• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
راستی سرعت هاتون چنده؟:eek: منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!!:blink: اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا!:D تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هستم.;)

اه:blink:
خواهر فریدا این یعنی چی ؟
من دارم با اینترنت پر سرعت نهایتش رو 3 kb/s دانلود میکنم
شما میشه به من بگی از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
تنظیم سرعت Upload Min & Max &Upload Slots رو چی گذاشتی ؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ....خوب یه استراحت 3 روزه به من خورد که دوباره اومدم

اه
خواهر فریدا این یعنی چی ؟
من دارم با اینترنت پر سرعت نهایتش رو 3 kb/s دانلود میکنم
شما میشه به من بگی از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
تنظیم سرعت Upload Min & Max &Upload Slots رو چی گذاشتی ؟

خواهر فریدا تو کشوری زندگی می کنه که تو صنعت ارتباطات 20 سال از اروپا جلوتره .... تازه این سرعت دانلود از تورنت هست اگه بخواد از سایت هایی با سرورهای قدرتمند مثل سایت مایکروسافت دانلود کنه خیلی بیشتر از این حرف هاست :hmm:

راستی سرعت هاتون چنده؟ منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!! اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا! تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هست

نه اشتباه شد ....
اینا سرعت اسمی اینترنت تو ایرانه مثلا من که ADSL 256 kb/s دارم با سرعت 20-25 کیلو بایت در ثانیه می تونم دانلود کنم که بالاخره تو کشور ما نعمتیه ... البته این حداکثر سرعت ماست یعنی به تورنت ربط نداره و سقفش اینه

والا من دارم شاخ در مييارم ، همين الان عکس رو ميزارم ، 5 دقيقه ديگه عکسی در کار نيست ! بعد ميرم با PC کار کنم ميبنم عکس سره جاشه! ميرم دانشگاه ميبينم عکسه دوباره قيبش زده! حالا اگه عکسو از رو pc بزارم رو laptop نشون نميده يا برعکس يا نميدونم ... ديگه گيج شدم!!! ماجرای اين عکس ها چيه؟؟؟
يه دانشمند به من جواب بده

ببین برای اینکه مطمعن شی لینک عکسات هنوز هست کلید ادیت رو بزن ببین کد ها هست یا نه اگه نبود که یعنی ادیت شده توسط مدیر اگه بود و نشون نمی داد به نظر من به احتمال قوی ایراد از اون سایتیه که عکس ها روشه ممکنه شلوغ شده باشه تو یه ساعتی و عکس ها رو نشون نده اگه از FireFox استفاده می کنی این دیگه عکس هایی که لود نمی شن رو جاشون رو نشون نمی ده به خاطر همین ادم متوجه نمی شه اما IE با ضرب در نشون می ده
البته اینا توضیح واضحات بود و کمک حساب نمی شد :p ... در ضمن من اونی که گفتی نیستم :D فقط یه رهدگذر سادم :cool:
حالا من چند تا سوال بپرسم:

با اين فرضيه، يعنی ايرورو و خواهرشو بقيه يه اون آدما همه تو آزمايشگاه بوجود اومدن؟ چون به وضوح نشون دادن که ايرورو يه موجود آزمايشگاهی هست!!!

زمان اين کارتون چيه؟ حال، آينده يا گذشته

حدسیات من اینه :
قسمت اول همون قسمت اول بوده توی جنگل یه بلایی سره ارورو می اد بعد hakouro-dono (این دونو ماله ادمای خفنه نه ؟ یعنی یه پسوند فوق احترامیه به نظرم) می اد بالا سر اونا از ارورو قول می گیره و ارورو رو خوب می کنه اما ارورو دیگه حرفی از قضیه نمی زنه و بعدا متوجه می شه که اینیارو همون غولس

تا اونجا که من فهمیدم هاکورو یک خدای فراموش شده در خودش داره به نام Witsuarunemitea که سالهای سال پیش وقتی که اون دانشمنده جلوی فسیل این خدا کشته می شه این خدا به اون پیشنهاد زنده موندن می ده به شرطی که بره تو قالب اون یا یه همچین چیزی بعد از اون به این دلیل که بشر اون موقع توانایی پذرش این مطلب رو نداشته اونو فریز می کنن و بهش iceman می گن کلی سال می گزره و دوباره اینو بیدار می کنن تا روش تحقیق کنن بعد اون عاشق می شه و بچه دار می شه و اون اتفاقا که می دونین خودتون .... فکر کنم دیگه نسل انسان های عادی در حال انقراض بوده حالا اگه خواستید دقیق بدونید اینجا رو بخونید من حوصله نداشتم کامل بخونم البته زیاد نیست
http://en.wikipedia.org/wiki/Utawarerumono

راستی من چون یادم نبود کودوم Eruru بود کدوم Aruru دیگه بینشون فرق نزاشتم شما خودتون هرکودوم هست بخونید :rolleyes:

خودمونيم من هيچ وقت فکر نميکردم L اين قيافه اي باشه!

عجب کارتون قشنگیه واقعا Dream boy حق داشت که می گفت مانگا کشش تبیدل به انیمه رو داشت..... اگه شینیگامی ها رو بزاریم کنار همه چی طبیعیه تو این کارتون یعنی هیچ کس قدرت ویژه ای نداره همه چی رو تفکرات ادم هاس واقعا حیف L من بشدت از شخصیت مشمئز کننده Light بدم می اد حالا کو تا این 37 قسمت تموم شه کی حوصله داره :f34r:
بدیش اینه که هرکی لایت اسمشو بدونه هیچ شانسی نداره حتی اگه ابر قهرمان داستان باشه !:wacko:

راستی bleach رو ديدين؟ يعنی کاريا چقدر قوی شده؟فکر ميکنين lولين مبارزه بين کی با کاريا باشه؟ ايچيگوی هالو شايد بتونه يه کارايی بکنه!

راستی نظرتون در مورد اينکه ايچيگو هالو هست چيه؟

اره خیلی کارتون قشنگیه حالا برگرده رو مانگا حتما بهترم می شه ... فکر کنم بخوره به پست ایچیگو تو تایجو ها هم فکر کنم کوچیکی یا اون ریش سفید .... احتمالا اون مرده که گلوله اهنیه doll اش هم بخوره به پسته اون کوچولو سفیده .... شایدم نه !:D

مثل اينکه تازه يادشون افتاده يه همچين سريالی هم وجود خارجی داره و دارن روزی يه قسمتشو ميدن بيرون، من که بسی خرسندم!

یکمکی بچه گونس البته من نشستم با دقت ببینم ولی ولی خیلی جذاب نبود یوتاوا بهتر بود ... یه مشکلی که داره اینه که پسره عینه بی ارزه ها هی کتک می خوره بعد اون خرگوش ادم می شه کمکش می کنه یعنی تو 4 قسمت 4 بار این اتفاق افتاد :eek:

راستی نمی دونم چرا ژانر shonen زیاد مورد علاقه ام نیست ... شاید بخاطر این باشه که اگه قراره بحث اکشن و پسرونه و اینا باشه ، فیلم رو ترجیح میدم .. در مقابل اگه بحث کمدی رمانتیک باشه ، انیمه قابلیت های بیشتری داره انگار ... در واقع سلیقه سینمایی و انیمه ام با هم همپوشانی دارن ... یعنی اون ژانرهای خاصی که توی فیلم بهم نمی چسبه ، اینجا می چسبه ...

با قسمت دوم بشدت موافقم .... در مورد قسمت اول هم نظری ندارم:eek: ... ولی تو کارتون ااحساسات خیلی نمایان تر نشون داده می شه ..... من خیلی وقتی که این دخترا از دست پسرا عصبانی می شن تو کارتون شروع می کنن در و دیوار رو به هم کوبیدن خوشم می اد :p به طور فراوان تو elfen lied لذت بردم از این قضیه:D البته می دونم منظور تو اصلا این نبود ولی بالاخره این احساسات واقعیشونه به صورت عملی :p

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ظاهرا می خواست بگه لوسی رفت و Nyu اومد ... واسه همین musicbox از کار افتاد و ساعت شروع به کار کرد ...

اینجا هم در این باره یه چیزایی گفتم :
Spolier ( آخر داستان لو میره اینجا ) :
طبیعتا این سوال پیش اومد واسه ام که اون کی بود دم در ... به نظر میاد که قطعا lucy / Nyu باشه...
من قبلا اون پستو ندیده بودم
blush.gif

پس Nyu زنده بود. هر چند هنوزم ربط این قضیه به ساعت رو متوجه نمیشم
1656.gif

------------------------------------------------

راستی کسایی که ADSL 128 Kb دارن می تونن باهاش فیلم و انیمه دانلود کنن؟ دانلود هر قسمت حدودا چقدر طول می کشه؟
otkyki.gif

انقدر توی این تاپیک انیمه های قشنگی معرفی می شه که نمیشه در برابر وسوسۀ دانلود کردنشون مقاومت کرد
hubbahubba.gif

------------------------------------------------

راستی فریدا جان ، یه انیمه ای معرفی کرده بودی به اسم Noein که ظاهرا در مورد فیزیک کوانتوم و سفر در زمان و ... بود. میشه لطفا سری بعد اینو هم بزنی؟ از Final Fantasy هم اگه غیر از قسمت هفتمش چیزی داری من می خوام لطفا. شرمنده که انقدر زحمت میدم بهت
blushdown.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام

ندیدم در مورد مسافر کوچولو و گل سرخش چیزی گفته باشین یا عکسی گذاشته باشین.
هیچ وقت قسمتای اولش پخش نمیشد چون گل سرخه نیمه لخت بود.
هیچ وقت قسمتای آخرشو هم نشون ندادن.

ممنون میشم اگه واسه من مبتدی توضیح بدین که من چطور میتونم کارتونهای مورد علاقمو که توی بازار نیست دانلود کنم.یا از چه نرم افزاری میتونم واسه دانلود استفاده کنم.
The Last Unicorn
و
THE FANTASTIC ADVENTURES OF UNICO

کسی هست که داشته باشه؟DVD یا Divx

خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.در ضمن بگم که خیلی حیاتیه!!;) :D

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
شما دارید؟!
خب.من چطور میتونم تهیه کنم؟از کجا؟
در ضمن آخرین تکشاخو من دوبله پیدا کردم.ولی کیفیتش خوب نیست.سانسور هم شده.شما vcd ازش دارید یا divx?

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
دمه خیلی قدیما سانسور توی کارتونها نبود.
دوره جنگ بود...
برق شهر بخاطر حمله هوایی قطع میشد.منم دلخور از این بودم که کارتون نمیبینم!!
دختری بنام نل(تیلو گربشو دوست داشتم چون غیرتی بود.از مرگ مادرش هم خیلی جا خوردم)
سارا کرو(آهنگش قشنگ بود.از دوست بد جنسش میترسیدم)
بینوایان
مسافر کوچولو(گل سرخش خیلی خیلی زیبا بود.خصوصا زمانی که داشت باز میشد!!خمیازه میکشه!!)
سندباد(اند کارتون بود.از قسمت جنی که قلم دوش میشد خیلی ترسیدم)
یادشون بخیر
اگه عکسی داشتین بذارین.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دختری بنام نل(تیلو گربشو دوست داشتم چون غیرتی بود.از مرگ مادرش هم خیلی جا خوردم)
بینوایان
مسافر کوچولو(گل سرخش خیلی خیلی زیبا بود.خصوصا زمانی که داشت باز میشد!!خمیازه میکشه!!)
یادشون بخیر
اگه عکسی داشتین بذارین.

سلام
اگه توی صفحات اول همین تاپیک یا تاپیک عکسهای خاطره انگیز بگردید عکسایی از این کارتونا که گفتین هست
veiledsmile.gif

اینجا هم عکسای قشنگی پیدا میشه:

http://web.mit.edu/~salman/Public/weblog/Collection/

122fs1861925.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دیدم در مورد مسافر کوچولو و گل سرخش چیزی گفته باشین یا عکسی گذاشته باشین.
هیچ وقت قسمتای اولش پخش نمیشد چون گل سرخه نیمه لخت بود. هیچ وقت قسمتای آخرشو هم نشون ندادن.
سلام
اول از همه خيلی خوش اومدين!:happy:

دوم اينکه تنها چيزی که منم تونستم براتون پيدا کنم تورنت کتاب صوتيش بود:( و البته opening song اش رو هم يافتم :D;)!

اين برای اونايی که هنوز you tube شون شانار نشده:D:

tombola1.jpg

اين برای کسايی که flv player دارن;):

adventuresoflittleprincelogo.jpg

اينم برای اونايی که هيچ کدوم رو ندارن:happy::

http://d.turboupload.com/d/1209611/little_prince.mpeg.html

ميگم من نميدونستم که شازده کوچولو فيلم سينمايی هم داشته:blink: ، الان که در حال جستجو بودم ديدم بله، يه فيلم موزيکال ساخته اينگيليس هم داره!:eek: ولی خوب دريغ از حتی يه تورنت کوچولو!!!:(

اينم يه لينک از يه فکر کنم تاتر جديد از اين کتاب/کارتون!
راستی کيا کتابشو خوندن؟:eek: من هر موقع کلاه شاپو ميبينم ياده اين کتاب مياوفتم و عکسی که شازده کولوچو کشيده بود و همه فکر ميکردن کلاهه ولی در واقع يه مار بوا بود که يه (موش بود قورت داده بود يا يه چيزه ديگه؟ درست يادم نميآد!:p) چيزی قورت داده بود و به شکل کلاه در اومده بود:blink:! نميدونم چرا از اين همه چيز ، اين تو ذهن من مونده!:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با قسمت دوم بشدت موافقم .... در مورد قسمت اول هم نظری ندارم:eek: ... ولی تو کارتون ااحساسات خیلی نمایان تر نشون داده می شه ..... من خیلی وقتی که این دخترا از دست پسرا عصبانی می شن تو کارتون شروع می کنن در و دیوار رو به هم کوبیدن خوشم می اد :p به طور فراوان تو elfen lied لذت بردم از این قضیه:D البته می دونم منظور تو اصلا این نبود ولی بالاخره این احساسات واقعیشونه به صورت عملی :p
گرفتم چی میگی ...
geminis.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی من رسیدم به 10 قسمت آخر FMA ... بسیار جالب
thumbsup.gif
... ترکیب عالی از ژانرهای مختلف ...
clap.gif

این عکس هم خیلی بانمک بود ( یه قسمت که اصلا مخصوص اینا بود )
State_Military_%28FMA%29.JPG

اما یه انتقاد کوچولو ( البته از نظر من
hanghead.gif
) ... چرا اکثر کاراکترهای فرعی شخصیت پردازی نشدن ؟... حداقل تا اینجا که نشدن ... یعنی من می خوام فرضا بدونم موستانگ درباره خودش ، درباره hawkeye ، درباره این دو تا برادر چطور فکر می کنه ...winry چطور ؟ و ...

ولی بجز دو تا برادر ، به بقیه شخصیت ها نزدیک نمیشیم ... فقط می دونیم اون بانمکه ، اون یکی ترسوه ، اون یکی خله و ..

البته فقط نظر منه ...
Just_Cuz_19.gif

پی نوشت : چقدر دلم برای سرهنگ هیوز سوخت ( ببخشید سرتیپ هیوز !! ) ...
rainbowf.gif

200px-Maes_Hughes_%28FMA%29.JPG

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
50-60 تورنت
cry2.gif
............ آخ قلبم
ببینم بقیه نگفتن با چن دارن دان میکننا
-----------------------------------------------------------------------
در مورد FMA اگر قرار بود تک تک شخصیتا کاملا معرفی بشن فک کنم یه 100 قسمتی میرفت رو تعداد قسمتاش
به نظر من از اونجایی که تو این داستان شخصیتهای زیادی وجود دارن پس این کار زیاد جالب نمی تونسته باشه

--------------------------------------------------------------------
Utawarerumono
نظریه های جالبی دادین
Eruru خواهر بزرگه هستARURU خواهر کوچیکه
پس تمام اونایی که گوش و دم دارن آدم مصنوعی هستن اون تندیس سنگی هم همون خدای هه هست و ایس من مرده اون دکتره حالا این وسط من کیم؟
crazy.gif

--------------------------------------------------------------------
یو یو هاکوشو من اون قمتم که با توگورو میجنگه فک کنم 52 ومین قسمت
در کل انمیه هست که منو پا کامپیوتر نگه داره
مخصوصا سر تورنمنت هاش خیلی هیجان میده

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دمه خیلی قدیما سانسور توی کارتونها نبود.
دوره جنگ بود...
برق شهر بخاطر حمله هوایی قطع میشد.منم دلخور از این بودم که کارتون نمیبینم!!
بینوایان
یادشون بخیر
اگه عکسی داشتین بذارین.
سلام و به جمع ما خوش اومدین.
wavesmile.gif

واقعا هم کارتونای قدیمی یه چیز دیگه بودند.یادشون بخیر.
6259.gif

راستش من یکی که کلی عکس دارم و به شدت منتظر اتچمنتم.که اونم انگاری حالا حالاها درست نمیشه.
shame.gif

منظورتون اینه:
rollingf.gif

4gfzvc9.jpg

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
دمت گرم.خوب گرفتی.از نگاه یه بچه خیلی ترسناکه!فکرشو بکن!!یکی سوارت بشه و هیچ وقت پیاده نشه!
من هر روز اینجا سر میزنم
اگه آدرسی واسه دانلود این سریالها دارین واسم بزارین.
راستی سروش سیما جریانش چیه؟این کارتونها رو میفروشن؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
دمت گرم.خوب گرفتی.از نگاه یه بچه خیلی ترسناکه!فکرشو بکن!!یکی سوارت بشه و هیچ وقت پیاده نشه!
cheers1.gif

تایید میشه!یکی از معدود قسمتاش که یادم مونده همین قسمته اونم به خاطر تاثیری که اون زمان روم گذاشته بود!:lol:

من هر روز اینجا سر میزنم
thumbsup.gif

اگه آدرسی واسه دانلود این سریالها دارین واسم بزارین.
من که ندارم ولی خواهر فریدا چند وقت پیش داشتن دنبال سندباد میگشتن حالا نمیدونم که پیدا کردن یا نه؟
questionedf.gif

راستی سروش سیما جریانش چیه؟این کارتونها رو میفروشن؟
راستش من دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر میکنم که فقط سریالای جدیدو میفروشن .
questionedf.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام خواهر فریدا!
من از کجا کارتون دانلود کنم؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
يکی به من بگه خواهر پرشيانا کجاست؟ خيلی وقته نيست!!! چی شده؟ نگرانش شدم!
سلام خواهر جون، خوفي
waving1.gif
دليل غيبتم رو تو افسانه شجاعان نوشتم، تو اين پست، همون 4 خط اول، راستش چيز جالبي نيست که بخوام دوباره اينجا نقلش کنم. به هر حال قربونت که به فکر من بودي خواهر جونم، Queen of the Animes
happy.gif

و آخرین یونیکورن یافت نمیشه دنبالش نگردید
اتفاقا تورنتش موجود است، فقط اوضاع سيد و پيرش چندان تعريفي نداره (2 تا سيد داره، يه دونه پير) سرعت دانلودش هم افتضاحه جوري که آدم از جونش سير ميشه و از خيرش ميگذره
4ihdylh.gif
در هر صورت اين تورنتشه، دوست داشتيد يک امتحانيش بکنيد، شايد براي شمايان جواب بده:

http://www.4shared.com/file/5951935...orn__1982__full_color_animated3431445TPB.html

.

بالا