P R O
همکار باز نشسته
- نوشتهها
- 4,535
- لایکها
- 4,036
بد جور رفتم تو فکر که بنویسمشافزونه برچسب زن اتوماتیک کی داره ؟؟؟
بد جور رفتم تو فکر که بنویسمشافزونه برچسب زن اتوماتیک کی داره ؟؟؟
اینا رو دونه ای چقدر میزنی شما ؟اینم اخرین بنر امروزمون
خدایا شکرت
![]()
بنر فلش اقا :/خب داداش یه طراح خوب پیدا کن شما که همکاری در فروش داری همش باهاش کار کن همه از سعید شاهی راضی هستن تاپیکش هم در قسمت طراحی هستش قیمتش هم عالیه دیگه یکی دو تومن اینور اونور این حرفا رو نداره که
من دارمافزونه برچسب زن اتوماتیک کی داره ؟؟؟
http://xwallpaper.ir/Font.rarیه سایتی بود که 5 تا فونت وب رو ادیت کرده بود. اگه فونت هارو دارید لینک بزارید شدیدا نیاز هست. (تو سیستمم 5000 تا فونت byekan داریم نمیدونم کدومه)
ارسال شداینا رو دونه ای چقدر میزنی شما ؟
من دارم
ممنون.
فقط یه مشکلی وجود داره الان کشف کردم :دی
حرف ـخ رو میزنی به جاش ـح نمایش میده. فایل woff رو باز کردم دیدم اشتباه به جای خ اومدن ح وارد کردن. با نرم افزار هم ادیتش میکنم کل حروف میپره انگار فونت رو قفل کردن![]()
بنر فلش نمیدونم ولی گیف میخوای لوگو قالب هدر و یا...سعید شاهی تایید میشهبنر فلش اقا :/
فروشه؟من دارم
الان پس چه کنیم؟ همین اتی چت رو بنصبیم یا کلا بی خیال بشیم؟ :دیآره الف چت، پرو چت، آواتار چت من همشونو امتحان کردم هر کدوم یه مشکل دارن.این اتی چت اگه امنیتش رو می شد درست کرد خوب بود.چون خیلی افزونه و قالب براش هست.
دوباره سایت ترول کده فیلتر شد |: نمی دونم چه سریه!رفع فیلتر شده بود ها!!
دوستان یه چک می کنید؟
اگه میتونی امنیتشو کامل کنی همین خوبه.من یکی داشتم تقریبا کامل بودش با تمام امکانات ولی زدن هکش کردن.بکاپ رو هم ریستور می کردم باز همون مشکلو داشتم.الان پس چه کنیم؟ همین اتی چت رو بنصبیم یا کلا بی خیال بشیم؟ :دی
الان فیلتر نیستی.عجب گیری افتادیم ما سر این فیلتر شدن!!!کسی نبود یکم مارو راهنمایی کنه؟؟
ترول کده رو می گم.الان برا من فیلتره!!!الان فیلتر نیستی.
منم ترول کده رو گفتم! فیلتر نیست که!ترول کده رو می گم.الان برا من فیلتره!!!
صبح فیلتر شد بعد دوباره رفع فیلتر شد الان هم که باز فیلتره |:
برادران فیلترچی با من سر شوخیو باز کردن |: