سلام ....خوب یه استراحت 3 روزه به من خورد که دوباره اومدم
اه
خواهر فریدا این یعنی چی ؟
من دارم با اینترنت پر سرعت نهایتش رو 3 kb/s دانلود میکنم
شما میشه به من بگی از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
تنظیم سرعت Upload Min & Max &Upload Slots رو چی گذاشتی ؟
خواهر فریدا تو کشوری زندگی می کنه که تو صنعت ارتباطات 20 سال از اروپا جلوتره .... تازه این سرعت دانلود از تورنت هست اگه بخواد از سایت هایی با سرورهای قدرتمند مثل سایت مایکروسافت دانلود کنه خیلی بیشتر از این حرف هاست :hmm:
راستی سرعت هاتون چنده؟ منظورت از 128 چيه؟ يعنی 128 کيلو بايت در سانيه؟؟؟!!! اگه اينجوری باشه که محشره، ميشه دقيقاً مثله اينجا! تازه منم فقط ناروتو يا بليچ يا deaath note رو با اين سرعت ميگيرم، بقيه با متوست 50-60 دان ميشن، البته يه نکته هست ، من در آن واهد در حال دانلود 5-6 تا تورنت هر کدوم با 50-60 کيلو بايت در سانيه هست
نه اشتباه شد ....
اینا سرعت اسمی اینترنت تو ایرانه مثلا من که ADSL 256 kb/s دارم با سرعت 20-25 کیلو بایت در ثانیه می تونم دانلود کنم که بالاخره تو کشور ما نعمتیه ... البته این حداکثر سرعت ماست یعنی به تورنت ربط نداره و سقفش اینه
والا من دارم شاخ در مييارم ، همين الان عکس رو ميزارم ، 5 دقيقه ديگه عکسی در کار نيست ! بعد ميرم با PC کار کنم ميبنم عکس سره جاشه! ميرم دانشگاه ميبينم عکسه دوباره قيبش زده! حالا اگه عکسو از رو pc بزارم رو laptop نشون نميده يا برعکس يا نميدونم ... ديگه گيج شدم!!! ماجرای اين عکس ها چيه؟؟؟
يه دانشمند به من جواب بده
ببین برای اینکه مطمعن شی لینک عکسات هنوز هست کلید ادیت رو بزن ببین کد ها هست یا نه اگه نبود که یعنی ادیت شده توسط مدیر اگه بود و نشون نمی داد به نظر من به احتمال قوی ایراد از اون سایتیه که عکس ها روشه ممکنه شلوغ شده باشه تو یه ساعتی و عکس ها رو نشون نده اگه از FireFox استفاده می کنی این دیگه عکس هایی که لود نمی شن رو جاشون رو نشون نمی ده به خاطر همین ادم متوجه نمی شه اما IE با ضرب در نشون می ده
البته اینا توضیح واضحات بود و کمک حساب نمی شد

... در ضمن من اونی که گفتی نیستم

فقط یه رهدگذر سادم
حالا من چند تا سوال بپرسم:
با اين فرضيه، يعنی ايرورو و خواهرشو بقيه يه اون آدما همه تو آزمايشگاه بوجود اومدن؟ چون به وضوح نشون دادن که ايرورو يه موجود آزمايشگاهی هست!!!
زمان اين کارتون چيه؟ حال، آينده يا گذشته
حدسیات من اینه :
قسمت اول همون قسمت اول بوده توی جنگل یه بلایی سره ارورو می اد بعد hakouro-dono (این دونو ماله ادمای خفنه نه ؟ یعنی یه پسوند فوق احترامیه به نظرم) می اد بالا سر اونا از ارورو قول می گیره و ارورو رو خوب می کنه اما ارورو دیگه حرفی از قضیه نمی زنه و بعدا متوجه می شه که اینیارو همون غولس
تا اونجا که من فهمیدم هاکورو یک خدای فراموش شده در خودش داره به نام Witsuarunemitea که سالهای سال پیش وقتی که اون دانشمنده جلوی فسیل این خدا کشته می شه این خدا به اون پیشنهاد زنده موندن می ده به شرطی که بره تو قالب اون یا یه همچین چیزی بعد از اون به این دلیل که بشر اون موقع توانایی پذرش این مطلب رو نداشته اونو فریز می کنن و بهش iceman می گن کلی سال می گزره و دوباره اینو بیدار می کنن تا روش تحقیق کنن بعد اون عاشق می شه و بچه دار می شه و اون اتفاقا که می دونین خودتون .... فکر کنم دیگه نسل انسان های عادی در حال انقراض بوده حالا اگه خواستید دقیق بدونید اینجا رو بخونید من حوصله نداشتم کامل بخونم البته زیاد نیست
http://en.wikipedia.org/wiki/Utawarerumono
راستی من چون یادم نبود کودوم Eruru بود کدوم Aruru دیگه بینشون فرق نزاشتم شما خودتون هرکودوم هست بخونید
خودمونيم من هيچ وقت فکر نميکردم L اين قيافه اي باشه!
عجب کارتون قشنگیه واقعا Dream boy حق داشت که می گفت مانگا کشش تبیدل به انیمه رو داشت..... اگه شینیگامی ها رو بزاریم کنار همه چی طبیعیه تو این کارتون یعنی هیچ کس قدرت ویژه ای نداره همه چی رو تفکرات ادم هاس واقعا حیف L من بشدت از شخصیت مشمئز کننده Light بدم می اد حالا کو تا این 37 قسمت تموم شه کی حوصله داره :f34r:
بدیش اینه که هرکی لایت اسمشو بدونه هیچ شانسی نداره حتی اگه ابر قهرمان داستان باشه !:wacko:
راستی bleach رو ديدين؟ يعنی کاريا چقدر قوی شده؟فکر ميکنين lولين مبارزه بين کی با کاريا باشه؟ ايچيگوی هالو شايد بتونه يه کارايی بکنه!
راستی نظرتون در مورد اينکه ايچيگو هالو هست چيه؟
اره خیلی کارتون قشنگیه حالا برگرده رو مانگا حتما بهترم می شه ... فکر کنم بخوره به پست ایچیگو تو تایجو ها هم فکر کنم کوچیکی یا اون ریش سفید .... احتمالا اون مرده که گلوله اهنیه doll اش هم بخوره به پسته اون کوچولو سفیده .... شایدم نه !
مثل اينکه تازه يادشون افتاده يه همچين سريالی هم وجود خارجی داره و دارن روزی يه قسمتشو ميدن بيرون، من که بسی خرسندم!
یکمکی بچه گونس البته من نشستم با دقت ببینم ولی ولی خیلی جذاب نبود یوتاوا بهتر بود ... یه مشکلی که داره اینه که پسره عینه بی ارزه ها هی کتک می خوره بعد اون خرگوش ادم می شه کمکش می کنه یعنی تو 4 قسمت 4 بار این اتفاق افتاد
راستی نمی دونم چرا ژانر shonen زیاد مورد علاقه ام نیست ... شاید بخاطر این باشه که اگه قراره بحث اکشن و پسرونه و اینا باشه ، فیلم رو ترجیح میدم .. در مقابل اگه بحث کمدی رمانتیک باشه ، انیمه قابلیت های بیشتری داره انگار ... در واقع سلیقه سینمایی و انیمه ام با هم همپوشانی دارن ... یعنی اون ژانرهای خاصی که توی فیلم بهم نمی چسبه ، اینجا می چسبه ...
با قسمت دوم بشدت موافقم .... در مورد قسمت اول هم نظری ندارم

... ولی تو کارتون ااحساسات خیلی نمایان تر نشون داده می شه ..... من خیلی وقتی که این دخترا از دست پسرا عصبانی می شن تو کارتون شروع می کنن در و دیوار رو به هم کوبیدن خوشم می اد

به طور فراوان تو elfen lied لذت بردم از این قضیه

البته می دونم منظور تو اصلا این نبود ولی بالاخره این احساسات واقعیشونه به صورت عملی