• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
در جلسه هیات‌مدیره استقلال چه گذشت
Mail.png
PDF.png
Print.png

هاشم ساعدی در ارتباط با این نشست به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام‌ا... قرآن مجید، دکتر فتح‌الله‌زاده گزارشی از وضعیت جاری و مالی و همچنین بودجه سال آینده باشگاه مطرح کردند و
به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جلسه هیات‌مدیره استقلال عصر امروز در محل باشگاه برگزار شد. هاشم ساعدی در ارتباط با این نشست به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام‌ا... قرآن مجید، دکتر فتح‌الله‌زاده گزارشی از وضعیت جاری و مالی و همچنین بودجه سال آینده باشگاه مطرح کردند و قرار بر این شد پیش‌بینی بودجه سال آینده در جلسات بعدی هیات‌مدیره انجام بگیرد.
سخنگوی باشگاه استقلال در ادامه گفت: دکتر فتح‌الله‌زاده در خصوص اسپانسر جدید استقلال که بانک شهر می‌باشد گزارشی را به خدمت اعضای هیات‌مدیره ارائه کردند و در ادامه گزارشی نیز از سوی مدیرعامل باشگاه در خصوص جدایی منتظری از استقلال، پیشنهاد تیم‌های چینی و قطری به نکونام ، موضوعی که در خصوص آرش برهانی پیش آمده و همچنین وضعیت مصدومان استقلال به اطلاع اعضای هیات‌مدیره رساندند.
وی در ادامه افزود:‌ در بخش دیگری از این جلسه آقای شهریاری هم گزارشی از وضعیت فعلی ورزشگاه مرغوبکار و برنامه‌های آینده به اعضا ارائه دادند. در پایان جلسه هم اعضای هیات‌مدیره استقلال از مدیرعامل، سرمربی، کادرفنی و بازیکنان تیم که با وجود همه سختی‌ها و مشکلات استقلال را به جایگاه اول لیگ رساندند تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بازیکنی که خوب باشد هواداران دوستش دارند
فتح‌الله‌زاده: نکونام بازیکن استقلال است، دیگر نیازی به جلسه نیست/ عجله‌ای برای رفتن او نداشتم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: از صحبت‌هایی که شب گذشته نکونام انجام داد وارفتم.

13920427000103_PhotoA.jpg

علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت هایی که شب گذشته جواد نکونام در برنامه ۹۰ انجام داد اظهار داشت: وقتی صحبت های نکونام را شنیدم وا رفتم و کلی تعجب کرده بودم. او ۳،۴ روز بود که می گفت میخواهم از استقلال بروم و ما می گفتیم که نرو اما دیشب به یکباره گفت که به من می گویند برو. مگر می شود که من بخواهم این بازیکن از استقلال جدا شود. اگر می خواستم او برود که رضایتنامه اش را همین دیروز به او می دادم ولی چنین کاری نکردم من چرا باید به راحتی رضایتنامه این بازیکن را بدهم؟

وی در پاسخ به این سوال که مگر امیر قلعه نویی در جریان جدایی نکونام نبوده است، اظهار داشت: من سوالم از نکونام همین است که چه کسی از قول امیر به او این حرف را زده است. من از علی امیری پرسیدم که جواد نکونام چه خواسته ای دارد و او گفت می گوید می خواهد از استقلال جدا شود. وقتی دلیل این مسئله را از امیری پرسیدم که آیا امیر قلعه نویی در جریان این موضوع هست گفت که با امیر حرف زده و گفته چرا می خواهد برود و اگر اصرار به رفتن دارد و منافع باشگاه حفظ می شود برود. در واقع امیر قلعه نویی به خاطر اصرار جواد این حرف را زده است و تازه شب گذشته از صحبت های نکونام متوجه شدم که امیر قلعه نویی اصلا در جریان نیست.

مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: من حتی از عادل فردوسی پور هم تعجب می کنم. شب گذشته در همان ابتدای صحبت هایم گفتم که نکونام می گوید از باشگاه های ترکیه، چین، قطر پیشنهاد دارد اما هر چه جلوتر رفتیم دیدم که فردوسی پور می گوید جالب است که مدیرعامل استقلال نمی داند نکونام از کدام تیم های پیشنهاد دارد. می خواهم این را به عادل بگویم که او به عنوان یک مجربی با تجربه دچار اشتباه می شود و این طبیعی است که در صحبت ها و انتقال آنها اشتباهاتی صورت بگیرد. من متناقض صحبت نمی کنم اما گاهی خبرگزاری ها در برداشت صحبت های من با هم تفاوت دارند.

فتح الله زاده ادامه داد: اصول این را می گوید اگر بازیکنی می خواهد از تیم جدا شود اول نزد سرمربی برود و وقتی رضایت او را گرفت نزد مدیرعامل بیاید. ما اصلا راضی به جدایی نکونام نیستیم و خوشحالم که شب گذشته خودش هم گفت دوست ندارد از استقلال برود. می خواستم امروز جلسه ای بین او، خودم امیر قلعه نویی بگذارم اما وقتی خود نکونام می گوید که می خواهد بماند و استقلال را دوست دارد من چه جلسه ای بگذارم؟ ما هم راضی به رفتن او نیستیم.

وی تصریح کرد: من در این چند روز که نکونام بحث رفتن را پیش کشیده ۴ بار برای او جلسه گذاشتم. همین دیروز از ساعت 6 صبح در جلسه بودن تا ساعت 23 شب. در همین اثنا نکونام به دفتر من آمده و می گوید رضایتنامه ام را بدهید بروم و برای گرفتن نامه عجله هم داشت اما من به او گفتم کجا بروی. من اول باید با امیر قلعه نویی صحبت کنم و سپس تصمیم بگیرم و خیلی تعجب می کنم که می گوید ما دوست داریم که برود. البته من ریشه اینکه چه کسانی حرف اشتباهی منتقل کرده اند را در می‌آورم و به آن رسیدگی می کنم. قدم نکونام هم روی چشم ما چون نمی خواهیم برویم.

فتح الله زاده در مورد اینکه نکونام از اینکه باشگاه در نوشتن رضایتنامه عجله داشته ناراحت شده،گفت: اولا که این طور نیست و شاهد هم داریم ولی مثل اینکه مدیران وسیله ای برای امتحان کردن بازیکنان شده اند تا میزان محبت کردن ما به آنها مشخص شود. این کارها در اصول حرفه ای نیست. بازیکنی که خوب باشد هواداران او را دوست دارند و هوادار که اسیر حرف های قشنگ نمی شود. فرهاد مجیدی چرا محبوب هواداران است چون با جان و دل برای استقلال بازی کرده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در پی اعلام خبر جدایی جواد نکونام از جمع آبی ها/سرپرست استقلال با پیامک تهدید شد

در پی انتشار خبر جدایی هافبک تیم استقلال از جمع آبی پوشان،سرپرست این تیم مورد تهدید قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار اوج،میرشاد ماجدی طی دو ماه گذشته با اس ام اس های عجیبی روبرو شده بود که از طرف یک شماره ایرانسل به تلفن او داده می شد.
این اس ام اس ها در روزهایی که بحث رفتن پژمان منتظری از استقلال مطرح شد به اوج خود رسید و فرد صاحب خط ایرانسل،در زمانهای عجیب مانند ساعت 3 و 4 صبح به ماجدی اس ام اس می داد و از وی با الفاظی نه چندان مودبانه انتقاد می کرد اما در پی اعلام احتمال وداع جواد نکونام با آبی ها،دوشنبه شب از همین شماره تلفن ایرانسل،اس ام اس های متعددی به میرشاد ماجدی ارسال شد که در آن بوی تهدید سرپرست استقلال به مشام می رسید.
سرپرست استقلال در این باره به خبرنگار اوج عنوان کرد:در دو ماه گذشته از این خط بالای 600 اس ام اس به من رسیده بود که در همه آنها نوعی بی احترامی وجود داشت اما دوشنبه فرد صاحب خط،در اس ام اس های مکرر خود الفاظ رکیکی به من نسبت داد و حتی در ادامه کار را به تهدید من کشاند که فلان کار و بهمان کار را با من انجام می دهد.
ماجدی افزود:جالب این است که وقتی از انواع و اقسام تلفن ها با او تماس می گیرم،کسی پاسخ نمی دهد و در واقع این موضوع خیلی مشکوک است.به همین دلیل این موضوع را از طریق مراجع مربوطه پیگیر شده ام تا مشخص شود این فرد چه کسی است و با چه هدفی دست به چنین کاری می زند.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
چیزی از تیم نموندش
نمیدونم خوشحال که نمیشه گفتش هستم
اما یه قسمت این جدایی ها اینه که اکثر بازیکنان سن بالا دارن میرن و پول ساز میشن و از طرفی تیم مجبور به جوون گرایی میشه و این مثبت هستش اما الان وسط فصله تو کورس قهرمانی هستیم و تو 3 تا جام داربم میجنگیم هیچ بازیکنیم نداریم و گیریم و کم کم مسولان تیم باید لباس بپوشن بیان تو زمین...
ایشالا منجر به بهترین اتفاق و خیر واسه استقلال بشه...

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح الله زاده: خودم به برهانی گفتم به کلمن لگد بزند!/سردار جان تیمت را ببر آسیا تا اسپانسر بگیری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال می گوید رقیبش در پرسپولیس نباید از این ناراحت باشد که شهرداری تهران اسپانسر این تیم شده است. او در این گفت و گو با خبرآنلاین هم از تیمش سخن گفته هم از تیم رقیب. البته سعی کرده پاسخ هایی داشته باشد به گفته های محمد رویانیان.
آقای رویانیان شاکی است و می گوید چرا شهرداری به شما پول داده و به پرسپولیس نمی دهد؟
اولا که شهرداری به ما پول نداده . آنها با ما قرارداد بستند و اسپانسر ما شده اند. نمی بینید اسم «بانک شهر» را روی شانه های مان زدیم؟ تازه مگر آنها همین بانک شهر اسپانسرشان نبود؟ مگر ورزشگاه امام رضا را شهرداری به پرسپولیس نداد؟ اصلا همین جشن دو شب پیش شان را هم که مجانی در برج میلاد برگزار کردند. این ها همه کمک است دیگر.
اما الان شما در این بی پولی قرارداد مهمی بستید.
بله ما دو میلیارد از این قرارداد پول گرفتیم. یک میلیارد برای بازی های لیگ و یک میلیارد هم برای بازی های آسیایی مان. تازه مگر بانک گردشگری فقط اسپانسر پرسپولیس شده ، ما رفتیم گلایه کردیم که چرا به ما آگهی ندادند؟ رویانیان هم که خدا را شکر قدرتش بالاست و می تواند از شورای شهر میلان برای تیمش یورو بگیرد. تازه سردار جان به جای اینکه هی جشن تولد بگیری تا از اسپانسرها بتوانی پول بگیری ، می توانی تیمت را قوی کنی که بروید آسیا ، آن وقت خود اسپانسرها می آیند تا پول به تیم تان بدهند.
این کری های لیگی تان هم که سر جایش هست.
آره دیدم گفته آرزو بر جوانان عیب نیست. بابا سردار جان هنوز من 2 بر یک جلو هستم. باز هم ما می بریم. فعلا که پیشکسوت های مان بردند ، بازی برگشت را هم ما می بریم!( می خندد) ولی راستی یادم رفت از سردار برای اجرای خوبش در جشن پرسپولیس تشکر کنم. شنیدم علی ضیا گفته سردار میکروفن مراسم را هم با خود به خانه شان برده است. یادمان باشد اگر در مراسم مختلف ، میکروفن خواستیم ، از سردار قرض بگیریم چون یکی دارد!
ولی آنها که به یک بردتان اعتراض دارند. می گویند بردتان را فتو شاپ کردید...
سردار می گوید یا شما می گویید؟ اگر گل ما به پرسپولیس فتوشاپی بود ، گل این هفته نفت به آنها چه بود؟ سردار جان در دربی می بینی چطور تیمم تیکی تاکا بازی می کند( می خندد) تازه شما هم که بدجوری در کار تیم ما هستید.
ما؟
بله. تیم ما می آید صدر جدول . از صدرنشینی مان چیزی نمی گویید و تا می توانید عکس کلمن روی جلدتان کار می کنید.
یعنی نباید عکس آن صحنه را کار می کردیم؟
اهمیتش از صدرنشینی ما هم بیشتر بود؟ اصلا من خودم به آرش گفته بودم که به کلمن لگد بزند.(می خندد) یا سر قصه پژمان منتظری چنان مقاله هایی نوشتید که نگو و نپرس. شماهم انگار دست تان در دست یکسری از نزدیکان تیم ماست!« او اسم هایی را می گوید که دوست ندارد نام شان رسانه ای شود»
این ها که از خود شما حکم گرفتند؟
من این طور مسئولی هستم . به دشمنانم هم می گویم به سیستم بیایند و اصلا خنجر هم دست شان می دهم اما ترسی ندارم چون حسابم پاک است. می دانم که کلی هم سناریو برایم ساختند تا در 90 دوشنبه شب(دیشب) علیه ام استفاده کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نوازی : استقلال عزیزدردانه زیاد دارد!/ در این تیم کسانی هستند که نمی‌خواهند بالاتر از خودشان را ببینند
محمد نوازی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره جدایی پژمان منتظری از استقلال و جدایی احتمالی جواد نکونام از این تیم گفت: طبیعتا وقتی بازیکنی به خاطر پیشنهاد تیم‌های خارجی از استقلال جدا می‌شود به خاطر مسائل مالی است چرا که با اینکه می‌گویند بازیکنان میلیاردی پول می‌گیرند اما باید ببینیم در آخر فصل چقدر پول گیر آنها می‌آید. خود من هم اگر جای این بازیکنان بودم شرایط استقلال هر چه هم بود برایم مهم نبود و از این تیم جدا می‌شدم.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود استقلال از نظر تعداد بازیکن با کمبود مواجه است، اظهار داشت: آقایان که این همه می‌گفتند تیم ما تیم پرستاره‌ای است و این همه بازیکن دارد پس این حرف‌ها الان چه معنی می‌تواند داشته باشد.

نوازی ادامه داد: در استقلال قطعا مشکلاتی هست و باید به این مشکلات ریشه‌ای توجه شود. وقتی آرش برهانی که بازیکنی سر به زیری است آن طور عصبانی می‌شود و لگد به کلمن می‌زند مشخص است که او از چیزی عصبانی است و این نشان می‌دهد که حتما مشکلاتی در تیم وجود دارد البته 13 مربی در این تیم مشغول به فعالیت هستند و آنها باید این مشکل را پیدا کنند! هیچ کجای دنیا تیمی 13 مربی ندارد و من نمی‌دانم آنها چطور با هم کار می‌کنند.

نوازی در خصوص اینکه چرا از بازیکنی مثل آرش برهانی که بهترین گلزن تیم استقلال است حمایت نمی‌شود و او را به جایی می‌رسانند که آنگونه عصبانی می‌شود، تصریح کرد: در استقلال بعضی‌ها هستند که نمی‌خواهند بالاتر از خودشان را ببینند. یک مربی از فوروارد چه می‌خواهد؟ گل زدن یا چیز دیگر؟! شاید پشت پرده خبرهایی هست که ما نمی‌دانیم. برهانی بچه‌ای نیست که معترض باشد و حتما آنقدر روی او فشار بوده که آن برخورد را انجام داده است. آرش در استقلال ارجح‌تر از خیلی از بازیکنان دیگر است.

پیشکسوت باشگاه استقلال در مورد جدایی احتمالی نکونام و ناراحتی‌های او از مدیریت و کادر فنی باشگاه ادامه داد: نکونام کاپیتان تیم ملی است و اگر با پژمان منتظری خوب برخورد می‌شود باید با او هم خوب برخورد شود نه اینکه به یکی توجه کنند و به یکی دیگر نکنند البته استقلال عزیز دردانه زیاد دارد!

نوازی در پایان در خصوص اینکه در استقلال چطور قرارداد بسته می‌شود که بازیکنان در طی فصل یا از فوتبال خداحافظی می‌کنند و یا از این تیم جدا می‌شوند، گفت: باید دید مشکل این بازیکنان چه بوده که از استقلال رفته‌اند و یا می‌خواهند بروند. درباره مجیدی هم باید بگویم که من بعید می‌دانم فرهاد به خاطر حضور در کلاس‌های مربیگری از فوتبال خداحافظی کرده باشد چرا که او اگر به دنبال کلاس‌های مربیگری بود در همان امارات می‌توانست در بهترین کلاس‌ها شرکت کند و نیازی به رفتن به انگلیس نبود.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو
اگه استقلال الان صدر جدول هست به خاطر قلعه نوییه عزیز! الان مرفاوی بود که داشتیم برای سهمیه بازی میکردیم نهایتا

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
به جز جان‌واریو و ساموئل کدام خارجی خوب به استقلال آمده‌اند؟

منزوی: چیزهایی دیدم که خدا به داد فتح‌الله‌زاده برسد/ مسیر برخی‌ها در استقلال اشتباه است

قائم‌مقام سابق باشگاه استقلال گفت: من در چند جلسه‌ای که در باشگاه بودم یکسری چیزها دیدم که خدا به داد فتح‌الله‌زاده برسد.

13921017000342_PhotoA.jpg

کامران منزوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه چرا با وجود داشتن مسئولیت در باشگاه استقلال کمتر در امور این تیم نقش دارد، اظهار داشت: من سمتی در باشگاه استقلال ندارم البته چند جلسه‌ای با آقایان ساعدی، بهرام امیری و علی نظری جویباری برگزار کردم و در این چند جلسه یکسری چیزها دیدم و پیش خود گفتم خدا به داد فتح‌الله‌زاده برسد البته هر کس یک شیوه مدیریتی دارد و من نمی‌خواهم کسی را تخریب کنم.

وی در خصوص اتفاقات اخیری که در باشگاه استقلال از جمله جدایی منتظری و جدایی احتمالی نکونام رخ داده، عنوان کرد: اگر بخواهم خیلی ریز وارد مسائل شوم دوستانم ناراحت می‌شوند اما مسئله این است که هر باشگاهی باید بر اساس واقعیاتش برنامه‌ریزی کند. ابتدا باید سراغ تنگناهای مالی باشگاه استقلال برویم.

منزوی تصریح کرد: آن قسمتی که باشگاه باید درآمدزایی می‌کرده کار را انجام داده است اما بخشی که متعلق به وزارت ورزش بوده فعلا فعال نبوده است و فکر می‌کنم تا پایان امسال هم نتوان روی آنها حساب کرد. باید دید چنین مسئله‌ای آیا در برنامه‌ریزی باشگاه لحاظ شده است یا خیر. ما باید از این بحران عبور کنیم و باید دید این مسئله دور شدن از بحران در کجای برنامه باشگاه لحاظ شده است. مگر تا کی می‌توان از دوست امیر قلعه‌نویی یا دوست فتح‌الله‌زاده یا از اموال فتح‌الله‌زاده برای اداره باشگاه استفاده کرد. عددی که باشگاه می‌خواهد، عدد کوچکی نیست و با این شرایط اقتصادی لحظه به لحظه به آن اضافه می‌شود. این تیم‌های هزینه‌های زیادی دارد. به نظر شما فتح‌الله‌زاده دست تنها چه کار باید بکند؟

وی با اشاره به فاز دوم مشکلات استقلال مبنی بر فصل نقل و انتقالات عنوان کرد: استقلال 3 سال است که با 3 مدافع وسط بازی می‌کند. به نظر شما این تیم در این 3 سال چقدر آسیب‌پذیر بوده است؟ آیا منتظری از ابتدای فصل زمزمه‌های رفتن را سر نداده بود؟ آیا نباید از همان روزها فکری به حال رفتن او می‌کردند؟ وقتی چنین اتفاقی رخ می‌دهد دیگر باشگاه نمی‌تواند یک شبه پول تهیه کند. این مدیران میانی فتح‌الله‌زاده هستند که باید از قبل لیست بازیکنان مورد نیاز را تهیه می‌کردند و دست فتح‌الله‌زاده می‌دادند اما وقتی در باشگاه استقلال از آخرین خاکریز که فتح‌الله‌زاده است به عنوان اولین خاکریز استفاده می‌شود همین داستان پیش می‌آید که منتظری می‌گوید آقای فتح‌الله‌زاده من به خاطر شما می‌مانم اما در اواسط فصل از این تیم جدا می‌شوم.

منزوی در خصوص اینکه آیا در باشگاه استقلال سابقه داشته که بازیکنان در وسط فصل از این تیم جدا شوند، گفت: سال 1377 مهدی پاشازاده، سرژیک تیموریان، داریوش یزدانی و علیرضا منصوریان از تیم جدا شدند حتی علی موسوی تا پایان فصل با یک تیم خارجی قرارداد بست اما پایان فصل از استقلال جدا شد، همان تیم در غرب آسیا قهرمان شد و تا فینال لیگ قهرمانان آسیا هم پیش رفت علتش هم این بود که این تیم بنیه داشت. اگر داریوش یزدانی و علیرضا منصوریان از این تیم جدا شدند، محمود فکری و آتیلا حجازی در این تیم بودند حتی بختیاری‌زاده و رضا حسن‌زاده را داشتیم اما به تیم فعلی استقلال برسیم. شما به خرید‌های خارجی این تیم نگاه کنید، در این چند سال به جز جان واریو و ساموئل کدام خرید خارجی استقلال موفق بوده است. البته من اصلا نمی‌خواهم کسی را تخریب کنم. باید بررسی کنیم که چه بلایی سر تیم می‌آید. وقتی دوستان نخواسته‌اند این مورد را نگاه کنند، چه باید گفت؟

منزوی ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات به وضعیت استقلال نگاه کنید. در شرایطی که مدیران این تیم باید حواسشان به جذب بازیکن باشد مدام حرف از تغییر مدیریت در این باشگاه بود تا بودجه این باشگاه مشخص شود و وضعیت مدیران آن مشخص شود مجبور بودند بازیکنانی جذب کنند که باقی مانده بود پس این بخش ماجرا متوجه باشگاه نیست. هر مدیری باید با برنامه‌ریزی پیش رود. همین سال گذشته زمانی که آقای عباسی در وزارت ورزش بود من مصاحبه کردم و گفتم آقای عباسی شما فتح‌الله‌زاده را نابود نمی‌کنی بلکه در حال نابود کردن استقلال هستی، اینها عوامل خارج از دست مدیران است. وقتی مدیران تحت فشار باشند یا مربی تحت فشار باشد اتفاق بهتر از این نمی‌افتد.

منزوی با اشاره به این موضوع که برخی از افراد در باشگاه استقلال مشکل‌ساز هستند، گفت: من در یکی از جلسات شورای معاونین که دعوت شده بودم به دوستان خودم هم این مسئله را گفتم و تأکید کردم که مسیری که آنها می‌روند باید عوض شود چون روشی که آنها در پیش گرفته‌اند تاکتیک خوشبینانه است در حالی که آنها باید تاکتیک بحران را پیش رو داشته باشند. حرفم را با این جمله تمام می‌کنم که اگر کسی می‌خواهد عملکرد فتح‌الله‌زاده را بررسی کند فقط یک ساعت جای او بنشیند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قرارداد ۶ ماهه کاروالیو با استقلال ثبت شد
قرارداد بازیکن برزیلی تیم فوتبال استقلال در هیات فوتبال تهران ثبت شد.

13921017000276_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تونی فابیو کاروالیو بازیکن برزیلی استقلال که از روز گذشته در تمرینات این تیم حاضر شده بود امروز در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد.

قرارداد این بازیکن به مدت 6 ماه در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد و این بازیکن می تواند آبی پوشان را از دیدار های آینده همراهی کند.

ای بابا .. آقای رحمتی اون دیگه چه حرکتیه ؟ :D
چه دقتی !!! آقا مصطفی عکسها رو خیلی حرفه ای می بینه!! ;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

شما از اینکه استقلال در صدر هست خوشحال نیستی ؟ خوب من فقط یه نتیجه میتونم بگیرم که مشخصه چیه ...

اما لطفا از جانب همه صحبت نکن ... چون در مورد خودم لااقل میدونم که از صدرنشینی استقلال خوشحالم .

شما میگی پول نیست اونوقت بازیکن خارجی میگیرن ... اولا که اگه بازیکن نگیرن که خود شما میای اینجا داد و هوار که آی آقا این چه وضعه مدیریته ... بگیریم، میای این حرفا رو میزنی ... اصلا مگه گرفتن بازیکن خارجی نشون دهنده ی پولدار بودنه ؟ بازیکنی که با یک سوم قیمت بازیکنای داخلی میاد تو ایران و تازه آخرشم معلوم نیست به حق و حقوقش برسه که دیگه این حرفا رو نداره ... مگه همین آرزه نمیخواد ازمون شکایت کنه ؟ مگه خارجی نبود ؟ مگه خیلی خارجیای دیگه ازمون شکایت نکردن ؟ پس این حرفا دیگه چیه؟

شما همونی هستی که اول فصل هم اومدی صحبت از باند بازی و لابی بازی و فساد قلعه نویی و این حرفا زدی ... گفتی که نمیدونم با مجیدی فلان کرد و بهمان کرد ... همون ی هستی که وقتی مجیدی رو برگردوند به باشگاه شاخ درآوردی .. مگه نه ؟؟ اونروز حرفات رو پس گرفتی در مورد قلعه نویی و الآن دوباره همون حرفای سابق ...

دلالی که دور و بر امیر بود ؟؟؟!!!! کی رو میگی ؟ کی بش هشدار داده ؟ جرم امیر چیه این وسط ؟ ضمنا اونی که دور و بریاش رو گرفتن سرمربی تیم ما نیست عزیز ...

حوصله ی بحث های تکراری رو ندارم .... حق ما نیست که با هیزم شما بسوزیم ولی حق شما اینه که یکی مثل مرفاوی مربی تیم باشه و تو کف قهرمانی لیگ و صعود توی آسیا بمونی ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
غلام‌نژاد: به احتمال زیاد به دربی می‌رسم/از هفته آینده در تمرینات شرکت می‌کنم

مجید غلام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره مصدومیت خود اظهار داشت: در حال حاضر هر روز در چند نوبت کار فیزیوتراپی را انجام می‌دهم و از هفته آینده در تمرینات استقلال شرکت خواهم کرد.

وی با اشاره به نوع مصدومیت خود گفت: در یکی از تمرینات عضله دوقولوی پایم آسیب دید که در بازی آخری که برای استقلال به میدان رفتم پزشکان اعلام کردند، پایم خونریزی کرده است. به همین دلیل پزشکان گفتند باید 2 هفته دور از میادین باشم که 5 روز از این 2 هفته گذشته است.

غلام‌نژاد در مورد اینکه آیا به دیدار تیمش مقابل پرسپولیس در تاریخ 27 دی‌ماه 92 می‌رسد، یا نه، عنوان کرد: اگر مشکلی پیش نیاید به احتمال زیاد به دربی می‌رسم.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
شما از اینکه استقلال در صدر هست خوشحال نیستی ؟ خوب من فقط یه نتیجه میتونم بگیرم که مشخصه چیه ...

اما لطفا از جانب همه صحبت نکن ... چون در مورد خودم لااقل میدونم که از صدرنشینی استقلال خوشحالم .

شما میگی پول نیست اونوقت بازیکن خارجی میگیرن ... اولا که اگه بازیکن نگیرن که خود شما میای اینجا داد و هوار که آی آقا این چه وضعه مدیریته ... بگیریم، میای این حرفا رو میزنی ... اصلا مگه گرفتن بازیکن خارجی نشون دهنده ی پولدار بودنه ؟ بازیکنی که با یک سوم قیمت بازیکنای داخلی میاد تو ایران و تازه آخرشم معلوم نیست به حق و حقوقش برسه که دیگه این حرفا رو نداره ... مگه همین آرزه نمیخواد ازمون شکایت کنه ؟ مگه خارجی نبود ؟ مگه خیلی خارجیای دیگه ازمون شکایت نکردن ؟ پس این حرفا دیگه چیه؟

شما همونی هستی که اول فصل هم اومدی صحبت از باند بازی و لابی بازی و فساد قلعه نویی و این حرفا زدی ... گفتی که نمیدونم با مجیدی فلان کرد و بهمان کرد ... همون ی هستی که وقتی مجیدی رو برگردوند به باشگاه شاخ درآوردی .. مگه نه ؟؟ اونروز حرفات رو پس گرفتی در مورد قلعه نویی و الآن دوباره همون حرفای سابق ...

دلالی که دور و بر امیر بود ؟؟؟!!!! کی رو میگی ؟ کی بش هشدار داده ؟ جرم امیر چیه این وسط ؟ ضمنا اونی که دور و بریاش رو گرفتن سرمربی تیم ما نیست عزیز ...

حوصله ی بحث های تکراری رو ندارم .... حق ما نیست که با هیزم شما بسوزیم ولی حق شما اینه که یکی مثل مرفاوی مربی تیم باشه و تو کف قهرمانی لیگ و صعود توی آسیا بمونی ...
اولا جالب های لایت کردی هیچ گربه ایی هم بخاطر رضای خدا موش نمیگیره فکر نکنم یادت رفته باشه برا این مجیدی اورد که سکوهایی که از دقیقه 20شروع به شعار دادن علیه قلعه می کردندو فرهادو صدا میزدن اوردش که سکوها و موقعیتشو از استقلال از دست نده جالبم هست بعضی وقتها میگه برا استقلال قرض کردم (آره جون خودش )آقا مصطفی حقیقت همیشه تلخ من واقعیت ها رو گفتم خودتم میدونی قلعه نویی اگه فرهاد نبود مطمن باش 6ماه تواستقلال دوام نداشت من اون موقع هم از مواضعم کوتاه نیو مدم اما مجبور به سکوت شدیم اما دیشب هم دستش رو شد اگه 90دیده باشید در مورد دلال هم عادت ندارم بدون سند حرف بزنم خبرشم پایین میزارم نگاه کن حرفهاب لاوره که یادت نرفته تیتر روزنامه های صبح امروزم نگاهی بکن جواد حرفهای جالبی زده http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1032139

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قلعه‌نویی: کار نکونام بچگانه بود
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: کار نکونام بچگانه بود که در برنامه 90 آن صحبت‌ها را مطرح کرد.

13921011000358_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین استقلال در جمع خبرنگاران در مورد دیدار با استقلال خوزستان گفت: استقلال خوزستان یک تیم خوب و قوی است و هر بازی هم شرایط خاص خودش را دارد. استقلال خوزستان یکی از تیم‌های خوب لیگ است که ما را در اهواز برد و با یک فوتبال خوب برد و شانسی هم مقابل ما پیروز نشد. آنها با فوتبال تاکتیکی بر ما پیروز شدند پس ما یک بازی سخت داریم. استقلال خوزستان مربی خوبی مثل ویسی دارد.

وی ادامه داد: با کمک خدا و اهل بیت هم اکنون در صدر جدول هستیم و باید هفته به هفته جلو برویم. برخی شلوغ می‌کنند و می‌گویند استقلال صدرنشین است اما ما باید کار خودمان را انجام بدهیم.

سرمربی آبی‌پوشان در مورد وضعیت محرومان و مصدومان استقلال نیز گفت: محروم نداریم اما مصدوم زیاد داریم می‌دانم چه کسانی هستند اما باید روزانه گزارش پزشکی آنها به من برسد. باید از کمیته پزشکی استقلال هم تشکر کنم که فداکارانه کار می‌کند. کلینیک دکتر نوروزی به طور کامل در اختیار باشگاه استقلال است و از دکتر نوروزی، دکتر ستوده و سرکار خانم محمدی تشکر می‌کنم. ما 5- 6 مصدوم داریم که به بازی با استقلال خوزستان نمی‌رسند.

قلعه‌نویی در مورد دربی پایتخت گفت: خواهش می‌کنم در مورد این بازی صحبت نکنید. اجازه بدهید هفته به هفته جلو برویم.

سرمربی استقلال در مورد بحث جدایی نکونام و صحبت‌هایی که شب گذشته در 90 مطرح شد، گفت: من با جواد تلفنی حرف زدم اما این را باید ابتدا بگویم که نه من و نه هیچ کدام از بازیکنان و کادر استقلال منتی بر سر استقلال و مردم نداریم اگر منتی هست آنها باید بر سر ما بگذارند. شاید برخی از این تماشاگران که در اینجا حضور دارند 20 هزار تومان هم در جیبشان نداشته باشند ولی به اینجا می‌ایند و سرما را تحمل می‌کنند و برای بازگشتشان هم در مضیقه باشند. آنها عاشق واقعی هستند. سرمایه اصلی ما هم همین مردم هستند.

وی ادامه داد: نباید سر مردم منتی بگذاریم. نکونام هم کار بچگانه‌ای کرد که در برنامه 90 آن صحبت‌ها را مطرح کرده است البته من شب‌ها زود می‌خوابم و برنامه را ندیدم اما شنیدم صحبت‌هایی مطرح شده است. باید بگویم هم انتقالی یک فلسفه‌ای دارد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی: با سرمربی تیم ملی مشورت می‌کنند با من نه!

سرمربی تیم فوتبال استقلال در واکنش به صحبت‌های شب گذشته جواد نکونام، گفت: هیچ یک از ما مجانی برای استقلال کار نکرده‌ایم و نباید منتی سر مردم و باشگاه بگذاریم.

امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اظهارات شب گذشته جواد نکونام که گفته بود "سرمربی استقلال خیلی راحت موافقت خود را برای جدایی او اعلام کرده" ، اظهار کرد: اجازه بدهید یکسری از مسائل در خانواده درون خود ما بماند و به رسانه‌ها کشیده نشود. من دیشب خواب بودم و برنامه «90» را ندیدم اما امروز سر تمرین درباره این موضوع به جمع بندی خواهیم رسید.

وی افزود: با این حال یک چیز را به صورت کلی می‌گویم. کدام مربی عاقل می‌آید و اجازه می‌دهد تیمی که برایش زحمت کشیده و بعد از زوج سازی‌های فراوان به قهرمانی در لیگ برتر و آسیا رسانده به این راحتی از بین برود؟ کدام منطق و عقل سلیم این را می‌گوید؟

به هر حال من بعد از سه سال تیمی را جمع کرده‌ام، حتی بازیکنانی را به خاطر موفقیت استقلال به تیم آوردم که بارها علیه من مصاحبه کرده بودند، اما تیم خیلی خوب و هجومی را بستیم و خدا و اهل بیت کمک کردند که نتایج خیلی خوبی بگیریم.

وی با اشاره به جدایی پژمان منتظری، گفت: در بیش از 10 مصاحبه تلویزیونی گفتم که نباید منتظری از استقلال برود. منتظری سه بار پیش من آمد و گفت که پیشنهاد دارم. اما من به او گفتم که تصمیم نهایی را باشگاه می‌گیرد و حتی خود من هم زیر مجموعه مدیرعامل به حساب می‌آیم با این حال من مخالفتم را اعلام کرده بودم و نقطه نظراتم را به آقای فتح‌الله‌زاده هم گفته بودم.

قلعه‌نویی با اشاره به خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی، اظهار کرد: مجیدی به همراه آقای بابایی پیش من آمدند. مجیدی گفت که می‌خواهم از فوتبال خداحافظی کنم. به او گفتم این کار را نکن.

دلیل تصمیمش را پرسیدم. گفت "خسته‌ام" به او گفتم که ایرادی ندارد، به خاطر این خستگی تو را به بازی‌های شهرستان نمی‌برم و در تهران هم تنها در بازی‌هایی که در ورزشگاه آزادی بازی داریم به تو بازی می‌دهم. صبر کن و در روز بازی برگشت با تراکتورسازی خداحافظی کن.

من تا این حد تلاش کردم تا مجیدی از فوتبال خداحافظی نکند. می‌توانید این صحبت‌ها را از آقایی بابایی که در جلسه حضور داشت، بپرسید.

او گفت می‌خواهم در اوج خداحافظی کنم و من هم گفتم سه ماه دیرتر شرایط بدی را ایجاد نمی‌کند و اوضاع فرقی نخواهد کرد. می بینید که نظر من درباره خداحافظی فرهاد مجیدی چه بود و سرانجام او چه تصمیمی گرفت. پژمان منتظری را هم که همه دیدند. گفتم نرو و او خیلی راحت بر خلاف حرف من از استقلال جدا شد.

قلعه‌نویی درباره وضعیت جواد نکونام نیز گفت:

ایشان که بازیکن حرفه‌ای است چرا در روزنامه‌ها درباره پیشنهاداتش حرف می‌زند. او ابتدا در مطبوعات حرف زد و سپس من از طریق آقای فتح‌الله‌زاده متوجه شدم که او پیشنهادهایی دارد.

او اصلا به من مربی نگفته که می‌خواهم بروم. نه این که منظورم جواد نکونام باشد، کلی می گویم. بازیکن حاضر است، با مربی ملی‌اش صحبت کند و مشورت بگیرد، اما نمی‌آید با من مربی باشگاهی صحبت کند. تنها فتح‌الله‌زاده به من گفت که برای نکونام پیشنهاد آمده و من هم گفتم می‌نشینیم بررسی می‌کنیم. اینکه توپ را به زمین دیگران بندازیم کار غلطی است. اگر با پیشنهادی که می‌رسد مخالفت کنی، اگر یک روز مشکلی پیش بیاید، بازیکن می‌گوید من که می‌خواستم بروم شما اجازه ندادی. من قلعه‌نویی مخالف خیلی از رفتن‌ها بودم. به مجیدی گفتم که از فوتبال در این شرایط خداحافظی نکن، دو دقیقه مانده به پایان بازی به من گفت که تعویضم کن و دیدم همان لحظه از فوتبال خداحافظی کرد. یا در سه جلسه به منتظری گفتم از استقلال نرو، اما بدون اینکه ما متوجه شویم، دیدیم به قطر رفته. متاسفانه این بازیکنان با آدم صحبت نمی‌کنند و اول در مطبوعات و رسانه‌ها درباره پیشنهادهایشان حرف می‌زنند و بعد چنین حرف‌هایی در می‌آید.

قلعه‌نویی افزود: یک چیز را خیلی کلی می‌خواهم بگویم. من بازیکن یا من مربی حق نداریم سر مردم و سر باشگاه با سابقه‌ای چون استقلال منت بگذاریم. من اگر در استقلال کار کرده‌ام در عوض پولش را هم گرفته‌ام. هم من پولم را گرفته‌ام و هم نکونام. اگر منتی باشد، این مردم و باشگاه هستند که باید سر ما بگذارند.

وقتی پیشنهادی به بازیکنی می‌رسد، ما از سه جهت این پیشنهادها را بررسی می‌کنیم و منافع باشگاه، منافع بازیکن و شرایط تیم را می‌سنجیم و بعد از آن با آن پیشنهاد موافقت می‌کنیم یا مخالفت را اعلام و نظرمان را به مدیرعامل باشگاه می‌گوییم. بازیکنی مثل منتظری که این همه اصرار کردیم بماند، از استقلال جدا شد الان هم اگر به نکونام بگوییم نرو اگر خدایی نکرده روزی مشکلی پیش بیاید، می‌گوید من می‌خواستم بروم شما اجازه ندادید. نمی‌دانم این داستان‌ها چیست که در برنامه 90 و رسانه‌ها مطرح می‌کنند.

وی ادامه داد: استقلال بالای 60 سال قدمت دارد و این همه بازیکن و مربی در این همه سال آمده‌اند و رفته‌اند. استقلال قبل از قلعه‌نویی قهرمان ایران و آسیا شده است و بدون من هم راهش را ادامه می‌دهد. نباید منتی به خاطر کارهایی که انجام داده‌ایم بگذاریم چراکه هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند برای استقلال مجانی بازی کرده است.

قلعه‌نویی در واکنش به این صحبت نکونام که اگر قلعه‌نویی با رفتن من مخالفت می‌کرد حاضر بودم برای استقلال سه سال مجانی بازی کنم، گفت: باشد اشکالی ندارد. راجع به این مساله هم در آینده صحبت می‌کنیم!

سرمربی استقلال در پایان درباره وضعیت آرش برهانی پس از عذرخواهی‌اش گفت: آرش برهانی را در اختیار باشگاه گذاشته‌ایم. من مربی نمی‌توانم بازیکنی را از باشگاه کنار بگذارم و تنها می‌توانم بازیکن را در اختیار باشگاه بگذارم. اینکه باشگاه چه تصمیمی می‌گیرد، دیگر مربوط به مدیران باشگاه است.

با این حال تا زمانی که او از تمرینات دور است، تمرینات اختصاصی را برایش در نظر گرفته‌ایم که در صورت اینکه به تمرینات بازگشت به لحاظ بدنی از سایر بازیکنان عقب نیفتد. درباره عذرخواهی‌اش هم باید بگویم اگر کسی در خیابان به کسی بزند، وقتی از ماشین پیاده می‌شود حتما عذرخواهی می‌کند اما به غیر از عذرخواهی باید ضرر و زیان هم بدهد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منتظری:در استقلال می‌ماندم «سرمایه سوزی‌» می‌شد/کوچکترین مشکلی با قلعه‌نویی ندارم

پژمان منتظری در اولین اظهار نظر خود بعد از ترک استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حرف و حدیث‌های مطرح شده پس از پیوستنش به تیم ام‌الصلال صحبت‌های زیر را انجام داده است.

فارس: حتما شنیدی که بعد از رفتنت صحبت‌های زیادی مطرح شد.

نمی‌دانم چه بگویم ولی برخی حرف‌ها را که می‌شنوم احساس نگرانی می‌کنم. از ابتدای فصل با فتح‌الله‌زاده صحبت کرده بودم و همه چیز مثل روز روشن بود. قرارداد من با استقلال همانطور که قبلا عنوان کرده بودم شفاف بود و با مدیرعامل باشگاه این گونه توافق کرده بودند که در نیم فصل از استقلال بروم.

فارس: گفته شده که از استقلال مبلغ سنگینی گرفتی و این تیم را ترک کردی.

باشگاه استقلال حسابدار و مسئول امور مالی دارد و هر شخصی می‌تواند جواب سؤال‌های دیگران را بدهد اما برای آنکه برای همه شفاف شود، توضیح می‌دهم. هنگامی که ما با تیم ملی به جام جهانی رفتیم من قراردادم با استقلال تمام شده بود آن زمان هر چیزی که از باشگاه می‌خواستم به من می‌دادند چون طبق قانون باشگاه باید 20 درصد قرارداد بازیکن را به او پرداخت کند و بقیه در مقاطع دیگر فصل پرداخت می‌شود. قرارداد من با استقلال در برج 4 و در تیر ماه امضا شد و اگر با نگاهی سطحی به آن توجه کنید، متوجه خواهید شد که تا اواخر آذر ماه حتی یک هزار تومانی هم از استقلال نگرفتم. این را می‌توانید از فتح‌الله‌زاده بپرسید و او هم پاسخ‌تان را خواهد داد. این نشاندهنده این موضوع بود که من به فتح‌الله‌زاده اعتماد داشتم و مدیرعامل باشگاه استقلال هم همین نگاه را به من داشت.

فارس: پس از آن چه شد؟

فتح‌الله‌زاده به من گفت در حال حاضر پولی ندارم به شما بدهم ولی چون ما در لیگ قهرمانان آسیا هستیم، به تو نیاز داریم من هم به او گفتم نیم فصل باید بروم و او هم پذیرفت. رابطه من با حاجی به گونه‌ای بود که او به من از لحاظ اخلاقی قول داد که نیم فصل بازیکن آزاد باشم و هر وقت که پول دست او آمد به من پرداخت کند. حتی در 5 ماه اول قراردادم یک ریال هم از استقلال نگرفتم و اصلا هم دوست ندارم بابت این موضوع صحبت کنم چون در 7 سال حضورم در استقلال شما یک مصاحبه از من به خاطر پول ندیدید. از همین جا از فتح‌الله‌زاده تشکر می‌کنم که او روی حرفش ایستاد و نشان داد که اخلاق و جوانمردی هنوز وجود دارد.

فارس: و سرانجام تیم قطری را انتخاب کردی؟

از طرفی من دوست داشتم شرایط جدید را تجربه کنم و وارد فاز جدیدی از زندگی ورزشی خودم شوم. خدا را شکر باشگاه استقلال آنقدر بزرگ است که نیازی به امثال پژمان منتظری ندارد. من برای این تصمیم همه چیز را کنار هم گذاشتم.

فارس: اما گفته شده که دست استقلال خالی مانده است.

ببینید من امسال 20 بازی در دفاع راست برای استقلال انجام دادم و با بازگشت خسرو حیدری که یکی از بهترین بازیکنان آسیا است و حضور مجید غلام‌نژاد احساس کردم که این تیم دچار خلاء نخواهد شد. از طرفی حضور عمران‌زاده و صادقی در دفاع وسط این نوید را می‌داد که استقلال هیچ مشکلی در این پست نخواهد داشت و عملکرد آنها نشان می‌دهد که آنها بازیکنان خوبی هستند و این موضوع باعث می‌شود من دغدغه فکری کمتری داشته باشم. حتی فکر کردم که اگر من در استقلال می‌ماندم یک نفر از بین حنیف و امیرحسین باید بیرون می‌ماند و اینگونه در استقلال سرمایه‌سوزی می‌شد.حالا هم خدا را شکر می‌کنم که شرایط استقلال در لیگ بهتر شده و برای این تیم بهترین آرزوها را دارم و خودم را عضوی از این تیم می‌دانم.

فارس: و این صحبت‌ها نشاندهنده علاقه تو به استقلال است.

من آنقدر استقلال را دوست دارم که همیشه با قلبم به این تیم فکر می‌کنم. شک نکنید که روزی به استقلال برمی‌گردم و آرزویم این است که به عنوان یک عضو کوچکی از این باشگاه امسال قهرمان لیگ برتر شود.

فارس: در این چند روز صحبت‌های زیادی مطرح شد که به خاطر اختلاف با قلعه‌نویی از استقلال جدا شدی؟

خدا را هزار مرتبه شکر می‌کنم که در این چند سال با چند مربی کار کردم و با هیچ کدام از آنها اختلافی نداشتم. قلعه‌نویی همیشه به من لطف داشته و شاید بعضی وقت‌ها تعریف‌های او حتی باعث به وجود آمدن مشکلاتی نه از طرف او برای من شده است. اما هیچ مشکلی بین من و قلعه‌نویی وجود ندارد و به خودم اجازه نمی‌دهم که احترام مربی را در نظر نگیرم و همیشه هم مربی مورد اعتماد من خواهد بود.

فارس: شرایط تیم‌تان در قطر چطور است؟

من دو سه جلسه با این تیم تمرین کردم و خوشبختانه رفته رفته شرایط عوض می‌شود.

فارس: اما گفته می‌شود که این تیم کاندیدای سقوط است.

خوشبختانه شرایط به گونه‌ای است که آنها از نتایج نیم فصل اول احساس خطر کردند و تیم خوبی را بسته‌اند. تیم با 7-8 بازیکن جدید نسبت به نیم فصل اول تمرین می‌کند و چند بازیکن خارجی خوب هم جذب تیم شده است. فکر می‌کنم از 4 روز بعد بازی‌ها استارت می‌خورد و امیدوارم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گزارش تمرين استقلال

استقلال در شرايطي عصر روز سه شنبه به تمرين پرداخت که غيبت جواد نکونام مهم ترين اتفاق اين تمرين بود و سوالات مختلفي را براي هواداران درباره آينده اين بازيکن پديد آورده بود.
00946230.jpg

آبي پوشان از ساعت 15:15 در حضور 40 هوادار در کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را براي بازي مقابل استقلال خوزستان پيگيري کردند.

به گزارش اوج، سرمربي استقلال که پس از گفت و گو با رسانه ها به زمين رفت،حدود 5 دقيقه با آبي پوشان صحبت کرد.

*جواد نکونام در اين تمرين حضور نداشت.جدايي او هر روز جدي تر مي شود و اين احتمال وجود دارد مسابقه استقلال با سورينت آخرين بازي او با پيراهن آبي بوده باشد.هواداران مرتبا درباره وضعيت جواد نکونام با هم صحبت مي کردند.

*حجت الاسلام مالک،منصور پورحيدري،شاهرخ بياني و سيروس دين محمدي از حاضران در تمرين بودند.

*طرفداران استقلال حنيف عمران زاده را با شعار حنيف آقاي گل تشويق کردند.

*به جز نکونام،ساير غايبان استقلال عبارت بودند از:احمد جمشيديان،بوبکر کبه،مجيد غلام نژاد، مهرداد اولادي و آرش برهاني.برهاني اين روزها ساعتي زودتر از تمرين تيمش به کمپ مي آيد و تمرين مي کند.

*دو بنر بزرگ با عکس امير قلعه نوعي در کمپ نصب شده است.روي يکي از آنها نوشته شده است:در برابر سرمايه ناجوانمردانه همچون هميشه استوار باش.

*هواداران استقلال با شعار استقلال با غيرت همينه،همينه تيم شان را تشويق کردند.

*مهدي رحمتي و سيد حسين حسيني زير نظر بابازاده تمرين مي کنند.

*براي لحظاتي کوتاه در کمپ؛عليه علي دايي شعار سرداده شد که بلافاصله با عکس العمل مسولان استقلال روبرو شد.

*يک دختر بچه که در کنار زمين حضور داشت تمرين را مشاهده کرد.

*توني بازيکن برزيلي استقلال،نخستين تمرين خود در کمپ را با آبي پوشان انجام داد.

*منصور پورحيدري،مدير فني استقلال درباره شايعه حضور يکي از آناليزورهاي اين تيم در تمرين روز دوشنبه پرسپوليس عنوان کرد: تقاضاي من از دوستان اين است وارد اين بحث ها نشوند.استقلال هرگز به چنين کارهايي دست نمي زند و آن فردي که خودش را آناليزور استقلال معرفي کرده بيايد تا ما هم او را بشناسيم.البته مي دانم سرمنشا اين شايعات کجاست.دربي براي استقلال سه امتياز دارد،همانطور که بازي با استقلال خوزستان هم سه امتياز دارد و نيازي نمي بينيم وارد اين جريانات شويم و مامور مخفي به تمرين پرسپوليس بفرستيم.

*يک بازيکن با پيراهن سبز در تمرين حضور يافت و در کنار سايرين تمرين کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا