• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
آیا باز باید براتون پست قبلیتون رو کوت کنم تا اینکه از کوچه علی چپ خارج بشید ؟
آیا باید به دلیل توهین به مربی تیم استقلال در تاپیک استقلال حتما پستتون پاک بشه تا متوجه بشید دارید توهین میکنید؟
از خرید دیگر تیمها گفتید - آیا فراموش کردین حمودی برای چه از استقلال رفت ؟ نظرتون در مورد رفتن آرش افشین به سپاهان چیست؟ شما فکر میکنید قلعه نویی علاقه نداشت مسلمان و صادقیان رو جذب کنه ؟
آیا فکر میکنید بنده و دیگران سرمون رو زیر برف کردیم یا شما که هنوز وضعیت باشگاه برات روشن نشده ؟ آیا فکر میکنید همون جباری با تمام اون داستانها اگر پول بود جایی غیر از استقلال میرفت ؟
الان کبه و اولادی اومدن اینجا مصدوم شدن تقصیر قلعه نوییه؟ مگر غیر از اینه که همه بازیکنا قبل از عقد قرارداد زیر نظر بهترین اورتوپد ورزشی ایران دکتر نوروزی تست پزشکی میدن؟
نظری بازیکن بدی بود ؟ اوکی چقدر داستان سر همین نظری درست شد که این آقا بتونه بیاد استقلال ؟ ( شکی تو اینکه الان خوب نیست ندارم ولی آیا در گذشته بازیکن ناتوانی بود ؟) جالبه از مهره برای سالهای بعد میگید خب اینم بازیکن جوون که بعد نیم فصل خود شما ازش خسته شدی
قاضی مهره به درد نخوری بود ؟
به نظرتون با این 100 میلیاردی که نقد تو حساب باشگاه بود کی رو میتونستیم بگیریم بهتر از این دوستان ؟
در مورد دلالی که فرمودین کنار تیم بود و بهش هشدار داده شده بود هم باز مثل اینکه فقط قرار فرافکنی کنید - اون طرف فقط و فقط به این دلیل که سال 88 در جریان اعتراضات دستگیر شده بود کمیته به ظاهر اخلاقی فدراسیون خواسته بود کنار استقلال نباشه و دلیل دقیقا ذکر شده بود.

متاسفانه رویه دو سال پیشتون رو دوباره پیش گرفتین و دارید با اعصاب بقیه بازی میکنید

برای بار دوم ازتون خواهش میکنم اجازه بدین سایرین که بر خلاف شما از صدرنشینی تیم خوشحالن از این بابت لذت ببرن
حقیقت همیشه تلخه .دوستان اینجاهمه شعورفوتبالیشون خیلی بالاس قضاوت بااونا که حرف کی درسته اما 90دوشنبه شب خیلی چیزارو نشون داد بااومدن روی خط جواد و همچنین حرفهای لاوره بعد از رفتن ازایران موفق باشید

Last edited:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
یه پیشنهاد ... شما برو طرفدار تیم پرسپولیس شو .... اینطوری هم واسه خودت بهتره هم ما ...
باتمام احترام آقا مصطفی خیلی هم دوست دارم طرز حرف زدنتون اصلا درست نیس بعید اینجور حرف زدن ازتون انتظار بیشتری میرفت

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
خوب دوستان این دیگ آمار رسمی هست و نمیتونه کسی بگه از کجا اوردن این آمار رو . سطح ما اینه .

رقیب توی ایران بود !!!!

نه تا ده ها رتبه اونورتر هم رقیبی ندیدیم توی امار

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تغییر محل تمرین آبی‌پوشان به دلیل زیر کشت رفتن کمپ/ استقلالی‌ها در آزادی
تمرین تیم فوتبال استقلال از هفته آینده به زمین شماره2 مجموعه ورزشی آزادی منتقل می‌شود.

13921019000134_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان کمپ باشگاه استقلال تصمیم دارند هفته آینده زمین چمن این ورزشگاه را زیر کشت ببرند از همین رو کادر فنی و سرپرستی تیم استقلال به دنبال تغییر محل تمرین آبی‌پوشان طی هفته‌های آینده است.

استقلالی‌ها مذاکراتی را با مجموعه ورزشی آزادی انجام داده‌اند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد تمرینات آبی‌پوشان احتمالاً‌ بعد از دربی در زمین شماره2 ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

تیم استقلال این هفته در ادامه رقابت‌های لیگ برتر روز شنبه به مصاف استقلال خوزستان می‌رود.

چون پستهای پشت سر هم هست نشون نمیده و فقط پست اولی رو نشون میده
آهان از اون لحاظ

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
اینجا همه ازاد هستن نظرات خودشونو بدون توهین بگن و سخت ترین انتقادات رو هم داشته باشن
کسی اجازه تعین تکلیف کردن نداره و اینکه بگه برو طرفدار فلان تیم شو و .....
اینو گفتم که فکر نکنین خبری شده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
باتمام احترام آقا مصطفی خیلی هم دوست دارم طرز حرف زدنتون اصلا درست نیس بعید اینجور حرف زدن ازتون انتظار بیشتری میرفت

ممنونم ... ولی آخه پستایی داری میزنی که ولله من از بدترین دشمنامون هم تو این چند سال ندیدم ... نیتت خیره ، درست ... ولی آخه 1درصدم احتمال بده شاید داری اشتباه میکنی ...

اینجا نه من و نه هیچ کس با شما دشمنی نداره که ... فقط داریم میگیم بابا به سرمربی تیم توهین نکن ... نسبتایی که داری بش چپ و راست میدی جز توهین چیزی نیست ... بابا این صفحه هایی که پشت سرش میذاری اگه تهمت باشه ( که هیچ کجا هم چیزی ازش ثابت نشده) نمیترسی اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) خرت رو بگیره ؟! پرسپولیسیا اینقد راحت که شما این تهمتا رو نسبت میدی به امیر این کار رو نمیکنن ، وقتی هم که ازت تقاضا میکنیم و میگیم لطفا توهین نکن بارها و بارها حرفات رو تکرار میکنی ... خب انتظار داری چی بشنوی؟

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خواهش میکنم فقط نمیدونم چرا همه پست ها امضامو نشون نمیده
به نظزم بهتر بود که باباهه این جمله رو میگفت : "نمیدونم پسرم ، فک کنم افغانستانه" خنده دار تر بود، نه ؟ :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اینجا همه ازاد هستن نظرات خودشونو بدون توهین بگن و سخت ترین انتقادات رو هم داشته باشن
کسی اجازه تعین تکلیف کردن نداره و اینکه بگه برو طرفدار فلان تیم شو و .....
اینو گفتم که فکر نکنین خبری شده
من واسه کسی تعیین تکلیف نکردم ... شما هم لطفا به جای جوگیر شدن برو یه بار دیگه پست منو بخون ببینم کجاش بوی "تعیین تکلیف کردن میده"

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 در کمپ اختصاصي اين باشگاه برگزار شد.

به گزارش تسنيم، بوکر کبه، احمد جمشيديان، پژمان نوري، مهرداد اولادي و مجيد غلام‌نژاد غايب بودند.

* آرش برهاني که به دليل رفتارش در ديدار مقابل راه‌آهن از حضو ردر تمرينات منع شده همانند چند روز گذشته زودتر از آغاز تمرين در کمپ حضور پيدا کرد و به همراه برادرش تمرينات انفرادي انجام داد. اين بازيکن در ديدار مقابل استقلال خوزستان حضور ندارد اما گفته مي‌شود دستياران قلعه‌نويي و همچنين مسئولان باشگاه با سرمربي استقلال صحبت کردند که برهاني پس از بازي با استقلال خوزستان در تمرينات حضور پيدا کند تا در در بي 27 دي ماه به ميدان برود.

* هواداران استقلال وقتي متوجه حضور آرش برهاني در کمپ شدند با يکديگر درباره بخشش اين بازيکن صحبت مي‌کردند و معتقد بودند شماره 9 استقلال در دربي مي‌تواند به اين تيم کمک کند.

* خبرنگاران ژاپني که روز گذشته در تمرين آبي‌پوشان با برخي از بازيکنان در خصوص دربي مصاحبه کرده بودند امروز نيز در کمپ حضور داشتند و با تماشاگران در مورد دربي و حواشي آن صحبت مي‌کردند.

* پيش از آغاز تمرين بازيکنان استقلال به بازي تنيس فوتبال پرداختند که در اين بازي مهدي رحمتي و عليرضا نيکبخت واحدي با هاشم بيک‌زاده کري زيادي داشتند. در اين بازي آنتونيو بازيکن برزيلي استقلال نيز حضور داشت.

* هنگامي که بازيکنان مشغول بازي تنيس فوتبال بودند جواد نکونام به شوخي توپي را به سمت هاشم بيک‌زاده شوت زد که به پشت اين بازيکن برخورد کرد.

* غيبت و مصدوميت‌هاي احمد جمشيديان باعث تعجب هواداران استقلال شده بود و بارها بر سر اين مسئله صحبت مي‌کردند که جمشيديان نتوانست در اين فصل به درد استقلال بخورد.

* امير قلعه‌نويي با 20 تاخير در تمرين حاضر شد و رفتارش با جواد نکونام به هنگام ورود به زمين چمن عادي بود.

* حدود 150 نفر از هواداران استقلال در کمپ حضور داشتند. آنها کنار فنس قصد تماشاي تمرين داشتند که با ممانعت مسئولان کمپ روبرو شدند اما امير قلعه‌نويي از مسئولان خواست کاري با آنها نداشته باشند. اين موضوع باعث تشويق هواداران استقلال شد.

* حسام يکي از هواداران استقلال که تکنيکش در فوتبال مورد توجه امير قلعه‌نويي بوده و بارها مورد استقبال بازيکنان استقلال قرار گرفته امروز نيز با لباس آبي که پشت آن نام سرمربي استقلال حک شده بود حضور داشت. اين خردسال که قلعه‌نويي او را ليونل مسي آينده فوتبال ايران معرفي کرده بود با ديدن حنيف عمران‌زاده به او گفت: چرا اينگونه هستي و بچه‌هاي کوچک را اذيت مي‌کني؟ عمران‌زاده که از صحبت حسام تعجب کرده بود همانند گذشته که بچه‌هاي کوچک را اذيت مي‌کرد قصد داشت اين کودک را اذيت کند که مسي آينده فوتبال ايران از دست عمران‌زاده فرار کرد.

* محمد مومني بازيکن پيشين استقلال که در سال‌هاي76، 77 و 78 و در زمان ناصر حجازي در استقلال بازي مي‌کرد يکي از ميهمانان تمرين آبي‌پوشان بود.

* قرار است از هفته آينده زمين چمن کمپ زير کشت برود و به همين دليل امير قلعه‌نويي شخصا با مسئولان مجموعه ورزشي آزادي صحبت‌هايي انجام داده که اگر امکانش فراهم شود استقلال تمريناتش را در زمين شماه 2 آزادي آنجام مي‌دهد.

* بازيکنان استقلال چند بار دور زمين دويدند و به تمرين آقاوسط پرداختند، پس از تمرين آقاوسط بازيکنان بازيسازي از خط دفاع، بردن توپ به جناحين و شوت به دروازه را انجام دادند. در اين بخش تمريني قلعه‌نويي در چندين نوبت به مهدي نظري تذکرات جدي داد و صداي قلعه‌نويي نگاه هواداران در کمپ را به خود جلب کرد.

* منصور پورحيدري و شاهرخ بياني در تمرين آبي‌پوشان حضور داشتند.

* با اعلام حجت‌الاسلام مالک بازيکنان استقلال فردا براي براي عيادت از بيماران پيوند اعضا به بيمارستان مسيح دانشوري مي‌روند.

اين فوتبال استقلال روز شنبه آينده در چارچوب مسابقات ليگ برتر به مصاف تيم استقلال خوزستان مي‌رود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 در کمپ اختصاصي اين باشگاه برگزار شد.

به گزارش تسنيم، بوکر کبه، احمد جمشيديان، پژمان نوري، مهرداد اولادي و مجيد غلام‌نژاد غايب بودند.

* آرش برهاني که به دليل رفتارش در ديدار مقابل راه‌آهن از حضو ردر تمرينات منع شده همانند چند روز گذشته زودتر از آغاز تمرين در کمپ حضور پيدا کرد و به همراه برادرش تمرينات انفرادي انجام داد. اين بازيکن در ديدار مقابل استقلال خوزستان حضور ندارد اما گفته مي‌شود دستياران قلعه‌نويي و همچنين مسئولان باشگاه با سرمربي استقلال صحبت کردند که برهاني پس از بازي با استقلال خوزستان در تمرينات حضور پيدا کند تا در در بي 27 دي ماه به ميدان برود.

* هواداران استقلال وقتي متوجه حضور آرش برهاني در کمپ شدند با يکديگر درباره بخشش اين بازيکن صحبت مي‌کردند و معتقد بودند شماره 9 استقلال در دربي مي‌تواند به اين تيم کمک کند.

* خبرنگاران ژاپني که روز گذشته در تمرين آبي‌پوشان با برخي از بازيکنان در خصوص دربي مصاحبه کرده بودند امروز نيز در کمپ حضور داشتند و با تماشاگران در مورد دربي و حواشي آن صحبت مي‌کردند.

* پيش از آغاز تمرين بازيکنان استقلال به بازي تنيس فوتبال پرداختند که در اين بازي مهدي رحمتي و عليرضا نيکبخت واحدي با هاشم بيک‌زاده کري زيادي داشتند. در اين بازي آنتونيو بازيکن برزيلي استقلال نيز حضور داشت.

* هنگامي که بازيکنان مشغول بازي تنيس فوتبال بودند جواد نکونام به شوخي توپي را به سمت هاشم بيک‌زاده شوت زد که به پشت اين بازيکن برخورد کرد.

* غيبت و مصدوميت‌هاي احمد جمشيديان باعث تعجب هواداران استقلال شده بود و بارها بر سر اين مسئله صحبت مي‌کردند که جمشيديان نتوانست در اين فصل به درد استقلال بخورد.

* امير قلعه‌نويي با 20 تاخير در تمرين حاضر شد و رفتارش با جواد نکونام به هنگام ورود به زمين چمن عادي بود.

* حدود 150 نفر از هواداران استقلال در کمپ حضور داشتند. آنها کنار فنس قصد تماشاي تمرين داشتند که با ممانعت مسئولان کمپ روبرو شدند اما امير قلعه‌نويي از مسئولان خواست کاري با آنها نداشته باشند. اين موضوع باعث تشويق هواداران استقلال شد.

* حسام يکي از هواداران استقلال که تکنيکش در فوتبال مورد توجه امير قلعه‌نويي بوده و بارها مورد استقبال بازيکنان استقلال قرار گرفته امروز نيز با لباس آبي که پشت آن نام سرمربي استقلال حک شده بود حضور داشت. اين خردسال که قلعه‌نويي او را ليونل مسي آينده فوتبال ايران معرفي کرده بود با ديدن حنيف عمران‌زاده به او گفت: چرا اينگونه هستي و بچه‌هاي کوچک را اذيت مي‌کني؟ عمران‌زاده که از صحبت حسام تعجب کرده بود همانند گذشته که بچه‌هاي کوچک را اذيت مي‌کرد قصد داشت اين کودک را اذيت کند که مسي آينده فوتبال ايران از دست عمران‌زاده فرار کرد.

* محمد مومني بازيکن پيشين استقلال که در سال‌هاي76، 77 و 78 و در زمان ناصر حجازي در استقلال بازي مي‌کرد يکي از ميهمانان تمرين آبي‌پوشان بود.

* قرار است از هفته آينده زمين چمن کمپ زير کشت برود و به همين دليل امير قلعه‌نويي شخصا با مسئولان مجموعه ورزشي آزادي صحبت‌هايي انجام داده که اگر امکانش فراهم شود استقلال تمريناتش را در زمين شماه 2 آزادي آنجام مي‌دهد.

* بازيکنان استقلال چند بار دور زمين دويدند و به تمرين آقاوسط پرداختند، پس از تمرين آقاوسط بازيکنان بازيسازي از خط دفاع، بردن توپ به جناحين و شوت به دروازه را انجام دادند. در اين بخش تمريني قلعه‌نويي در چندين نوبت به مهدي نظري تذکرات جدي داد و صداي قلعه‌نويي نگاه هواداران در کمپ را به خود جلب کرد.

* منصور پورحيدري و شاهرخ بياني در تمرين آبي‌پوشان حضور داشتند.

* با اعلام حجت‌الاسلام مالک بازيکنان استقلال فردا براي براي عيادت از بيماران پيوند اعضا به بيمارستان مسيح دانشوري مي‌روند.

اين فوتبال استقلال روز شنبه آينده در چارچوب مسابقات ليگ برتر به مصاف تيم استقلال خوزستان مي‌رود.

دوست داشتم لااقا یه خبری چیزی از میزان و سطح فنی این برزیلیه میخوندم که چیزی ننوشتن .... تو کفم

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ممنونم ... ولی آخه پستایی داری میزنی که ولله من از بدترین دشمنامون هم تو این چند سال ندیدم ... نیتت خیره ، درست ... ولی آخه 1درصدم احتمال بده شاید داری اشتباه میکنی ...

اینجا نه من و نه هیچ کس با شما دشمنی نداره که ... فقط داریم میگیم بابا به سرمربی تیم توهین نکن ... نسبتایی که داری بش چپ و راست میدی جز توهین چیزی نیست ... بابا این صفحه هایی که پشت سرش میذاری اگه تهمت باشه ( که هیچ کجا هم چیزی ازش ثابت نشده) نمیترسی اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) خرت رو بگیره ؟! پرسپولیسیا اینقد راحت که شما این تهمتا رو نسبت میدی به امیر این کار رو نمیکنن ، وقتی هم که ازت تقاضا میکنیم و میگیم لطفا توهین نکن بارها و بارها حرفات رو تکرار میکنی ... خب انتظار داری چی بشنوی؟
بهرحال نه من نه شما نه قلعه رو میشناسیم نه چیری اما موقعی بعضی چیزارو میشنوه و اخبار میخونه اگه باخودش سبک سنگین کنه میتونه راست دروغ افراد تشخیص بده صحبتهای جواد واضح بود گذشته امیر و زمانی که ازاستقلال رفته تمام استقلالیهارو باخودش برده هم یادمون هست (صادقی خسرو سیاوش رحمتی تیموریان بیک زاده)واقعیتها اینا هستن امیر قلعه نویی خودش توی استقلال بود که هیچ اگه خودش نبود دیگه واویلا اون موقع هرکاری برا زمین کسی دیگه از هیچ کاری ابایی نداره باورکن عین حقیقته چه تهمتهایی که به فردوسی پور نزد پس اونوچی می گید؟؟؟یه حساب دودوتا 4تا کنید میشه به حقیقت پی برد دوست عزیز

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بهرحال نه من نه شما نه قلعه رو میشناسیم نه چیری اما موقعی بعضی چیزارو میشنوه و اخبار میخونه اگه باخودش سبک سنگین کنه میتونه راست دروغ افراد تشخیص بده صحبتهای جواد واضح بود گذشته امیر و زمانی که ازاستقلال رفته تمام استقلالیهارو باخودش برده هم یادمون هست (ص-6--ادقی خسرو سیاوش رحمتی تیموریان بیک زاده) واقعیتها اینا هستن امیر قلعه نویی خودش توی استقلال بود که هیچ اگه خودش نبود دیگه واویلا اون موقع هرکاری برا زمین کسی دیگه از هیچ کاری ابایی نداره باورکن عین حقیقته چه تهمتهایی که به فردوسی پور نزد پس اونوچی می گید؟؟؟یه حساب دودوتا 4تا کنید میشه به حقیقت پی برد دوست عزیز

حالا این شد انتقاد ... اینطوری آدم حرصش نمیگیره که چرا یه آبی دل اونطوری راجع به سرمربی تیم نظر میده ...

قلعه زمانی که از استقلال رفت جانوآریو و خسرو و هاشم رو با خودش برد (والا من چیزیم دستی میدادم که از شر هاشم خلاص شیم :D) ... من هم همون موقع خیلی از حرکتش ناراحت شدم ... با اینکه فوتبال حرفه ای این چیزا سرش نمیشه و یه مربی حق داره ابزار مورد نظرش رو واسه موفقیت جذب کنه ولی نه من و شما که خیلی از استقلالیا از این حرکت ناراحت شدن ...

در مورد اینکه گفتی امیر موفقیت استقلال رو زمانی میخواد که خودش توش باشه و زیر سایه ی خودش باشه من هم باهات موافقم .... یه مروری به حاشیه سازیهاشون زمانی که خودشون توی تیم نبودن اینو کاملا نشون میده ... نه فقط در مورد امیر که در مورد اکثر پیشکسوتهامون ... اما یکی رو سال آخر مربیگیری امیر توی تیمای غیر استقلال منو امیدوار کرده که اون رویش رو ترک کرده باشه یا لااقل هر چی هست تو دلش باشه و بروز نده.

ضمن اینکه ما هم موفقیت تیم رو میخوایم حالا اگه امیر موفقیت تیم رو زیر سایه ی خودش میخواد با منافع ما هم تضادی نداره دیگه :)

در مورد چیزایی که علیه فردوسی پور گفت فک کنم منظورت مافیای فوتبال بودن و این حرفا که دیگه لزومی نداره من بگم .... شما برنامه ی ها این بابا رو تو 2 سال اخیر نگاه کن .... به هر آلتی داره متوسل میشه که استقلال رو زمین بزنه ... کدوم برنامش بوده که یه چیزی رو واسه ضربه زدن به استقلال علم نکرده باشه ؟... این همه میدونن دیگه ... اگه هم چیز دیگه ای در مورد فردوسی پور گفته من نمیدونم.

در نهایت مطمئنم که با حساب دو دو تا چهار تا کردن حق و ناحق توی این فوتیال مشخص نمیشه ... نه میگم امیر حقه نه ناحق .... دارم میگم موفقیت امیر موفقیت تیمه ... ما هم که چیزی جز موفقیت تیم نمیخوایم .... همین

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا