• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
راستی دوستان یه سوال ایجاد شد نگید ترم بعد جوابشو میدید و استرس میگیرید ها!جوابشو بدید برام مهم....
آز کامپیوتر اصلا چه درسیه؟!!!این درس هم نیاز با مبانی بودش ولی نمیدونم چرا این ترم برش نداشتم بظرتون این ترمی که میاد (به امید خدا )برش دارم مشکلی پیش میاد؟!
چه چیزهایی درس میدن!سخته اسونه؟!با چه استادی بردارم؟(ترجیحا خوب درس بده و نمره هم حداقلش اینه که نمره ی خود ادم رو بده!)
مثلا داخل کیس رو میان نشون میدن و باید مادربورد و از اینجور چیزها سر هم کنیم؟!
راستی اینجا انتخاب واحدش چجوریه؟حتما باید درس عمومی برداریم؟(بدبختی از دروس عمومی بدم میاد و میترسم به جای اینکه معدلم بیاد بالا بدتر بکشتش پایین!)توی هر ترم چند واحد عمومی و چند واحد پایه و چند واحد اختصاصی میتونیم برداریم؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
راستی دوستان یه سوال ایجاد شد نگید ترم بعد جوابشو میدید و استرس میگیرید ها!جوابشو بدید برام مهم....
آز کامپیوتر اصلا چه درسیه؟!!!این درس هم نیاز با مبانی بودش ولی نمیدونم چرا این ترم برش نداشتم بظرتون این ترمی که میاد (به امید خدا )برش دارم مشکلی پیش میاد؟!
چه چیزهایی درس میدن!سخته اسونه؟!با چه استادی بردارم؟(ترجیحا خوب درس بده و نمره هم حداقلش اینه که نمره ی خود ادم رو بده!)
راستی اینجا انتخاب واحدش چجوریه؟حتما باید درس عمومی برداریم؟(بدبختی از دروس عمومی بدم میاد و میترسم به جای اینکه معدلم بیاد بالا بدتر بکشتش پایین!)توی هر ترم چند واحد عمومی و چند واحد پایه و چند واحد اختصاصی میتونیم برداریم؟
با مریم معین تقوی اگه بود بردار
تو طول ترم هم باهاش بتونی رفیق شی نمرت بالا میشه
تنها موردی که باید زعایت کنی پیش نیازیه
برای دروس هم نیاز هم اوونی که فلش بهش اشاره نمیکنه رو اول بردار معمولا
مواردی که درس میدن اجزا کامپیوتر به صورت تئوری،ورد،اکسل،پاور پوینت،فایل سیستم ها با دو سه مورد دیگس
میشه گفت تقریبا همون icdl خودمونه
تنها محدودیت ترم برداشتن دروس معارف اسلامیه که یک درس میشه برداری
اگر اشنایی با قران برداشتی میتونی یک معارف هم باهاش برداری

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162

هم نیاز یعنی آز کامپیوتر رو نمیتونی زود تر از مبانی ور داری ( هم زمان با مبانی یا بعدش حالا ترم بعد یا ترم آخر )
فکر کنم هر ترم یه درس معارف میتونی ور داری ( توی چارت /جدول دروس عمومی معارف / ردیف 1 تا 6 رو شامل میشه) / بقیه هم هرچی بهت رسید( با توجه به پیش نیاز & هم نیاز ) !!!
آز کامپیوتر هم نمیدونم چیه

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
درسی ست بسیار شیرین! ب گونه ای که شیرینی آن ممکن است دل شما را زده و تا مدت زیادی سمت وسایل الکترونیکی! نرویدo_O (لازم ب ذکره این اسمایلی ها حس واقعی منو نشون نمیده!:O) داشتم میگفتم ...ذهنیتت از این درس دقیقا مثل ذهنیت من قبل از برداشتن این درس بود ک بعدها 180 درجه تغییر پیدا کرد!:دی استاد ما اومد سر کلاس و گفت ازین ترم به بعد دیگه سرفصل های ICDL رو که ترمای پیش خودش توضیح میداد تدریس نمیکنه و هرجلسه بچه ها خودشون موضوع انتخابی رو میان کنفرانس میدن.مثلا همین نرم افزارای افیس رو بچه ها معرفی میکردن و قابلیتاشو میگفتن.یا درمورد انتی ویروسا.یا معرفی نرم افزارای دیگه ک ب نظر جالب بیاد برای بچه ها.مثلا یکی اومد کار با screen record یا یه همچین چیزی رو معرفی کرد.استادم معین تقوی(فرزند!) بود ک ب شخصه پیشنهاد نمیکنم!خاطرات خوش هم یادم نمیاد ازش!(اخه همه میگفتن این آز هتل خواهد بود!:() ولی اگه میخوای دیدت تغییر کنه پیشنهاد میشه از الکس درخواست کنی خاطرات شیرینش رو از آز با همین استاد با هیجان تمام برات تعریف کنه!:D مخصوصا قسمت بازیا:خخخ. انگاری آقا امیر هم خاطرات خوشی داشته ;) دیگه من بر خودم واجب دونستم تجربه ی شخصی مو بگم پس فردا نگی نگفتی.اخرش همه ی نظراتو بذار کنار هم شاید تصمیم بهتر این باشه که با همین برداری(در مقایسه با اساتید دیگه و اینا)...در هر صورت موید باشی:)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
درسی ست بسیار شیرین! ب گونه ای که شیرینی آن ممکن است دل شما را زده و تا مدت زیادی سمت وسایل الکترونیکی! نرویدo_O (لازم ب ذکره این اسمایلی ها حس واقعی منو نشون نمیده!:O) داشتم میگفتم ...ذهنیتت از این درس دقیقا مثل ذهنیت من قبل از برداشتن این درس بود ک بعدها 180 درجه تغییر پیدا کرد!:دی استاد ما اومد سر کلاس و گفت ازین ترم به بعد دیگه سرفصل های ICDL رو که ترمای پیش خودش توضیح میداد تدریس نمیکنه و هرجلسه بچه ها خودشون موضوع انتخابی رو میان کنفرانس میدن.مثلا همین نرم افزارای افیس رو بچه ها معرفی میکردن و قابلیتاشو میگفتن.یا درمورد انتی ویروسا.یا معرفی نرم افزارای دیگه ک ب نظر جالب بیاد برای بچه ها.مثلا یکی اومد کار با screen record یا یه همچین چیزی رو معرفی کرد.استادم معین تقوی(فرزند!) بود ک ب شخصه پیشنهاد نمیکنم!خاطرات خوش هم یادم نمیاد ازش!(اخه همه میگفتن این آز هتل خواهد بود!:() ولی اگه میخوای دیدت تغییر کنه پیشنهاد میشه از الکس درخواست کنی خاطرات شیرینش رو از آز با همین استاد با هیجان تمام برات تعریف کنه! مخصوصا قسمت بازیا:خخخ. انگاری آقا امیر هم خاطرات خوشی داشته ;) دیگه من بر خودم واجب دونستم تجربه ی شخصی مو بگم پس فردا نگی نگفتی.اخرش همه ی نظراتو بذار کنار هم شاید تصمیم بهتر این باشه که با همین برداری(در مقایسه با اساتید دیگه و اینا)...در هر صورت موید باشی:)

ماشالا شمام زدی تو خط آنالیزهای گسترده :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
راکی نیازمند اون دستای کوچیکت شدم دوباره.
اون دستای کوچیکتو ببر بالا برامون دعا کن.8 صبح امتحان دارم این ناکسم هرچی پی دی اف بود ایمیل کرده.
اخه من چه طوری دران واحد پی دی اف انگلیسی رو بخونم ترجمه کنم بفهمم حفظ بشم یادم بمونه صبح امتحان بدم
اونم یه چیز بالای600-700صفحه پی دی اف:(

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
راکی نیازمند اون دستای کوچیکت شدم دوباره.
اون دستای کوچیکتو ببر بالا برامون دعا کن.8 صبح امتحان دارم این ناکسم هرچی پی دی اف بود ایمیل کرده.
اخه من چه طوری دران واحد پی دی اف انگلیسی رو بخونم ترجمه کنم بفهمم حفظ بشم یادم بمونه صبح امتحان بدم
اونم یه چیز بالای600-700صفحه پی دی اف:(
اقا این کیفیت عکس اواتار من اومده پایین حس میکنم شاید تو دعاهام تاثیر داشته باشه!o_O (بالاخره احتماله دیگهه!!)
بعدشم نمیخواستم بگم ولی تو این مورد خاص شما با بولدوزر هم دخیل ببندی درست نمیشه!خخ.میترسم دستای کوچولوش زیر سنگینی دعا پرس شه!
دستتو بذار رو زانوت بلند شو برو درستو بخون ایشالا سر جلسه خدا برکتشو میده...فقط 2 تا سول:چ درسیه؟و اینکه اون شخص مورد نظر تا الان کجا بودن ک تازه ایمیل کردن؟؟فعلا سوالی نیس:دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اقا این کیفیت عکس اواتار من اومده پایین حس میکنم شاید تو دعاهام تاثیر داشته باشه!o_O (بالاخره احتماله دیگهه!!)
بعدشم نمیخواستم بگم ولی تو این مورد خاص شما با بولدوزر هم دخیل ببندی درست نمیشه!خخ.میترسم دستای کوچولوش زیر سنگینی دعا پرس شه!
دستتو بذار رو زانوت بلند شو برو درستو بخون ایشالا سر جلسه خدا برکتشو میده...فقط 2 تا سول:چ درسیه؟و اینکه اون شخص مورد نظر تا الان کجا بودن ک تازه ایمیل کردن؟؟فعلا سوالی نیس:دی
اواتارت هم دروس میشه نگران نباش.
اگه دستمم بزارم رو زانو تمام جدوابادم درس نمیشه دی .شما واسه یه شخص خاص دعامیکنی.دعا واسه احراد دست ها رو بزرگ میکنه.قبولی در امتحاناتتان ده برابر وقوت قلب صدبرابر.بگم یابسه:D
برنامه نویسی اونم به سه زبون!اونم کی من! الان شروع کنم به تورقش هم پس فردا تموم نمیشه:p
درس کنترل کندده های صنعتی!خیر چند وقته ایمیل شده اما.....
خجالت نکش سوالی دیگه بود بپرس:D

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
اواتارت هم دروس میشه نگران نباش.
اگه دستمم بزارم رو زانو تمام جدوابادم درس نمیشه دی .شما واسه یه شخص خاص دعامیکنی.دعا واسه احراد دست ها رو بزرگ میکنه.قبولی در امتحاناتتان ده برابر وقوت قلب صدبرابر.بگم یابسه:D
برنامه نویسی اونم به سه زبون!اونم کی من! الان شروع کنم به تورقش هم پس فردا تموم نمیشه:p
درس کنترل کندده های صنعتی!خیر چند وقته ایمیل شده اما.....
خجالت نکش سوالی دیگه بود بپرس:D
میخواستم بپرسم دیگه الان خجالت کشیدم!:D
کاملا توجیه شدم:) ب واحد آماد و پشتیبانی میگم حواسش بهت باشه;) ما از اینجا انرژی میفرستیم ببینم سر برگه چیکار میکنی؟؟
از همین جا خدا قوت میگم.ایشالا که موفق باشیو سربلند از این آزمون غیر الهی بیای بیرون!خخخ
شب ب خیر

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
با مریم معین تقوی اگه بود بردار
تو طول ترم هم باهاش بتونی رفیق شی نمرت بالا میشه
تنها موردی که باید زعایت کنی پیش نیازیه
برای دروس هم نیاز هم اوونی که فلش بهش اشاره نمیکنه رو اول بردار معمولا
مواردی که درس میدن اجزا کامپیوتر به صورت تئوری،ورد،اکسل،پاور پوینت،فایل سیستم ها با دو سه مورد دیگس
میشه گفت تقریبا همون icdl خودمونه
تنها محدودیت ترم برداشتن دروس معارف اسلامیه که یک درس میشه برداری
اگر اشنایی با قران برداشتی میتونی یک معارف هم باهاش برداری

خیلی ممنون دستتون درد نکنه:) ...اگر اینجوری باشه که تقریبا میشه گفت هتله و حله!!!
فقط یه سوال دیگه ایجاد شد!
این استادتون با خانم ها هم رفتارش مشابه اقایون بود؟(بعضی از استاد های خانم سوزنشون فقط روی اقایون گیر میکنه و اون دختر بیچاره ای که توی کلاس هستش احساس پوچی بهش دست میده!)
مثلا همین خانمی که فیزیک یکو باهاش برداشتم!طوری باهامون برخورد کرد که بمیرم هم دیگه با این خانوم هیچ کلاسی رو برنمیدارم!تبعیض تا چه حد!!!
مثلا یه سوال میگفت ماها بلد بودیم و کافی بود یه نگاه بهمون بندازه جوابو بهش بدیم ولی انگار نه انگار!کلا پیشنهاد میدم اقایون حتما با این خانم بردارن که براشون هتله!

درسی ست بسیار شیرین! ب گونه ای که شیرینی آن ممکن است دل شما را زده و تا مدت زیادی سمت وسایل الکترونیکی! نرویدo_O (لازم ب ذکره این اسمایلی ها حس واقعی منو نشون نمیده!:O) داشتم میگفتم ...ذهنیتت از این درس دقیقا مثل ذهنیت من قبل از برداشتن این درس بود ک بعدها 180 درجه تغییر پیدا کرد!:دی استاد ما اومد سر کلاس و گفت ازین ترم به بعد دیگه سرفصل های ICDL رو که ترمای پیش خودش توضیح میداد تدریس نمیکنه و هرجلسه بچه ها خودشون موضوع انتخابی رو میان کنفرانس میدن.مثلا همین نرم افزارای افیس رو بچه ها معرفی میکردن و قابلیتاشو میگفتن.یا درمورد انتی ویروسا.یا معرفی نرم افزارای دیگه ک ب نظر جالب بیاد برای بچه ها.مثلا یکی اومد کار با screen record یا یه همچین چیزی رو معرفی کرد.استادم معین تقوی(فرزند!) بود ک ب شخصه پیشنهاد نمیکنم!خاطرات خوش هم یادم نمیاد ازش!(اخه همه میگفتن این آز هتل خواهد بود!:() ولی اگه میخوای دیدت تغییر کنه پیشنهاد میشه از الکس درخواست کنی خاطرات شیرینش رو از آز با همین استاد با هیجان تمام برات تعریف کنه!:D مخصوصا قسمت بازیا:خخخ. انگاری آقا امیر هم خاطرات خوشی داشته ;) دیگه من بر خودم واجب دونستم تجربه ی شخصی مو بگم پس فردا نگی نگفتی.اخرش همه ی نظراتو بذار کنار هم شاید تصمیم بهتر این باشه که با همین برداری(در مقایسه با اساتید دیگه و اینا)...در هر صورت موید باشی:)

دست گلتون درد نکنه خیلی توضیحتون مفید بود:)

هم نیاز یعنی آز کامپیوتر رو نمیتونی زود تر از مبانی ور داری ( هم زمان با مبانی یا بعدش حالا ترم بعد یا ترم آخر )

فکر کنم هر ترم یه درس معارف میتونی ور داری ( توی چارت /جدول دروس عمومی معارف / ردیف 1 تا 6 رو شامل میشه) / بقیه هم هرچی بهت رسید( با توجه به پیش نیاز & هم نیاز ) !!!

آز کامپیوتر هم نمیدونم چیه

خیلی ممنون دستتون درد نکنه:)

پ.ن:
الان چی شد استاد هر دوتاتون معین تقوی بوده که!؟o_O(این شکلکه خیلی خوشگله ها!ادم وقتی بهش نگاه میکنه یه حس غریبی به ادم دست میده)
حالا روکی جان چجوری نمره میداد؟!شما چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟:)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
راستی دوستان برای مبانی سوال تعریف کردنی هم میادش؟!
مثلا بگه ارایه ها رو تعریف کنید!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

دو تا 20 شیرین ( دو بار باهاش برداشتم) + خوش گذرونی سر کلاس تمام مدت :)
دوستامم همشون 20 شدن (دختر و پسر) :دی
دیگه بهتر از این میخواهی؟

بالا