راستی Utawarerumono رو کامل دیدم هیف آخرش Yuzuha مرد ولی یه تیکه تو اپنینگ اولش نشون میده چشماشو باز میکنه یعنی خوب میشه پس چرا مرد در کل قشنگ بود فقط یه چیزو نفهمیدم هاکوئورو چطور بوجود امد از اون سنگه؟یا یه موجود آزمایشگاهی بود؟راستی این کارتون فیلم سینمایی نداره؟
تا اونجايی که من ميدونم فيلم نداره يعنی تازه کارتونش تموم شده حالا وقت ميخواد تا فيلم و اين چيزاش بيرون بياد.

در مورده هاکورو دروق چرا؟! من خودمم درست نفهميدم چی شد:blink: ، ولی اونی که قسمت اول نشون داد فکر کنم ماله همون اولش بود نه آخرش!

در مورده اينکه چه جوری بوجود اومده بود، فکر ميکنم (اين فقط يه حدسه

) يه خدای قديمی بوده که تو آزمايشگاه يه طور ی به بدن هاکارو منتقلش کرده بودن!!!:blink: (حدس)
حالا من چند تا سوال بپرسم:
با اين فرضيه، يعنی ايرورو و خواهرشو بقيه يه اون آدما همه تو آزمايشگاه بوجود اومدن؟ چون به وضوح نشون دادن که ايرورو يه موجود آزمايشگاهی هست!!!:blink:
زمان اين کارتون چيه؟ حال، آينده يا گذشته؟
در حال حاضر Yu Yu Hakusho رو دارم میبینم
به کجاش رسيدی؟ نظرت چيه؟ من که خيلی خوشم اومد، اگه بگيم تو گروه adventure دسته بندی بشه، بازم خيلی قشنگه، حتی يه قسمت تو 112 قسمت خسته کننده يا تکراری يا خواب آور نبود، و با وجود خيلی قديمی بودنش هنوز هم قابل مقايسه با اين کارتون های جديد هست!

:happy:
راستی یه سوال از بچه هایی که لینکای خواهر فریدا رو دان میکنن میخاستم ببینم سرعت انترنتشون چنده و تورنتهایی که میگیرن با چه سرعتی دان میشه میخواستم ببینم کسی با 128 داره دان میکنه؟
سوال جالبيه؟

راستی سرعت هاتون چنده؟

منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!!:blink: اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا!

تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هستم.
راستی یه سوال قضیه این TV TOKYO چی هست؟ شبکه رسمی ژاپن هست یا یه کمپانیه؟
تا اونجا که آکی به من گفته آره يکی از شبکه های رسمی يه مجانی يه ژاپن هست . کارتن هايی که اولشون ميزنه TV TOKYO يعنی به صورت مجانی پخش ميشن ، کارتون هايی که اينو ندارن يعنی از کانال های ديگه اي پخش ميشن که براي گرفتنشون بايد پول بدن ، مثل ماهواره خودمون.