• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ناتان (البته دیوا فکر کنم نیسان صداش می کرد نه اون Ne-san برادرها همون اسمشو اینطوری تلفظ میکرد) اون تو شوالیه ها از همه منطقی تر و زیرک تره مخصوصا تو قسمتای اخر که دیگه تمام داستان به دست این شکل می گیره
فکر کنم اگه بخوایم تلفظ درستشو بنویسیم بشه نِیثِن که خیلی سخته . همون ناتان بهتره :)
انقدر همه شون بی بخار شدن که من کم کم داره از ناتان خوشم میاد
mellow.gif

خوب اینا همون ومپایرن ولی این اسم روشون نیست یعنی داست به وجود داشتن خوناشام اشاره ای نکرده و اونجوری که خودش می خواسته تعریف کرده
اینا به دست امشل گلداسمیت ساخته شدن بزرگترین شوالیه دیوا برادر سولومون و قوی ترین شوالیه دیوا .... که به طور عجیبی عاششق پیدا کردن همه چیز در مورد دیواس اینا هم طی ازمایشاتی که اون انجام داد به وجود اومدن و اینکه با افتاب مشکل دارن اینه که مستقیما از خونه دیوا تغزیه نکردن فقط ساخته ی دست امشلن
مرسی بابت توضیحات
happy.gif

راستی من تازه الان صفحات قبلی رو خوندم و فهمیدم که زحمت این کارتونو سپهر کشیده. دستت درد نکنه واقعا
flowerysmile.gif

-------------------------------------------------------

من چرا Blood+ رو فقط تا قسمت 47 دارم؟
bawl.gif

یکی به داد من برسه
no2.gif

سلمون هم که ترک برداشت بیچاره. دلم به حالش سوخت. خیلی تنها بود
cry2[1].gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا اینجاشو متوجه شده بودم. ولی نفهمیدم که اگه اینا سلاحن، پس چرا یه جوری ساخته شدن که با نور خورشید از بین برن؟
questionedf.gif
اصلا چرا این SIF ها انقدر همۀ خصوصیاتشون مشابه خون آشام هاست؟
upsidedown.gif
همون طور که سپهر هم گفت، فکر کنم کارتون ميخواست يه فرضيه ديگه رو هم پيش بياره که بر خلاف بقيه فيلم ها و کارتون ها اصل خون آشام از انسان نبوده بلکه از نسل سايا و ديوا بوده!:blink: مثلاً ميخواستن نشون بدن که خون آشام ها چه جوری به وجود اومدن!:D
خوب تو و برادر سيمور ببينينش بعد من يه سوال دارم شايد شما ها بتونين جواب بدين;)
cry2%5B1%5D.gif
واقعاً، حالا هر چی سپهر بگه ولی بازم جونه خودشو فدای سايا کرد:(! منم خيلی دلم براش سوخت:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این لیست کارتن هایی که شخصیت های Evil Zone توش بازی کردن
Lost Legacy
Danzaiver
Erel (Moe Moe Erel in the original)
Bounty Hunter (Klutzy Rogue in the original)
Fantastic Abilities
The Legend Of Tenpouin
Day Breaker
Passionate Midori
Guardian Angel Setsuna
Evil Zone The Confinement Area -I Wanna Kiss in the Dark
از تو تمام اينا که نوشتی فقط bounty hunter و guardian angel کارتون هستن که خيلی هم قديمین، lost legacy خودش يه بازيه و در جواب سوالت بايد بگم که من هيچ کدوم رو ندارم ! sorry!:(
خواهر فریدا چرا دوستتون نمیاد اینجا جمعمون جمع بشه.الان که دیگه کار تزش تموم شد
lol :lol: فکر نکنم بخواد يه اعتياد به اعتيادای ديگش اضافه بشه!:p خودمونيم اين PT بد جوری اعتياد ميآره!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اختیار دارید
بجز اسم انگلیسیش ( Twins of Destiny ) چیزی یافت نشد( تورنت)
برای اینکه اسم فرانسش هم به فیلتر نخوره کافیه les رو از اولش حذف کنید
پس شمام چيزی پيدا نکردين!:( کلاً کارتن های قديمی خيلی سخت پيدا ميشن:(.

راستی برادر شينوبی اون لينکه چی شد؟ من منتظرم! :rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
واسه من نشون میده ولی
sad.gif
... شرمنده یادم رفت لینک کنم ... اینجا
اوه اينو ميگفتی، من دنبالش بودم ولی يه مشگل اساسی باهاش دارم ، 2 قسمتش بيشتر در نيومده ولی عجيبه که تورنتاش کار نميکنه!:(هداقل برای من کار نميکنه!:( شما ها يه امتهانی بکنين به منم خبرشو بدين:

هورا:lol: بگين چی؟ همين الان اومدم تورنتاشو براتون بزارم ديدم يه گروه ديگه شروع به sub کردن کرده و اين يکی error نداد :D، فقط اميدوارم اينگيليسی باشه و يهو فرانسوی و اسپانيايی از آب در نياد!:wacko: اينم اين تورنت جديدا:

02_00.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هیچی گفته نشد ... اما حتما تو سالن اپرایی ... یا لباس فروشی جایی گیر دیوا افتاده بود :D ا
:lol::lol::lol:
راستی یه کارتون گفتی به اسم rumble نمی دونم چی .... اون رو دیدی ؟ چطور بود ؟
school rumbles رو ميگی؟ :eek: من فعلاً 15 قسمت از season يکشو ديدم ، که خيلی کمدی هستش (يه کم زيادی برای من کمديه! دلمو ميزنه! من دوست دارم يه جاهاييش هم جدی باشه!:p) ولی البرز (استاد معضم من در ضمينه کارتون!;) ) گفت که season دومش محشره! :happy:من دانلود کردم ولی هنوز نديدم!:(
ایول کلی با این اخرش حال کردم ...اون همه دردسر رو با 4 تا شیرینی فراموش کردی .... اما با این حال نوش جان
آخه کاره ديگه اي نميتونم بکنم! جز اينکه صبر کنم!:( منم که صبر کردن متنفرم:wacko: بخاطر همين سرمو با چيزای ديگه گرم ميکنم که فراموش کنم!:p
نمی دونم اینا رو کسی گفته یا نه ولی حالا داشته باشین
D.Gray-man - 06 (XviD)
[Kyuu]_Black_Blood_Brothers_-_09[576196B2].av

چقدر هر 2 تاش بد جايی تموم شد!:wacko: بازم بايد صبر کنيم تا هفته ديگه:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما کارتون امروز:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Asatte no Houkou
2001957891728841013_rs.jpg

[/FONT]
اين کارتون داستان 2 تا دختر هست يکی کارادا که هنوز بچه است ولی دوست نداره بچه باشه و اون يکی شوکو که بزرگه ولی از زندگيش راضی نيست و تازه از امريکا برگشته ژاپن! آخر قسمت اول معلوم ميشه که شوکو دوست دختر قديمی يه برادر کارادا هست و برادره به خاطر کارادا، شوکو رو ترک کرده بوده، شوکو که ناراحته از اين قضيه، کارادا رو ميرنجونه و کارادا آرزو ميکنه که ای کاش بزرگ بود!
خوب داستان از اينجا شروع ميشه، چون آرزوی کارادا مستجاب ميشه و کارادا و شوکو جاشون از نظر سنی عوض ميشه، البته فقط از نظر فيزيکی! شوکو ميشه بچه و کارادا ميشه يه دختر بالغ!:blink:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
asatte11ic6.jpg
asatte12lo3.jpg

[/FONT]
تازه درد و سر ها شروع ميشه! اول اينکه هيچ کس باور نميکنه اونا همون آدمان!:blink: بعدش يکی تا لان بزرگ بوده حالا مثل بچه باهاش رفتار ميکن:eek:ن و اونی که باهاش مثل بزرگ ها رفتار ميکنن هنوز يه بچست و نميدونه بايد چی کار بکنه!:wacko: و کار برای شوکو سخت تره چون حالا به عنوان يه بچه ديگه نميتونه تنها هم زندگی کنه:eek: و رفتن به خونه دوست بسر قديمی و زندگی با اونا ...

خودتون فکرشو بکنين ديگه! :pکارتون جالبيه ، فعلاً 4 قسمتش در اومده.

asattenohoukou0101.jpg
asattenohoukou0107.jpg
asattenohoukou0108.jpg

asattenohoukou0130.jpg
asattenohoukou0128.jpg
asattenohoukou0120.jpg

asattenohoukou0406.jpg
asattenohoukou0405.jpg
asattenohoukou0423.jpg

asattenohoukou0414.jpg
asattenohoukou0413.jpg
asattenohoukou0429.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
lol :lol: فکر نکنم بخواد يه اعتياد به اعتيادای ديگش اضافه بشه!:p خودمونيم اين PT بد جوری اعتياد ميآره!;)
یه دفعه هم به من گفت که تا آخرش عشق فیلم می مونه و فکر نکنه که هیچ وقت خیلی به انیمه علاقه مند بشه
mornincoffee.gif
... ( آخه من ازش پرسیدم که خودش دیده اینا رو یا نه )

راستش منم همین طورم ... یعنی اگه قرار باشه از بین " سینه فیل " ( عشق فیلم ) و " اینمه فیل " یکی رو انتخاب کنم ، 100% اولیم ...
invisible.gif

استی بچه ها دیدین IMDb شانار شده..
102.gif
این هم احتمالا مانع از به بهشت رفتن می شده
shame.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من چرا Blood+ رو فقط تا قسمت 47 دارم؟
یکی به داد من برسه

من تو 2 سری این کارتون رو فرستادم ..... بهش بگو بره تو باقی دی وی دی ها بگرده بقیشم هست حتما

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من تو 2 سری این کارتون رو فرستادم ..... بهش بگو بره تو باقی دی وی دی ها بگرده بقیشم هست حتما
آخ مرسی. از غصه نجاتم دادی
angel2.gif

همون طور که سپهر هم گفت، فکر کنم کارتون ميخواست يه فرضيه ديگه رو هم پيش بياره که بر خلاف بقيه فيلم ها و کارتون ها اصل خون آشام از انسان نبوده بلکه از نسل سايا و ديوا بوده! مثلاً ميخواستن نشون بدن که خون آشام ها چه جوری به وجود اومدن!
آها
263cylj.gif

واقعاً، حالا هر چی سپهر بگه ولی بازم جونه خودشو فدای سايا کرد! منم خيلی دلم براش سوخت
دو بار جون سایا رو نجات داد
crying.gif

Blood فقط 50 اپیزوده و شما فقط 3 تا شو ندارید امیدوارم زود به دست بیارید.با این همه تعریفی که می کنید منم مشتاق شدم ببینم
خیلی قشنگه. حتما ببین
yes.gif

راستی بچه ها دیدین IMDb شانار شده.. این هم احتمالا مانع از به بهشت رفتن می شده

اون دیگه چرا؟!
175.gif

تمام سایتای درست و حسابی فیلم و موسیقی دارن به همین سرنوشت دچار میشن
angry.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
بروبچ خوش میگذره؟چه خبرا؟
منم که میبینین پیدام نیست در حال سرو کله زدن با درس و دانشگاه هستم
دیگه دیگه دانشجویی و دردسراش..........
راستی Utawarerumono رو کامل دیدم هیف آخرش Yuzuha مرد ولی یه تیکه تو اپنینگ اولش نشون میده چشماشو باز میکنه یعنی خوب میشه پس چرا مرد در کل قشنگ بود فقط یه چیزو نفهمیدم هاکوئورو چطور بوجود امد از اون سنگه؟یا یه موجود آزمایشگاهی بود؟راستی این کارتون فیلم سینمایی نداره؟

در حال حاضر Yu Yu Hakusho رو دارم میبینم
راستی یه سوال از بچه هایی که لینکای خواهر فریدا رو دان میکنن میخاستم ببینم سرعت انترنتشون چنده و تورنتهایی که میگیرن با چه سرعتی دان میشه
میخواستم ببینم کسی با 128 داره دان میکنه؟
راستی یه سوال قضیه این TV TOKYO چی هست؟ شبکه رسمی ژاپن هست یا یه کمپانیه؟
اوه اوه چقدر سوال کردم
فعلا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
16 انيميشن‌ بلند در هفتاد و نهمين‌ دوره‌ از رقابت‌هاي‌ اسكار سال‌ آينده‌ ميلادي‌ با يكديگر به‌ رقابت‌ خواهند پرداخت‌.
به‌ گزارش‌ فارس‌ اكثر انيميشن‌هاي‌ امسال‌ شامل‌ انيميشن‌هايي‌ مي‌شوند كه‌ شخصيت‌هاي‌ اصلي‌ آن‌ را حيوانات‌ سخنگو تشكيل‌ مي‌دهند. از جمله‌ اين‌ انيميشن‌ها مي‌توان‌ به‌ «دنياي‌ وحش‌» محصول‌ كمپاني‌ «ديزني‌»،(Over the hedge‌) محصول‌ كمپاني‌ «دريم‌ وركز»، «فصل‌ شكار» محصول‌ كمپاني‌ «سوني‌ پيكچرز» و «عصر يخي‌» محصول‌ كمپاني‌ «فوكس‌ قرن‌ بيستم‌» اشاره‌ كرد.

منبع

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
16 انيميشن‌ بلند در هفتاد و نهمين‌ دوره‌ از رقابت‌هاي‌ اسكار سال‌ آينده‌ ميلادي‌ با يكديگر به‌ رقابت‌ خواهند پرداخت‌.
به‌ گزارش‌ فارس‌ اكثر انيميشن‌هاي‌ امسال‌ شامل‌ انيميشن‌هايي‌ مي‌شوند كه‌ شخصيت‌هاي‌ اصلي‌ آن‌ را حيوانات‌ سخنگو تشكيل‌ مي‌دهند. از جمله‌ اين‌ انيميشن‌ها مي‌توان‌ به‌ «دنياي‌ وحش‌» محصول‌ كمپاني‌ «ديزني‌»،(Over the hedge‌) محصول‌ كمپاني‌ «دريم‌ وركز»، «فصل‌ شكار» محصول‌ كمپاني‌ «سوني‌ پيكچرز» و «عصر يخي‌» محصول‌ كمپاني‌ «فوكس‌ قرن‌ بيستم‌» اشاره‌ كرد.

منبع
چه عجب بالاخره 16 تا فیلم شدن ... آخه طبق قانون آکادمی ، اگه توی یه سال 16 تا فیلم یا بیشتر submit کنن ، 5 تا فیلم بعنوان نامزد اسکار اعلام میشن ... اما اگه کمتر از 16 تا submit کنن ، 3 تا فیلم نامزد میشن
2lcmff6.gif
... توی 5 دوره اخیر ، 4 بار تعداد نامزدها 3 تا بوده ... خیلی تخصصی شد ، نه ؟
Just_Cuz_19.gif

بالا