• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سریال شرلی هلمز با بازی هندریت مندرسن بازیگر نقش کلیو ساعت 3 جمعه ازشبکه 1 صدا وسیما پخش شد!با توجه به اینکه صدا وسیما عجیب ما این سریال رو در برنامه کودک پخش می کنه کلیو دوستان عزیز برنامه های کانال 1 رو چک کنن تا ببینیم این سریالو هر روز می زارن یا فقط جمعه ها!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 3 سريال shounen onmyouji :
[Yoroshiku]​_Shounen​_Onmyouji​_-​_03​_[76033552].​avi
[Yoroshiku]​_Shounen​_Onmyouji​_-​_03​_[84E544BD].​mp4

Yoroshiku_Shounen_Onmyouji_-_02_-5.jpg

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
من امروز اومدم همینطوری یه تیکه آف تاپیک بگم و برم سر درسام
فریدا خانوم این عکسا رو میشناسی
'گفتم حالا که مادرتون نیومدن یه جوری شما رو سر حال بیارم
امیدوارم هر چه زودتر همشون دستتون برسه

[URL=http://www.filehigh.com/viewimg.php?f=27712&i=272264] [/URL]

[URL=http://www.filehigh.com/viewimg.php?f=27712&i=272265] [/URL]

[URL=http://www.filehigh.com/viewimg.php?f=27712&i=272267] [/URL]

[URL=http://www.filehigh.com/viewimg.php?f=27712&i=272266] [/URL]

خوب خداحافظ تا بعد امتحانا:)

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام
تاپیک خلوته ؟ بقیه کجان ؟
راستی کسی از شما آنیمه D-Grayman رو دیده ؟
من دارم دانلودش میکنم
تا الان 4 قسمتشو دیدم باید بگم خیلی قشنگه
فریدا خانوم میشه لطف کنین و یه توضیح خیلی مختصر راجع به این آنیمه بدین
ممنون
راستی یه چیز دیگه
آنیمه Pumpkin scissors هم به نظر بد نمیاد
من تا الان 6 قسمتشو گرفتم باید بگم خیلی با مزه بود....راستی این آنیمه تا الان چند قسمتش در اومده ؟
الانم دارم تو وقتای آزادم انیمه Blood + رو دانلود میکنم
آخه بعد از بحث مفصل و هیجان انگیز شما راجع به Blood+ دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
خوب خیلی ببخشین وقتتونو گرفتم
خداحافظ

پی نوشت :

روزبه خان...:blink: شما کجایی هیچ خبری ازتون نیست ؟
چند دفعه به گوشیت زنگ زدم کسی بر نداشت
یه خبری بده ...من جمعه از شانس تو ماشین گیرم اومده بود میخواستم آدرس بگیرم بیام ولی اس ام اس زدم کسی جواب نداد
خوب خداحافظ

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
انگار طرفدارای Blood+ دارن زیاد میشن
oneeyedsmiley.gif

-------------------------------------------

Elfen Lied رو دیدم . بسیار زیاد قشنگ بود
wind37.gif

از هر نظر کامل بود. آهنگ خیلی قشنگی هم داشت
23t06dg.gif

به نظرتون ممکنه ادامه اش بدن؟ برای ادامه جا داره. اگه بشه خیلی خوب میشه
birgits_snill.gif

حالا چند تا سوال
questionedf.gif
:
آخرش لوسی هنوز زنده بود؟
چرا وقتی لوسی اومد ساعت به کار افتاد؟

راستی برای من جالب بود که بدونم چرا اسمشو گذاشتن Elfen Lied . یه جا خوندم که Elfen Lied یه شعر آلمانیه به معنی Elf song. اینم لینک شعرش

اینجا هم کاراکترای مجموعه معرفی شدن.

elf_33.jpg

(اگه عکسا تکراریه ببخشید
blush.gif
)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا چند تا سوال
questionedf.gif
:
آخرش لوسی هنوز زنده بود؟
چرا وقتی لوسی اومد ساعت به کار افتاد؟
ظاهرا می خواست بگه لوسی رفت و Nyu اومد ... واسه همین musicbox از کار افتاد و ساعت شروع به کار کرد ...

اینجا هم در این باره یه چیزایی گفتم :
به نقل از seymour :
Spolier ( آخر داستان لو میره اینجا ) :

طبیعتا این سوال پیش اومد واسه ام که اون کی بود دم در ... به نظر میاد که قطعا lucy / Nyu باشه... جالب اینه که توی مانگا ظاهرا بعد از اینکه پسره می فهمه که لوسی خونواده اش رو کشته ازش متنفر میشه ... در حالیکه اینجا زود دوست شدن ... نظرتون چیه ؟ کسی خبر داره که آخر مانگاش چی میشه ؟

راستی من از شخصیت های فرعی داستان خیلی خوشم اومد ، بخصوص nana ( شماره 7 ) ، کوراما ( رئیس باوجدان ) و دخترش ( شماره 35 ) ... راستی اینجا رو هم ببینین ( سایتیه که طرفداران nana درست کردن - من که زیاد خوشم نیومد )

( پایان spoiler )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

ببخشيد قيبتم طولانی بود!:p در حال آماده شدن برای اين کنفرانسی که معلوم نيست ميتونم برم يا نه! هستم.:happy: البته اگه منم نرم استاد عزيز بزرگوارم به جای من present ميکنه و خوش به هالش ميشه!:hmm:

anyway، بگزريم من يه سوال دارم :f34r:: شماها ميتونين عکس هايی که من ميزارم رو ببينين؟؟؟ :eek:

والا من دارم شاخ در مييارم :blink:، همين الان عکس رو ميزارم ، 5 دقيقه ديگه عکسی در کار نيست ! :eek:بعد ميرم با PC کار کنم ميبنم عکس سره جاشه!:blink: ميرم دانشگاه ميبينم عکسه دوباره قيبش زده!:eek: حالا اگه عکسو از رو pc بزارم رو laptop نشون نميده يا برعکس يا نميدونم ... ديگه گيج شدم!!!:wacko: ماجرای اين عکس ها چيه؟؟؟:eek:
يه دانشمند به من جواب بده:D;)

چقدر دلم برای اينجا تنگ شد تو همين 2-3 روز!:rolleyes:خوب برم سرتونو درد بيارم :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه دفعه هم به من گفت که تا آخرش عشق فیلم می مونه و فکر نکنه که هیچ وقت خیلی به انیمه علاقه مند بشه
mornincoffee.gif
... ( آخه من ازش پرسیدم که خودش دیده اینا رو یا نه ) راستش منم همین طورم ... یعنی اگه قرار باشه از بین " سینه فیل " ( عشق فیلم ) و " اینمه فیل " یکی رو انتخاب کنم ، 100% اولیم ...
invisible.gif
lol :lol: آره ميدونم، اصلاً من و هدی سره فيلم و کتاب باهم دوست شديم:rolleyes: و بيشتر اوقات خونه همديگه در هال فيلم ديدن بوديم:)چون دوتايی خيلی ميچسبه مخصوصاً وقتی هر دو نفر خوره فيلم باشن (من خودم ديکشنری متحرک فيلم بودم :p ، هنوزم هستم و آرشيو های فيلم هامون هم بد نيست، البته ماله هدی الان بايد از ماله من بهتر باشه!). خلاصه من اکثر مواقع پيشه هدی بودم ، با وجود اينکه listening من خيلی قوی بود ولی خوب بازم ميلنگيد و به پای listening هدی که 10 سال امريکا زندگی کرده و اينگيليسی حکم زبونه مادر زاديشو داره نميرسه!:happy: و من هميشه در هال سوال بودم که اينجا چی گفت يا منظورش چی بود؟:eek:

چی ميخواستم بگم به چی رسيد:blink::D ، ميخواستم بگم منم يه زمانی خيلی عشق فيلم بودم ولی خوب الان يه کم منحرف شدم :lol:

حالا کيا فيلم moll flanders رو ديدن يا دارن؟ من دارم در به در دنبالش ميگردم، نسخه مورگان فيريمن، لينک دانلود هم که خدا رو شکر نداره يا من تا الان پيدا نکردم:(، خلاسه اگه کسی داره يا لينکشو پيدا کرد ممنون ميشم به منم خبر بدين!:happy:

moll-9624.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی Utawarerumono رو کامل دیدم هیف آخرش Yuzuha مرد ولی یه تیکه تو اپنینگ اولش نشون میده چشماشو باز میکنه یعنی خوب میشه پس چرا مرد در کل قشنگ بود فقط یه چیزو نفهمیدم هاکوئورو چطور بوجود امد از اون سنگه؟یا یه موجود آزمایشگاهی بود؟راستی این کارتون فیلم سینمایی نداره؟
utawarerumono-pict000-sunnysred.jpg

تا اونجايی که من ميدونم فيلم نداره يعنی تازه کارتونش تموم شده حالا وقت ميخواد تا فيلم و اين چيزاش بيرون بياد.:rolleyes:
در مورده هاکورو دروق چرا؟! من خودمم درست نفهميدم چی شد:blink: ، ولی اونی که قسمت اول نشون داد فکر کنم ماله همون اولش بود نه آخرش!:eek:
در مورده اينکه چه جوری بوجود اومده بود، فکر ميکنم (اين فقط يه حدسه;)) يه خدای قديمی بوده که تو آزمايشگاه يه طور ی به بدن هاکارو منتقلش کرده بودن!!!:blink: (حدس)

حالا من چند تا سوال بپرسم:

با اين فرضيه، يعنی ايرورو و خواهرشو بقيه يه اون آدما همه تو آزمايشگاه بوجود اومدن؟ چون به وضوح نشون دادن که ايرورو يه موجود آزمايشگاهی هست!!!:blink:

زمان اين کارتون چيه؟ حال، آينده يا گذشته؟:eek:
در حال حاضر Yu Yu Hakusho رو دارم میبینم
E-MRCA-20011-4.gif

yuyuhakusho002.jpg

به کجاش رسيدی؟ نظرت چيه؟ من که خيلی خوشم اومد، اگه بگيم تو گروه adventure دسته بندی بشه، بازم خيلی قشنگه، حتی يه قسمت تو 112 قسمت خسته کننده يا تکراری يا خواب آور نبود، و با وجود خيلی قديمی بودنش هنوز هم قابل مقايسه با اين کارتون های جديد هست!:):happy:
راستی یه سوال از بچه هایی که لینکای خواهر فریدا رو دان میکنن میخاستم ببینم سرعت انترنتشون چنده و تورنتهایی که میگیرن با چه سرعتی دان میشه میخواستم ببینم کسی با 128 داره دان میکنه؟
سوال جالبيه؟:) راستی سرعت هاتون چنده؟:eek: منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!!:blink: اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا!:D تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هستم.;)
راستی یه سوال قضیه این TV TOKYO چی هست؟ شبکه رسمی ژاپن هست یا یه کمپانیه؟
تا اونجا که آکی به من گفته آره يکی از شبکه های رسمی يه مجانی يه ژاپن هست . کارتن هايی که اولشون ميزنه TV TOKYO يعنی به صورت مجانی پخش ميشن ، کارتون هايی که اينو ندارن يعنی از کانال های ديگه اي پخش ميشن که براي گرفتنشون بايد پول بدن ، مثل ماهواره خودمون.:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا خانوم این عکسا رو میشناسی 'گفتم حالا که مادرتون نیومدن یه جوری شما رو سر حال بیارم امیدوارم هر چه زودتر همشون دستتون برسه
آه... داغ دلمو تازه نکن:(، مامانم اومده ولی چون بارش ازافه بوده اون سری cd ها بعلاوه يه سری چيزه ديگه رو گزاشته که بابام که ماهه ديگه ميياد ، برام بياره!!!:(:(:( کلی حرص خوردم!!!:hmm:
راستی کسی از شما آنیمه D-Grayman رو دیده ؟ من دارم دانلودش میکنم تا الان 4 قسمتشو دیدم باید بگم خیلی قشنگه فریدا خانوم میشه لطف کنین و یه توضیح خیلی مختصر راجع به این آنیمه بدین
من و سپهر و برادر dreamsboy که داريم دنبال ميکنيم:) ، بقيه رو نميدونم! :rolleyes:تا وقتی هم برادر dreamsboy هستن جايی برای اظهار نظر من باقی نميمونه!:p چون ايشون کامل مانگاشو خوندن ، بهتره از ايشون بپرسی.:happy:
من تا الان 6 قسمتشو گرفتم باید بگم خیلی با مزه بود....راستی این آنیمه تا الان چند قسمتش در اومده
همون 6 قسمت در اومده.
الانم دارم تو وقتای آزادم انیمه Blood + رو دانلود میکنم آخه بعد از بحث مفصل و هیجان انگیز شما راجع به Blood+ دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
اولاً تسليت ميگم، ديگه از کارو زندگی افتادی:lol:! دوماً چرا دانلود ميکنی؟ :blink:بچه ها که قبلاً دانلود کردن، از هدی يا يکی ديگه از بچه ها بگير.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Ghost Hunt
deerhurst111.jpg

lol :lol: خوب کارتون ترسناک! البته نه ترسناکه ترسناک!:blink: ولی خوب بدم نيست.;)
ماجرای يه دختر مدرسه اي که عاشق تعريف کردن داستان های ترسناک ارواحه! يه روز با يه پسری آشنا ميشه که اصلاً کارش شکار ارواحه و چون اشتباهن وسيله های اين پسره رو شيکونده بود حالا مجبور ميشه باهاش کار بکنه و توی خونه های روح زده مشغول به کار ميشن و ... :eek:

فعلاً 2 قسمتش در اومده:
ghosthunt5-3.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Innocent Venus
779490.jpg

يه کارتون جالب البته تا قسمت 3 زياد کشش نداشت ولی بعدش يهو جالب شد و من ديگه يه ضرب ديدمش البته فقط 12 قسمته!:p ولی جالب بود!
کسايی که تاپيک افسانه شجاعان رو هم ميخونن حتماً ميدونن که الان بحث سره شخصيت يوئه بوچون هست و اينکه آخر سريال چقدر قافلگير شده بوديم!:eek: اين کارتون هم مطمئناً همين بلا رو سرتون ميآره:D! يه کم دهنتون بازميمونه که شخصيت های خوب داستان چقدر بد از آب در ميآن!:eek:
داستن هم در آينده دور اتفاق ميافته يعنی انتظار داستان حقيقی نداشته باشين!:p راستی يه دزد دريايی دوست داشتنی هم توش داره!:wub:

screenshot19oz3.png

ماجرای يه دختر کوچولو که همه دنبالشن و 2 تا پسر جوون دارن کمکش ميکنن که فرار کنه، ولی واسيه چيش رو خودتون بايد ببينين :D;)

128.jpg
129.jpg
138.jpg

132.jpg
130.jpg
135.jpg

133.jpg
137.jpg
136.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی برادر سيمور، اينم تورنت قسمت سوم اين سريال ولی ماله اون گروه بده هست که قبلاً گفتم ، من که بازم نتونستم دانلود کنم ، حالا شما ها يه امتحانی بکنين شايد موفق شين:eek::happy:!

[GNU]Otome​_wa​_Boku​_ni​_Koishiteru​_-​_03[43F3D8A4]XviD.​avi
[GNU]Otome​_wa​_Boku​_ni​_Koishiteru​_-​_03(1280x720)[3EB5E9FA]XviD.​avi

otoboku3.jpg

03_00.jpg

برای بقيه بچه ها که نميدونن ماجرا چيه: اين دختر مو زرده پسره!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خودمونيم من هيچ وقت فکر نميکردم L اين قيافه اي باشه! :happy:

a2lw3.jpg

b2mz8.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی bleach رو ديدين؟ يعنی کاريا چقدر قوی شده؟:eek:فکر ميکنين lولين مبارزه بين کی با کاريا باشه؟ ايچيگوی هالو شايد بتونه يه کارايی بکنه!:p

راستی نظرتون در مورد اينکه ايچيگو هالو هست چيه؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يکی به من بگه خواهر پرشيانا کجاست؟:blink: خيلی وقته نيست!!!:eek: چی شده؟:eek: نگرانش شدم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
lol :lol: چی ميخواستم بگم به چی رسيد:blink::D ، ميخواستم بگم منم يه زمانی خيلی عشق فيلم بودم ولی خوب الان يه کم منحرف شدم :lol:

حالا کيا فيلم moll flanders رو ديدن يا دارن؟ من دارم در به در دنبالش ميگردم، نسخه مورگان فيريمن، لينک دانلود هم که خدا رو شکر نداره يا من تا الان پيدا نکردم:(، خلاسه اگه کسی داره يا لينکشو پيدا کرد ممنون ميشم به منم خبر بدين!:happy:
بنده هم به عنوان به عنوان یه عشق فیلم ( سینه فیل رو ترجیح میدم ) اعلام آمادگی می کنم ( واسه چی ؟!! ) ... و اصلا هم از مسیر درست (!! ) منحرف نمیشم ...
angel2.gif

این فیلم رو هم آخر پیدا نکردی ؟ خوب اگه انقدر دوستش داری ، چرا نمی خریش ؟ پیدا نمیشه ؟
2lcmff6.gif

سوال جالبيه؟:) راستی سرعت هاتون چنده؟:eek: منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!!:blink: اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا!:D تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هستم.;)
نگو ... حسودیمون میشه ...
4829.gif

راستی bleach رو ديدين؟ يعنی کاريا چقدر قوی شده؟:eek:
راستی نمی دونم چرا ژانر shonen زیاد مورد علاقه ام نیست
sad.gif
... شاید بخاطر این باشه که اگه قراره بحث اکشن و پسرونه و اینا باشه ، فیلم رو ترجیح میدم .. در مقابل اگه بحث کمدی رمانتیک باشه ، انیمه قابلیت های بیشتری داره انگار ... در واقع سلیقه سینمایی و انیمه ام با هم همپوشانی دارن ... یعنی اون ژانرهای خاصی که توی فیلم بهم نمی چسبه ، اینجا می چسبه ...
300.gif

راستی برادر سيمور، اينم تورنت قسمت سوم اين سريال ولی ماله اون گروه بده هست که قبلاً گفتم ، من که بازم نتونستم دانلود کنم ، حالا شما ها يه امتحانی بکنين شايد موفق شين:
من این هفته اینترنت پرسرعتم اماده میشه ... دست به کار میشم ..
87.gif
... ( حالا یه جوری میگم پرسرعت انگار موشکه !!! )

بالا