افتاد توی اب
باید روی یه وبلاگ خالی مثلا رز بلاگ وصلش کرد بعد اون رو توی ساماندهی ثبت کرد و در اخر عجز و لابه و التماس به برادران فیلترینگ